-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
válasz
dodoroli #10123 üzenetére
Nem volt sok időm tesztelni a héten de azért valamennyi tapasztalat van. Először is nekem külsőleg nagyon tetszik, jobban mint a Max Vision 4K.
Van súlya a lejátszónak meg nagyon stabil is. Tetszik, hogy a HDD nyitó is rejtve van egy ajtó mögött. Letisztultabb az egész lejátszó. A kijelzőn is nagyobbak az infók így sokkal jobban látható. Meg az a nagyon erős kék állapot jelző led sokkal kevésbé zavaró mert kisebb és állítható a fényereje is. Késminőségben egyértelműen jobb mint a Realtek, de valóban ki kellett kapcsolni a túlélesítést. Gyári lemezzel hasonlítottam össze több filmet és akkor lehetett látni, hogy kicsit túlélesített. Mindent visz rendesen, gyorsabb a betöltése az egész lejátszónak. Eddig egyedül a Gemini Man filmnél nincs kép csak hang. Gondolom a 60 FPS miatt de még eddig nem találtam meg rá a beállítást, hogy lehessen látni is valamit a filmből.
Nekem átláthatóbb az egész beállítás, egyszerűbb mint a Zidoo. A borítókezelés is jobban megy neki, nem hibázik és mindent megtalál elsőre. A Zidoo ezen a téren nekem nem tetszett mert sokat nem jól vagy nem is töltött le. A távirányító is tetszik, jobban kézre áll mint a Max 4K távja.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- iPad topik
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asszociációs játék. :)
- Project ColdWar - Wargaming
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest