-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
kezdő drónosnak (nekem ) tudnátok ajánlani budapesti, vagy ahhoz közeli (mondjuk fél órán belül megközelíthető autóval munka után) olyan helyet, ahol nyugodtan lehet gyakorolni? A nyugodtan nekem azt jelenti, higy minél kevesebb ember van (lehetőleg 0) és kényelmesen van hely minden irányba. Első körben az Infopark/ELTE épületek közötti mező ugrott be, ott nem tudom du. 6 után mekkora a mozgás. Az viszonylag közel van hozzám, de szívesen megyek messzebbre is, ahol teljes nyugu van. Köszönöm előre is
-
|AP|
veterán
jó ideje érdekel már a drón téma, de eddig nem igazán találtam olyan eszközt ami mindenben megfelelne (nem túl nagy, de jó minőségű felvételek, elérhető áron -max. 250-300k)
Aztán jött a Mavic Air, amit mintha nekem találtak volna ki, érdeklődéssel kezdtem bújni a teszteket. Aztán jött a feketeleves, a wifi-jel viszonylag könnyű elvesztése. Sajnálom a dolgot, mert méretben, tudásban nekem tökéletes gép lenne, de így vagy a méretből kell leadnom (pontosabban fel) és akkor Xiaomi jöhet esetleg szóba, vagy jóval mélyebben kell a zsebembe nyúlni és akkor Mavic Pro...Egyiknek sem örülnék igazán, elképzelhető vajon bármilyen gyógymód a Mavic Air wifi gondjára?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest