-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_X10Dead_
aktív tag
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Dji Phantom #32047 üzenetére
Allva valamivel tovabb birja mintha repkedne. De! Ha elkezd fujni a szel pl 20km/h-val az olyan erofeszites mintha husszal haladna a gep. Plusz a hideg ido is elegge megcuppantja az akkut.
Szerintem vigyel potakkukat meg egy segedet aki ki-be fogja dugdosni oket a toltorol meg atveszi a tavot, ha lezsibbad a kezed. Ilyen idoben fel ora alatt legemberedik az emberr ujja.
Meg emberek fele ne nagyon vidd, mert a Phantom motorhibanal siman leesik. Ahhoz 6-8 motor kene h iranyithato maradjon ha egy elszall.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
kimista
aktív tag
válasz Dji Phantom #31307 üzenetére
hogy szerepelhet egy ilyen komment egy ilyen topicban?
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
medvegy
aktív tag
válasz Dji Phantom #30458 üzenetére
DJI adok-veszek FB csoportban szokott lenni. Én is vettem ott.
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
medvegy
aktív tag
válasz Dji Phantom #30419 üzenetére
P3S-nél az is nagyon fontos, hogy melyik FW van fönt. A legújabbal azt hiszem radikálisan lecsökken a hatótáv. Ha az van fent neked is, downgradelj /ejj de szép magyar szó /.
-
medvegy
aktív tag
válasz Dji Phantom #30405 üzenetére
Sokan használnak hasonlót, főleg P3S-hez, de P3A-hoz sem ritka. A legolcsóbb eBay-es windsurferekkel is el lehet pár száz méter hatótáv növekedést érni, ami a P3S-nél nem mellékes. Barkácsolni is lehet, pl sörös dobozból vagy alufóliából.
-
medvegy
aktív tag
válasz Dji Phantom #30354 üzenetére
Én egyszer repültem köd fölé a P3P-vel. Nem feltétlenül jó neki, mert lecsapódik rá valamennyi pára. De egyszer-egyszer belefér, plusz a képért megérte.
[ Szerkesztve ]
-
medvegy
aktív tag
válasz Dji Phantom #30234 üzenetére
Szerintem sehogy.
-
elszabi
tag
válasz Dji Phantom #30082 üzenetére
Van. Többünknek is. Gyakorlatilag bármi lehet, ha a yard rossz lábbal kel fel, v csak nem tetszik vkinek.
Nekem 2 komolyabb esetem volt. Egyszer majdnem meglincselt egy család, mert azt hitték, őket, ill a házukat videózom. Máskor egy önkormányzati területen nem tetszett vkinek és kihívták a rendőröket: elcsomagoltam, nem lett balhé.
Tényleg nem lehet előre tudni, mi lesz, ha felszállsz. A lokális populációval arányos, hogy nem sül el jól.
Jackal2: De ez az Apple. Ők máshogy marketingelnek. Nem úgy, ahogy a BG és a GB. Persze lehet mezei hívő is. De az sem jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
válasz Dji Phantom #30011 üzenetére
Sástó.
-
kimista
aktív tag
válasz Dji Phantom #30002 üzenetére
Azért van még mit tanulni, össze vissza rangatod a stickeket
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
FID
őstag
válasz Dji Phantom #30002 üzenetére
Olyan a felvétel mint ha 1 fps hiányozna. Az én kamerám 50I-ben rögzít tehát 25fps. És akkor látom ilyennek, ha 24p-be konvertálom.
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
faresz5
senior tag
válasz Dji Phantom #29681 üzenetére
nem lett tökéletes a forrasztás, viszont legalább nem drága hozzá az alkatrész
-
faresz5
senior tag
válasz Dji Phantom #29679 üzenetére
Örülök,hogy siker
Arra vigyázz, hogy az esetleges magasfeszültség behülyítheti az irányítást. -
erikke17
őstag
válasz Dji Phantom #29502 üzenetére
Ezen a videón szépen látszik melyik hová megy: [link]
2:20-nál
De azok a kábelek a képet küldik 2.4GHZ-en pigtail csatlakozó van a végükön és ha jól látom leszakadtak, úgyhogy lehet kell új antennákat is rendelned.(Egész jól megúszta bár nem tudni mekkorát esett)
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
faresz5
senior tag
válasz Dji Phantom #29502 üzenetére
Ebben sajnos nem tudok segíteni, ha mákod van, valaki megnézi neked a sajátján melyik kábel hová megy.
-
qqzs
őstag
válasz Dji Phantom #29496 üzenetére
Lehet hujeseg de azok nem csak antennak?
Azt nem ertem hogy a feher gumi vibraciocsokkento hog ytudodt ogy eldeformalodni maradandoan a 3. kepen?Eladó: GTS450
-
faresz5
senior tag
válasz Dji Phantom #29496 üzenetére
nézd meg az előző hozzászólásom, két talán arany színű csatlakozót keress, ahogy látom abból szakadhatott ki.
-
faresz5
senior tag
válasz Dji Phantom #29490 üzenetére
Gimbal tartók kuka, rendelhetsz is 4db-t. Meg ahogy látom 2 propellert is.(de akkor már inkább 4-t) Ha más baja nincsen, kb 5000s-ből megúszod. Bár ahogy látom a csatlakozók is leszakadtak?
Két csatlakozó a gimbál nyákjáról szakad le jól látom? Forrasztód van?[ Szerkesztve ]
-
faresz5
senior tag
válasz Dji Phantom #29486 üzenetére
nőt,kocsit, phantomot nem adunk kölcsön
Nem is értem hogyan lehet leamortizálni, amikor beton biztosan repülnek. Ha csak nem béna az illető, és nem indítja neki egy falnak.[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
Nem ismerlek es az anyagi helyzeted sem,de szamomra felfoghatatlan,h miert ad kolcson kiprobalni valaki egy ilyen gepet? Vagy ennyire nem szamit nalad egy ekkora osszeg??
En amugy osszepakolnam a motyot es atvinnem az illetohoz,h akkor itt van es kilehet csengetni az arat....Sony® & PlayStation®
-
medvegy
aktív tag
Baszki... Hát ez nem húzta sokáig. Nagy kár érte
Csinálnál pár képet, úgy nagyobb eséllyel tudunk segíteni.FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
mobbo
senior tag
válasz Dji Phantom #28996 üzenetére
a., töröld a go-t és töltsd le újra, lépj be, próbáld aktiválni
b., várj kicsit, lehet lehalt a dji szervere (bár engem kiléptet, beléptet most)
c., oszd meg a mobilneted, arra csatlakozz fel az ipaddel és próbáld onnanés mégegyszer: go app-ban a standardot kiválasztottad? az van a képen?
[ Szerkesztve ]
-
molnigee
aktív tag
válasz Dji Phantom #28996 üzenetére
Mi lenne ha írnál a supportnak, elég egyértelmű hogy nem megy az aktiváló szerverjük, nyomkodhatod egész nap, ha náluk van valami leállás...
--> http://dronearena.hu/ <--
-
mobbo
senior tag
válasz Dji Phantom #28991 üzenetére
amíg aktiválod az ipad legyen a wifin, addig nyomkodd amíg végig nem megy
van neted meg minden? -
mobbo
senior tag
válasz Dji Phantom #28987 üzenetére
létrehoztad az dji go-ban a felhasználót? kiválasztottad a géped a listából? kiírta zölden hogy aircraft connected?
bal felső sarokban ikonra rányomsz ott van a neved meg hogy LVL1?
go appban rányomsz a camera-ra mit csinál? van kép?
mit ír ki?
screenshotot csinálsz?használt vagy új? standard vagy adv vagy pro vagy 4?
azt se tudom mit gyógyítunk[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
-
Saccco
nagyúr
válasz Dji Phantom #28929 üzenetére
A videón látható az élesítés (két kar középre le), arra gondoltam.
Akkor lehet, hogy az lesz a nyerő, amit mobbo írt.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
mobbo
senior tag
válasz Dji Phantom #28929 üzenetére
tök halkan jegyzem meg, hogy amíg nem aktiválod (a dji go app-ban) a gépet addig nem fog csinálni semmit (mivel pl. attól a pillanattól 1 évig él a garancia, illetve innentől számítva van 3 napod regisztrálni dji care-re, stb.)
és tényleg hasznos ha elolvasod a manualt
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
válasz Dji Phantom #28925 üzenetére
Tablet/telefonon mit mutat a dolog valami információ? Ha valami nem oké akkor azt ott írja addig nem is fog felszállni. egy IMU Compass kalibráció lehet sokat segítene neki. Milyen színűt villognak a ledek gépen? Sárga, zöld?
Na meg persze kint az udvaron/szabadban indítsd mert ez nem egy Syma X5...
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Saccco
nagyúr
válasz Dji Phantom #28925 üzenetére
Élesítetted a gépet? (Arm)
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Dji Phantom
csendes újonc
válasz Dji Phantom #28915 üzenetére
A távirányítón világít folyamatosan a zöld led, tehát van kommunikáció köztök, és a kamerát is tudom mozgatni, de nem indul el a motor.
-
Dji Phantom
csendes újonc
válasz Dji Phantom #28911 üzenetére
Semmi.........
Tökig töltve minden, bekapcsolva minden ahogy kell de meg sem mukkan.
Itt szabad káromkodni??
-
vandor01
őstag
válasz Dji Phantom #28911 üzenetére
én is sok videot neztem 15 évesen...
de gyakorolni kicsit később tudtam es sok hasznát nem vettem a videokon latottaknakCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
elszabi
tag
válasz Dji Phantom #28908 üzenetére
Azért egy Phantomot remélem, nem az étkezőasztalról felküldve akarsz első útjára küldeni a lakásban. Mert könnyen lehet, hogy akkor az is lesz neki az utolsó. (Amúgy sztem nincs GPS jel bent és azért nem indul el, ATTI-ban menne, de tapasztalat hiányában inkább menj ki a közeli naaagy térre és ott próbálkozz vele).
szerk: Ja és sztem fusd át a manualt...
[ Szerkesztve ]
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz Dji Phantom #28908 üzenetére
Ööö, abszolút autszájderként kérdezem, (nehogy sértésnek vedd):
Az udvaron próbáltad? Nem az a baja, hogy nincs GPS lock, vagy ilyesmi?
(Btw, a leveledből kb. semmi nem derül ki, szóval így rendes segítséget se nagyon fogsz kapni...)LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
kimista
aktív tag
válasz Dji Phantom #28762 üzenetére
Üdv a boschbol
-
Saccco
nagyúr
válasz Dji Phantom #28764 üzenetére
Az rcgroups fórumban írta valaki, hogy most lett 76 éves és az elmúlt telet azzal töltötte, hogy megtanuljon lebegni az alagsorban az quadkopterével. Nem olyan régen megtanította a két 8 év körüli unokájának is ezt, most meg azok tanítják őt.
KaiotEch:
A sok bab.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
nagyúr
válasz Dji Phantom #28762 üzenetére
Szerintem mindannyian 30 körül vagyunk
-
qqzs
őstag
válasz Dji Phantom #28420 üzenetére
arukereso.hu?
A 32 es 40 csatornas FPV adovevok kozti 8 csatorna csak akkor jon jol ha sokan vagyunk vagy van mas elonye is?
[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
faresz5
senior tag
válasz Dji Phantom #28420 üzenetére
Reklámozni nem lehet, E-vel kezdődik a neve és al- al végződik.
-
faresz5
senior tag
válasz Dji Phantom #28418 üzenetére
Neked kell kiderítened, mi van hozzád közel, mi honnan tudjuk?
-
mobbo
senior tag
válasz Dji Phantom #28224 üzenetére
phantommal nem tudsz mellélőni, ha teljesen kezdő vagy (0perc) akkor azért egy olcsó kis drónnal kellene gyakorolni és csak utána/mellette a p3, nekem erre egy x250 van de egy x5c is jó vagy bármi
ha nem akarsz messzebb menni mint 800-1000 méter és magasabbra mint 300-400 akkor a standard hibátlan, sokan úgy vannak vele, hogy ha valamit filmeznek inkább közelebb mennek, nem kell nekik p3pro, a stabil jelhez azért egy windsurfer ajánlott
amire figyelj, hogy a régebbi standardok az új fw-től kifinganak, 50 méterig se jutnak el jelvesztés nélkül, velem is megtörtént, szerencsémre egy új gépre cserélte a dji és ez már kimegy a világból is (nem is frissítek rajta)
amúgy ez eladó, ha érdekel küldj üzit (összesen 2x repült a gép) -
nagyúr
Én amondó vagyok, hogy vegyél egy Nihui U807-et, azzal könnyen megtanulsz repkedni és akkor jöhet a nagyobb móka. Phantom a nyugis vezetéshez van kitalálva, meg a videózáshoz, ha izgalmat, gyorsaságot akarsz akkor Nihui U807 -> X251 -> racer
(#28229) [chelloZotya: H31-hez jók ezek, Nihuihoz át kell forrasztani JST csatira.
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Hat phantommal nem nagyon fogsz szorakozni. Azzal kb felszallsz videozol majd leszallsz. Meg akar automatan is. Folyamatosan lebegsz ha akarsz. Sokat nem kell gepeszkedni vele. Ez persze csak az en velemenyem
-
FID
őstag
Előtte vegyél valami gagyit hogy az irányítással tisztában legyél. Oké, hogy a Phantom hülye biztos, de könnyen le lehet amortizálni.
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest