-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
faresz5
senior tag
-
Exian
addikt
válasz maj-viktor #18589 üzenetére
Köszi! Még egy kérdées, ha szabad: tabletet csak kábellel lehet összekötni a vezérlővel, vagy wifivel is tudja küldeni rá a képet? Csak mert van egy nagyon jó 8"-os tabletem, amit szeretnék használni hozzá, de nem jó az USB portja.
-
Balázs1621
senior tag
válasz maj-viktor #18592 üzenetére
Kivancsi leszek mit hoznak ki belole, remelem valami hasznalhato gepet!
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz maj-viktor #17898 üzenetére
Az azért ennyire nem volt élethű.
-
Jackal2
senior tag
válasz maj-viktor #17894 üzenetére
Nem, mert ügyes vagyok
Most megnéztem, tényleg így volt régen is. Akkor nem tudom, mi a különbség.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
maj-viktor
őstag
válasz maj-viktor #17757 üzenetére
* az €-s ár bruttó a
A $-os ár a nettóJunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Watt25
veterán
válasz maj-viktor #17753 üzenetére
Ezt leszámítva: This item does not ship to Hungary
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Jackal2
senior tag
válasz maj-viktor #17657 üzenetére
Én képben vagyok a Phantom képességei kapcsán, pusztán csak "sztereotipizáltam" a helyzetet. Találkoztam én már olyan emberrel, aki nézi le a többieket, mert nekik nem DJI gépük van.
Sok ember azt hiszi, hogy megveszi A drónt (ami a DJI) és kész, innentől kezdve megtette, amit lehet, majd húzkodja a kart és kész. Ráadásul azt hiszi, hogy ő tud repülni.
Persze a drónozásnál még nincs az a nagyon durva márkahűség, mint az autóknál mondjuk (Alfások, Hondások, BMW-sek, zsírosdeszkások, kempingbringások ) vagy a számítógépeknél Intelesek vs. AMD-sek, de még nem is olyan elterjedt a téma.
Én a DJI Phantomot sokkal jobb gépnek tartom, mint a Cheersont, sosem állítottam az ellenkezőjét. A Cheerson a szegény ember DJI Phantomja és amit írtál, abban maximálisan igazad is van, de pl. a Phantomot üzemeltetni lényegesen drágább, proprietary akksik, minden amin rajta van a DJI logó sok sok forint plusz stb.
De ha valakinek az álma az, hogy kinyitja a dobozt, benyomja az akksit és repül, ami mellett akar jó képet is akar készíteni (ami persze viszonylagos), vegyen DJI Phantom 3 Standardot. Csak nem biztos, hogy mindenki be akar állni a sorba.
Aki nem, az vegyen Xiro Explorert
[ Szerkesztve ]
-
molnigee
aktív tag
válasz maj-viktor #17599 üzenetére
Igen köszi ez a jó link... Mobilon meg amaz volt érdekes módon... vagy valamit benéztem
Gearbest felhúzott... 10 napja processing, rájuk írtam, hát nincs eu raktárban, de küldik szívesen kínából...
Még jó hogy gyorsan kellene... ááá, ez milyen dühítő.--> http://dronearena.hu/ <--
-
Teréz Atya
senior tag
válasz maj-viktor #17083 üzenetére
Csakhogy idegesitsem az ittenieket, nekem szerdan kihozta a postas. Mult csutortokon fogtak meg, penteken jott az ertesito. Aznap valszoltam, hetfon reggel visszaigazoltak. Igy is lehet.
Es nem kellett semmit sem elore-hatra jelentgetni. Viszont gyakrabban fogjak meg a csomagjaim mint a hatar tuloldalan.[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
vanni
csendes tag
válasz maj-viktor #15839 üzenetére
Szerintem is. És nehogy azt hidd, hogy Veled vitatkozom. De ez a "cég" nem fizet.
Fel fogom jelenteni.
És az egészet azért írtam ide, hogy ha egy reménybeli vevője véletlenül elolvassa, tudja meg időben, hogy mire számíthat majd a Hobbycitynél. -
vanni
csendes tag
válasz maj-viktor #15836 üzenetére
Köszi a választ... Hát ez a PROFI cég? Rossz akkut küld? Ha telefonálok, mindig kinyomja?
Írod, hogy írjak e-mailt... Írtam hármat-négyet, csak a fenyegetésre válaszolt.Ha nem adja vissza a dohányt, már csak bosszúból is feljelentem: ez profi lopás, nem kereskedelem.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz maj-viktor #15836 üzenetére
Nekem mar volt szerencsem nem egy magas renomeju uzletben Thaifoldrol importalt foldmunkassal talalkozni. (thai-paraszt) Volt amelyik fogalmatlan volt, volt amelyik bunko, es volt, amelyik mindketto egyszerre. Csak azert huzom a szamat, ha az ugyfeleinkkel ilyen hangnemet mernek megutni, szakmai hozzanemertest felmutatni, mar reg mult idoben beszelnenek rolam a cegben.
Amugy a hozzanemertesrol csak annyit, hogy pl. egy PC-s uzletben az elado arrol akart meggyozni h az xbox 360 drotnelkuli gamepad nem hasznalhato PC-vel. Merthogy, amikor lekapta a boxrol, hiaba nyomta a kozepso gombot, nem akart csatlakozni a laptopjahoz. Kerdeztem h a vevonek felrakta-e a driveret. kerdezte, h milyen vevo. No, ekkor fordultam ki az uzletbol es rendeltem meg neten a gamepadot.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
mgy
senior tag
válasz maj-viktor #15821 üzenetére
Baromi jó/meggyőző videó!!!
-
marciart11
aktív tag
válasz maj-viktor #15821 üzenetére
Látom keményen teszteled. Így tovább.
-
molnigee
aktív tag
válasz maj-viktor #15651 üzenetére
Moderátor törölje ezt köszi.
[ Szerkesztve ]
--> http://dronearena.hu/ <--
-
Jackal2
senior tag
A vicc az, hogy én a sajátomat jóval olcsóbban sem tudom eladni, pedig 2-t repültem vele összesen, gyári állapotban van és eredeti
-
molnigee
aktív tag
Kíváncsi vagyok garit is adnak e rá megint, mert akkor motor halálig játszol vele ingyen
--> http://dronearena.hu/ <--
-
AGE-T
őstag
válasz maj-viktor #14847 üzenetére
Azt nem értem, hogy lovagolt ki a semmi közepére egy egész hadtest ilyen hamar, hogy elkapják a drónos fazont? Rádiójeleket bemérik vagy mi történhet ilyenkor? Vagy a térfigyelő marinéni lejelenti drónozó gonosz pistikét? Hogyan szúrják ezt ki?
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
tibibi
őstag
Szerintem meg arra akarták felhívni a figyelmet ,hogy a rendőrséget a hatalom irányítja és nem a törvények .Ez így nagyon nincs rendben ! Ha csak azt nézzük mennyi idő alatt nyomnak át egy nekik kedvező törvényt régen megoldható lett volna ez is .Régen a katonai repterek közelében fényképezni se volt szabad, most vadászgépet raknak ki körforgalom közepére .Google maps felbontással lassan a pattanás látszik az orromon szóval semmi másról nem szól ez csak a jelenlegi kormány kivagyiságáról....
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
Nem, nem megúszni akarták. Barmok és kész. Direkte provokációt hajtottak végre... Ráadásul valami hülyeséggel "védekezik", azaz nem kapott tájékoztatást a drón vételénél, hogy kell neki biztosítást kötnie. Na, innen már látszik, hogy barom. Ja, meg a "Légügyi hatóságtól nem kaptam tájékoztatást"... wtf, mé járt ott? Ha igen, akkor már eleve tudnia KELL mindenről, mert én pl bizti nem megyek el a "Légügyi hatósághoz" a hobby drónom miatt, amíg erre nem köteleznek.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
jony77
tag
válasz maj-viktor #14840 üzenetére
A 444 hibájából tanulhattak volna!Legalábbis a multkori eset miatt én nem mertem volna ezt így ebben a formában,kivéve ha kőgazdag vagyok!Nem értem miért nem írányították autóból ,mondjuk közlekedve is!Az egyik vezet i az autót ,a másik a drónt!Tutták nagyon jól ,hogy necces dolgot csinálnak! Szerintem meg érdemlik!Pedig simán kilehetett voln védeni a rendőreit,mivel még nem értenek hozzá,de ezt sem használták ki!
Én például ketté osztottam volna a stábot!Az egyiknél lett volna a gohome pont.A másik csapattal meg elindultam volna ettől a pontól 1 km ! Így lett volna választásom ,hova teszem le a gépet!És persze ha gebasz van akkor otthon tali,a géppel együtt!Vagy valami hasonlóval felkészültem volna,ha már egyszer ilyet játszok! -
_X10Dead_
aktív tag
Hahó.
Tetszik, hogy nem csak a szokásos "odaböfögök én is" kommentet írtál, és pontokba is foglaltad, de ez nagyon hosszú lett, és nehezen követhető. Talán jobb lett volna, ha két külön postban tolod ki, az egyikben pl. a "tényállás" elemzését, a másikban a konkrét esettel kapcsolatos véleményedet.Más: Nem vagyok jogász, de a vonatkozó passzusokat elolvasva nekem úgy tűnik, hogy egy távirányított eszközzel NEM lehet pl. magánlaksértést elkövetni, mert azt csak "személyesen" lehet megtenni. Sőt, még a birtokháborítás is kétséges, ha csak kósza berepülésekről beszélünk (Tovább fokozom, a tulaj bejelentést tehet, de nem szedheti le a drónt, sőt, a kiérkező zsaruk is csak annyit tehetnek, hogy közlik az emberünkkel, hogy a Jegyzőnél tehet bejelentést, blablabla).
Jól értem?[ Szerkesztve ]
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
AGE-T
őstag
Ez meg mire volt jó? Tényleg csak piszkálják a macska bajszát...
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
Jackal2
senior tag
válasz maj-viktor #14589 üzenetére
Nah megnéztem a tegnapi videót, egyszerűen nevetséges. Szerintem ha felrakunk egy WLtoysra egy vízipisztolyt vagy egy játék rakétavetőt, akkor megáll a fegyverrel való visszaélés is
-
Game-over
aktív tag
válasz maj-viktor #14589 üzenetére
Itt Mo-n nincs egyenlőre meghatározva (pl. súlykorláttal) a kategóriák határa.
Tudtommal csak magáncélú és kereskedelmi célú felhasználást vesznek külön.
A magáncélú felhasználásra a kolléga által linkelt dokumentum utolsó 2 oldala ad tanácsokat (mondjuk 1,5 éve írták, azóta lehet változott egy-két dolog)
-
Jackal2
senior tag
válasz maj-viktor #14114 üzenetére
Szerintem ezt a DJI nagyon okosan csinálta. Ezzel le fogja tarolni a piacot. Már én is azt venném, a többi helyett ha nem lenne elég....
-
medvegy
aktív tag
válasz maj-viktor #14057 üzenetére
Azért ár/érték arányban az az EKEN sem olyan rossz szerintem. Próbáltad mind a kettőt? Ha igen, kíváncsi lennék a tapasztalataidra.
kimista: Majd írd meg, hogy milyen. A műanyagot rendelted vagy találtál belőle alu változatot?
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
tibibi
őstag
válasz maj-viktor #13538 üzenetére
1 hétig nekem is jó volt most meg nem reagál semmire vagy én vagyok hülye
innen rendeltem ,de usb kábel nincs hozzá meg van valami duma ,hogy alapból nem működik az on/off gomb tehát mindig bekapcsolva kellene lenni.[ Szerkesztve ]
-
shaddam
aktív tag
válasz maj-viktor #13453 üzenetére
Elég igéző a srác mosolya
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
maj-viktor
őstag
válasz maj-viktor #13452 üzenetére
+ még az advanced unboxing-ját beakartam rakni (itt vannak a "robot & osztó kommentek")
https://www.youtube.com/watch?v=xVRsMEEMPSAJunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Jackal2
senior tag
válasz maj-viktor #13350 üzenetére
Vegyél egy racert és hidd el 3 napig ezt fogod csinálni: lebegsz szemmagasságban, bika gáz, 2 mp alatt fel 100 méterre, áááá ez k*rva jó, lehozod szemmagasságba, bika gáz, 2 mp alatt fel 100 méterre ááá ez k*rva jó, vissza szemmagasságba....
Jah mellékesen Gear Besttel nem jutottam dűlőre, full refund lett a vitánkból, 17 nap után (még nem sikerült eljutniuk addig, hogy hajóra kerüljön, amit kértem). Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy megérte-e ez a 2.5 hét....Ez a baj a Gear Besttel, mindig megtöltik kakaó helyett valamivel a palacsintádat.
Viszont, ha így haladok, null szaldósra hozom ki a hónapot, eladtam az EKEN-t, visszajött a Racer ára, most megyek feldobom valahova a Syma-t meg a Cheersont és tádááám Máris alig költöttem
-
veterán
válasz maj-viktor #13357 üzenetére
odafelé simán kézből volt pedig visszafelé a failsafe hozta.
hanyas vagy, te disznó?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz maj-viktor #13347 üzenetére
Francba, ugy erzem magam, mint kisgyerek az edessegboltban. Ez is kene, meg ez is, meg ez is. A fejemben elkoltottem egy ket kisebb afrikai orszag eves budzsejet.
Mondtam is magamnak, h ebben a honapban NEM veszek semmit. Gepet nem is vettem, de elvertem vagy 50 dolcsit kiegeszitokre.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Pikachu24
aktív tag
válasz maj-viktor #13347 üzenetére
Tényleg eléggé jó! Szerintem egy olyan rugós távval és gyári géppel a magasság tartást sokkal könnyebb belőni. Én meg már várom az utolsó esc-emet, remélem hamar megjön, és akkor végre kipróbálhatom én is az F450-emet.
[ Szerkesztve ]
-
dudicukrasz
tag
válasz maj-viktor #13316 üzenetére
Vertikálisan tuti hogy mindegyik idegesítően görbít,ezek nem is erre vannak kitalálva.
-
Jackal2
senior tag
válasz maj-viktor #13316 üzenetére
maj-viktor: Lehet hülye vagyok, de a GItup GIT2 egyes képein is látszik, míg másokon nem (pl. amikor az égboltot filmezte, olyan mint egy majdnem szabályos kör egy része). Most elkezdtem azon agyalni, lehet hogy csak attól függ, hogy mi van a felvételen. Ahol sok az egyenes csík, ott nagyon kijön, míg máshol meg egyáltalán nem. A fene tudja, most már elbizonytalanodtam
Jah mellékesen elkezdtem nézni az SJ5000X ELITE review-it Banggoodon, ennyi fikázódót régen látttam már egy helyen.
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
válasz maj-viktor #13239 üzenetére
Itt a videó, ilyen. Közben készül a másik.
Maj-viktor: igen, ilyesmi, valahogy olyan, mint ha a látószög megnövelése érdekében húzódna a kép, de nem vagyok a műszaki magyarázatával tisztában, szóval ez csak egy vélelem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz maj-viktor #13166 üzenetére
10 cent se, de minek? plusz egy eszköz, plusz súly, plusz erőforrás enkódolni. persze mindegyik minimális, de... minek?
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz maj-viktor #13129 üzenetére
fényképezni raw-ban kell az, hogy nem vesz hangot, mennyiben negatív? akkora zajban úgyse születne semmi hasznos.
kimista: amikor én kerestem, akkor itt volt legolcsóbb. perszenagyon csábítottak a mindenféle színes csíkos propok
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
erikke17
őstag
válasz maj-viktor #13129 üzenetére
ŐŐ nem antenna, hanem tablet köré hogy ne süssön bele nap
Ez igy igaz, csak ügy olvastam bár nem vagyok benne biztos hogy igaz is GPS szerint tudja hol van és attól függően FC vagy FCC mno de lényegtelen 500m és kész
Sajna idő engem is hátráltat esik esik esik...
Én meg vagyok elégedve kamerájával, tény hogy Adv/Pro szebb de ez sem csapnivaló!
Kamera hangot szerintem nem is baj, hogy nem vesz súgáson búgáson kivül mást nagyon nem hallana ember :Sokat é sem mentem vele még 10x sem volt töltve akku
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
medvegy
aktív tag
válasz maj-viktor #13130 üzenetére
Igen, az. Amikor rendeltem (01.30.), akkor még nem volt EU raktáron sehol. Email-es GB kuponnal 40 EUR körül jött ki, az még akkor sem rossz, ha vámot kell majd fizetnem. Ha most rendelném, akkor egyértelműen BG EU lenne, még ha drágább is.
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
erikke17
őstag
válasz maj-viktor #13112 üzenetére
Én is egy P3 Standard változatot vetem és nem bántam meg ! Ajándékba kaptam egy árnyékolót is de egy akkunak jobban örültem volna Eszméletlen stabil és amilyen képeket meg felvételeket csinálhat vele az ember nem normális.
Nekem elég az 500m messzebbre nem nagyon mennék, elvileg 1km-ert tud de szoftveresen korlátozva van ha jól tudom (GPS szerint tudja hogy itt csak ennyi lesz)
Biztos jó lehet 1-2 kilométerre elcsászkálni de na azért már félek mikor 150 méterre is csak egy pontot látok
A 100 méteres jelvesztésre, nem lehet hogy letakarod az ujjaiddal a távirányba szerelt antennákat? Ott irja is hogy antenna inside do not cover.Plusz ugye Advancedben a VPS nagy segítség persze csak akkor ha bent is szándékozol használni. A Lightbridge meg egy másik nyalánkság ugyebár amit egy csináld magad kamerázós drónnál nem kapsz meg Üzemidőre meg panasz nincs 25 perc elég sok idő.
Egy amit még venni akarok egy tablet tartó. Telefon nekem kevés 8 dolcsiért vannak Ebay-en. Ugyan olyan mint ami az Advanceden meg Pro-n van ugyan olyan tartóval mint ami most van csak acélból nem nyiklik nyaklik Ideiglenes hajtottam aluból egy S alakot és úgy fogatom be tabletet.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
veterán
Nincs probléma a kinti vásárlással, valószínű onnan venném, de még gondolkozok.
Csábító az advanced is, de +100000ft nem kevés.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
shaddam
aktív tag
A garancia hogy néz ki? Ha baj van adnak nyomtatható cédulát aztán elviszi a futár? A vinyómnál így volt és kivitte a futár a franciákhoz, aztán jött vissza ingyen. (Mondjuk fpvshopnál 191, róluk azt tudom elég korrekt cég)
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
Jackal2
senior tag
válasz maj-viktor #13010 üzenetére
Nem mondtam, hogy Kickstarter, azt a másik drónra mondtam. Persze hogy nem menőzik vele senki, mert nem jelenik meg. Már tavaly is láttam ezt a videót (és nem december 31-én), úgy hogy 1 év alatt több száz vagy több ezer új drón jön ki, komplett palettákat cserélnek ki a gyártók.
A Lilly drón olyan, mint a Hubsan modelljei, elkapta őket a gépszíj, mert csináltak három darab 100 dollár alatti modellt, erre bejelentettek mindenféle drónt, volt ami már 1800 dollártól indult, ejtőernyővel szállt le, és 7700mAh-s akksival megy(menne) amivel 40 percet repül(ne). Asszem 2015 májusi hír volt. Aztán sosem jelent meg, de mondták Karácsonya BIZTOSAN megjelenik. Na, most van február közepe, még mindig nem jelent meg.
Szóval ez a Lilly drón is kicsit ilyen. Benntartják a köztudatban, de ennyi. A Phatnom 3 meg ott van a boltban, ahová bemész. Rámutatsz, tied.
Remélem érthető, mire gondoltam.
-
dudicukrasz
tag
válasz maj-viktor #7734 üzenetére
Az új újságban már nincs ott hogy syma,valóban megtévesztés,de a családosok pont leszarják mi a neve,legfeljebb 1 visszaviszi a 40ből,gyakorlatban semmi jelentősége.
Az sem bizonyított hogy szarabb minőségű mint amikre rányomták hogy syma. -
dudicukrasz
tag
válasz maj-viktor #7726 üzenetére
Nem teljesen világos mi a probléma?
-
cris78
őstag
válasz maj-viktor #7486 üzenetére
Csepel?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Pikachu24
aktív tag
válasz maj-viktor #7486 üzenetére
Ezt te csináltad? Vagy csak kitetted? Milyen település?
-
drnet
aktív tag
válasz maj-viktor #3936 üzenetére
Tényleg. Ebben az esetben 1-2 eFt-ért tényleg nem éri meg kockáztatni a vámon átcsúszást.
-
Szabi46
csendes tag
válasz maj-viktor #3896 üzenetére
Motorola E365 - Nokia 6020i - Nokia N95 8GB - Nokia N8 - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy S4 - Samsung Galaxy S6 - Huawei p20 pro - Xiaomi 11 ultra 12/512
-
Akos_512
csendes tag
válasz maj-viktor #3156 üzenetére
Szerintem a topic címe a south park epizódról kapta a nevét
-
Duck sidious
csendes tag
válasz maj-viktor #3156 üzenetére
Azert ez nekunk csak jo nem ??
[link]
Mi lehet a valos kulombseg a phantom 3 advencedvez kepest?
A fele akkora hatotav??[ Szerkesztve ]
-
Akos_512
csendes tag
válasz maj-viktor #3132 üzenetére
Ja tényleg jó cucc a TN.... Meg írják amikor feladják ők postára, meg azt amikor Magyarországra érkezik. Azért ennél picit részletesebb tájékoztatást is adhatnának. De természetesen a csomagkövetés nem a banggood feladata, hanem a postáé. Úgy igazából negatív tapasztalatom még nekem sincs, de azért egy értékesebb cuccot már nem szívesen rendelnék tőlük
-
Gork1988
csendes tag
válasz maj-viktor #3126 üzenetére
Szia! Parosítás alatt mit értesz? A másik "gombhoz" hozzá se nyúlok.
-
Duck sidious
csendes tag
válasz maj-viktor #2960 üzenetére
Ez az a kamera:
[link] -
Pikachu24
aktív tag
válasz maj-viktor #2892 üzenetére
Majd megpróbálom mellőzni a HK-t.
Vagyis minél kevesebbszer rendelni. -
robotkutya
tag
válasz maj-viktor #2781 üzenetére
Nekem 2 hete frissult utoljara a tracker, akkor kuldtek Svedorszagbol ide hozzank a csomagot, julius 06-ota semmi hir (ma van juli 20). Ja es mar tobb mint egy honapja rendeltem a csomagot banggoodrol. Legkozelebb fizetek a gyorsabb postaert, az tuti.
-
cris78
őstag
válasz maj-viktor #2754 üzenetére
Én is ezt magyarázom a kedves családnak. Én még ajánlottam nekik a skywalker ninja-t is. Az azért a nagy kerekek miatt még biztonságosnak tűnik. Ha lenne lehetőségem én sem vennék nagyobbat magamnak. Ezzel a picivel a lakásban is tudok bohockodni.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
tvamos
nagyúr
válasz maj-viktor #2463 üzenetére
En is szeretnék egy megfelelő (olcsó) wifis sportkamerát, gondoltam kipróbálni jó lenne úgy, hogy a telefonom látom, mit lát a kamera.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
kazmerr
aktív tag
válasz maj-viktor #2433 üzenetére
Azért ez se tökéletes. Van VRS ha gyorsan süllyedsz és ha nem mozdítod vízszintesen valamelyik irányba akkor esik 2-3m is mire magához tér... óvatosan mozgatva vagy nem függőlegesen süllyedve nincs gáz vele. A függő súly ellenére is jól reagál. Ha gondolod összeszedem hogy és miből hoztam ki pontosan a felfogatást.
Pilóta ügyességtől függ mi esik ki belőle de minimális yello tuti lesz a motorok miatt. És most érzem hogy amikor azt írják hogy az hogy azt csinálja amit szeretnél és a pontosan azt csinálja amit szeretnél között mekkora különbség is van
-
SzilagyiTibi
csendes tag
válasz maj-viktor #2270 üzenetére
Köszi a válaszokat, sokat segítettetek!
-
drnet
aktív tag
válasz maj-viktor #2221 üzenetére
áááá, de gáz
Pedig még ki is részletezted. -
B-L-A-C-K
titán
válasz maj-viktor #2221 üzenetére
Nem mintha lényegesen lenne, de egy kicsit pontosaitok... Az euro árfolyama 312,5Ft jelenleg ilyen oldalakon, a dolláré meg 286,5Ft.
[ Szerkesztve ]
-
drnet
aktív tag
válasz maj-viktor #2187 üzenetére
"23$<22€"
Ez tetszik. Új alapokra helyezzük a matematikát. -
JoeCockBill
senior tag
válasz maj-viktor #2171 üzenetére
hát... ez eddig nem túl meggyőző
új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
drnet
aktív tag
válasz maj-viktor #2149 üzenetére
Istencsászár vagy!
-
drnet
aktív tag
válasz maj-viktor #2146 üzenetére
"Naja... kinek adod meg akkor!?" Senkinek
"Vagy hogy fizetsz online!? O.o" Utalok PayPalra
"Meg PayPal és AliPay tök biztonságos... de fizetek kártyaadatokkal T-mobile mobilszámlát, stb. bármi mást!" Helyes, én nem mondtam, hogy senki se tegye, csak azt mondtam, hogy én nem fogom."Jahogy senkinek!? Akkor hogy akarsz online rendelni!? Fizetni!? O.o" Fentebb írtam, hogy vásárlás előtt átutalom az összeget PayPalra és kész.
Nyugodtan könyveljetek el maradinak, de én ezen nem fogok változtatni. Le is zárhatjuk a témát. -
B-L-A-C-K
titán
válasz maj-viktor #2146 üzenetére
Ezt megint nem nekem kellett volna címezned...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz maj-viktor #2141 üzenetére
Minstrel, maj-viktor: Köszi, majd kinyomta pedig a szemem az az oldalsáv...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz maj-viktor #2137 üzenetére
Az oké hogy ott a kupon mező, de amit mutat 1 kuponomat hol találom meg a kódját? Mert ugye vásárláskor be kell írni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz maj-viktor #2134 üzenetére
Gondolom nem nekem akartad címezni...
Viszont akkor kérdeznék...Látom a My Account-omnál, hogy van 1 kuponom, azt hogy használhatom fel? Hogy kérhetem ki?
-
ribarszki
őstag
válasz maj-viktor #2099 üzenetére
ment pü
-
B-L-A-C-K
titán
válasz maj-viktor #2099 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást, és linkeket.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz maj-viktor #2096 üzenetére
Köszi nem kell, a lényeg ~1 hónapra kalkulálok. Ebey-ről gyakran rendelek, de innen soha. Ebey is változó, pl ha Kínából jön van hogy 1 hét, van hogy 2 hónap...
Milyen értékben rendeltél már onnan, mert elvileg 22 eu-ig nincs vám, de felette ha pl rendelnék egy 35 ezres drónt átmenne?
-
csehferenc74
csendes tag
válasz maj-viktor #2082 üzenetére
Szia! Cheerson CX30W a dron. És vadónat új !!! 59 USD-be került!
-
kazmerr
aktív tag
válasz maj-viktor #2016 üzenetére
Ilyenem van most fent:
https://goo.gl/photos/VMSNBETB7RgVtM49A
korábban ez volt, de túl nehéz, mert a lábakat is le kell hozzá cserélni:
https://goo.gl/photos/rPYMTUaVHG3NF7rj7
Ennyi volt a felszálló tömeg az előző kamera rögzítéssel:
https://goo.gl/photos/UiWiyMBVqgiXRhJ97
Mondanom sem kell hogy nem nagyon emelkedett... Nagyon kínozni nem akartam a motorokat, plusz szeretem ha van benne biztonsági tartalék, így ennek mennie kellett...Tegnap végülis ez lett:
https://goo.gl/photos/gznTqyDWtwkyLjjDA
ehhez még hozzájön a 107g-os akku.Ahogy megjön a műanyag védő (nem a tok, hanem ilyen kis huzat szerű) és a uv szürő a kamerához, kipróbálom lábak nélkül... Addig hungarocell lábakat akarom kipróbálni. Annál nem baj ha törik, van belőle bőven
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz maj-viktor #2018 üzenetére
Ezekkel az olcso jatekokkal pont azt kell csinalni amire kitalaltak. Jatszani! El kell felejteni a sok csilli villi marketingdumat. hd kamera stb.. Aki vett ilyet ha teheti hasznalja amig mukodik es utana sporoljon egy komolyabb gepre vagy fogjon epitesbe. 50.000.- korul szerintem mar ossze lehet rakni egy jo kis gepet vezerlovel.
[ Szerkesztve ]
-
Minstrel
senior tag
válasz maj-viktor #2016 üzenetére
Ez a kefés gépre gimbal nagyon sláger itt Próbálja már ki valaki és akkor látjátok majd, hogy semmi értelme. Amúgy ezeknek a gimbaloknak 12V kell, annyi meg nincs is ezeken a gépeken, plusz akku meg plusz súly. Az 50usd gimbal és SJ4000 is kb. 220gramm.
-
kazmerr
aktív tag
válasz maj-viktor #2014 üzenetére
Így röviden mikkel próbálkoztam:
http://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=31901059&postcount=1317Ez van most rajta:
http://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=31902881&postcount=1325http://www.ebay.co.uk/itm/271700729816?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
(ha nem megy az angol szólj összeszedem, csak már kicsit késő van... és ha ezek után is kéred holnap lövök róla képet...)
Most azon pörgök hogy mennyire kell a láb rá...vagy lehet-e, érdemes-e hungarocellel helyettesíteni...
Szerintem egyébként tényleg nehéz ez a felállás. Ha nincs még meg a kamerád, akkor egy runcam, vagy mobius sokat segít a súlygondok elkerülésében. ÉS a tömegközéppontot sem tolja annyira el:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GbREpvVDIxEpPWs9mR9RoQNTUc5_pkiE1RPmUqWs0EE/edit#gid=0[ Szerkesztve ]
-
kazmerr
aktív tag
válasz maj-viktor #1845 üzenetére
Ezt egyébként én sem értem... Mert az hogy fogja magát saját kerítés szintje alatt maradva (hogy ne repüljön el sehova) ésszel kiprübálja arra azt mondom ok. Én is toltam vagy 2x30 percet mielőtt fel mertem emelni a tető szintig hogy megnézzem a cserepeket...
De hogy ész nélkül padlógázzal fel, és utána lesz ami lesz alapon... hááát... Ilyenkor mindig megértem miért kaarják szabályozni ennyire ezeket az eszközöket.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz maj-viktor #1845 üzenetére
Visszautalnék a korábbi kérdésemre, amire nem érkezett válasz: FPV nélkül egyáltalán hogy lehet értékelhető légifelvételt készíteni? A nagyjából iránybalövöm és nagyjából azt veszi amire én gondolok nálam nem ezt jelenti. Ha meg már csak egy FPV + normál kamera van a gépen, akkor már nem két fillérnél járunk.
Egyébként ha már FPV még mindig a Syma X5SW-1 a legolcsóbb FPV-s drón? -
FANaticpass
tag
válasz maj-viktor #1732 üzenetére
Mondhatom eleget gyakoroltam én is h az alap meg legyen de még mindig elbizonytalanodok néha és ha pánik van akkor inkább le ejtem. Gáton illetve Tisza-Zagyva torkolatnál csináltam videót amikor alákapott a szél és átvitte a túloldalra a 4 5 méter széles zagyva túloldalára, nem tudtam merre van az eleje és féltem a víztől is és inkább a fűbe dobtam... (láttam x5c videot mobius cam mal ami vizbeesett és vett tovább a videót.)
ugyanez emberek között totál veszélyes.
4. emeletről kivittem kicsit az erkélyen de úgy izzadt a talpam h elveszítem ,hogy inkább behoztam
tehát hol vagyok még a rutinos vezetéshez.... sehol. mondjuk az első rotorok lefestése sokat segít a tájékozódásban.
[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
válasz maj-viktor #1713 üzenetére
Nekem azt írja, hogy lejárt: "This coupon has expired"
-
Attika82
csendes tag
válasz maj-viktor #1697 üzenetére
Köszönöm. Kielégítő választ kaptam.
-
marciart11
aktív tag
válasz maj-viktor #1667 üzenetére
Ez szívás, ekkora szélt volt, vagy esetleg meghibásodott?
-
kazmerr
aktív tag
válasz maj-viktor #1547 üzenetére
Köszi, ezek megvoltak
(az aláírásodból, ezért is kérdeztelek téged ) -
kazmerr
aktív tag
válasz maj-viktor #1540 üzenetére
Hát lehet hogy nálunk is biztos morcosak a szomszédok, de most ügyelet alatt sajnos nem tudok elmászkálni. De majd jövőhéten
Szerencsére nálunk max fűnyírás van, de kényesen ügyelek az emberi időpontokra... (9-18) És a szomszédok se nagyon hangoskodnak...Xiaomi Yi-hez melyik androidos appot ajánlod? A gyárit, vagy ezt: http://en.miui.com/thread-93465-1-1.html ?
-
Minstrel
senior tag
válasz maj-viktor #1540 üzenetére
Mikor tavaly nyáron először repkedtem akkor azt hitték a szomszédok, hogy fűnyírózok
-
Attika82
csendes tag
válasz maj-viktor #1512 üzenetére
Ok köszi a segítséget. Lakcím engem nem naon zavar.
-
marciart11
aktív tag
válasz maj-viktor #1512 üzenetére
Csak eddig tudtam sima webkártyával fizetni.
-
Attika82
csendes tag
válasz maj-viktor #1457 üzenetére
Rohadt grandoshop. Nem volt túl drága ennyiért viszont kintről olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
JJani68
újonc
válasz maj-viktor #1403 üzenetére
a távirányítóba ma vettem az elemeket, teljeset mutat
megrendelem az új akukat, hátha azok vannak már meghalva ( de néha bekapcsol......akkor ez is rejtély) -
Gsx-rr
veterán
válasz maj-viktor #1328 üzenetére
Azt ne felejtsd el ,hogy a markak amiket emlitettel ott nem a tularas marketinget ,hanem a szoftveres tamogatottsagot es Iphone eseteben a stabil Ios-t fizeted meg. Ami sok embernek eleg fontos ,mert nem akar pl fel evet varni egy frissitesre
Olvasom ,hogy az Sj 4000-el kuszkodes van a hamisitassal es ott szivas van a szoftveres frissitessel.
Van aki ezeket inkabb elkeruli es kifizeti a tobletarat![ Szerkesztve ]
-
BeryBp
csendes tag
válasz maj-viktor #1309 üzenetére
maj-viktor, köszönöm a reagálást és a gondolatmenetedet!
Én azt gondolom, hogy a Syma X8C nem egy ligában játszik a Cheerson CX-20-al, inkább csak egy upgradelt X5C. És ez persze nem ledegradálás, mert imádom az X5C-t, nagyon kis agilis jószág és amit tud, azt nagyon remekül tudja, szinte napi szinten reptetem, a kutyák imádják
Ugyanakkor:
- az X8C szerintem nem bír el egy GoPro-t, vagy egy SJ4000-es/SJ5000-es kamerát;
- nem tudja irányítani a kamera dőlésszögét;
- a repülési ideje 6-8 perc, bár ezt talán egy nagyobb akkuval és kis barkácsolással lehet javítani;
- nincs benne GPS
- a GPS hiánya miatt nem tud pozíciót tartani és mondjuk onnan kamerázni;
- a GPS hiánya miatt nincs Return To Home funkciója;
- bár korrekt súly adatot nem találtam, de ránézésre talán könnyebb is és talán a motorjai is gyengébbek, ami 20-30 km/h szélben már gond lehet, amivel külföldi review szerint a Cheerson CX-20 még valahogy megbirkózik.
- a Syma X8C $109, a Cheerson CX-20 $232 (és még nincs benne kamera és védőkeret) - ez is mutat valamit.Hogy túlárazott lenne a Cheerson? Ahogy olvastam, közel azt hozza, mint egy DJI Phantom 1, csak éppen kétharmad áron. De persze ezt csak az olvasottak alapján írom, nem saját összehasonlítás, viszont a műszaki adatok és az ár tükrében helytállónak tűnik az állítás.
Egyébként ajánlom a gearbest.com oldalt (onnan a fenti árak) Holland postával (azt most ne firtassuk, hogy jut el Hollandiába az árú ), így nincs se áfa, se vám, mivel a csomag az EU-ból jön. Május 2-án érkezett épp egy $110-os WL-Toys v686G ilyen módon. Megrendeléstől számított 10. napon át is tudtam venni. Ha valakit érdekel, szívesen írok majd tapasztalatot a v686G quadcopterről.
-
drnet
aktív tag
válasz maj-viktor #1314 üzenetére
Ó hogy rohadna meg. A fene gondolta, hogy ilyen is van. Megvárom mennyire gáz a képe, és eldöntöm mi legyen. Ilyet egyébként nem lehet megreklamálni ebayen? Rendeltem pendrivot, de kamu volt, csak kb. fele méret volt, és nagyon lassú. Ott visszakaptam simán a pénzem.
-
drnet
aktív tag
válasz maj-viktor #1303 üzenetére
Na ez jó nagy szívás. Én ilyen SJ4000-et rendeltem. Nem tudom mit kapok. Miből lehet tutira tudni, hogy eredeti vagy hamisítvány?
-
törölt tag
válasz maj-viktor #1270 üzenetére
UK raktárbol jön. Az volt alá irva, h 4-6 munkanap . Majd kiderül.
-
stifi82
aktív tag
válasz maj-viktor #1222 üzenetére
Ez így világos is de repülő már itt van arról fizettem vámot. Az akksi meg külön jön arról semmim sincsen meg nem én tehetek róla hogy nem együtt szállítják mert nem lehet....
Bízom benne átcsúszik 5000 ft alatt találtam a neten meg hát elvileg az árában van a repülőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest