-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Pár teszt elolvasása után végül megrendeltem az Eachine E58-at BG-ről, 2 akksival, spanyol raktáros szállítással együtt 26$-ért (~8500Ft)
Ez a 0.3Mpixeles kamerás változat, a 720p-s 14$-al drágább lett volna, de ami érdekes, hogy a szállítás is 11$-al több lett volna, az meg 25$ plusz, ami tulajdonképp dupla ár.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
ot93
senior tag
h8 mini 10k alatt van, és nekem szokott menni 5percet, amikor új az akku. Idővel persze csökkent, de kb. 10cm-es, marha strapabíró, annyi a legnagyobb baj, hogy az akkuk mostanában kevés helyen beszerezhető/drága.
Én épp a héten gondoltam elővenni a h8 mini-t, de az akkukat már cserélni kéne, de nem olcsóak...
az is vicces, hogy én 2016 vagy 2017-ben 2500-ért vettem, most kb. 9e a drón. Akkuk akkor 400-500ft körül voltak darabja, most kb. 5x-10x annyi...[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
Jackal2
senior tag
Azt, hogy elvileg ha a kopter elfordul, akkor is megmaradnak az irányok és nem cserélődnek fel. Én még értelmesen működőt nem láttam
Ma Marciarttal pont ilyesmit gyakoroltunk, hogy a kopterlt áthúzod a fejed fölött, miközben megcseréled egy 180 fokos fordulással, így a fejed fölött át kell váltanod az irányt is úgy, hogy a kopter ne álljon meg, hanem szépen tovább repüljön.
Igazából meg kell tanulni normálisan repülni és kész. Erre meg ezek a brushed gépek teljesen jók.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Jackal2
senior tag
Szerintem ha meg akarsz tanulni repülni, meg trükköket csinálni, akkor egy számmal nagyobb, olcsó kopterre válts ami mozgékony, pl:
- Nihui U807
- XK Alien
- WLtoys V686 (az alap, ne vigyen terhet magával), csak nem tudom van-e belőle alap verzió- a Nihui a legsportosabb és a legrondább, viszont iszonyat olcsó
- az XK Alien a legkülönlegesebb (akar lenni) és jól is néz ki
- a WLtoys meg a szokásos variálhatóságot nyújtja, van belőle WIFI, FPV, meg mindenféle verzió (ahogy az XK-ra is áttehető, ugyan az a csatlakozókészlet)Én a Nihuit venném, annak lehet a legjobban nyomni
Esetleg ha kicsit több pénzed van, akkor a JJRC X1-et az már brushless.
-
Teréz Atya
senior tag
Epitsd at a H8 mini-t egy szammal nagyobbra.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Jackal2
senior tag
Változó, legyorsabb nekem 14 nap volt, legszarabb 30. De lehet nagy most a hajtás, fogja a vám, szóval nem biztos hogy a "Banggoodról" nem érkezik meg. Nekem az MJX 600-amon 1 hétig ült a vám, el is képzeltem hogy kb. milyen beszélgetés zajlik le a fináncoknál:
- Te Józsi, figyeljél már, ez gyerek rendelet 10.00-ért egy ilyen heksza..izét, levámoljuk?
- Hülye vagy? Tudod az mennyi papírmunkaÚj Tiny Deal kuponok, amit ma szedtünk ki, ha valakinek kell:
http://quadkopter.blog.hu/2015/11/20/tiny_deal_kedvezmenyes_kuponok
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
Bg több postával is szerződésben áll. Sajna viszont, hogy ezek közül NEM lehet választani, pedig jó lenne. Tapasztalatom szerint, ha Svéd posta hozza, az a legsz*rabb. Ha a Kínai posta, az a leggyorsabb. A regszám utolsó 2 betűjele alapján látod, melyik hozza. Ha SE, svéd, ha NL holland, CN kínai.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- iOS alkalmazások
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Autós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest