-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ryke1
tag
Koszi Jagi, akkor ezen a vonalon indulok el.
Szerszamok termeszetesen vannak, meg a forrasztas sem all tolem messze.
A taviranyitot hosszutavra tervezem (ha nem jon be eladom), egy Frsky Taranis Q X7 a jelolt, bar azt olvastam kezdonek kezdetben tul bonyolult [link]"Az akadályok azok az ijesztő dolgok, amiket akkor látsz, ha szemedet leveszed a célról" - Curt Carlson
-
kriszbon
őstag
Héé.. azért pár dolgot kihagytál a listából, mert 2 motorral nehéz lesz repülni, meg Rádióvevő sem árt ha van, és aksi is jó ha van, az apróságokról nem is beszélve.
Őőő.. milyen választékra gondolsz, mert amikből az enyémek összeállnak, azok a cuccok is kb. akkoriak lehetnek, vagy volt megfelelője, a váz az biztosan volt.
[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Trollok komolyan
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Asszociációs játék. :)
- DIGI internet
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest