-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minstrel
senior tag
válasz ricsiv92 #386 üzenetére
A gép szétszedhető, a motor már bajosabb, de a gépet majd szedd szét és a többi motor kábeleit helyezd el a a motortartókban, mert van nekik külön kis árok amiben szépen elférnek és nem szakítja le a prop védő sem. [kép]
--
Ezek a JJRC gépek már egyre jobbak lesznek, már csak a kefés motort kéne elhagyniuk, ez a H12C lehetne mondjuk 130USD és brushless motor, akkor már nagyon jó vétel lenne.
--
(#389) settenkex
Nekem mobius-om van és tényleg mintha egy hajszálnyival jobb lenne a kép, de mobius-t is jól be kell állítani és vannak ilyenek a színei annak, de amúgy az tetszik ebben, hogy 38g és menet is van az aljában (mobiusnak külön bölcsője van). Viszont ami nem tetszik az az ára, mobius 20.000 körül már megvan, ezt meg 37.000-ért találtam hirtelen.[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz ricsiv92 #386 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=vj0jTuqgDuQ
Szerk: ha a motorra gondoltál, azt nem tudom, még nem volt a kezemben, képek alapján talán megpróbálném a hátulját leszedni, a szénkefékre gondolom vigyázni kell mint a többi hasonló motornál, de a legjobb tartani tartalék motort mert fogyóeszköz. Én mikor megérkezik akkor feladok egy rendelést a motorokra, mikor az megjön akkor megint, talán így nem sokat kell állnia, ez elsősorban a lányomnak lesz és fogja rendesen koptatni ahogy gondolom, nézett egy csomó videót YT-on, már nagyon be van indulva rá.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Trollok komolyan
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Asszociációs játék. :)
- DIGI internet
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest