-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz kimista #40755 üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett, de akkor tegyük tisztába, miről is van szó:
- én kint voltam két hete a versenyen, 27 nevező volt, ezek versenyzők vagy azok lesznek. Még egyszer HUSZONHÉT ember
- én ennél többet ismerek kapásból, akinek van racere, tehát lehet nem az a célközönség, akire te gondolsz
- ebben a fórumban hány versenyző van? Biztos vagy néhány, mert a nickek miatt nem tudom, ki kicsoda, de van egy tippem, hogy 10% alatt van ez a szám
- azért mert te építed magadnak és ettől semmilyen szinten nem tudsz elvonatkoztatni, attól még nem mindenki ért ezzel egyet. Tartsuk tiszteletben más véleményétNem az a baj, hogy építeni kell, hanem az idő, amit a beállítással meg a szarakodással eltökölsz. Van egy másik előnye is az épített gépnek, megnézed van-e hozzá alkatrész és kész. Rányomsz, megvéve. Tudom most az jön, hogy de a másikhoz is van, vagy éppen nincsen.
Saját példa ZTW Black Widow motorokat úgy kellett összevadásznom anno, és már nem is kapható. Foka ugyanígy járt a sajátjával. Vagy Silver drone, amikor nem volt elég ZTX motor, mert volt egy kifutó széria és puff már nem árulta azokat a motorokat, mert az egy "manufaktúra" a nagy boltokhoz stb.
Ez a gép nemcsak erős, de könnyű is, vagyis generálisan jó vele repülni. Ha akarod, nyomod, ha nem akkor meg nem. Egy gyenge gépet viszont nem tudsz nyomni sem, plusz ne felejtsük el, hogy egy erős de könnyű géppel ha nem nyomod szépen megnő az üzemidő.
Kérdezd meg WHPGAB-ot hogy hányadik gépét építi, és milyen az új és milyen bajok vannak bele. Asszem ez a harmadik gépe, nekem mindegyik nagyon tetszett, de ő végig szívta ezeket a dolgokat a saját idejéből és pénzéből.
És olcsóbbra még soha nem jött ki az építés sem.
Kezdőknek? Én sehol nem írtam ilyet, sőt kifejezetten nem ajánlom kezdőknek
Én nagyon nem vagyok pro, sőt, de az szerintem elvitathatatlan, hogy sok géppel repültem már, ezért van összehasonlítási alapom.
[ Szerkesztve ]
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Milyen légtisztítót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest