Új hozzászólás Aktív témák

• kriszbon

őstag

Sziasztok!

Ma ismét alkottam az Eachine VR D2 szemüvegen fresnel lencse ügyileg.
    Mert ugye múltkorában írtam hogy az állító végéig kitettem a lencsét, előtte kivágtam az orr részt ha emlékeztek rá, meg ragasztottam nagyobb szivacsot egy VR Box-ról rekvirálva.

Nos tehát most raktam egy lencsét az eredeti helyre is, és mit ne mondjak ügyi vagyok(na nem fogyi).
    Sokkal tisztábban látom a képet, nem is csoda mert jobban kinagyítja. :D
    Az a kevés is sokat számított mikor kiraktam az állító végéig a lencsét, de sajnos akkor is nagyon elmosódott volt a kép.
    A KDS azért volt jobban használható részemre, mert egyrészt jobb benne a lencse, másrészt azt a lencsét is teljesen hátra hoztam, harmadrészt még a felbontása is jobb(800x600), tisztább szebb a képe is.
    Tehát [ebből] a készletből a kisebbiket szabtam be a régi helyére, a régi meg maradt hátul(hozzám közel).
    A másik nagy lencse nem tudom hogyan használható, középen nagyon nagyít, de oldalt már torzít, így most azt kihagytam.
    Mutatni másképpen nem igen tudom, mint [ebben] a videóban 1 perc után azon a szemüvegen keresztül készült a felvétel.
    Persze ott elég tiszta kép látható, mert a Telefon szeme nem olyan rossz mint az enyém.
    Most olyan távolságból készítettem képet a telóval, és nem igen fér rá a képre az egész kijelző képe. :D

Így azt mondom, most sokkal jobb mint előtte volt, sajnos ha be is erőszakoltam kisebb szemüveget a szivacs alá, állandóan párásodott és használhatatlan lett(esetleg jó időben volt jó).

Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Új hozzászólás Aktív témák