Hirdetés
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ettől féltem, hogy kb. olyan szinten lesz a grafikája összességében RT nélkül, mint az Inquisition-nek, de amíg utóbbi 2160p120-al hasít az RTX3080-amon, addig itt örülhetek majd, ha összejön a ~60fps 1440p-ben (pontosabban 4k DLSS-Q módban).
Még egy OK, hogy a nyelvembe harapjak, és ki se próbáljam, mert "ez a Bioware már úgysem az a Bioware, és ez a Dragon Age már nem is Dragon Age, hanem csak Veilguard és kész...". De úgysem bírom majd ki, viszont nem rohanok RTX4090-et venni miatta.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Eddig sem, voltam oda a Dragon Age részekért úgy látom ezt sem kell majd "megvennem". Asszem még az első részt végigtoltam.
De viccen kívül sok játék már egy letöltést sem ér meg nemhogy a megvételt.
Természetesen nem tudok én sem jobbat csinálni, de amit látok azt látok.
Azért még megvárom a megjelenés utáni gémpléjeket utána döntök a sorsáról.
Ezt várom inkább: [link]S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
PuMbA
titán
-
-
30FPS-t ki mernek írni 2024-ben.
Mi ez konzol gépigény?Hát ha csak ennnyit tud a 4080-am 1440p-be akkor ez a játék ingyen sem kell.
Azért reméljük DLSS-el meg lesz az 50FPS is.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest