Új hozzászólás Aktív témák
-
Ettől féltem, hogy kb. olyan szinten lesz a grafikája összességében RT nélkül, mint az Inquisition-nek, de amíg utóbbi 2160p120-al hasít az RTX3080-amon, addig itt örülhetek majd, ha összejön a ~60fps 1440p-ben (pontosabban 4k DLSS-Q módban).
Még egy OK, hogy a nyelvembe harapjak, és ki se próbáljam, mert "ez a Bioware már úgysem az a Bioware, és ez a Dragon Age már nem is Dragon Age, hanem csak Veilguard és kész...". De úgysem bírom majd ki, viszont nem rohanok RTX4090-et venni miatta.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
NvidiaRTX
őstag
Eddig sem, voltam oda a Dragon Age részekért úgy látom ezt sem kell majd "megvennem". Asszem még az első részt végigtoltam.
De viccen kívül sok játék már egy letöltést sem ér meg nemhogy a megvételt.
Természetesen nem tudok én sem jobbat csinálni, de amit látok azt látok.
Azért még megvárom a megjelenés utáni gémpléjeket utána döntök a sorsáról.
Ezt várom inkább: [link]S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
PuMbA
titán
Ha Ultra helyett High és Ultra RT helyett High RT-t választasz az valószínűleg közel lesz a 60 fps-hez
Valószínűleg könnyen össze lehet majd legózni egy optimális beállítást, mert a gépigényekbe általában nem látott grafika / fps érték alapján dolgoznak.
[ Szerkesztve ]
-
NvidiaRTX
őstag
30FPS-t ki mernek írni 2024-ben.
Mi ez konzol gépigény?Hát ha csak ennnyit tud a 4080-am 1440p-be akkor ez a játék ingyen sem kell.
Azért reméljük DLSS-el meg lesz az 50FPS is.S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
gp Alig két hét múlva érkezik a sorozat legújabb része PC-re és konzolokra.
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
- AMD Ryzen 5 5600 sAM4 OEM processzor Cikkszám: 100-000000927
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest