-
GAMEPOD.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
4Grider
nagyúr
válasz KisApám #91154 üzenetére
Ez van, a Digi ilyen. 1-2 ezer település van még az országban, ahol a 100-as nettől örömükben a hátsó felüket a földhöz csapkodnák. És vannak közöttük nagyobb települések is...
Ha lakótelepen laksz, egy-két éven belül le lesztek cserélve gigabites FTTH-ra, ha addig a céget el nem adják/tönkre nem megy. -
Raijin
tag
válasz KisApám #89370 üzenetére
Szia,
Egyáltalán nem egyedi a történeted, én is így jártam.
Pedig itt Óbudán is nemrég volt sárkányirtás.
Ha van lehetőséged te is nézz másik szolgáltató után.
De azzal legyél tisztában, hogy a többi se jobb.Valaki tudja esetleg, hogy elég csak a netet lemondani és 3 hónap múlva újat (nagyobbat) lehet rendelni?
[ Szerkesztve ]
Live long and prosper.
-
veterán
Nagyon nem foglalkoznak már FTTB vel. Pedig csak annyi lenne hogy átdugják kanócod nem nálad lévő végét a switch gigabites portjába (ha van szabad). Hibajalentést hiába teszel, max lezárják hogy nincs szabad GE port, Te meg az életben nem fogod megtudni hogy valóban nincs e vagy csak leráztak. Annyit tudsz tenni hogy vársz FTTH ra, vagy szolgáltatót váltasz ha nagyobb sebességet akarsz.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
mpo
veterán
Elkéstél, nekem korábban lett 500-as (nem Pest).
Ha most a pontos lakcímeden csak FTTH 1000 rendelhető, akkor el kell felejtened az FTTB 500-at és türelemmel (vagy anélkül) várhatsz.
Nekem már csak egy hetet kell várnom, de a mostanival nem volt annyi gondom, mint az új bekötésűeknek itt a topikban.[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Autós topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- SONY LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook