Hirdetés
-
GAMEPOD
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
Sziasztok,
+1 tapasztalat!
Konfig: 2700x,32gb ram,3060ti,felbontas QHD,A jatek max beallitason.
Negativum: 70-80% memoria hasznalat, meg is lepodtem rajta(de ezt masok is jeleztek)
A varosokban ugyan ezt tapasztaltam,jobb kint koborolni.A latvany nagyon jo lett.A D3 utan erdekes volt,kinti teruleteken maszkalni,nem csak az egy hely es rift es ua allandoan.
Kiprobaltam lvl25ig a triot.Barb jo (nem a kedvencem),az elejen nem tul eros,sokan reklamaltak is erte,de van 1-2 video amiben megcafoljak.A fejlesztok mondtak,hogy lvl35 utan lesz jovall erosebb.
Rogue,nagyon jo es meg sokoldalubb, mint a D3 DH.Ugye van melee es range valtozat, mindketto jol mukodik, erdemes kiprobalni mindkettot(kiprobaltam mindkettot tenyleg jo)!!Szerintem a melee verzio, van olyan eros mint a Wizz!!!
Sorcerer(Wizz),hat brutal eros lett,kezdesre nagyon vagyis kotelezoen ajanlott amikor az ember eleri a Hydra-t onnan kesz minden olvad nagyon opop.Jol farmolhato vele a gold+dungeons,meg minden.
Nagyon kivancsi vagyok a hetvegi Druid es Nekrora(nagy kedvenc)
Igazbol,azt nem ertem,hogy fog mukodni a vegjatek benne 100utan mi lesz a cel.A szezont inditani egy honapra ra ,az meg elegge erdekes dontes
Kedvcsinalo videok
Barb:
Diablo 4: FASTEST Leveling Up Tricks & New Paths! 1-25 Barbarian Leveling Guide!
Diablo 4: STRONGEST Barbarian Build In OPEN BETA!
Rogue:
Melee
Strong Rogue Build For Leveling In Diablo 4 Beta
Range
Diablo 4, The ranged physical ''Poison'' DPS
Sorcerer(Wizz)
nem Hydra
Mindenkinek jo tesztelest a hetvegere
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest