- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Retro játékok
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
- Cyberpunk 2077
- Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
-
GAMEPOD.hu
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
Sziasztok,
+1 tapasztalat!
Konfig: 2700x,32gb ram,3060ti,felbontas QHD,A jatek max beallitason.
Negativum: 70-80% memoria hasznalat , meg is lepodtem rajta(de ezt masok is jeleztek)
A varosokban ugyan ezt tapasztaltam,jobb kint koborolni.A latvany nagyon jo lett.A D3 utan erdekes volt,kinti teruleteken maszkalni,nem csak az egy hely es rift es ua allandoan.
Kiprobaltam lvl25ig a triot.Barb jo (nem a kedvencem),az elejen nem tul eros,sokan reklamaltak is erte,de van 1-2 video amiben megcafoljak.A fejlesztok mondtak,hogy lvl35 utan lesz jovall erosebb.
Rogue,nagyon jo es meg sokoldalubb, mint a D3 DH.Ugye van melee es range valtozat, mindketto jol mukodik, erdemes kiprobalni mindkettot(kiprobaltam mindkettot tenyleg jo)!!Szerintem a melee verzio, van olyan eros mint a Wizz!!!
Sorcerer(Wizz),hat brutal eros lett,kezdesre nagyon vagyis kotelezoen ajanlott amikor az ember eleri a Hydra-t onnan kesz minden olvad nagyon opop.Jol farmolhato vele a gold+dungeons,meg minden.
Nagyon kivancsi vagyok a hetvegi Druid es Nekrora(nagy kedvenc)
Igazbol,azt nem ertem,hogy fog mukodni a vegjatek benne 100utan mi lesz a cel.A szezont inditani egy honapra ra ,az meg elegge erdekes dontes
Kedvcsinalo videok
Barb:
Diablo 4: FASTEST Leveling Up Tricks & New Paths! 1-25 Barbarian Leveling Guide!
Diablo 4: STRONGEST Barbarian Build In OPEN BETA!
Rogue:
Melee
Strong Rogue Build For Leveling In Diablo 4 Beta
Range
Diablo 4, The ranged physical ''Poison'' DPS
Sorcerer(Wizz)
nem Hydra
Mindenkinek jo tesztelest a hetvegere
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget