-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz BeYourself #90528 üzenetére
nem, egyaltalan nem.
bar ma ket napos season UE DHval mar lement a GR64 es meg tobb, mint 5 perc maradt a riftben (jo, mondjuk szezon elotti hajraban egy p<900as DHval top400/650ban voltam EU DHn belul a reset utan / elott, szinten UEvel. szoval valamennyire ismerem es nagyon kezreall)
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz BeYourself #90510 üzenetére
iszonyatosan rossz roll a riften.
focus helyett hardened.
ambush helyett steady aim. vagy awareness, az lehet ok. guness visage helyett cinder, aztan allj at arra, hogy az evasive csak buffot fenntartani kell.Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz solyomb #90475 üzenetére
nem tudom hogy csinaljatok, UE DHval a 81 is elegge hataron volt, 13:20al (power pylon a boss alatt, egyebkent 14:15-45 kozott lett volna). mondjuk szerverhiba miatt nem irta ki sajna hanyadik vagyok ezzel.
80 13:20al egyebkent mar top480 korul voltam, ugyanez tegnap meg top650 korul volt.
---
mas: ugy nez ki kiseron mukodik a dambonuszos kort ado gyuru aminek nem jut eszembe a neve, az magaban kb egy riftet huzott ugy a DHn, hogy nem mindig tudtam a korbe allni (steady aim / zei / nem megyunk kozel DHval a tuzhoz megfontolasbol).
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz KubanitoS #90413 üzenetére
cinder kockaban. nem rollolhat discet, szoval ez egyertelmu.
ambush helyett megy a steady aim, csak nekem ambush nem fert be (van egy archerys ancient HF amum 20%/93chd/8chc rollal, ami tul jo volt nem hasznalni).
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz proci985 #90407 üzenetére
GR79 11:20, top800on belül vagyok. wow.
DjDanee87: nagyon úgy néz ki. UE kb 5 szintet szór esélytelen-kvázi faceroll nehézség között, szóval az alapján, hogy egy majdnem fullos gearjű <p900as kari jelenleg mit tud, a 75nek elfogadható időn belül meg kéne lennie.
M6 nem tudom most jelenleg mit tud, előző seasonban kb 75ig top gearben az is elment. és sokkal kevésbé törékeny, mint az UE.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
új egyéni rekord: GR78 elsőre 10:52 (GR76ot mentem előtte), 940. vagyok a solo DH leaderboardon.
UE DH, p887en. ugyanez a kari (akkor még steady aim helyett ballisticssel és visagevel cindercoat helyett) előző seasonban kb GR75öt tudott. viszont minden cucc a karin ancient és mindenben legalább 250es Caldesann van).
kieg: GR70 5:23 alatt, magas GRre belott gearrel. gyakorlatilag faceroll.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
a mobsűrűséget még minding nem rakták rendbe westmarchban. szóval magasabb GRnél ha single level, akkor hagyjátok a fenébe, úgyse értek végig.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Vistaboy #90286 üzenetére
én is p900 alatt vagyok, ehhez képest UEvel volt egy időszak amikor 1 GRen belül voltam a top1000el előző seasonban. csak nekem nincs annyira időm játszani.
egyébként GR70et olyan p500 körül toltam le emlékeim szerint előző seasonban, GR60 olyan p3-400on belül megvolt. viszont DHt és UEt eléggé ismerem még korábbról plusz nagyon kézreáll.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
válasz #92888064 #90037 üzenetére
ha kell segitseg szolhatsz nekem is.
mostanaban ritkan es jellemzoen rovid ideig vagyok, gyakorlatilag begyulladt a jobb kezem az UE DHtol par hete es meg mindig nem jott rendbe.
Razer6666: par hete kb 1-2GRre voltak egymastol rekordokat tekintve.
M6 sokkal erzekenyebb a szornysurusegre es a riftre es TX key farmra sokkal lassabb. cserebe joval magasabb toughness.
UE az egyik leggyorsabb TX keyfarmolo, kevesbe szamit neki, hogy milyen a GR es olyan 7-8 perces GR70et stabilan lehet vele hozni jo gearben. cserebe joval kevesebb toughness (olyan GR60-70ig nem szamit gear fuggoen mert gyorsan kitakaritja a palyat, felette igen) es a 3+os APS miatt adott esetben csuklogyilkos.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz KubanitoS #89863 üzenetére
turbohudozott (streamben olyan 1:10 korul mondja). azt mondja mast nem hasznalt.
mondjuk dologhoz hozza tartozik, hogy ahogy itt lattam forumon a turbohud jelezte a mapon a szornyeket / suruseget, ami DH LoN buildnal hatalmas elony (meg ugy altalaban is sokkal jobb decision support systemet biztositott, mint a beepitett HUD). en sose probaltam, D3bol es RoSbol is CE van az accomhoz kotve, annyit nem er egy ban.
mondjuk figyelembe veve hogy mennyire iszonyatosan maceras a DH LoN shimizu build hasznalatra meg ugy is feltuno volt, hogy egy idoben 2-3 GRrel volt mindenki mas felett.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz szupermacs #89712 üzenetére
HunPHban hely van, jellemzően klán cseten érdemes rákérdezni hogy valaki fel tud-e húzni, elég sok UE DH van klánon belül és jellemzően 15 perc alatt meg szokott lenni level70.
extra tab megvan két hét alatt esténként játszva szvsz.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz SQX_Barto #89686 üzenetére
UE reálisan 80-85ig skálázódik, de PTRen annyira magas a lag, hogy én nem álltam neki komolyan átgearezéssel kísérletezni. gyakorlatilag 75 körül jelenleg a túlélés a probléma, szóval ha az ellenfelek damja kicsit kevésbé durván emelkedik, akkor p800 körül olyan 82 szerintem reális. afölé meg elég sokat kell tolni... habár ha 75öt még facerollolja a kari, akkor talán.
ha a LoN még mindig a ShiMizu, akkor abból megint lesz majd egy maroknyi ember, aki használja a mechanikája miatt. ld vörösen izzó kijelző és pulzáló hang, miközben pár tekintetben pont az ellenkező játékstílust képviseli, mint amit a DH 1.00 óta.
wizard puffogó vipera buildje mennyire áll jól PTR alatt? még mindig gyorsabb mint az UE?
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Sárpac #89648 üzenetére
Szerintem meg egy néhány blizz fejlesztő okozza a laggot akiket el kellene távolítani és újakat behozni a helyükre.
Evidens, fejlesztők nélkül nem lenne játék. Szóval tényleg ők okozzák a laggot, bár nem feltétlenül ilyen formában.savior: normál erő, normál szinttől nem igazán eltérő drop. de csak egyet néztem.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Koppanyvezer #89568 üzenetére
nem, egy hely van 90+os GRbe és barbárt keresnek.
-
proci985
MODERÁTOR
gyors PTR UE DH tapasztalat
- ellenfelek picit kevesebbet utnek talan
- pont annyira, hogy 76ot a korabbi 15:30 helyett lehozzam 8:30 (!) alatt
- 78 meg lement 14:10el (szinten elsore, tok atlagos rift, pylon egyikben sem volt)
- viszont a 200 feletti ping az UEvel konkretan tengeribetegseg kategoria, szoval lehet menne ez tovabb is
- a damja alapjan megy ez meg feljebb, 80 tippre ha nincs uj gear meg meglesz, a speedfarm hatar 70rol felmegy 75reazert olyan hude hatalmas buffrol eddig ahogy latom nincs szo. de meg egyszer, iszonyatosan laggos volt, az meg egy alapvetoen reakciokra epulo buildnek nagyon nem kedvez. foleg, hogy inkabb nem eroltettem a helyezkedest / pasztorkodast mert konkretan oda-vissza dobalta a szerver a karit a szokasos mozgasi tempo mellett.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz GrimmDiablo #88942 üzenetére
az alatt a szunet alatt cikazok vaulttal ha nagyon muszaj.
nagyon szepen ossze van rakva. vertre hatred regen szerintem sokat nem er es AR jobb lenne, de azt nem tudsz ra porgetni, ugyanigy gatyan az evasive fire dam.
a hunter jo meg tobb EHPt ad, a WH viszont +10-15% dam.
mennyit tudsz vele lehozni?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz tibee77 #88937 üzenetére
- minden anci (lehet visszaallok nonanci HFre)
- mindenben 50-75 kozotti ko van
- disc a verten / fegyveren / DMLen
- jo rollos DML (95+dam, 58+ dupla sebzes, disc, life, CDR vagy AD)
- jo rollos anci yang (dps/as/magas rcr/disc)amin lehetne javitani:
- anci UE mask dex/CHC/multishottal (habar ez nem biztos)
- gyurukre dex helyett AD lehet jobb lenne
- resist a thorns dmg helyett a bracersre pl
- vit armor helyett az UE vertreskill setupbol az a legerosebb ami az enyemen van.
otodik skillnek HF amu muszaj, ambush kene. archeryt meg nezem mert egyebkent fullos a jelenlegi amulettem, de lehet a 17% fire / 650dex / 92chd / ambush amu jobb lesz
valamelyik cuccon jo, ha van extran fire res. ha ket cuccon van, az meg jobb.
ami fontos: CoE fire alatt vegig kell burstolni. tehat amint coldra valt a CoE valtani kell generatorra. CoE kort elegge ki kell tapasztalni, fontos, hogy mire fire korre ersz megfeleloen helyezkedj hogy le tudd adni a damot.
gyakorolj GR70 korul, ha 10 perc alatt stabilan tudod tolni a koroket, akkor a GR75 mar menni fog. en olyan 7:30 korul vagyok most ott soloban. ja igen, halal nelkul.
---
amit a tieden lehetne javitani:
- csizmara armor helyett multishot%
- DMLre 12es disc
- yangra 12es disc (porgesd!)
- WHra gold helyett mehet life on kill
- Focuts porgesd
- Reapersed nagyon szep, de GR70+ra Wraps of Clarity kell
- hellbornra 12 disc.
- shoulderre RCR kell
- sisakra DEX/VIT/CHC/Sock vagy vit helyett multishot, szerezz ujat
- az az etlich gyonyoru, de UEhez HF kellosszesen 26 disc hianyzik a karirol, persze keves a damod.
evasive firere hardened. meg nehezebb lesz a hatred, de kell a vedelem
blood vengeance helyett thrill of the hunt. nincs skilled ami proccolja a cull of the weak / bane of trapped parost. nem veletlen keves a damod szal ez hiba. otodik skillnek a raketas skill kell.Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz granini #88932 üzenetére
egyebkent patch ota a winged assassinok mar nem veszelyesek a thrill of the hunt atdolgozasa miatt.
a lacuni huntressek fire bombja viszont meg mindig akkorat ut, mint egyik-masik rift guardian.
M6 DHk siman 200-250m EHP korul vannak, UE 130m korul (full dpskent), shadow 250-300m+.hala egnek mar nincs az mint elozo seasonban, hogy GR50 folott barmi ralehelt a DHra es osszecsuklott.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Thrawn #88923 üzenetére
csak nem tudsz celozni a ledobassal, 15secenként van a lövési idő 1.5-2s között és ha felveszel egy health globeot, akkor nincs damod. utóbbi a gyakorlatban tömegben a riftben sokkal bonyolultabb, mint így leírva.
ja és amiatt kell a brutál HP, mert nem szabad elmozdulnia a shi pontjáról és közben nem halhat meg a kari.
bónusz: mindenből anci kell, de life on kill tilos, meg igazából a pickup is sokkal többet árt mint használ. elég macerás gearezni, és akkor most finom voltam.
ja és elég nehéz gyakorolni vele.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
gyors matek: nagyon ugy nez ki, hogy egy UE DHnak a 17%fire / ~650dex / 92chd / socket / ambush HF amu jobb damra egy 20%fire / 93chd / 8chc / socket / 325dex / archery anci amunal.
papiron az archerysnek kene a jobbnak lennie (van van 10-15% kulonbseg alapdamra), gyakorlatban ez 75os GRen se feltetlenul jon ki.
alacsony GRen elvileg eleve az ambush a jobb, de olyan 60-65ig igazabol annyira nem szamit a dolog mert eleg a dam...
---
viszont minden anci a karin. es akkor most jonne az a pont, amikor megprobalnek kesztyure es bracerre fire% rest osszeszedni a secondary slotokra refik ellen. kb megvan az UE vege, 76tol fel percre vagyok (az meg ha minden shrine bejon akkor mehet), csucs gearben joval magasabb p szinten talan 77-78ig el lehet vele menni, de ennyi. talan a kov season.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz granini #88908 üzenetére
persze ez így van, ez csak egy észrevétel volt. egyébként ma kiesett egy ancient HF 20%fire / 980+main / 8CHC / sock / fire_reduced / archery komboval, ami ugye ambushhal perfect lenne... és egyébként minden más már ancient az UEmen. mindezt p800on.
solo 76 benne van az UEben, aztán annyi. viszont 70et soloban speedfarmolni tökéletes.
egyébként a dolog érthető, végülis nekem is meglenne a lehetőségem felhúzni egy support karit aztán keresni csapatot. vagy ott a a shi-LoN knife DH ami elvileg tud GR80+at, de az a játékmechanika durvább megerőszakolása, mint anno a melee trap DH volt 1.10 alatt. anno még 2.0 alatt tesztelte egyik barátom a permastun lgt wizzt (volt nekem is), működik de elég idegesítő a vörösben úszó képernyő, és akkor ez még a legkisebb baj vele.
másik oldalról viszont még mindig nem jött rendbe a csuklóm, szóval ez már marad így. meg abban is igazad van, hogy a p szint végülis tényleg jó a casualoknak is és azoknak is, akik tényleg a játékban élik az életük.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz KubanitoS #88900 üzenetére
van am lag / aramszunet is a vilagon...
---
egyebkent meg RoS ota kb az megy elore jobban a jatekban, akinek tobb ideje van. alapjatek alatt AH flippel lehetett gearelni eleg jol havi par ora jatekkal is, jelenleg viszont egy top season DHnak hozzam kepest van +1400 szintje, +7000 mainstattal meg nem lehet felvenni a versenyt (megha a gear meg is van).
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
DH 2.4 LoN shi mizu varianst probalta valaki?
nekialltam tesztelni. TX riftre iszonyatosan idegorlo, tul gyorsan halnak az ellenfelek es az elit pakkok utan a DBket szedni a globeok kozott siman idegesito
nincs hexingem (depth diggerst hasznalok), HF kivetelevel minden anci, elfogadhato rollokkal.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Thrawn #88687 üzenetére
Persze. Előjött belőlem a programozó, hogy kb mi meg hogy kéne vezérlésre, arra írtam, hogy igazából maga a probléma annyira nem bonyolult. De emberként esélytelen vele versenyeznünk.
Messze ezen az itemen a legmagasabb az RCR, gondolom innen jött az ötlet. Egyébként igen, UE talán 76-78ig skálázódik.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Thrawn #88666 üzenetére
Ja nekem nincs turelmem azt nezni ahogy mas jatszik (hacsak nem valamire kivancsi vagyok), par percet neztem a riftbol de falut nem lattam.
Nezd, botokkal nem lehet versenyezni grindben. HCben foleg nem, egy algoritmus amig a programozo altal elvart jol definialt kornyezetben dolgozik, addig egy ember eselytelen lesz. Reszben a kekek torese, de itt inkabb arrol van szo, hogy agyatlan grindben (ami jelenleg GR50-55 egy UEnek) relative egyszeru algoritmus eleg lesz. Ertsd nem kell ontanulas.
Bot kifarmolja a geart, a kulcsot, a p szintet, az a +200 szint meg eleg minimum +1GRre. Kodolva van, hogy aki igazan a csucsra akar jutni, annak nagyon sokat kell tolnia.
---
Btw, egyebkent amit leirtal mind szep es jo, de a gyakorlati indok kb az, hogy az UE majdnem annyira csuklogyilkos mint a Natalya. Nekem kb itt ert veget a season, 76 lehet osszejönne mazlival, de a csuklom nem birta a 3+os APSt. Es en a tophoz kepest egyaltalan nem jatszottam sokat. Napi 18-20 oraban tippre hacsak nincs valami teljesen speci cucca, szerintem harom nap alatt kapna inhuvelygyulladast.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
GR53mon nem meglepo, hogy meg sem mozdul a HPje M6 + multishottal.
ha valamennyire defre van hegyezve (es biztosan arra van, M6 < UE damra multishottal, viszont ott van a damred ov), ugy van vagy 200M toughnessje. GR65ig tippre meg se tudjak karcolni.
egyebkent vagy iszonyatosan ovatosan jatszik, vagy lehet tenyleg bot.
Thrawn:
pontositas:
- gem of ease (25+) + fegyver: no lvl req
- gem of ease (magasabb) + 3fullos gem + fegyver: + attribute.teszteltem, attributeot ad mint a tobbi ki.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz GrimmDiablo #88538 üzenetére
mindegy, nincs jelentosege a gyakorlatban.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #88472 üzenetére
advanture modeben inditsd story helyett. viszont elvileg ahhoz kell, hogy vegigmenj a storyn (bar lehet mar nem).
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Janusz001 #88327 üzenetére
UE demon hunter is jo, kb annyi ido a rift T10en ameddig vegigfutsz rajta (2:15-4perc soloban riftfuggoen).
mqm: passz, foleg solozok.
egyebkent enyemnek megvan a 75, 70 meg olyan 8-10perc alatt egyedul lemegy. az annyira nem rossz szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Joezyka #88302 üzenetére
marauder a fergek miatt undorito, egyebkent ok. sima egyszeru, masteren felhuztam magam.
UE a ronda, ott tul nagy a random, irrealisan sokat kell az ellenfeleket terelgetni.
Natalya egyszeru, de 2.2ben Natom volt vegig.
Shadowbol a sima egyszeru, a mastery viszont nem annyira.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz granini #88233 üzenetére
WH kb +10% dps. Hunter meg tobb vedelem. Resourcet ki lehet egyebkent egyensulyozni, en jellemzoen a cold alatt toltom a hatredet / helyezkedek es fire alatt lovok.
Igen, farmolni tokeletes. Egyebkent van egyaltalan olyan build ami tud stabilan GR76+ot stabilan soloban seasonban?
-
proci985
MODERÁTOR
Valaki aki otthon van DHban rá tudna nézni az enyémre? UE mindenes megoldás.
Armory nem frissült még, kapott közben egy 65ös gemmel megspékelt 650/645/6/44es anci WHt (+3% toughness és +60k sheet dps).
Jelenleg hasonló statokkal (vagy CDRrel inkább) anci DMLt keresek, utánna fire%/CHD/CHC HF amu a következő lépcső. Aztán kb ennyi.
Namost, jelenleg GR75 solot tud. GR70en olyan 8-10 perc körül mozog átlagban, GR76on se egyértelműen a dam fogy ki, hanem pár ellenfél egyszerűen a menet közben 120-130milliós toughnesshez képest is sokat üt.
Ami úgy néz ki magasabb GRnél nem fekszik a buildnek:
- A3 keep pálya. elszórt mobok, nem belátható ajtók, instahalál a sarokból. még A5 westmarch commons is jobb, pedig az is távol áll az ideálistól.
- Exorcistok
- Lacuni huntress egyik variánsa olyan GR72 fölött nagyobbat üt, mint pár guardian (accusedek és winged assasinok nem veszélyesek már)
- ancient beastek----
Namost, ami miatt UE:
- Marauder top jelenleg olyan 80-82 között mozog, ami azt jelenti, hogy a marauder egy áltag riftben BiS cuccban kb tud max 78at, rossz leosztású riftben meg 75-76ot. Viszont ott van a Zoei, tippre 200milliós toughness kihozható dps gearben.
- Natalya nincs sehol. Ez valahol érthetetlen, a Dawn befér a Nat fegyver és a Calamity mellé, esetleg Cala helyett mehet a fortress baillista is. Az új channeling vállasnak is segítenie kéne. Viszont GR55 és a mastery fölött nem próbáltam (csuklógyilkos, season2ben elég volt, tetejében ha lehet még a Maraudernél is érzékenyebb a mob densityre).
- UEt ahogy nézem solo/multi GR pushra kevésbé használják. Minden másra tökéletes.
- Shadow gyakorlatilag elite / unique / boss snipingon kívül semmire nem volt jó, hacsak nem a Fan kés ezt meg nem oldja (talán). 250mes toughness biztos stabilan kihozható DPS cuccban. Multira nem tűnik alkalmasnak.
- Csúcstartó jelenleg egy LoN, de egy p1600+os kariról beszélünk, 85 körüli gemekkel a gearjén. Több LoN pedig sehol nincs a DH boardon ahogy néztem.
- Supportot össze tudnék dobni, de ahhoz csapat kéne. UEben pont az a jó, hogy mindenes.Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
gyors analízis, avagy UE DH
- GR74 ok, GR75 15secen múlt első próbálkozásra.
- p740
- négy cucc nem anci és nincs felkövezve: a DML, a kesztyű, a WH és a HF amu. maradék cuccokban kettőben 50es és négyben 60as gem van. a DML gyakorlatilag CDR kivételével perfect (hatred van rajta), a kesztyű és a WH is kvázi perfect, és a HF is dex helyett CHCvel lehetne jobb csak.
- kövek 74/75ösökKesztyűből legalább 30at láttam, ebből nulla volt anci. Utánna jön a WH. DMLből ugyanez anciból necces (van egy ancim is, 950+/950+/9disc/socket/84% multishot, még nincs átpörgetve de szvsz az nem lenne jobb a jelenleginél), HF meg GL;HF már a fire%/chc/chd/socket/megfelelő skill kombó is, nem hogy anciban.
GR70et 10 perc alatt tudja, GR65 <6perc. tippre GR80ig működhet a build.
szépen skálázódik egyébként, de kezd kifogyni a damom, plusz a lacunik kezdenek veszélyesek lenni. nem nagyon, de figyelni kell rájuk, 120m toughness meg annyira nem sok.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz tPedro_ #88015 üzenetére
GR45 nem nehez.
yang + dmled alapbol van, kell:
- cindercoat
- prides fall / vengeances sisak (masik mehet kockaba)
- akarmilyen vallas (RCR)
- depth diggers vagy hexing pants (en a hexinget utalom UEhez)
- SoJ + CoE / Obsidian Ring of the Zodiac (a masik mehet a kettobol kockaba)
- strongarm
- szokasos UE amuDawn / Calamity (obsidian melle nem feltetlen kell dawn), ha dawn van akkor esetleg mehet a vault utan damredet ado gyuru az obsidian helyett.
Anci yangod es jo DMLed ha van akkor sima ugy sima UE setuppal.
-
proci985
MODERÁTOR
ja hogy HC
igazabol SCben is szokni kellett, hogy mig DHval kieg ota folyamatosan glasscannont kell tolni, magas GRen meg eleve mindent takaritani kell, addig shadowval be a tomeg kozepebe es tovabb. kb az 1.10es spike trap build ota nem volt ennyire kiforditott DH.
btw, evasive fire - hardened? +25% def, jol jon az.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Roland861010 #87987 üzenetére
stricken gemmel.félreolvastam, sorry.védelmed nincs vagy resourceod?
oxox: Shadow setnél én GR60at lazán toltam úgy a season negyedik napján.
elitekre kell rámenni, minden más skip kb.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz _ocsisajt #87870 üzenetére
pedig UEnél nem igazán kell rá figyelni a CoE fenntartása miatt, plusz bracer miatt se ússza meg az ember, plusz eleve ott a resource kiegyenlítés ami permavengeancevel is problémás.
ahogy nézem marauder és UE fej fej mellett halad season listán.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz _ocsisajt #87868 üzenetére
perfection <4perces GR55höz nem kell, GR60hoz se. viszont DMLből tényleg necces, hogy egyrészt kell a mainstat + vit + ias + chc + 95+os skill + disc + magas twice hit. enyémen pl cask 9es a disc, de 700+/700+/19IAS/10CHC/100multishot/58 hit twice és bónuszként 15% life (elite damot nem akarta beadni kb 80 rollból sem).
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Reinhardt #87845 üzenetére
Én egyik barátomnak segítettem be kicsit (p650+ multishot DH), kb három óra alatt volt meg a p200. És material miatt mentünk egy kör bounty is.
_ocsisajt: jó rollos anci yang és jó rollos DML kritikus, többi finomhangolás (UE6 ezeknél jóval egyszerűbben összeszedhető).
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz SQX_Barto #87535 üzenetére
nekem soloban lett meg az achi sima riftben, mikozben key után futottam a hoarder ger upgradelesehez.
mondjuk akkor még egy squirt volt a karin, ami magában +100% GF, plusz erre jött még a paragornos GF. asszem 70millio esett ki belole.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz kökény #87362 üzenetére
Yangon és hellbornon nincs disc... azon nagyon sok damot buksz.
Tacktical advantage a HF amun nem tudom mennyit segít, bár egyébként eléggé fullos.
Yangon a LOH mellé nem tudom mennyi értelme van a regennek az accused + wrapson.
DMLre lehet inkább vit vagy elite dam kéne, bár utóbbi kb kirollolhatatlan.
aztán: a fő probléma az, hogy nem seethet használsz a vengeancehoz szvsz. ehelyett ahogy nézem próbálod a hunterrel és a +hatreddel a dmlellel megoldani a resource éhséget, de a seethe magában jobb. rakd be a seethet, a dark heart meg mehet a cinder helyett. jobban fogsz járni resource szempontból. bat helyett is mehet a wolf, magában a seethe kb megoldja a resource management problémát magában, plusz gyakorlatilag folyamatosan fent lesz.
hunters helyett mehet a WH.
bolas helyett az evasive fire a +defense rúnával GR70en elég sokat segít.
többi jellemzően szép / van legalább annyira jó, mint az én gearem, ha nem jobb.
SQX_Barto: ismerős, én NS karimon is egy félrossz DML van, az esett alapon kb.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz SQX_Barto #87339 üzenetére
Kocka: Calamity helyett Dawn. Cindercoat jó, viszont GR70re lehet több védelem kéne, oda a Dark Heartes sisak kell. Perma vengeance sokat segít minden szempontból.
DMLből szerezz egy 2.4eset, kb egy low roll is jobb lesz mint a jelenlegi. Ja és mindenképpen disceset. Az minimum plusz egy GR, ha nem kettő.
Evasive Fire: válts hardenedre.
Caltrops - Bait the trap jó, adott esetben próbáld meg a wolf companiont, úgy van extra tankod. Főleg, ha nem Cormackot használod.
Nagyon szép kari egyébként, egy 2.4es DMLlel le kéne mennie a 70nek. A Yang és a DML kivételével jobb a cuccod, mint az enyém.
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
válasz SQX_Barto #87335 üzenetére
Oké, igazából azért az én hozzászólásomban az is benne van, hogy 1.10 óta van multishot DHm (és 1.03 óta DHm), és nagyon fekszik ez a játékstílus ami az UEhez kell (kb a régi Diablo2es meteorbress ha mond valakinek még valamit). Ez viszont azt is jelenti, hogy nagyon jól ismerem a DHt, tehát kb az első UEs naptól pl Thrill of the huntot használtam, ami ahogy néztem még mindig nem tűnt fel a guide írók jó részének, hogy van, pedig masszívan benne van abban, hogy GR70et tud a kari. Utóbbi napokban játszottunk együtt, szerintem látszik, hogy valamennyire azért érzem a karit.
Ha gondolod ránézheted a karidra egyébként.
NSben 69 még lement, 70et nem próbáltam vele. viszont poén, de jelenleg az NS karim gearje már kb egyformán jó a season karival.
Ja félreértés ne essék: Utolsó portré nem egyszerű, de még mindig nem kell hozzá p1000-1500 meg ancient minden sloton. Meg gemek az anci cuccokon és 80+os gemek.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
Gyors analízis, avagy fire UE season DH GR70 másfél héttel a season kezdete után, esténként tolva max pár órát (p600 is úgy jött össze, hogy kb második este már GR50et farmoltam).
P610en ment le. Tökátlag rift, alacsony mobsűrűséges folyosós, conduit volt, power és shield nem. kb egy perc maradt.
Gear tekintetében eléggé megoszlanak a vélemények UEvel kapcsolatban: GR70re még kell védelem, de nem annyira baromi sok. Oda még simán mehet kockába a cinder, bár én gunessel csináltam védelem miatt. Gyűrűre CoE, az adja a dmg jórészét, egyébként nincs meg a dam.
Bracersnek wraps of clarity védelem miatt, focus+restraint, amuletnek HF (17fire / dex / 96CHD / socket), ambush passzivval. 66os gemek. WH. Trapped / stricken / zei. full UE, majdnem max rollos ancient Yang (3571 / 1.50AS / 880dex / 45RCR / 11 disc) fullos non-anci DMLlel ( 720 / 710 / 19AS / 10CHC / 100 multishot / 9disc/ 58). Gear fele kb ancient, a yanggal hatalmas mázlim volt.
Kétszer feküdt meg a kari, de nem skippeltem semmit, szóval ide a védelem még elég. A trükk a thrill of the hunt passzív, ami egyrészt proccolj a trappedet, a cull of weaket és felszabadítja az evasive fire hardenedet, ami utóbbi pont elég védelmet ad, hogy gunessel együtt a kockában ne essen el a kari.. Egyébként cull of the weak + ballistics + awareness. Teszteltem a steady aimet, a ballistics nagyon úgy néz ki olyan GR65 fölött picit többet segít damban, plusz szűk terepen / fast horde ellenfelek ellen jobb.
ami meg fontos: nem kellett gemet tolni semelyik ancient cumoba. ez ugye amiatt erdekes, mert az ha az ember nem ejjelnappal tolja akkor kb kiesik, kb gemenkent par ora 50es szintre meg UE DHval is (keyvadaszat elegge lerontja a tempot).
Ja igen: Ha pici dam kell még, akkor lehet a wolf helyett a caltrops - bait the trap jobb. Viszont utóbbi kevésbé jó alacsonyabb szinten speedriftelni.
---
még kell egy conquest és a hc70 aztán kész is vagyok. azt hiszem marad a GR55 rift 6 setben, mint legkönnyebb.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz granini #87314 üzenetére
azért előző patchnél a solo 60 durva volt. DHval konkrétan hagytam is a fenébe mert földbeálltam 53-54 körül és inkább felhúztam 2-3 hét alatt egy barbárt rá. viszont én inkább este játszottam, conqueror már nagyon a season végén lett meg.
btw, top5000 játékosokkal utoljára 1.10nél lehetett versenyezni lazán tolva, de ott is csak akkor, ha az ember AHval játszott és nem magával a játékkal. én pl azt csináltam.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz granini #87220 üzenetére
UE itt olyan GR60ig villamgyors, 65ig szepen daral, aztan olyan 69 korul meredeken elfogy. gear fele ancient, yang fullos ancient, DML nem ancient de 700/700/19AS/10CHC/100multishot/disc/58as. van ancim is kozepesen jo rollokkal, ez jobb.
GR70el mar nem birtam el, egyelore probalok rajta reszelni. viszont GR kulcsra legjobb, 3 perc alatti koroket lehet vele tartani.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Roland861010 #87164 üzenetére
nincs ancient yangod, az a baj.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz proci985 #86986 üzenetére
megvan, maradt meg kb masfel perc, elsore lement.
pride helyett mehet az uj vengeance sisak. hexing helyett depth diggers, nem birtam megszokni a hexinget. vallasnak kb amit talaltam, csizmanak ice climbers (az volt anci a zsakban). unitym nem volt, helyette CoE / SoJ komboval mentem, ladaban a vault damredes gyuruvel.
egyebkent standard UE build, skillezesen semmit nem valtoztattam.
---
ja igen: conduit shrine volt, shield volt, Power nem. amire ugyelni kell, hogy ellenfeleket terelgetni kell, szoval lehet mapfuggo (A3 keep depths palyan lett meg), aztan a CoE fire koren kell loni, egyebkent nem lesz meg a dps.
vedelme van, de egy reflectes csapatot kihagytam, maceras es tul sok ido alapon. halal nelkul megvolt. kb p450en ment le, arra ugyelj, hogy kifejezetten jo ancient yang van a karin, ami legalabb 10-15% dpst jelent egy oke rollos yanghoz kepest.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz SQX_Barto #86952 üzenetére
nem volt idom vele foglalkozni meg
elozo seasonban laza volt a GR40, ott fire multishottal toltam le, de ott meg volt focus / restraint.
kb kell egy jo ancient Yang + elfogadhato DML kombo, prides fall, cindercoat, hexing pants, csizmanak akarmi, kesztyunek magefist vagy gloves of worship, vallasnak skelton king vagy ami a fan of knivest proccolja, ovnek WH. gyurunek CoE es unity, amuletnek igazabol ami alapbol van az UEn, esetleg megtamogatva kockaban vagy a vault damredes gyuruvel, vagy egy ess of johannal (proccolja a strongarmsot). ja meg strongarms.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz SQX_Barto #86944 üzenetére
Ja 50en 2:30-4 perces koroket lehet menni UEvel rifttol es mobsurusegtol fuggoen.
Btw 1 oras riftben lehet benne lennek ha lenne csapat ra. Szinten UE.
Rayner: Chestnel ideiglenesen a cinder is jo megoldas RORGal, de anci UE vert disccel tenyleg az amit a vegere erdemes osszeszedni.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Thrawn #86911 üzenetére
en lecsereltem doombringerre a kozeprossz Karleit, jobb lett a vegeredmeny.
granini: GR55ig meg nem kellett a Karlei. mondjuk ahogy nézem GR80ig elvileg oké a build, tippre olyan 60-70től már jobban megéri Karleit használni.
Roland861010: Taeguk helyett Zei.
Hunter's Wrath helyett Witching Hour.
Az STRes restraint helyett szerezz egy dexeset. focusra és restraintre is dex/chc/chd preferált.
kesztyűre trifecta (dex/chc/chd/as) jobb, bár némi EHP se árt.
vállasra dex/vit/ar/cdr kell.
sisakra multishol helyett mehet a vit, de ha ezt hozod a kesztyűn akkor oké. gemnek mindenképpen diamond kell 2.4 óta.
DMLre nálam szintén cdr kell. ha megvan kb 26-28% CDR úgy még damot nem kell beáldozni, viszont úgy már megvan a perma vengeance. az pedig muszáj.
enyém ilyen, P69 lement vele és lenne benne több (nem próbáltam, jött a season).
Ja igen: a trükk még, hogy kell kb 15000 loh és az kiváltja a leecht.
SQX_Barto: hunters wrath a hatred problémát megoldani kellett. ha fenn tudod tartan permanensen a vengeance, akkor WH.
utóbbi napokban játszottál velem, szerintem látszott, hogy nem nagyon van hatred problémám.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #86806 üzenetére
+20% phys damon kivul.
passz, egykezes fegyverekrol kb annyit tudok, hogy van a thunderfury meg az ingeom ami eddig erdekes volt DHra. van valami jobb otleted, egykezes DHra is felaggathato kozelharcos fegyvereket nem ismerem nagyon. esetleg meg a burning axe lehetne erdekes, de az lassu, EHP meg jellemzoen nem problema shadow DHval.
sith7: passz, 1-2 het es kiderul.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz SQX_Barto #86792 üzenetére
patch elott 53-54en foldbeallo UEvel kb lehoztam a 60at gear modositas nelkul. vengeancevel es nemi modernizalassal most 69et tud, de van meg benne tartalek.
a season karival viszont amit lattal tegnap gyors UE atgear utan lement a GR60. es gyorsabb volt, mint a shadow build amit lattal tegnap.
granini: az a tor csak akkor er valamit, ha nem 1hiteled az ellenfeleket. ha mindenbe legalabb 5 tor kell akkor el lehet rajta gondolkodni, de ha a torrel kell 4-5, egyebkent meg harom, akkor nem feltetlenul a tor a jobb resource management szempontbol.
pont errol van szo egyebkent, t10en 1hiteli a bosst, ugy semmit nem er rajta az extra tulajdonsaga. "Impale returns 10–15 Hatred if it hits an enemy already Impaled.". Namost tippre doombringerrel legalabb 30%al tobb damot ki lehetne hozni.
resource managementet megoldani meg ott van egy kifejezetten jo legacy sash of knives meg 2.2bol.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Bahama #86785 üzenetére
GRift csucsra lehet jobb lesz a shadow. remekul erzi magat a folyosos rifteken, tomott rift inkabb hatrany mint elony (pont forditva mint a multishot), viszont sokkal de sokkal tobb EHPja van. GR55on konkretan dps gearben bent tudtam allni a tomegben ket elite csapat kozott, na erre az UE nem igazan alkalmas.
egyebkent nagyon ugy nez ki, hogy UE az alacsonyabb toughness miatt magas GRre megint a legkevesbe alkalmas kari lesz. nagyon ugy nez ki, hogy a shuriken maraduer lehet ami a legtovabb fog elmenni.
plusz tovabbra is fenntartom, hogy lehet nem az impale tor lesz az optimalis fegyver hozza.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Thrawn #86743 üzenetére
na GR60 solo seasonban letudva. utolertelek
trukk: ugye a shadow set single target dpsre remek, minden masra hasznalhatatlan... szoval kb rifteket mentem, trash skip, minden mas kill. bane of the powerful gemmel, mert a taeguk utolsonak esett ki.
Shadowban az a szep, hogy kb egy 2000dpses egykezessel is kb GR55ig el lehet vele menni, 25os gemekkel, meg elso setnek ez esett gearben. a tor egyebkent nagyon felejtosnek nez ki, egyszeruen ahol tobbszor valamit meg kell torozni, ott mar baj van, eleg limitalt az ertelme. doombringer / thunderfury / ingeom lehet ertelmesebb alternative lesz.
btw, GR60 UEvel lett meg (dawn + vengeance sisak + RORG kockaban, cinder vertnek), van rajta egy kb fullos 3540+os Yang de egyebkent elegge haromnapos gearje van (GR25ös bane of trapped, zei és bane of powerful amig fel nem huzom a strickent).
egyebkent durva valahol, season3 vegen a GR60 nekem egy generator nelkuli rend barbbal ment le, ahhoz kepest ez laza volt.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Thrawn #86743 üzenetére
ja 1hit menni fog.
kezdek raerezni a karira, elsore nagyon fura, de egyre jobban mukodik a barb DH.
btw, kezd olyan erzesem lenni, hogy a bane of stricken helyett a bane of the powerful lehet jobb Ja es a hatredtolto tornek nincs ertelme, az ellenfelek nem elnek addig, hogy kifogyjon a hatred, magas GR kivetelevel.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Thrawn #86741 üzenetére
masteren meg nem probaltam, ahhoz valahogy ki kene balanszolni, hogy a feherek gyorsan haljanak, de a bossok birjanak tobbet 3 impalenel mert nem lesz meg a mastery. azon agyalok, hogy lehet yang + multishottal kell majd lemenni kipucolni a fehereket.
a sima achievment viszont laza volt, nekem 10sec maradt elsore viszont ketszer vaultoztam vegig az egeszet.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
gyors analízis: az impale / shadow6 DH gyakorlatilag pontosan az ellentéte játékstílusban, amit az utóbbi pár seasonban csináltunk DHval.
gyakorlatilag a fehér mobokat kell vele skippelni és az uniqueket kell csak megállni kiszedni. mivel AoEje nulla és a toughness gyakorlatilag az egekbe tolható vele (nomeg ott a vault), a dolog meglepően jól működik.
szóval eddig az eliteket skippeltük, most minden mást.
GR40 lement vele, 600k sheet dpssel. soloban t10en uberkulle + siegebreaker lement 500k sheet dpssel is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Bahama #86595 üzenetére
104? Grat!
én 69nél vagyok UEvel, p725ös a kari, egy 52es gemmel ami valamit kiegyenlít. csizma, fegyver, sisak és vért anci, 63-69 közöttiek a gemjeim.
szintén cindercoat. próbáltam a sisakot és az új gyűrűt, de egyelőre nagyon úgy néz ki hogy GR70ig el lehet menni mindkettő nélkül (ott már megvan season3 GR50 1hitel minden feelingje), cinder + convention kombóval.
cinder nélkül gyakorlatilag megborul a resource managementje a karinak, övnek kell a hunters wrath de úgy nem lehet végigspammelni multishottal a convention of elements megfelelő burstjét. plusz egy jó rollos WH még egy ancient huntershez képest is minimum 10-12% sheet dps.
GR65 egyébként még megy 10p alatt, 70et buktam, szóval valahol onnantól legalább a damred gyűrű kell. 65ön még izomból / dpsből lehet bírni, nem élnek elég sokáig az ellenfelek, hogy problémásak legyenek.
btw még oculus ringen gondolkodok, hogy lehet az segítene.
ami még lehet megfogja a karit az a thrill of the hunt a HF amun, bár szerintem nagyon sokat segít a lassítás, plusz stabilabban végzi a dolgát alacsonyabb GR pucolásnál (értsd, GR65ig), mint a thunderfurys segítő.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz granini #86591 üzenetére
GR65öt UE soloban hozza 10p alatt, halál nélkül. egy cuccon volt Caldesan, de az enyém csak p700as (szoval a 260as mainstat egy magasabb paragornos karival kevesbe kritikus).
UEvel azon agyalok jelenleg, hogy mennyi védelem kell egyáltalán. Maraduert még vengeance nélkül néztem, úgy GR65 körül elfogyott a damja (2000 körüli damos kés volt csak kéznél), viszont volt vagy 250ezres toughnessje szóval barbárnak éreztem magam.
CDR sokkal kevésbé kritikus M6nak, mint bármelyik korábbi patchben érzésre.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz granini #86516 üzenetére
Chakram DH: Spines of hatres kotelezo kockaba, egyebkent nincs hatreded. Dawn viszont nem fer bele vele. Kb betonstabil, de en az eletem is eluntam vele, plusz a damja kb GR65re nekem keves volt, de kb egy kozepes kessel toltam.
TXre UE? ne viccelj mar, tegnap 3-4 perces GR50 koroket mentem sorban 2.3mas gearben (2.4es tegezzel). bekockazott Dawn + vengeance sisakkal se lett jobb.
GR60 meg 7-8 perc kozott mozgott ugy, hogy boven tul volt meretezve a kari vedelme.
kb 55-60ig <4perces riftet tudnia kene tartania, szoval TXre tippre overkill lesz.
GR67 ok, egyelore probalom beloni, hogy mi az optimalis. S4 alatt a kari GR54en foldbeallt, aztan inkabb felhuztam egy barbit es harom nap alatt azzal nullarol megvolt a GR60 solo.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
multishot DHmmal gr54 ment el előző seasonban, aztán kb földbeállt. de durván. GR52 fölött kb minden 1hitelte a karit damra specelve, egyébként meg nem volt elég damja.
na ahhoz képest kapott egy thrill of the hunt fire%/dex/chc/sock HF amut, cseréltem a blood vengeancet (TXet takarítani jobb) cull of the weakre és jelenleg olyan 10 perc körül vagyok GR60on. halál nélkül.
semmi mást nem cseréltem, annyi a különbség még, hogy p600 helyett p705ös a kari az xp összevonás miatt.
ja damja nem igazán változott, ami lényeges különbség, hogy 48milliós toughnessje van. ja és ez még 2.3ban talált gearrel(!).
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
valaki tud segiteni a TX speedGR achival? mar cask ez hianyzik a season 4 utolso progressjehez, viszont a DHm egyedul ide mar nem eleg gyors (a T9 meg lement soloban).
-
proci985
MODERÁTOR
válasz granini #84853 üzenetére
ez a D3 1.10re is siman igaz volt. DHval ott se volt egyertelmu a gearezes.
---
lement barbarral a GR60 soloban, seasonban. valahol azert vicc, hogy a DHval GR54et nem birtam elerni, jobb cuccal es tobb tapasztalattal.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Joezyka #82961 üzenetére
ha gondolod ma megint nekiugrok a TX Boss modenak. tegnap 15secen mult soloban DHval, szoval tobb emberrel szerintem gyorsitani lehetne.
Gorneck23: volt mar ilyen egyszer, 1.10 se volt sokkal egyszerubb DHval. ott is vagy csapatra voltunk kenyszeritve, vagy maradt a felmelee trap build.
season1 se volt sokkal jobb. persze, a maraduerrel hozni lehetett top eredmenyeket GRiftben, csak ugye ehhez hozza tartozott, hogy mindegyik build extrem erzekeny volt a riftre, tehat a tomott A1 riftre lehet az volt a legjobb, csak epp minden mason elhasalt. azt hiszem GR37ig mentem vele, csak eppen egy atlag riften 34 korul is siman mar buktam, szivatosabb rift meg akar 31en se ment le.
---
season4nel a fo problema meg szokas szerint, hogy hiaba ott a leech, nem ved meg az 1hittol. szoval megint marad vedelemnek a vault. persze, reflexbol jatszani lehet (1.03 ota mast se csinalok), de ennel azert meg az 1.10es varians is jobb volt, ott legalabb ket telibehitet kibirt a kari nagyobb aldozat nelkul.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
na, boss mode, elso kor:
Diablohoz 28:15kor estem be, vegso ido 30:15. meg nincs meg az achi, de kozel volt.
elsore A5 (Maltheal tunik elsore a legnehezebbnek) 8-9perc, A1nel 14:38al vegeztem, A2 18:26, A3 kb 25-26 korul.
UE DH, discipline elegge sokszor kifogyott, viszont sima high GR setuppal mentem (trapped / stricken / vengeance kovek). a bossok kozul maltheal volt szivas, meg adrianak es butchernek van ugy nez ki baromi sok HPje. tobbiek jellemzoen 2-3 fire convention alatt fekudtek (Diabloba ezt haromszor kellett beletolni).
igazabol paran a gloves of worshipet mondjak, de a 30% fire RCR nem biztos, hogy kevesbe jo. esetleg lehetne RORGal behuzni, de a convention of elements megint nem kerdeses.
kis mazlival (ghomnal el lehet tevedni, ott vesztettem fel percet) lehetne jobb. erdemes diablo/izual/butcher/aranehez/ghomhoz bountyt keresni, bar igazabol nekem egyik se volt. tobbiek elegge fix helyen spawnolnak.
--
Grt nem tudom, nagyon ugy nez ki ha GR52 folott a jatek ugy gondolja, hogy csak es kizarolag az A5 rift (exorcist + punisher + winged assassin) jailer + mortar + reflect + shielding + frozen kombok leteznek.
season3mat pedig konkretan a nagyon sokadik ilyen sorozat utan hagytam abba, hogy szorakozzanak massal.
(igen, a thunderstorm bele se fert a top idegesitobe.)
(nem, de komolyan, es akkor ha MEGIS menne, akkor meg nincsenek elitpakkok, nincsenek ellenfelek, berakja az atlohetetlen ajtos A2 riftetet es ha meg mindig idoben lennek, akkor zsakutcat rak a palyara)
---
tenyleg, ket rift alatt az mennyire normalis, hogy az elitek 80%a reflect.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz MegalodonS #82839 üzenetére
en is be tudok szallni, a Solo T9 4perc alatt soloban meglett kb 3:41nel.
tenyleg open map kell, lehetoleg eleg nagy, hogy ne kelljen masodik szintre menni.
anno season3ban DHval 3perces T6 ugy is lement, hogy ketten voltunk DPSek es ket ember achi miatt jott be. jellemzoen ketten ilyen 2:15-3:00 korul mozogtunk, szoval ha van eleg dps akkor megy.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz MegalodonS #82807 üzenetére
koszi
WDm nincs.
---
btw, van valami DH build seasonban, amivel BiS gear / GR makolas nelkul is hozhato a GR60, vagy hagyjam a fenebe es ne erdekeljen a 9. fokozat a seasonon belul?
-
proci985
MODERÁTOR
jelentem DHval le lehet hozni a Thrill/Legendary achievmentet GR40. ahogy nezem a hunPHbol en voltam az elso akinek ez sikerult a kaszttal season4ben.
par szoban a buildrol:
gyakorlatilag standard GR50+ UE build minimalis modositassal / modositas nelkul mukodik.
evasive fire - focus
multishot - arsenal
vengeance - seethe
vault - trail of cinders
companion - wolf
preparation - invigorationpassziv:
steady aim
cull of the weak (normal esetben leechelek UEvel, ennyit reszeltem a builden)
awareness
ballisticscucc:
death watch mantle (dex/armor/rcr/rov, elfelejtettem atrollolni a kor elott )
pride's fall (dex/vit/chc/socket + ametiszt)
overwhelming desire (dex/chc/chd/socket)
frostburn (cold%/dex/chd/rcr)
cinder (dex/vit/fire%/3socket + zold gemek)
wraps of clarity (ancient, fire%/dex/vit/chc)
hunter's wrath (dex/vit/AR/armor)
focus+restraint (dex/chc/chd/socket)
blackthorne gatya (dex/vit/grenades/socket, elfelejtettem ezt is rollolni)
blackthorne csuka (dex/vit/armor/rapid fire, ezt se rolloltam elore)
yang's recurve (ancient, 3265dps / 41% resource / 12disc)
dead man's legacy (dex/as/chc/rcr/multishot%/disc/58%)kovek:
bane of stricken, bane of vengeance, zei's stone of vengeance (mind 50es).paragorn494:
Movement, Hatred max, maradek dex
cdr, chc, maradek chd
life%, AR max, maradek amror
rcr, loh, maradek area damcube:
calamity, depth diggers, convention of elements---
par trukk: a frostburn helyett altalaban magefistet hasznalnak, viszont az nem volt normalis nekem. viszont a frostburn zsenialisan jo a cull of the weak proccolasara. depth diggers helyett mehetne es akkor befer egy normalis magefist.
a vengeance igazabol annyira nem jo, nincs eleg CDR. masodik korre marked for death - contangion ment volna be (mukodik a calaval).
convention of elements kotelezo, ebbol jon a build damja kb.
death watch mantle helyett mehetett volna a leoric shoulder is (nem volt megfelelom). overwhelming desire helyett jobb a hellfire, de sajnos abbol se volt a buildhez megfelelom.
ja igen: mindenkepp fire build kell, mert a cinder + pride + yang azzal ad eleg resourcet. adott esetben a tobbi cuccon kevesebb RCR is valszeg eleg lett volna, nem fogytam ki a hatredbol.
maga a rift tele volt primordeal scavengerekkel, viszont kb kellett egy conduit es egy power shrine vegigerni. normalisabb rifttel valoszinuleg egy sima, nem anci yanggal is lement volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen switch-et vegyek?
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Apple notebookok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...