Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
Köszönöm mindkettötöknek!Igen, amit most lättok karilapon az pubos dh, meg nem raktam ät a cuccokat gr-re.(vagyis a bracer az alap, a visage fejest nem szoktam betenni mert akkor nagyon kevesnek erzem a hatred-et).Es igen ahogy barto is mondja, mindenen van disc, erre külön ügyeltem.Thrill of the hunt is benn a cull the weak miatt, a raketäs is mindig benn van, pubra szoktam vinni a blood vengeance-t amugy meg az awareness-t szoktam beällitani vedelem miatt.Egy hf amu az nagyon kellene, mert amugy etlich-kel megyek vagy most koväcsoltam egy uj hf amut amit csak a statok miatt raktam be, tök haszontalan a skillje (szerintem).
Idäig 73at hoztam le vele.Nekem igazäbol a jätek mechanizmusa lenne fontos, vagy hogy ti hogy mentek.En megyek elöre es amint meglätok valamit a kepernyö szelen mär elkezdek löni ezerrel.Gyanitom, hogy sokkal jobb lenne ha kicsit bekommandoznek a tömegbe elöre, hogy sok mobot triggereljek aztän meg vissza igy nem 2-3 mobra pazarlom el a sok hatredet hanem mondjuk 10-20-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Videós, mozgóképes topik
- Motoros topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- -300.000 ft àr alatt. ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest