Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    na, boss mode, elso kor:

    Diablohoz 28:15kor estem be, vegso ido 30:15. meg nincs meg az achi, de kozel volt.

    elsore A5 (Maltheal tunik elsore a legnehezebbnek) 8-9perc, A1nel 14:38al vegeztem, A2 18:26, A3 kb 25-26 korul.

    UE DH, discipline elegge sokszor kifogyott, viszont sima high GR setuppal mentem (trapped / stricken / vengeance kovek). a bossok kozul maltheal volt szivas, meg adrianak es butchernek van ugy nez ki baromi sok HPje. tobbiek jellemzoen 2-3 fire convention alatt fekudtek (Diabloba ezt haromszor kellett beletolni).

    igazabol paran a gloves of worshipet mondjak, de a 30% fire RCR nem biztos, hogy kevesbe jo. esetleg lehetne RORGal behuzni, de a convention of elements megint nem kerdeses.

    kis mazlival (ghomnal el lehet tevedni, ott vesztettem fel percet) lehetne jobb. erdemes diablo/izual/butcher/aranehez/ghomhoz bountyt keresni, bar igazabol nekem egyik se volt. tobbiek elegge fix helyen spawnolnak.

    --

    Grt nem tudom, nagyon ugy nez ki ha GR52 folott a jatek ugy gondolja, hogy csak es kizarolag az A5 rift (exorcist + punisher + winged assassin) jailer + mortar + reflect + shielding + frozen kombok leteznek.

    season3mat pedig konkretan a nagyon sokadik ilyen sorozat utan hagytam abba, hogy szorakozzanak massal.

    (igen, a thunderstorm bele se fert a top idegesitobe.)

    (nem, de komolyan, es akkor ha MEGIS menne, akkor meg nincsenek elitpakkok, nincsenek ellenfelek, berakja az atlohetetlen ajtos A2 riftetet es ha meg mindig idoben lennek, akkor zsakutcat rak a palyara)

    ---

    tenyleg, ket rift alatt az mennyire normalis, hogy az elitek 80%a reflect.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák