Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz proci985 #87274 üzenetére

    Igen, en is ezt latom - bar nekem nem gond, nem hajszolom a magas GR-t, ha stabilan tudok menni szolo / party 65-68-akat akkor fel tudok huzni gemmeket 60-ra (max 65-re) es bele tudom rakni a gearembe. Fentebb mar minden kizarolag gem es paragon kerdese.. A mostani geareddel tudsz menni 69-et. De ha kapsz melle 1200 paragont, es minden ancient slotodra egy 70-es gemmet +350 dex-el akkor neked is menne a 75+. Abbol a szempontbopl ez jo rendszer hogy aki kocka annak megvan a jutalma. Viszont aki meg casual az jobb ha elfogadja hogy x ora jatek mire eleg es mire nem.

    Az egyeni csucsom GR62 volt Uliana monkkal S4-ben. Ippeg lejott, estem keltem elfogyott.. Most meg Multishottal GR65 nehany halallal sima 12 perc volt. Es nem menekultem az elitek elol hanem kerestem oket hogy legyen progress.. szamomra ez mar elfogadhato fejlodes.

    Kulcsot farmolni - es egyaltalan barmit farmolni - viszont orgazmus ezzel a DH-val. En nem hittem hogy van jobb farm kari azok kozul amikkel hajlando vagyok menni (WD never..) mint a WWBarb.. jobbgomb csa helo.. de ez a DH hozza azt a kenyelmi szintet. Mindenki egyhit TX-en..

    Have fun Proci! :K

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák