Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SQX_Barto
addikt
válasz tPedro_ #86401 üzenetére
Lehet majd pacis crussal megcsinalom, de inkabb keresek majd tarsakat, ugy egyszerubb
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Sárpac
nagyúr
Na konzolon már megy a 2.4. PC-n elvileg holnap érkezik mindenhová.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
shotika
őstag
válasz granini #86364 üzenetére
Én még filózok, de szerintem DH/Barb lesz a befutó. Crusa erősnek tűnik, de nem csípem. Wizz offos. Monk a fentebb mutatt Punch build miatt érdekes. WD? Majd a következő patchben.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Amcsiknál már live.
Engedi update-elni is ha váltunk americans-ra.szerk.: Patch 2.4.0 now live
[ Szerkesztve ]
"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
Edge
veterán
válasz J0shu4M1ll3r #86407 üzenetére
hm a legutolsó ptr hotfixes értékek maradtak... poor firebird...
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
férfiállat
tag
honlap új patch?
[ Szerkesztve ]
-
hokuszla
senior tag
válasz férfiállat #86409 üzenetére
Előreláthatólag igen.
"At level 70, +% Bonus Experience is reduced to 10% effectiveness"
Nem fordításban, hanem értelmében ez mit jelent?
10600k 16GB 1660s 5TB
-
Rayner
őstag
pacsimonk még lehet jó is
The Fist of Az'Turrasq
Exploding Palm's on-death explosion bonus damage has been increased from 75-100% to 250-300% -
-
pckownz
őstag
Miert nem latom a keresoben a Prohardver community-t?
-
Cadal
őstag
válasz pckownz #86414 üzenetére
(British) English-ben keress! Ott kell lennie mind kettőnek. csatlakozz nyugodtan mind kettőhöz, nem kell hozzá semmi engedély stb.
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz pckownz #86416 üzenetére
Érdemes még a Hungary communityhez csatlakozni. Több ezer tag, ha kell segítenek, stb.
-
kovsol
titán
Akkor már én is beléptem
May the Force be with you!
-
depzoo
tag
Nekem azt irja hogy mar live Europaban is.
Van akinek frissult mar?
Ryzen + Vega (?)
-
Rakamaz
tag
Diamond-al fejlesztve cuccot (augment) resist-et növeli?
-
SQX_Barto
addikt
válasz kovsol #86424 üzenetére
Teljes lista:
-
s5-tol kezdve nincs semmi legendery item/gem, ami season only (legalabbis most ez az allaspont, lehet s5 utan atgongondoljak a dolgot)Season Journey,
Ajandek set itemek (1. megkezdett karakter meghatarozott szettje: Barbar - Earth, Crusader - Invoker, DH - Shadow, Monk - Monkey King, WD - Jade, Wizard - Firebird)
s6-ban pedig masok lesznek, elvileg mindig az eppen legjobban megujitott setek lesznek (az akkori pathcban)Set Dungeon is patch-tol eles, nem s5 only dolog.
#Rakamaz: ha az uj Kanai's Cube receptre gondolsz, NEM, csak a main statokat lehet novelni - Strength, Intelligence, Dexterity.
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
Elkezdtem kiirogatni az uj legeket a Cube listahoz, de nem fogom elkapkodni szerintem (ha valakinek van kedve es ideje, segithet es osszeirhatja egy akarmilyen dokumentumban (xml/doc/txt) az uj legeket es priviben adok email cimet, vagy rakja fel netre es linkelje be priviben)
Ha valaki talal egy teljesen pontos listat a 2.4-es uj leg itemekrol, az is nagy segitseg lenne, en hirtelen meg nem talaltam.
Koszi![ Szerkesztve ]
-
T. M.
aktív tag
Délután elkezdem összeszedni a maradék cuccot az Invokerhez. Meg a hammerdin nadrágot is persze. Lesz mit csinálni egy darabig, főleg, hogy két crussal tolom ezt a patchet
-
SQX_Barto
addikt
Irigyellek csak ket crusod van, meg egy support crus
Nekem most mindenbol van egy, de persze majdnem mindegyik eros fejlesztesre szorul.
Crusim pl ujraindul s5-ben es ott ossze akarok hozni egy komoly Invokert.
Azutani szezonban valoszinuleg a WD kerul sorra es igy tovabb, bar wizhez semmi kedvem, az lehet raktar kari maradA patch azert nem teljesen felhotlen
Fagyasok vannak, meg nekem nem lep ki a bnet kliens meg a jatek.
Masreszt eltunt az Inspect menupont multiban!
Ez engem elegge zavar, mert szeretem megnezni ki mivel tolja az adott partiban. A View Profile - Inspect meg nem frissul gyorsan, tehat marhara nem jo erre...
Ez most vagy egy gikszer, vagy direkt szedtek ki, mert sokan megneztek a masikak gearjet es a gyenge embereket kiszavaztak, ez "ellen" van (mas ertelmes indokot nem tudok hirtelen)
Ja meg T10en leoltunk egy Wardent, es nem dobott nekem semmit, tarsnak adott...
Hirtelen ennyi a panaszkodas[ Szerkesztve ]
-
malacka87
őstag
Kezdesnek atkonvertalom a felesleges invokereket hátha dob cipellot meg nadrágot. Utánna jöhet a 2 chest craftolasa+ring. Remélem elsőre anci lesz mind. Gemeket akkor most vitára lesz érdemes bealdozni?
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Cadal
őstag
Nos, mivel mobil nézetben nem látszik a téma összefoglaló így berakom ide is, hátha lesz olyan akinek újdonság lesz.
!!!!!!--Patch 2.4: ULTIMATE GUIDE--!!!!!!
Különösen ajánlott mindenkinek!
Season 5 kezdete - 2016. január 15 17:00.
- First Look - Season 5
- Patch 2.4.0 Live! 2016.01.12 (magyarul később) Friss!
- Patch 2.4 Roundup! (Diablofans-os összefoglaló) Friss!A linkeken kb minden megtalálható ami a 2.4.0 patchel és a Season 5-el kapcsolatos. A Diablofansos roundup nagyon jó képekkel fűszerezett összefoglaló a patch notesban pedig minden hivatalos infó bent van. Az ultimate guide pedig kihagyhatatlan mindenki számára legyen az season vagy nonseason játékos.
Akik hosszabb kihagyás után térnek vissza és esetleg itteni vagy más magyar játékosokkal játszanának azoknak ajánlom a Prohardver communitykehez való csatlakozást, illetve a Hungary community is nagyon hasznos. Könnyen lehet játékosokhoz csatlakozni, vagy party-t összehívni esetleg felmerülő kérdéseket megbeszélni, stb. Akik szeretnének Prohardveres Clan-hoz csatlakozni azok két lehetőség közül választhatnak. Az aktívabb HunPH ahol MrCsiT a Leader (Játékban Trier#2235) kb. 100 tag van jelenleg. A másik sajnos többek elmondása szerint inaktívabb Guild of PH ahol Theprob a leader (játékban theprob#2922) viszont Ő valóban inaktív, tehát nem tud jelentkezést visszaigazolni...
Kellemes időtöltést és szerencsés loot-ot kívánok mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Bahama
aktív tag
Gyors meló előtti teszt!
Szinte teljesen alap unhallowed set.
Új dawn a kockában, az új venganve sisakkal, meg 1 új dead man legacyval.
Gemeletlen cucokkal.[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
oxox
addikt
ave, nem követtem nyomon a ptr-t...egy kérdés csak, tárgyakba, hogy tudok plussz alap tulajdonságot (str, int, stb) betenni?
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
dargelot
senior tag
Kockában az új recepttel, (utolsó). Be kell áldozni egy legend gemet, 3 legnagyobb sima gemet (topaz,emerald stb) és kész is. A legend gem szintje x5 alap stat kerül bele, a sima gem meg meghatározza, hogy milyen alap stat menjen bele, topaz-int stb. A legend gem s a sima gemek is megsemmisülnek.
-
diegho
nagyúr
Aktív klánt keresnék NS játékhoz, supp barb lesz jelenleg az egyetlen group karakterem, amint összejön hozzá minden wizard lesz a dps.
-
-
Bird
addikt
Ezt már mi is néztük régebben, hogy nem lehet. Nekem a monkhoz kellett volna vigilance és nekem sem sikerült kikockázni.Remélem barbárral próbáltad....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Cadal
őstag
válasz Thrawn #86444 üzenetére
Esetleg ha ezek megfelelnek:
Drahque: [2.4] GR92+ zDPS GLOBE Barb (group)
Chainer88: Zdps Support Barb (Group Grift 90+) -
MegalodonS
őstag
Durva patch,ujra sok dolgot beszerezni,kocka,gem upgrade es jovore 20 eves a diablo,biztosan jon a kieg es lehet elolrol kezdeni majd dehat ezert szeretjuk a monotonitast
-
oxox
addikt
hardcore gyors tapasztalatok.
no csináltam egy raekor + imo setet....gr58 lement vele, de nem érzem, egy csomószor lemerül...szokni kell még
monk-al "próbálkoztam" még...no ez a inna setes akármi brutál lett....
a support monkom átalakitottam (dps-ben vagyok kevés igazság szerint...egy anci fegyó van csak, buthcher volt a fő boss, ő volt az egyetlen aki megtudta mozdítani a hp "gömbömet")látszik is az öltőzékén, hogy szedett-vedett a csajszi...most dobáltam rá, egy csomót nem is forgattam még át.
56 lement unity nélkül (nem is néztem, hogy a kisérőmön van-e...nem volt)[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
CactuS
Arcképgyáros
-
oxox
addikt
válasz CactuS #86449 üzenetére
lepörgetheted de nem éri meg...ha egy 100-as gemet (márha lenne olyanod) áldoznál be, akkor 500 str-et kapnál rá...ez meg nem sok ha lepörgeted a main stator rá ill. róla
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest