Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    Gyors analízis, avagy fire UE season DH GR70 másfél héttel a season kezdete után, esténként tolva max pár órát (p600 is úgy jött össze, hogy kb második este már GR50et farmoltam).

    P610en ment le. Tökátlag rift, alacsony mobsűrűséges folyosós, conduit volt, power és shield nem. kb egy perc maradt.

    Gear tekintetében eléggé megoszlanak a vélemények UEvel kapcsolatban: GR70re még kell védelem, de nem annyira baromi sok. Oda még simán mehet kockába a cinder, bár én gunessel csináltam védelem miatt. Gyűrűre CoE, az adja a dmg jórészét, egyébként nincs meg a dam.

    Bracersnek wraps of clarity védelem miatt, focus+restraint, amuletnek HF (17fire / dex / 96CHD / socket), ambush passzivval. 66os gemek. WH. Trapped / stricken / zei. full UE, majdnem max rollos ancient Yang (3571 / 1.50AS / 880dex / 45RCR / 11 disc) fullos non-anci DMLlel ( 720 / 710 / 19AS / 10CHC / 100 multishot / 9disc/ 58). Gear fele kb ancient, a yanggal hatalmas mázlim volt.

    Kétszer feküdt meg a kari, de nem skippeltem semmit, szóval ide a védelem még elég. A trükk a thrill of the hunt passzív, ami egyrészt proccolj a trappedet, a cull of weaket és felszabadítja az evasive fire hardenedet, ami utóbbi pont elég védelmet ad, hogy gunessel együtt a kockában ne essen el a kari.. Egyébként cull of the weak + ballistics + awareness. Teszteltem a steady aimet, a ballistics nagyon úgy néz ki olyan GR65 fölött picit többet segít damban, plusz szűk terepen / fast horde ellenfelek ellen jobb.

    ami meg fontos: nem kellett gemet tolni semelyik ancient cumoba. ez ugye amiatt erdekes, mert az ha az ember nem ejjelnappal tolja akkor kb kiesik, kb gemenkent par ora 50es szintre meg UE DHval is (keyvadaszat elegge lerontja a tempot).

    Ja igen: Ha pici dam kell még, akkor lehet a wolf helyett a caltrops - bait the trap jobb. Viszont utóbbi kevésbé jó alacsonyabb szinten speedriftelni.

    ---

    még kell egy conquest és a hc70 aztán kész is vagyok. azt hiszem marad a GR55 rift 6 setben, mint legkönnyebb.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák