Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
Ma nem alszok mig ki nem akasztom lvl1rol.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Phausto
tag
Közben PS4-re is megjött 7 óra körül. Az asszonnyal már végig is toltuk a D1 event-et!
-
mpierre
veterán
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
most kezdtem a játékot és két kérdésem lenne:
az 1. hogy lehet-e valahogy xbox one controllerrel játszani a pc-n?
a 2. ha hardra állítottam a nehézséget akkor azt később vissza lehet venni? hardon mennyire nehéz a játék? bírható?köszi
-
shotika
őstag
Amerikain már éles a patch.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Cadal
őstag
válasz proci985 #94881 üzenetére
Köszi, mire ideértem a géphez a TG topikban való siránkozásom után a srácok helyrerakták a dolgokat.
-
mephi666
nagyúr
...blizznél szerintem péntekig fognak pecselni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
dargelot
senior tag
Patch hogy mikor nincs konkrétum. Általában szerda, de hogy ma jön nem 100%, mint sem, hogy még kora este. Lehet, hogy csak késő este, esetleg holnap hajnal. Akkor sem lehetne egy szavunk sem, ha a season kezdéssel együtt jönne. Egy szó mint száz, ingame is sokan mondják, hogy hol van már a patch??? x10 kérdőjel. nagy eséllyel ma, de hogy pont mikor nem tudni.
-
prokxy
veterán
Srácok, D1-et honnét tudnék beszerezni?
Vagy vki eladja nekem?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Dyingsoul
veterán
-
reelc
veterán
válasz khirill #94880 üzenetére
Nyugalom, továbbra is ezt tudom mondani.
Senki nem mondta, hogy a patch egyszerre jön minden platformra. Amúgy az USA a múltkorit is hamarabb megkapta.
Amúgy 1 éve szerdán éjfél előtt pár perccel élesedett a patch az EU régióban.
Persze nincs rá garancia, hogy most is.
De hátha meglehet előzni még jópár bosszankodó kommentet.[ Szerkesztve ]
-
khirill
aktív tag
a legbosszantóbb, h kuss van... lapítanak mint szar a fűben...
persze forr a bnet fórum...
ezen bevisítottam:
"Really nice improvements that were long due. Thank you for the updates like dying gear with Myriam and attacking enemies in air."[ Szerkesztve ]
ratabyzou
-
JSaN
addikt
-
Rison77
senior tag
Boxon már live a patch. Konzol exkluzivitás blizzard komolyan? Azért valami infót lökhetnének ha valami probléma van.
-
Phausto
tag
Hülye kérdés: D1 event-nél van mentés? Úgy értem hogy 1 session-ön belül kell végigtolni? Vagy ha kiléptem, kezdhetem az elejétől?
-
reelc
veterán
válasz Phausto #94874 üzenetére
Még egy élő visszaszámlálót is összedobtak.
Amúgy az Összefoglaló tetején írják ebben a topikban: Season 9 kezdete 2017 január 06 17:00
-
reelc
veterán
válasz prokxy #94871 üzenetére
Majd kijavít valaki, ha rosszul emlékszem... de mintha lett volna már olyan is, hogy késő este aktiválódott a patch. Szóval lehet jobban jársz, ha holnap délutánra várod, hacsak nem vagy éjjeli bagoly, és nem kell korán kelned.
A szezonkezdés-zárás szokott fix 17:00 lenni. A patch pontos idejét nem szokták közölni (de jellemzően szezon kezdés előtt 2 nappal).(#94872) Bennyboy: Az, hogy hiszel valamit vagy tudod, 2 külön dolog. Ha nincs egy nagyon bennfentes Diablo fejlesztő ismerősöd, aki elárulta, hogy már dolgoznak rajta - akkor csak hiszed. De nem tudod.
[ Szerkesztve ]
-
Bennyboy
őstag
Játékfejlesztésben dolgozom és semmi más konkrétumot nem tudok csak azt, h már készül. Hogy ki hiszi el vagy nem az nem az én dolgom. Én csak megosztottam veletek. Egyébként meg teljesen érthető, hogy már elkezdték fejleszteni, amire abból lesz valami az még vagy 5 év blizzt ismerve.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
reelc
veterán
válasz Bennyboy #94867 üzenetére
Nem minden álom válik ám valóra, amiben hiszel.
Dehogy foglalkoznak a Diablo 4-gyel. Az még nagyon távlati dolog.
Viccet félretéve, az utóbbi 1-2 évben több Diablo szériában fontos szerepet betöltő ember hagyta ott a céget, Nyilván nem azért, mert már dolgoztak a 4-iken. Lehet únták már a patches dolgokat, hogy nem volt igazi kihívás számukra.(#94869) prokxy: Elvileg a patch hozza. Türelem. Nem tudom mikor van karbantartó nap, talán akkor.
Igazából aki Diablo 1 feelingre vágyik, az Diablo 1-ezzen.Véleményem szerint nem egy nagy kaland, végig lehet hamar menni rajta. Először azt gondoltam, de rossz, hogy csak januárban elérhető. De PTRen végigvittem, és utána már nem bántam, hogy korlátozott. Nem hiszem, hogy sokan visszajárnának, ha állandóan elérhető lenne.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Vmi infó, h ma lesz-e d1 dungeon?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
shotika
őstag
válasz Bennyboy #94865 üzenetére
Szerintem fölösleges a 4. rész. A DX11-el elég jól összevarrták a kinézetet, farmolós játékból meg van elég, illetve azt most is jól hozza a D3, csak legyen több tartalom.
És egyébként sem biztos, hogy egy 4. epizód annyira jól tejelne. A Valve se véletlenül ül a Half Life címen már tizenx éve.[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Bennyboy
őstag
A D3-on már szerintem nagyon kis csapat dolgozik már jó ideje. Ezért nem jön hozzá érdemi content (számomra a necro sem az, persze ettől még megveszem majd). A srácok már a 4. részt hegesztik de abból amire lesz valami az még nagyon messze van.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
KubanitoS
veterán
Szerintem az az alapvető probléma, hogy a necro kivételével ezek marha pitiáner dolgok. Mégis mekkora erőfeszítésbe került volna nekik belerakni a javításba azt a rohadt armory-t? PTR-rel is szórakoznak hónapokat, hogy az utolsó napokban szétnerfeljenek addig békénhagyott buildeket. Még most is azt mondom, hogy új kieg lett volna logikus lépés új acttal, új kaszttal, meg a többi mellékes extrával, mint az armory. Na mindegy...
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Ellia
addikt
Valószínű következő season-ban jön az armory aztán az azt követőben a necro. Igazából igaz amiről ment a diskurzus tegnap ez lesz a logikus.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz shotika #94860 üzenetére
negró után lesz itt még új karakter leginkább egy sokoldalú alakváltó/elementalista/support druidára gondolok... wirt falábába mernék fogadni, hogy 5 éven belül jönni fog
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
MegalodonS
őstag
Hozzatok,''HE'' klanba??? Na az erdekes lenne,en nem vagyok jo jatekos,csak jatszogatok Amugy Pitti fel sem venne
Tetszik amit az osszefoglaloval csinaltal,szerintem az azonnali kerdesek oraja topicban varnak szeretettel
-
shotika
őstag
Pedig ez a játék ordít valami karater DLC-ért. Mondjuk lenne 3999 ft egy plusz karakter, 2 slottal. Hogy mennyire érné meg a cég részéről, az első DLC után többet lehetne tudni. De felőlem árulhatnak plusz ládahelyet is. Max kiadnák egy pár fős (akár külsős) csapatnak a munkát.
-
mpierre
veterán
De. Csakazér'is!!4négy!
Ez most olyan, mint a jó politikus. Minden kérdésre ugyanazt a választ adja...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
kökény
aktív tag
Én is azt hittem jön minden a nekrón kívül, akkor ez eléggé trén volt kommunikálva, ha itt is többen félreértettük.
-
Cadal
őstag
b@aaszameg, annyit frissítgettem az összefoglalót, elb@szódott!! ne nyissátok le a nyilacskát!!! Ezt hogyan csinálom meg... nincs backupom!!
-
czpitti
senior tag
válasz Bennyboy #94850 üzenetére
Igen emlékszem az átalakitott twister kardra is.Semmi lényegeset sem hozott akkor a játékba Nem hoznak uj seteket a játékba.Minek?hogy a régieket kukázzuk?Elég ha azokra kitalálnak valamit,plusz egy-két jol eltalált item ( mint pl a barber lett volna ha el nem baxxzák ) és lenne a játék megint játszhato a kovetkezo szezonig.A sok aproság hasznosabb lenne és konnyebben kivitelezheto mint komplett uj dolgokat kitalálni.
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
Cadal
őstag
válasz Bennyboy #94850 üzenetére
Számtalan emberke van ezzel így, de még így is sokan több időt öltek a Diablo háromba, mint más játékba. Szóval azt gondolom, hogy megkaptuk a pénzünkért a szórakozást. Talán a Necroval még újítanak/frissítenek egy kicsit a játékon de szerintem közel sem lesz olyan hosszú életű játék mint a WoW, vagy a még most is valamennyire népszerű D2. Ez ilyen nincs ezzel gond.
MegalodonS: Amúgy meg ott hagyhatnád az egyszemélyes klánodat és a mindenkit segítő szerepből felavanzsálhatnál a <HE> klán stabil tagjává!! Szezon elején kell kicsit megtolni, a végén meg kicsit meghúzni és hidd el meglesz a jutalom!! jah és persze Pitti-t nem csak Hungary chaten olvashatod, hanem direkbten klánchaten is!
[ Szerkesztve ]
-
Bennyboy
őstag
csak abból indultam ki, h már új settek sem jönnek a játékba és kb 5 átalakított item lesz. A D1-es cucc meg kb egy run-ig lesz fun aztán ennyi. Kicsit visszamegyek hc-ra seasonba de sajnos már nem tud sok ideig lekötni a játék. Ez mondjuk legyen az én bajom.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Cadal
őstag
válasz czpitti #94848 üzenetére
Köszönöm az útbaigazítást! *
* így jó??
#94847) Bennyboy: Én nem fogalmaznék ilyen határozottan. Volt amikor szezon kezdete után 2 héttel gyökeresen megváltozott a meta, mert kitaláltak egy jobb felállást, mint amiről addig azt hitték az a legjobb!! Szóval szerintem lehet hogy lesznek itt még meglepetések.
Azt hiszem ez akkor volt, amikor 3 monk (a palmos, support, meg a lightningos DPS akinek két támadó skillt kellett sütögetni számomra érthetetlen formában) volt a csapatban, és annak a szezonnak a végére maradt csak egyedüli DPS.ként a monk. Rémlik, még hogy a WD meghülyített mindenkit a közelbe, a support monk összerángatta a barbár meg messziről cibálta a dögöket a szemünk meg kisült a cikázó villámok miatt!... régi szép idők!
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz MegalodonS #94840 üzenetére
Köszi, frissítettem az összefoglalót! Olyan szorgosan hozod az infókat, lehet beajánllak 2. topikgazdának!
Bennyboy: Az említett armory biztos hogy nem, mert PTR-en sem volt aktíválva, de a DX11 az működött teszten, szerintem azt hozzák, hacsak nem azzal vannak gondok és ezért késik a patch.
[ Szerkesztve ]
-
Bennyboy
őstag
A mostani season-al bejön az armory és a dx 11 v 12 is? köszi
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
prokxy
veterán
Aktív már a patch Srácok?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kökény
aktív tag
válasz MegalodonS #94840 üzenetére
Horadric cache materials T13-on:8 na véégre ezért a mennyiségért már érdemes lesz bountyzni
-
MegalodonS
őstag
-
mephi666
nagyúr
de már a kezdés se semmi: "A keményvonalas rajongók" ez a hardcore valami magyar ferdítése akar lenni? vagy azokra a rajongókra gondol, akiknek kemény, baltával faragott arcvonalai és ábrázata van?
egyik kolléga nálunk mindenáron "forrókulcsokat" akart kérni a nemrég bevezetett irányítási rendszerbe... ilyet se hallottam addig, de azóta mindig mosolygok, ha eszembe jut[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz shotika #94834 üzenetére
én meg hogy újév napján majd szépen nekiállok a regeneráló söreim mellett a d1 dungeon-t nyomni ...persze úgy is lett, ahogy elképzeltem
-
pimpi001
tag
válasz MegalodonS #94832 üzenetére
úgy terveztem hogy sezlonyig letolom vagy 100* a d1 riftet nosztalgiából, de igy ez elmarad............
tboypimpi#2319 ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D
-
need
addikt
válasz dargelot #94822 üzenetére
most jól fel is biztattál..
ha csak úgy fejbe számolok 21 alkalom 1050 f.soul volt és a Bounty-t nem is számolom..
kár hogy nem lehet gyártani f.soult és d.breath-ot..
néztem pár yt. videot ahol épp Kadala dobta ki az anci tárgyat a másik megoldás hogy újra furnace gyártani
és abból king's boulder breaker de ott szerintem roszabak az esélyek mivel akár melyik l. fegyo lehet az 5-ből.D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
shotika
őstag
Hol a patch?
-
czpitti
senior tag
-
defede
tag
válasz Vistaboy #94761 üzenetére
tavaly előtt decemberben pont ezen akadtam ki. akkor is beharangozták a patchet de eltolták úgy hogy már menni kellett dolgozni és a megunt feltápolt karikkal nem volt már humorom játszani. 1 évig warframe-ztem bosszúból, kimaradtam vagy 3 szezont. aztán csak visszahúzott a szívem. sajnos a blizzard szarik ezekre. most megint eljátszották.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/frenkdrebin-2705/hero/1804670 Hammer of justice crushes you Overpower
-
Dyingsoul
veterán
válasz MegalodonS #94824 üzenetére
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
MegalodonS
őstag
-
reelc
veterán
Épp leírtam, hogy miért akkor jelenthették be akkor. Ez nem úgy megy, hogy júliusban eszükbe jut, decemberben már árulják. Azt sem tudjuk, hány ember dolgozik a Diablo részlegen. Abból kiindulva, mennyire "takarékos" patchek vannak egy ideje, nincsenek sokan.
(#94819) Lézerparaszt: igen, az utóbbi években csak a kiegből volt pénz, ezért logikus lépés, hogy csináljanak valamit, amiből jön pénz. Ugyebár a Blizznek nem priorítás a Diablo, és a policyjük meg az állandó online kapcsolat miatt a modder közösség sem tehet semmit (akik sok már játékot tartalmakkal látnak el, életben tartanak. Igaz a moddolt játékok, meg nem igazán multisok. Pl. csalásveszély miatt).
(#94820) Ellia: Korábban beszéltem munkatársakkal, hogy ide valami komolyabb kellene.
1 új act + 1 új kari vagyis ami lényegileg a RoS volt, ma már kevés lenne. Főleg másodjára, ill. azért, mert ingyenes patchek is hoztak már komoly változásokat (pl. Kanai).
Drasztikus változások kellenének, pl. a Paragont kukázni, a fejlődési rendszert Diablo 2, Grim Dawn stb. félére átírni (tárgy req.: player lvl, item lvl, strenght, stb.), ezek jelentős változások lennének, ilyesmin agyaltunk. Na, ezek nem lesznek. Amikor tisztességes balansz sincs, hogy legalább minden karinak lenne 1 tisztességes szetje, ami komoly lenne partyban. Ehelyett ki tudja hány éra óta Wiz,monk, barb, wd néha váltakozó felállásban. Egyszer egy pillanatnyi DH supp, vagy Crus supp, de valakik lehoznak akár +1Gr-rel nagyobbat utóbbi 2 nélkül, és már az a meta, ezek meg újra a feledés homályába burkolóznak.Szerettem a Diablo 3-at, nagyon sok időt öltem bele, de számomra valahogy megölte a Paragon rendszer, a játékos bázis szétdarabolódása Season-NS szinten, a balansz hiány, meg hogy az ember néha komolyabbakat vár a patchtől. Pl. olyan nagy dolog lenne, hogy partyban DPS legyen a DH? Évente új szet minden kasztnak? stb.
Persze, elhiszem, hogy valakinek az a legnagyobb öröm, hogy már pl. 5 szezon óta megy majd a supp. monkjával - de van akinek már ez nem elég.
Épp ezért váltottam másra. De a fél szemem a Diablon marad, hátha az év végi Blizzconon bejelentenek valami érdekeset.
[ Szerkesztve ]
-
dargelot
senior tag
Semmi sem fogja garantálni hogy az újrapörgetés jobb itemet hoz csak a nagy számok törvénye. 10% hogy anci lesz, de ez persze matek. Amikor én szerettem volna anci tárgyat ezzel a recepttel akkor az egyik item 21. alkalomra lett anci, a másik másik tárgyam 27. alkalomra. S még egy anci is lehet rossz, bár fegyvernél alap a nagyobb sebzés benne.
-
MegalodonS
őstag
válasz Lézerparaszt #94819 üzenetére
Gondolkodj,ahogyan ok teszik!!A kieg jo penzt hozott,nekik,most kiprobaljak a kis csomagot,mint necrot es ha megy akkor erre viszik tovabb,ha nem akkor bedobnak egy kieget,utana egy D4-et,eleg sok mindenbol valaszthanak!!
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz Lézerparaszt #94819 üzenetére
Ez is lehet. Bár egy új kieggel még biztos hozna egy szép összeget. Kevés minőségi ilyen hns arpg (poe, grim dawn) van pc-re, szerintem kár lenne megölniük...
-
Lézerparaszt
őstag
Szerintem már nem tudnak a témából mit kihozni, ezzel a nekrós dologgal még csinálnak egy látszat újraindítást majd szépen megölik. Már semmi pénz nem folyik a játékból. Anno szerintem azért támasztották fel a játékot mert AH-ból volt bevételük, azóta csak a kieg volt ami pénzt hozott.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Ellia
addikt
Hát pont ez a baj amit te is leírtál hogy lényegében ezer éve nem volt érdemi tartalmi frissítés a játékhoz... És ezért tartom viccesnek, hogy bejelentik aztán majd 1 év múlva kiadják. Addig még több játékost fog veszteni - a necro majd hozz egy kis fellendülést - de kétlem, hogy sokáig kitartani tényleges érdemi frissítés nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Mad_Wolf
aktív tag
ptr alapján szerintetek melyik class lesz s9-ben a legjobb solora?
ww barbár? nem nagyon követtem a fejleményeket mostanában -
reelc
veterán
Nincs benne semmi vicces.
Az éves rendezvényükön, a Blizzconon fedték fel a dolgot. Mikor máskor?
Már akkor mondták, hogy még elég kezdetleges állapotban van, dolgoznak rajta.Így sokkal többen várják, és fogják megvenni, mintha pl. idén mondanák az idei Blizzconon, hogy 2 hét múlva megvehető. Így most nagyobb a hype, jobban várják az emberek. Ráadásul, gondold el, hány ember pártolt volna el 1 év alatt a játéktól, ha be sem jelentik tavaly a Necrót? Mert idénre sem lenne szinte semmi értelmes újdonság? Ok, kb. az armory és kész. Meg a nyersanyag tárolás, de ezek nélkül is ellehet lenni. Ja, mér érdekes lehet challenge rift, de gondolom egy idő után az sem fogja lekötni az embereket. Nem jelentettek be sem új szetteket, se más érdekes dolgot. A D1-es dungeon meg úgy eléggé limitált időben.
Úgyhogy szerintem teljesen érthető a dolog. Beizzították a népet, fenntartják az érdeklődést - az emberek várják.[ Szerkesztve ]
-
Mad_Wolf
aktív tag
elvileg akkor holnap jön a peccs? csak ránézek én is erre a lvl1 eventre
-
prokxy
veterán
Kösz Srácok a választ!
Cadal, a kockázással gondoltam a set cuccot lvl1-re rakni, de nem kell ahogy olvasom.
Várós már a szerda. Ma már US megy, vpn móka itt nincs ugye, azaz ban-án? Holnap angolom lesz, nem tudok gémelni vele, aztán gondoltam ma hátha este lehetne...Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
JSaN
addikt
válasz SQX_Barto #94809 üzenetére
Asszem igen de elso nap toltam PTR-t aztan ennyi is volt, nem tudom hogy azota nerfeltek e vagy nem.
Szerintem foloslegs full 6os szettekel varialni meg ahhoz betorni gemeket, csak egy nagy fegyo lvl1rol aztan ugy is olvad minden mob. Meg aztan mire le ersz a 16ik szintre messze leszel meg a lvl70tol, kb harmadaig jutsz. Ha jol emlekszem eredeti diablo 1ben is lvl25-30 korul ertel diablohoz, normal esetben.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
need
addikt
Sziasztok
Kissé tanácstalan vok..
Megnéztem pár immortal king's boulder breaker nagyjából 4200-4300 D p/sec mozognak..
Cadal segedelmével gyártottam én egy egy ilyen fegyót azt javasolta ha gyengének találom 3300 D p/sec
Law of Kulle receptel tudsz segíteni. Gyakorlatilag újra rollolod a tulajdonságait.
Ezt én meg is tettem de a 6-7 pörgetés sem hozta az eredményt megállt 3500-on én meg azt hittem mindjárt acent lesz hát a ló*fszt! Nagy örömömre ez 350 f.soulba került a többit nem is számolom!
Sok értelmét már nem láttam a rollolásnak!
Na majd Miyamhoz hát ha itt is forgattam ide oda de lassan elfogyott a death b. és f.soulom is..
annyira nem változott semmi van még rami kövem is és nem értem miért nem tudom bele tenni..?!Most akkor mi legyen..? kezdésnek megint f.soul gyűjtés és Law of Kulle recept és egyszer csak majd össze jön..?! Material farmolás orba szájba..?
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
SQX_Barto
addikt
És gem of ease-zel megkaptad az achievementet? Mintha valahol úgy hallottam volna, anélkül kell. Egyébként van egy kocka recept, amivel felveheted a full cuccodat is akár level 1-en, csak be kell törni level 25ös gem of ease-eket a gearbe és level 1-esek lesznek.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
JSaN
addikt
válasz prokxy #94806 üzenetére
Nem tom max 1 ora ki milyen rutinos, meg ahogy irod lehet hasznalni a gem of easet, de csak fegyverbe. Mondjuk friss lvl1 karival igy is csak vegig mesz, en ptr-n beraktam egy batar nagy 2 kezesbe, melle kanaiban a wormwoodot botot, (doki vagyok ugye) es saskak instant lenyomtak mindent, csak vegig kelett menem a 16 szintetn.
-
prokxy
veterán
Tehát lvl1 karival menjek be, majd toljam végig az egész 16 szintet, öljem meg a bossokat hogy petet kaphassak? Ez kb mennyi idő?
Amúgy arra gondotlam, h mivel ez elérhető lesz a S9 kezdete előtt, ezt írta a Blizz ugye, akkor a set cuccokra semeddig nem tart felrakni a gem of ease követ és máris lvl1-es 6-os bónuszos Waste setemmel végigszaladok rajta!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
SQX_Barto
addikt
US-ben mar nem kene elesnek lennie a patchnek?
Nem dijaznam, ha csak seasonra lenne eles.
Ket nap pont eleg lenne season elott, hogy kifarmoljam az achikat, meg az uj targyakat kockaba...If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
JSaN
addikt
válasz prokxy #94800 üzenetére
En letoltam PTR-n
Szarny nem lesz, pet viszont igen ha letolod kapsz a vegen egy mini butcher petet. (Ehhez kell a LVL1)
Tovabba lesznek fegyver transmogok, portrek, meg a vegen egy uj gem.Amugy remelem azota meg csinaltak a regi retro fegyokat is, magyarul ne csak az inventoryban legyen retro kinezte hanem ha felveszem ott is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest