Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
reelc
veterán
válasz dargelot #93395 üzenetére
Q: How long will Season 5 last?
A: Starting with Season 5, all seasons going forward will last approximately three months.
Forrás.
Ok, hogy körülbelül 3 hónap, de a kb. 2 hónap 1 hét kicsit távol van tőle.
Korábban máshol is olvastam, hogy 3 hónaposak lesznek, mert az tűnik az ideálisnak.[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Season 7 will be ending on the following dates and times:
- North America: Friday, October 14 @ 5:00 p.m. PDT
- Europe: Friday, October 14 @ 5:00 p.m. CEST
- Asia: Friday, October 14 @ 5:00 p.m. KSTSeason 8 will begin about one week afterward on these dates:
- North America: Friday, October 21 @ 5:00 p.m. PDT
- Europe: Friday, October 21 @ 5:00 p.m. CEST
- Asia: Friday, October 21 @ 5:00 p.m. KSTDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
TeeBee73
veterán
Bocsánat, telóról vagyok, csak egy kérdés: az idei Blizz Cosplay videót innen linkelte valaki? Ha igen, a szöszi BloodElf Warrior csajszi számát nem tudjátok? (Igaz, lehet, az asszony nem kínálná kávéval. )
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Phausto
tag
válasz mikromanus #93386 üzenetére
-
shotika
őstag
válasz mikromanus #93386 üzenetére
A Gr szint szezonról szezonra emelkedett, most S7-nél kicsit belassult, de azt mondom, szólóban olyan 70-ig elég lazán el lehet jutni, 4p-ben úgy 75-80-ig lazább.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
mikromanus
veterán
Az utóbbi időben (1-1,5 év) lazítottak a GR nehézségen, vagy "csak" szarrábuffolt set effectek miatt megy lazábban minden? GR52-ig simán elmentem a laza mindenaprótledarálós stílusban pattinka--eq-seismices coldos-rimeheart-os barbival. GR50 talán 6 perc volt, az 52 meg 7 és nem nagyon erőlködtem a hatékonysággal. Valahogy keményebb sebzésekre és kínkeservesebb haladásra emlékeztem ezen a gr szinten. Az itemeim ugyan nem mind rosszak, de nem sok "top" van felaggatva. Elaljasult a nehézség vagy csak a setbuff? Optikai tuning? Magasabb GR csak hogy a júzer jobban érezze magát?
Más: van valami thorns sebzés gyorstalpaló. Jól értem, vagy van hiba az agyalósdimban:
- thorns sebzések itemeken: a többség olyan 3400 körüli maxos, pár sloton 9200 körüli lehet. Fegyver 38k kavicsból (shield is fegyvernek minősül?). Thorns (invoker) set, de esni most az csak crusának esik (de más is használhatja) +GR kavics
- phisical damage /100+1 szorzóval számol
- erő stat (vagy main stat?) % szorzó
- bracers 1000% bónusz (szorzó, azaz x10?)
- LoN set: ez is buffolja? 13 ancient az x13?
- thorns buff skillek (pl barbi passzin 100% buff)Mi az ami még adja az "ívet"? Elite damage, AoE buff itemeken, %damage skillen?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
pardeee
csendes tag
Sziasztok,
Segítsetek pls, Slayer journey-ben már csak a solipsist (reach GR level 30 solo) achivement van hátra. A helyzet az, hogy a multi maitt már a GR57 is elérhető, viszont szólóban eddig a max elért achivementem a GR 25. Végignyomtam sikeresne időn belül a GR25-26-27-28-29-et is, de még mindíg nem adta meg az achivementet. Nem értem mi lehet, bug vagy a GR30 at is meg kell csinálnom sikeresen? Mert a leírás alapján csak elérnem kell a szintet ugye?
Köszi„ride hard & earn the downhill”
-
AtHoS
nagyúr
Első blikkre gyűrűk, amu és bracer csere.
Amúgy is hiányzik az összes cuccról a sebzést adó chc-chd. Fegyóba sem raktál CHD kavicsot
Multishotot ilyen szinten még nyugodtan el lehet felejteni, annyira hatred igényes, bár a tegezed miatt használható lehet chakrammal kombinálva. Multishottal terítesz, amivel lassítod a monsztákat és jön a passzív miatt +20% dam, majd chakrammal osztod a delejtAmúgy ilyen köpennyel sem találkoztam még eddig a játékban. Ezt craftolni lehet?
zei követ kellene berakni valamelyik ékszerbe
A hungering arrow helyére pedig nyugodtan lehetne használni az UE DH-nál amúgy is használatos Evasive fire-t Focus rúnával. Azzal 7 hatred generálódik, de ahogy írták is, tegez miatt chakramot használj Twins rúnával és helyette mehet a Companion pl. Wolf vagy a hatred generáló Bat
read-only mode on the forum
-
mpierre
veterán
-
rumkola
nagyúr
HC-ra keresnék társakat, SC-t befejeztem egy életre. Nem vagyok pro, de nem is ma kezdtem. HT Petes WD van, tegnap rántottam fel 70-re, most para 150 körül.
Linda #22294
-
Lézerparaszt
őstag
Mehetünk pár 60 körüli gr-t hogy hátha kiesik ami kell még. Sajnos ez a szet nem ad buffot a sebzésre a 6-os bónusz előtt, így mindegy hogy az van-e rajtad vagy nem. A tagem az aláírásban.
A chakramot is kipróbálhatod, erős skill az is, míg nincs meg a 6-os bónusz, és a tegezed miatt ingyen is van.
[ Szerkesztve ]
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
ZS3NI
őstag
Van ez az account: [link]
Nem tudjuk megcsinálni a GR20-at vele időlimit alatt soloban. Valami ötlet \ tipp?
Kösz
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
DeckardCain
senior tag
Sziasztok.
Btag: Tomiie #2351
Aki gondolja vegyen fel, eléggé kihalt a friend lista és a klán is.
Egyelőre solo gr 74 ment le de van még tartalék benne. -
Reno7
senior tag
Üdv
Valaki tudna segíteni a seasonös monkom set dungeonában? Csak gyilkolászni kéne míg végigfutok rajta.
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
shotika
őstag
Másnál is elviselhetetlenül laggol az elmúlt napokban?
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
tibee77
őstag
Ki-be kell lepni es akkor jo lesz, kesöbb frissiteni fogja, ez csak bug.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
ZS3NI
őstag
Az mitől lehet, hogy a season journeyben nem oldja fel a GR20as küldit (pedig bőven megvan, gr22-t is játszhatok. végigvittem a gr18,19,20-at is de még mindig nem kaptam meg az achit... és így a szettet sem oldja fel. wtf?
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
hokuszla
senior tag
nagyon noob kérdésem van
Az areadmg csak körülöttem hat, vagy a petek körül is?10600k 16GB 1660s 5TB
-
KubanitoS
veterán
válasz rumkola #93357 üzenetére
Én próbálgattam egy ideig Esoteric Alteration helyett, de nem vált be. Nagy mellélövés az a gem szerintem. Ugyanúgy megkapod a teljes sebzést, csak 35%-át darabokban. Ha magas griftben tolod, ahol folyamatosan megy az osztás, kb semmit sem ér.
Amúgy én eredetileg a 25-ös bónuszát úgy értettem, hogy 10% esély van arra, hogy a totál összes (1 ütés által bevitt) sebzést benyelje a gem, ezért is erőltettem. Hát nem, ez is csak a 35%... pff
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz rumkola #93357 üzenetére
Nem nagyon hallottam róla hogy valaki használta volna azt a gemet valaha, akár sc akár hc. Tapasztalataim szerint hc-n csak a resistes gemeket és az újraélesztős passzívot használják, ennyiben különbözik sc-től. A top emberkék szokták bevállalni hogy main statos gemet raknak be hogy előnyt szerezzenek, de ők csukott szemmel is végigtolják a riftet.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
rumkola
nagyúr
Sziasztok!
A moratorium gem azt csimálja, hogy a bejövő sebzés 35%-át nem egyben kapom be, hanem 3másodpercre leosztva?
Hallottam valami bugot is vele kapcsoltaban, hogy bele lehet dögleni. Sajnos nem túl jó az angolom, mi ez a bug?
HC-ra ajánlott használni gondolom, de a bugtól félek. Valaki?
Köszi! -
-
Elemental
addikt
Erről van szó. Az igazi ferfiak sportja a hc.
Gr 100. Huh az már valami. Sc... ja, hogy a játszótéren... -
savior
őstag
Az a Diablo 20. evfordulos ajandek, hogy atnevezik a battle.netet?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
ReFleXx
addikt
csak hogy oldjam a kedélyeket, mi a haverokkal a pittin szoktunk röhögni, hogy mennyire low, miközben sorban visszük ki a gr110eket speedbe
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
_ocsisajt
őstag
én max. popcornt szoktam majszolni ezeken a benyögéseken meg az abból indult vitákon nem kell komolyan venni ezeket... ahogy igazából a szoftkor eredményeket sem... súlytalan
nálam >casualnál< a kalap emelés kategória onnan indul, hogy csapat gr95+ (100+) HC a többi csak bohóckodás )
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
czpitti
senior tag
Na ne már A ti játékotok mogé nem kell belegondolni semmit.A ti játékotok----nem az én játékom.ennyi kész.Arcoskodnék?Aki ismer tudja hogy nem vagyok az.Elmondom a véleményem azt annyi.Amugymeg aki nálam tobbet segit INGAME nem csak a forumban az csal.Most én lettemafekabari mert ooo mindenki belegondol mindent mindenbe.gyuri: nemtom mi van de most én lettem a foellenség ox: ja azt fenntartom továbbra is mert az volt a véleményem.lépjunk már tul ezeken...Dekifejtem: minden gear mit ud gr-ben.senki se fogja egymaga kiprobálni mindet mert nem lehet nem fér bele a idobe.ha egy ember megy x gearrel egy másik y-al akkor az már nem jo mert nem egy ember teszteli lehet neki x-el 80 y-al 90 lenne mig a másiknál forditva.És akkor még ott vannak a paragonok, a begemezés.Ezekbe elég lenne belegondolni mielott valaki kérdez.Uresen meg ( gemek-paragon nélkul ) megintcsak nem lehet viszonyitani mert ott van pl a generátormonk ami gemek nélkul paragon nélkul insta esés-kelés.Nah megválaszoltam rendesen a dolgot remélem.
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
oxox
addikt
válasz Gyuri27 #93336 üzenetére
én csak az emlitett két hozzászólásából indultam ki...HC-zek (mostanában azt is hanyagolom), nem tudom milyen volt (sosem kereszteztük egymás útját, és szerintem nem is fogjuk), a két hozzászólásából nem a kedvesség, báj, és segitőkészség tükröződött, és itt PH!-n én pont azt szeretem, hogy a Gurukat bármikor, bárhol meg lehet kérezni (legyen szó táp, tv, klima, program, játék-ról, de akármi másról is...nagyon sokan egyből segitenek, legalábbis én ezt tapasztalom.).....ezért regagáltam rá úgy, ahogy (Akkor és most is)
kb ez volt a tartalma =>...röhögni sincs már kedvem a low kérdéseden, hülye vagy, hogy még a guglit sem tudod használni, de majd lebetüzöm a diablot..... (olvass csak vissza) ...vannak rajta kivül páran Diablo Guruk, mégsem offolják azt aki kérdez valamit (mégha nekik basic kérdés is...max nem regagálnak)...(pláne ez nem egy olyan game ahol face to face kell helytállni, és nem random factor dönti el a laddert...de erről is leirtam a véleményem,)
tovább nem offolom a totyikot ezzel
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Gyuri27
félisten
Hülyeség. Nettó badarság. Ha itt bárki emberként bánik vele. Simán nulláról felránt para 500-ra (meg a lootot is megkapod). Csak legyen időd, meg energiád, meg idegrendszered. Én ilyennek ismertem meg.
Ha azóta megváltozott akkor nem szóltam. Ha nem és csak egyesekkel ilyen akkor mindenki keresse magában a hibát. Aztán pittibe.Amd - Radeon - Ryzen
-
oxox
addikt
válasz KubanitoS #93333 üzenetére
hagyd...Ő már az evolució következő fokára lépett, mert lement neki a 94-es GR, de a 200-as is menne cssk nincs kedve hozzá..., ez már (nem) emberi teljesitmény, jobb ha tudod mielőtt hozzá szólsz.
meghát akkora pixelkardal már nem ereszkedik le a fórumba segiteni másoknak, max átirányitja őket gugliba, dehát ezért is hálás lehet neki az ember fia.Amúgy az én apukám erősebb mint az övé, csak nem akarom heccelni vele
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
KubanitoS
veterán
válasz czpitti #93332 üzenetére
A hozzászólásodból az jön le, hogy a "ti" egy eléggé lenéző, degradáló kifejezés a többiekre nézve. Ahogy nézem ebbe most már én is beletartozom, pedig két szót nem váltottunk sosem. Nincs ezzel probléma, ettől még jót fogok ma este aludni és természetesen a magas gr-rel és a csapatjattékkal sincs gond. Ezek utóbbiak sokkal inkább pozitív dolgok. Itt az alapvető probléma a nagy arccal van.
Lehet komoly szinten játszani, szép eredményeket elérni, de nem kellene a átesni a ló túloldalára.
Gondoltam ezt megosztom a nagyérdeművel, aztán mindenki azt gondol, amit akar. Részemről be is fejezem, többet nem hozom fel a témát.
-
czpitti
senior tag
válasz KubanitoS #93330 üzenetére
Jaja jo nektek a low gr.Az a ti játékotok nektek elég igy akkor jo.Akinek meg nem az tolja.Amugy meg nem unalmas.harmadik szettem gemezem fel azt az nekem jo.Aki meg casual az akkor is az.De mint mondtam mindenkinek mást jelent a game.Nekem jolesik dualban a 94-et letolni és látni hogy a 100 is benne van.Szintén jo a 97-et letolni 3-asban és látni hogy még mindig van tartalék mert félidoben lejott a gárdi.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz KubanitoS #93330 üzenetére
NIncs gondom a kazuár léttel. Az viszont elveszi a jó érzést a mókázásból ha van egy működő rendszered a kis szikla alatt ahol élsz és szépen összerakott a builded a legjobb rollos cél itemekkel... aztán bepróbálsz ehy "szabadon" választott setet és agy nélkül megy +3 nehézség, vagy esetleg +20-30 GR szint még a legbárgyúbb set itemekkel is az előre rögzített kötelező skillekkel. Simán lehetett volna egy-egy skillhez működő kombót összedobni, de a gyökér fejlesztőknek persze "Csatolni" kell, hogy a júzernak ne kelljen semmit se gondolkodnia. Jó kis Cluster DH is inkább tájépítész mint lövész. A rend barbi a pörgettyű barbi rabszolgája lett. A thorns build leginkább crusader only. (persze van pár opció barbihoz, de közelében sincs a pléhkaszniknak).
Ez picit lehangoló. Annyi jó lehetőség lenne, de a Blizes fiúk és lányzók mostanság baltával bnalanszolnak és tömegigényre könnyű megoldást alapon dolgoznak... persze GR 100 körül már lehet kell skill, rutin meg ész is. Meg persze segg...
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
KubanitoS
veterán
válasz mikromanus #93329 üzenetére
Te is csak nyavalyogsz, mint a topik 90%-a, miközben a megfelelő korban lévő igazi férfiak nem adják fel egy hét után, csak mert semmi tartalom nincs és ránk van kényszerítve a Blizzard akarata a sethasználat terén. Csak a kitartó, kemény munka és a GR200 hozhat igazi eredményt, azalatt mindenki csak kásuál.
-
mikromanus
veterán
Besasoltam tegnap a játékba. Felfrissítette az emlékeimet miért nem nagyon foglalkoztam a diabloval mostanság. Annyira faék, hogy az már fáj. Ez nekem kb "kötelező" kombóknak tűnnek a setbuffok miatt. EZ meg nem tetszik. A WW-rend set korábban valamennyire különválasztható volt és használható a rend ww nélkül. Most meg: négyes setbuff: amíg pörögsz addig a rend tripla sebzést ad. Most komolyan. Erre mifene szükség volt? A shi mizu még a globe gondok nélkül se illeszkedik sehova. No mindegy. MAjd még újra ellenőrzöm.
-
Kódos
aktív tag
válasz mikromanus #93324 üzenetére
Piti egy állat nem érdemes vele játszadozni ő Casual de átlagon felüli ugy tudom ha törik ha szakad wdzik mostani seasonba is de van egy komoly monkja is ami kitolta a GR1-et kemény 5 perc alatt azóta nem is méri a játék a mérföldköveit annyira magas szinten tolja Akik valóban "hardcore" playerek azok jelenleg is speedelik a 100 gr-t és 2000+ paragonnál járnak
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
mikromanus
veterán
válasz Joezyka #93325 üzenetére
Augusztus végén volt az első zárt béta (koreában persze). Ahogy nézem előbb jön ki a D3 következő expanson, vagy a D4 mint ez az EU/NA régióba. Vagy ha ez nem is lesz igaz, de egy rakat más "nem rossz" játék jön multiplayer fronton. No, majd meglátjuk.
edit: a Guardians of Ember viszont közel van
[ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
válasz mikromanus #93324 üzenetére
Lost Ark-ra tavaly figyeltem fel, egy demo videó formájában, utána jártam és nagyon ígéretesnek tűnik számomra is. Most Koreában van a zárt béta teszt(ha jól tudom), 1-2 évet még várni kell rá sajnos
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
mikromanus
veterán
válasz czpitti #93312 üzenetére
Függő vagy picit.
Mostanság mi a fő karaktered? (ok-ok, visszaolvasok). Merre van a "Top" playerek szintje és GR szintje? Meddig jut a magadfajta nem annyira "hardcore"?
No, megyek megsasolom a notest. Hátha van valami casualoknak is jó életképtelen de érdekes kombó amit szeretek. Úgyis picit besokalltam MMO-ban és lazítok most +munka is van... így van időm ilyesmire...Más: hamarosan jön valami egyéb hangulatos diabloszerű MMO. Lost Ark azt hiszem. Meg pár másikat is láttam a stílusban. Úgy látszik pár fejlesztő meglátta az üzleti rést ezen a fronton. Hack&slash +igazi "massive" multiplayer combo. No, majd meglátjuk. A devilian is ilyesmi, de azt kerülöm mint a pestist mert a fejlesztő/kiadó tipikus "köcsögpénzéhesbanda".
[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
Pont ezen morfondíroztam, h ez hogy van, tehát ha endgamelni szeretnék az adott karakterrel végig kell vinnem mind a 4 ACT-ot mind a 3 nehézségi fokozaton?No, akkor nálam ez a játék 1karakteres lesz, tuti nem csinálom végig többször, remélem ezen változtatnak, ez nagy butaság a részükről
-
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #93308 üzenetére
fesse az ember a falra...pont valamelyik nap példálóztam veled, mint akinek 2hét alatt komolyabb cuccok estek mint másnak fél év alatt
-
stefa1987
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes még megvenni a Diablo3-at és a Ros-t? Most akciós 3500Ft/db. Megér még ennyit a játék? Játszanak még vele? A D2-őt még annó végigvittem. Az tetszett nekem.
-
WOT-H-A-C
veterán
Pár óra alatt végig lehet vinni 1-5 act ig. Adventure mód és riftek meg minden igazából csak akkor érhető el, ha meg van a kieg is . (RoS) Fusd át az összefoglalót, minden kérdésedre ott a válasz szépen összeszedve.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
ZS3NI
őstag
Hello!
Nemrég megvettem a diablo3at nekem és a barátnőmnek is. Csak ketten játszunk coopba. Casualok vagyunk, hard szinten kezdtük el.
Kérdésem, hogy mennyi idő végigvinni kb a játékot? Látom valami szezon rendszer van, nem akarok lemaradni a szettről (apropo, van valami értelme vagy csak jól néz ki?) Nehéz megszerezni a szezonális rewardokat? Heti pár órát játszunk csak, max 5-6. Van valami tipp \ trükk kezdőknek amire érdemes odafigyelni?
Act1-ben vagyunk, most öltük le az buthert. Topikot olvasva sok minden nem értettem meg, mik azok a nephalem riftek?
[ Szerkesztve ]
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Edge
veterán
válasz Sárpac #93313 üzenetére
Én akkor untam meg végleg amikor itt is kötelezően végig kellett vinni 3x az összes actot, dio3-ban legalább már lehet ezt a dolgot skippelni. ofc nem vittem végig 3x talán 2x de már a második is fájdalmas volt.
S6 utolsó heteiben néztem rá, eleinte tetszett de amikor bejött ez a buta replay rendszer abba is hagytam.
Ez nemtudom jelenleg is így van-e de nem is érdekes már.kis on: blizzcon jegyért diablo pet jár
ki veszi meg?[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
czpitti
senior tag
válasz tibee77 #93307 üzenetére
Dehogy mondom én hogy bárki hibás.Akinek elég a láda az csinálja azt.Aki megunja az hagyja abba.Csak azt figyeltem meg hogy az idosebb korosztály jobban birja a strapát.Hardcore?Áh messze nem.1200+ para vagyok csak az elég casual azért.Csak én nem tudok azzal azonosulni hogy 600 paránál elfogya lendulet amikor az a bemelegités.Ha elkezdi valaki akkor legyen valamilyen cél.Nincs tartalom ez igy van.De ha az elozo szezonokat nézem messze ez a legjobb.van változatosság nem egy dps ami fix meg 3 supp azt jovan.lehet dps a monk a wiz a wd és ebbol ketto akármelyik lehet.Mikor volt ilyen?Eddig az unalmas meta ment most van kis ujdonság de ezt senki nem jegyzi meg csak azt hogy "semmi nem változott".Ja farmolni a paragont most is kell de messze nem olyan uncsi mint az elozo két szezon.
-
dargelot
senior tag
Ma az egyik riftben 2esével jöttek folyamatban a pylonok, s a poén az hogy folyamatban 2 egyforma pylon. 2 speed, majd 2 shield stb.... Nem bug, de azért lehetne balanszolni, hogy bizonyos közönként jöjjenek. Így tényleg 200x kell menni, hogy kifogj egy olyat amiben nem csak jó szörnyek, hanem több jó pylon van, mert jelenleg 10ből 5-6x alig van pylon.
-
nagybá
senior tag
válasz Sirandrish #93308 üzenetére
Éppen most halt meg a D3 szerver, velem együtt jó pár ismerősömet kidobta a fenébe
-
Sirandrish
legenda
Dzsaaaaa..kb 2 éve hagytam abba de a forumot olvasgatva semmiről sem maradtam le.
Aki megjelenés óta tolja annak azt üzenem...semmi nyomjátok csak
Aki viszont megunta mint én, az milyen tartalmat szeretne? Ez egy 4éves single player játék coop opcióval.
Ha elfogyott a lendület (nem csoda) akkor új játék után kell nézni...ajánlom a Rise of TR-t..nagy gammaAmúgy mizu skacok?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tibee77
őstag
válasz czpitti #93305 üzenetére
Pitti azt te sem hiszed, hogy mi vagyunk a hibäsak nem?Ezen a forumon szerintem a HE-seken kivül (Te, Dani, Lelekvandor) senki nem härdkoor fan (nem hardcore-ra gondolok).Nektek a lenyeg, hogy meglegyen a perfect gear, magasak legyenek a gem-ek es hadd szoljon, jöjjön mindig az eggyel nagyobb gr, legyen meg a paragon.Ez verseny, semmi mäs, igäslovak vagytok akik birjäk ezt.Nekünk casualoknak egy idö utän elfogy az ujdonsäg es csak nezünk mint hal a szatyorban, hogy most akkor mivan, ennyi volt?Es hiäba mi vagyunk többen senki le se szarja a velemenyünket, hogy keves az tartalom, hogy nekünk nem eleg a paragon hajhäszat, meg a minnel magasabb gr.Emlekszem elözö era-ban meg nekem is fontos volt, mentem ezerrel de elfogyott a lendület, mert nincs motiväcio...
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
reelc
veterán
válasz czpitti #93305 üzenetére
Akkor én kivétel vagyok, erősíteném a szabályt. Nem a fiatalabbak közé tartozom.
Azért letudja törni a lelkesedést (nem mindenkinél, természetesen) az, amikor hosszú hetekig semmi érdemleges nem esett. Szezonzáráskor meg átvittem NSbe vagy 2 itemet ami hasonló szintű volt, mint ott, de igazából nem volt jobb. Pedig az előző szezont sokáig toltam, amikor érdekelt akár átlag 3-4 órát minden nap, hétvégén többet.
Persze nem vártam a sült galambot, a szükséges cuccra ment a sok BS, sárgából upgrade, reforge, és mindezekhez nyersanyag farm.Persze annak nyilván megmarad a lelkesedése, aki a partyzásért játszik, és vannak is partyjai. De akinek más céljai vannak, az hamarabb ráunhat.
-
czpitti
senior tag
válasz SQX_Barto #93302 üzenetére
Nektek csokken.Ládahely?Pont le..... oszintén: van kétfajta player aki akar és aki nem.És amit én is megfigyeltem az az életkor.A fiatalok megunják az oregebbek farmolnak még most is. ( jo van pár kivétel de az mindig erositi a szabályt ).Mi már meg tudjuk várni amig a tehén feljon hozzánk a hegyre Ja és még egy dolog csak neked.Majd én ugy forumozom ahogy a véleményem diktálja ha nem tetszik át lehet siklani felette.
[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
válasz szmegma #93301 üzenetére
Eljön mindig az a pillanat, hogy a folyamatos farmolás ellenére sem tudok már javítani a cuccaimon, pedig messze nem tökéletes a gear. Bountyzok, riftelek, überezek, de már lassan két hete ugyanazokat a cuccokat használom. Egyszerűen semmi nem esik, csak a sok hulladék, és a craftolás is csak arra jó, hogy sok nyersanyagból kevés fs-t csináljak.
Még a leaderboardra felkerülést megpróbálom, mert eddig a szólózást nem erőltettem. Arra látok némi esélyt, de alighanem ez lesz az utolsó tevékenységem ebben a seasonban. -
reelc
veterán
-
SQX_Barto
addikt
válasz szmegma #93301 üzenetére
Az emberek nagy része már megszerezte a plusz ládahelyet és onnantól drasztikusan csökken a lelkesedés
Én sem játszottam már jó ideje, bár majd újra neki állok szerintem.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
szmegma
aktív tag
válasz Lézerparaszt #93300 üzenetére
Na ja D3 forum de az sem veletlen, hogy az utolso hsz 3 napos es az is a POE-rol szolt... pedig meg 2/3-a hatra van a szezonnak!
TV: JZ1000
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning