Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kökény
aktív tag
Nekem olyan problémám van, hogy kivág az egész játékból, szürke képernyő fogad ezután, valami hibaüzenet is megjelenik, de nem tudom elolvasni, mert csak villan egyet, lehetséges, hogy a 4GB ram kevés neki, ahogy azt itt írta az egyik fórumtárs, hogy zabálja a memóriát?
-
kisza25
félisten
sose játszottam igazán komolyan d3-at mindig csak mentem és próbáltam összerakni a legideálisabb felszerelést és csak kummogok amikor az itteni hsz-et olvasom, hogy ti miről is beszélhettek voltaképp
-
AnginaP
aktív tag
válasz
Bennyboy #95076 üzenetére
Single-ben élvezhető mindenütt (régi i7 965 extreme, 580sli) Full HD, 60 fps minden maxon. (Egy community-ben sem vagyok benne.) Néha mikrolag van (60 fps ok, de látom, hogy akad, viselhető) Party-ban fordul rosszra, néha jó, 50 fölött, néha pedig ugrál az fps 22 és 50 közt. Azért idegesítő, mert ugrál, szerintem az a leggyilkosabb a szemnek meg az agynak. Egyelőre próbálkozom még a 64 bitessel, tényleg szép, de lehet vissza lesz véve.
A D1 dungeon-hoz hozzáfűzve, én is rosszul lettem a végére, sztem ott is a szaggatott mozgás lehet a ludas...
Ja, még valami. riva tunerrel monitorozni szoktam a játékot(/kat), és eddig a régi 2.4.2-vel általában 5-6 giga ramot evett a játék (helyesbítenék: overall ram usage
). Most pár óra játék után 11.5 GB-nál járt a ram használat.... (24 van, annyit játszani meg nem volt kedvem, hogy kiderítsem mindet betölti-e.
)
-
Hunner
senior tag
válasz
Shadowguard #95084 üzenetére
A 4. szinttől fájt tőle a szemem, a hetediken már a fejem is, de nem lett rosszabb. Végignyomtam, de utána nem néztem monitort se tv-t se semmilyen kütyüt kb 3 órán át.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Shadowguard #95084 üzenetére
Ismerem az érzést!
Szerintem próbálj meg monitoron fényerő-kontraszt beállítást változtatni. Ha magas akkor felére vedd le ha alacsony vedd fel duplájára. Esetleg más monitorbeállítások, szín-színhőmérséklet segíthet. Hány FPS-sel játszol amúgy?Szerk: nektek nem döglassú a ph szerver?
-
mpierre
veterán
válasz
Bennyboy #95076 üzenetére
Csak akkor akad, ha Kula Zolibá tornádókat generál a gr végén. Meg a híd, de az mindig is ilyen volt. Sehol máshol. 2 tornádóig még elmegy, de 3-tól már diavetítés, olyan 5-8 másodpercenként jelenik meg egy-egy új jelenet. (E5 1650v3 - x99 - r9 390) Ns hc-n ennek nem örülök.
Milyen vga-d van?
Szerk.: 2560×1440-ben, 60 fps maxra belőve
-
ReFleXx
addikt
válasz
Rison77 #95085 üzenetére
nekem turelmem + stash helyem nincs altalaban 100 bounty ladahoz
a bocis palyan meg ugy is osszejott hogy egyszer meghaltam 20M korul.3ik conquestnek a 350 killes cursed chestet akartam, de kb 1 oran keresztul 1x sem adta be a megfelelő bountyt igy inkabb a set nelkuli gr45 lett.
-
Rison77
senior tag
válasz
ReFleXx #95082 üzenetére
Hát ha 100%-ra akarsz menni, és nem akarsz agyérgörcsöt kapni amennyiben az rng-nek hála 20 méterrel távolabb spawnolnak a mobok, és mire odaérsz resetel, akkor ennél biztosabb megoldás nincs. Meg persze így is úgy is bountyzol az alapanyagért, még plusz köröket se jelent. Ha nincs rajtad pickup, follower/pet elküldve, beállsz a láda elé, ott gyönyörűen ki tudod bontani az összeset bemozdulás nélkül. Mióta nerfelték a goldos goblint, azóta evvel a módszerrel csinálom. Próbáltam egyszer adria előtt full gold find gearben, de sose sikerült fenntartani 50 milláig.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
aerosmith #95066 üzenetére
Nem a tetsziken van a hangsúly, végső soron egy poénnak jó lenne ez a dungeon. Én a hányingert szó szerint értettem, másodjára próbálkozok vele és a hetedik szintre már megint émelygek. Valami szűrő nagyon nem tetszik a szememnek belőle (régen jártam már így pár játékkal, de az még a hőskorban volt és jellemzően FPS vagy TPS)
-
ReFleXx
addikt
-
dargelot
senior tag
Hali, arra tudtok megoldást, hogy officerként a klánban miért csak a fixált híreket látom? Pl be van jelölve, hogy lássam hogy ki leavel, ki csatlakozik, látom is a news alatt kb a történéstől 1 óráig, aztán eltűnik. Ha egy hírről leveszem a fixálást szintúgy látom news fülben kb 1 óráig még, aztán eltűnik.
Ellenben Hungary communityben is officer vagyok, ott minden hír látható, az is ami 1 éve volt kiírva és nem fixált. Hogy van ez most?Másik téma, fun bug. Barber kés a templarnal. Próbáljátok ki.
Másik érdekesség. A 2.4.3ban több új kék jött be mint legendary. Jött 6 "új" legend, ebből 2 bugos, és 1 set item. Jó mérleg. -
Bennyboy
őstag
Van egyáltalán olyan ember akinek nem akad 64 biten a játék? Sokkal szebben néz ki a szűrő miatt de annyira röcög, h az már fáj. 32bit-en meg nem lehet beállítani a szűrőt
Miért végez ilyen trehány munkát a blizz? Chat szoba elhagyása semmit sem ért nála.
-
_drk
addikt
D1-es pályához hogy érdemes bele fogni?
Új kari teljesen, vagy 70essel vegig csapni gyorsan és kész?Amúgy tegnap beléptem de nekem is elléggé laggolt, inkább hagytam is.
-
Peppo
őstag
válasz
sto1911 #95069 üzenetére
Goldos nem nehéz. Gold find cuccban (boon of hoarder kavics és néhány plusz goldot adó tárgy) act 1 Fields of Misery vagy act 5 Adriahoz vezető úton elkezdesz gyilkolászni. Sok kis dögből rengeteg arany esik. Csak arra kell vigyázni, hogy folyamatos legyen a harc. Kb. két perc az egész.
-
Rison77
senior tag
válasz
sto1911 #95069 üzenetére
A goldos leghasznosabb módja, ha kifarmolsz 100 db bounty ládát, fix összeget adnak, t10-en 1 láda 520k aranyat dob. Persze ha már van nagyobb szinten csapat többet ad, de még most a t10 haladósabb, kevesebb a leecher, meg ha már soloban is megy könnyebb velük Beállsz stash elé, és minden pickup/follower nélkül kibontod az összeset, majd bemozdulsz és villan az achi, material gondjaid szintén megoldva egy időre stb. 3-4 óra alatt megvan publicban.
-
AnginaP
aktív tag
válasz
-=Jam=- #95068 üzenetére
A tehenes pályán, jobb felső sarokban látszik is (not the cow level). Bovine bardiche a kockába (csak az a tárgy), transmute, és nyit egy piros portált a bocis pályára. Nagy, nyílt, és tele van bocival, itt a legnagyobb az esélye ekkora streak-eket csinálni.
Ja egyébként GG prokxy!
-
prokxy
veterán
-
aerosmith
őstag
válasz
Shadowguard #95064 üzenetére
Nekem meg nagyon tetszik, tökre oldschool feeling volt mintha kölyökként újra toltam volna.
Sajnálom hogy nem tettek bele D1 specifikus Legendarykat csak kék-sárgákat, vagy csak én nem vagyok szerencsés? -
válasz
Shadowguard #95064 üzenetére
ultragáz ahogy kinéz igen, én olyat vártam el a blizzardtól, hogy a Diablo 3 grafikájával lehet egy az egybe a Diablo 1-et játszani, erre kapunk egy kiherélt Diablo 1-et, full gáz sztem.
-
Shadowguard
senior tag
Feltettem megint a játékot a D1 dungeon örömére, de a felénél muszáj voltam kilépni... Nyugtasson meg valaki, hogy nem csak nekem van hányingerem tőle (nem képletesen értve)
-
WOT-H-A-C
veterán
Srácok, van esetleg még valakinek ötlete FPS problémára? Vissza raktam 32-bitre, de ugyanúgy fos. 8-10 FPS
Samu lapos Geforce 315M _tudom, hogy kevés, de idáig tudtam játszani, most halál.
-
Zsmester89
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Akkor ez most kimarad.
-
errorcode06
őstag
válasz
Zsmester89 #95050 üzenetére
PC-n nincs local coop. csak multibox, több accal, de az elvileg tilos.
-
Argos
őstag
válasz
Zsmester89 #95050 üzenetére
Megoldható, hogy egy gépen egyszerre 2 vagy több bnet kliens/acc fusson. De, azt csak multibox-al vagy nem párhuzamosan.
(WoW-ban húztam régen kis karit úgy, hogy 2 acc-al bejelentkeztem és a kicsit follow-ra raktam.)
De, értelemszerűen nem fogod tudni (bűvészkedés nélkül) külön-külön egérrel, billel vezérelni az egyes accokat.Szóval az egyszerű válasz: nem.
-
nesh_019
senior tag
Rank 1 a Magyar csapat.!
-
sandor906
tag
válasz
Zsmester89 #95035 üzenetére
Nem, pc-n 1 kliesn=1 játék. Nincs olyan mod, mint a lego játékoknál, 2 konzol(gamepad), osztott képernyő stb. Ha otthon akartok ketten játszani, akkor hálózatban tudtok és egyszerűen fel kell venni egymást friend listre, hogy könnyen egymásra találjatok és akkor 2 gép-2 kliens-2 játék.....nem megy a pc együtt az xbox-al és egyéb konzollal, más szervereket használnak...Net nélkül, belső hálón sem megy a játék, mert a szerveren találkoztok csak egymással...Sőt a játék pc-s verziója nem igen támogatja a gamepadot(konzolt), bill+egér a támogatott kezelő...
-
Zsmester89
őstag
válasz
Zsmester89 #95035 üzenetére
Erre nen tudunk akkor választ srácok?
-
JohnyMilan
tag
Találtam egy Bandit Shrine-t Non-Season T13-on! Akit érdekel uccu neki, jöjjön!
-
Argos
őstag
válasz
Viper26 #95047 üzenetére
Semmilyen mentés nincs a térképeken - leszámítva a waypoint-okat. Minden relognál random-generált területet kapsz. Az lenne még csak igazán unalmas, ha állandóan ugyanolyan mapokat kapnánk.
A storyline első végigtolásakor én is benéztem minden kavics alá, meg a legutsó' sötét sarkokból előbújó kisegeret is agyonvertem a loot-ért, mostanra már csak adventure-mode, aztán futás elittől elitig. -
Viper26
nagyúr
Hogyan lehet megoldani, hogy ne vesszen el ami részben fel lett fedezve?
Portál nyitva lett hagya, relog után mégis új volt az egész terület..wtf?
-
ReFleXx
addikt
Probaltam a 64bit kliensnel maradni de vegul en is attertem 32bitre. Neha idegesitoen belassult...
-
malacka87
őstag
Üdv! Van egy elég nagy problémám! Gtx 1070 és az új patch óta 0-5 fps között mozog a játék. Megnéztem a gpu usage játék közben néha droppol 7%-ra a az 50-ről. Mitől van ez? Próbáltam már mindent. 32bit verziót is próbáltam. Valaki boostolna gyorsan 70-re?
-
Peppo
őstag
Mindenki a maga stílusában jut el hetvenig. A sztori mód lassabb, ellenben legalább ott halad valamerre az ember szintezés közben.
Én csak szombaton kezdtem játszani, addigra volt már ismerősnek 70-es kari, úgyhogy gyorsan felhúzattam egyet vele.
Tökmindegy, hogy csinálod, a vége úgyis az, hogy 70 után jön a bounty-rift-grift darálás. -
Viper26
nagyúr
válasz
errorcode06 #95038 üzenetére
Köszi.
Ahogy nézem a buildeket (Monk) lvl70 kell, szóval még van min dolgozni (57-es vagyok most.)
-
Viper26
nagyúr
Act V befejezése után lesz elérhető az adventure mód?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
SQX_Barto #95034 üzenetére
na jo latni, hogy a 4p meg annyira nem huzott el.
DHval GR66 11:00val top500ban voltam.
mondjuk azt nezem nerfeltek a reflecteket es kicsit eltero lett par rift autogeneralja, ez UEnel szvsz legalabb 1-2 GRt fog jelenteni felfele, ha nem tobbet.
viszont neztem a top3ban van grenade build ami egy kifejezetten jo tank.
-
Zsmester89
őstag
Sziasztok! Pc-n megoldható a coop egy gépen (mint konzolon) vagy sem? Köszönöm
-
need
addikt
Sziasztok...
Nekem ez az első sezlonyom.. én meg pont fordítva gondoltam a story módban próbálom felhúzni a karaktert
mivel elég szépen dobja a szinteket és legalább master nehézséggel csinálom..! Publik game és mindig van valaki aki jön és együtt csináljuk..
Mire a végére érek bőven meg legyen az lv70
szerintem akkora már elég jó cuccnak kell lenni és azzal könnyebb már a bonty és a Gr is..
de lehet hogy rosszul gondolom.. -
L4mie
veterán
tudtok mutatni valami jó kis barbár buildet?
Első barbáromat húzom(valahogy mindig kimaradt a kaszt) és hát nem megy úgy mint a többi.
-
Peppo
őstag
Nálam is szaggat. 32 bitre raktam, de akadozik. Régebben is volt olyan, hogy mikor egy játékos mellém portolt, megakadt egy pillanatra a játék. Most ugyanez van, csak nagyobb akadásokkal, és kb. minden új elit megjelenésekor is. Mikor a rift guardian jön, az meg akár két másodperces állóképet is tud eredményezni.
-
Peppo
őstag
válasz
gdevil #95017 üzenetére
Végigjátszanod nem kell újra. A sztorimódot legalábbis nem. Egyébként a season karakter a nulláról indul, se cuccok, se semmi.
Amennyiben normál mód alatt a sztori módot érted, akkor ahhoz képest az adventure mód sokkal több xp-t, jobb lootot, ranglistát, és különféle játékmódokat (rift, bounty, stb.) ad.
Ugyanaz a szóló játék, mint a multi, csak egyedül nyomod.
Viszont multiban van xp és mf bónusz is, plusz a veled egy játékban lévő emberekkel tudsz csereberélni, szóval azért meggondolandó a dolog. Szólóban sokkal lassabb a haladás, de ha ez nem zavar, akkor egyébként mindent el tudsz érni ott is.
-
mpierre
veterán
válasz
Lézerparaszt #94994 üzenetére
Na ugye.
Az 4 fps is igen komoly sebesség.
Mondjuk tearing nem is fordul elő.
-
Dyingsoul
veterán
2.4.3-as PatchNotes magyar fordításban.
Ha találtok benne hibát, tessenek szólni vagy kézzel inteni és itt helyben a kocsinál átvételre kerül a sor.
-
MegalodonS
őstag
Mindenkinel szaggat!!
de ha a Battlenet - Diablo - Option - Game settings - Launch 32-bit client(instea of 64bit) ezt kell kipipalni es nem lesz szaggatas!!
-
-
dargelot
senior tag
válasz
pruzsi #95015 üzenetére
Biztos bugos, erős gépeken szaggat, ami nem kéne neki egyáltalán.
(#95013) Tom5
Szerintem senki ne várja season indulás után 24-26 órával, hogy alap dolog a húzás. Max 1 hét, amikor majd T6 rdy lesz mindenki, akkor próbálkozz, addig csak havernál/klánnál érdemes/illedelmes. -
gdevil
aktív tag
Sziasztok!
kb 3 éve nem játszottam a D3-mal, úgyhogy most rengeteg számomra az újdonság....
Tavaly megvettem ugyan a ROS-t, de csak most vittem végig egy Crusaderrel (lvl70-es).
A kérdésem a Season-hoz kapcsolódik.
Tegnap indítottam egy DH-t, Season-ost.
1. Ezzel most újra végig kell vinni a játékot az elejétől? Nem sok kedvem van hozzá....
2. Milyen bónuszokat és mikor ad a játék a "normál" módhoz képest?
3. Multizni nem akarok, (mert magyányos farkas vagyok), solóban is van változás/bónuszok?
Köszi!
-
pruzsi
őstag
Dx11-hoz erőmű kell? Mert nálam szaggat nem kicsit pedig komolyabb gémek is fullon futnak!
Bugos a cucc,vagy van trükk,esetleg érkezik hotfix?
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Új szezonban valaki felrántana 70-es szintre? Kb olyan 7 fél 8 körül-től!
Toma#2947 -
mephi666
nagyúr
szintezésre szerintem jó a d1 rift... most sörrel próbálom eltüntetni róla a béna szemcsés effektet, aztán futok még pár kört
1-26 léptem elsőre, 46-54 másodikra... 54-60 harmadikra... persze egyre gyorsabb tempóban
bánt, hogy leoricnál ahogy beléptem, nem adta elő a kedvenc d1-es monológomat, miszerint: "the warmth of life has entered my tomb... prepare yourself, mortal... to serve my master for eternity!!! hahaha!!!"
imádtam anno...
-
Ellia
addikt
válasz
Cranium #95007 üzenetére
Új seasonos karakterek 0-ról indulnak (nincs kapcsolat a régi karakterekkel/ládában lévő cuccokkal). Leggyorsabb szintezés szerintem, ha kezdetben mesteren lerohanod az új d1 iterációt, majd elkezded nyomni a rifteket csapatban. Sisakba érdemes piros gem-et tenni a +xp-ért.
Vagy megkérsz valakit aki már jócskán tolja a gr-eket, hogy rántson fel
-
Cranium
tag
Hali, még noob vagyok a játékban. Előző seasonból van egy 70es DH-m. Olvastam, hogy Hellfire Ring-et, és Gem of Ease-t tudok használni level 1es karakternél. Most kezdtem egy level 1-es Seasonal karaktert. De hogy tudom használni a Hellfire Ringet? Mert nem látom a stash-emben. Vagy ez szezonos karakterekre nem vonatkozik? Annyira nem vagyok képben a power levelinggel ^^"
-
Argos
őstag
válasz
FuRiONight #95000 üzenetére
Adventure mode. Act I, The Old Ruins waypoint. A mapon jelzi egy piros pentagram.
Egyébiránt, semmi d1-et nem fogsz kipróbálni..
Csak egy pixeles d3-at. -
GoTReX
őstag
Így season kezdésnél Paladinra milyen buildet ajánlotok? Nem voltam még azzal soha.
-
Blaise
veterán
válasz
FuRiONight #95000 üzenetére
Ez engem is érdkelne
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest