Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
Nem tudom van-e összefüggés, de ezt megosztom:
S5, tököm tele lett, hogy a ládában nincs helyem, mert minden ANCI-t betáraztam. Tegnap este mindent betörtem, teljesen csutkára kiürítettem. Beléptem riftezni és elkezdődött a csoda. Minden 2. riftben a boss leölése után ha tovább mentünk még egy kicsit bedobta vagy a Gelatinokat vagy a nagy csoport goblinokat.
A droppom pedig annyira viccesen jó volt, hogy egyből anci-ban elkezdte dobálni a rajtam lévő cuccokat is, 3-at le is tudtam cserélni egy este alatt (3 óra kb.). Olyanokat amiket előtte kb. 50 óra után tudtam összeszedni, kikockázni.
Mintha "nézné" a progi, hogy mid van (ládában is), és ezért egyre szarabb a drop. Abban biztos vagyok, hogy pörgetésnél nézi a skilleket és statokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth-headsetekről általában
- Mozilla Firefox
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- EAFC 25
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- GeForce VGA-k 5080, 5090, Bontatlan, Új, 3 év Magyar garis.
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion GO 2 év garis dobozos 100% akku 1TB SSD+1TB microSD+hordozó tok+üvegfólia+szilikon tok
- Új! JBL Boombox 3 számlával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- www.iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 100% - 128 GB, Space Black - Használt, Karcmentes Állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest