Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell #20038 üzenetére
A barbár ismerőseim többsége nem WW-zik, vagy nem a standard DT buildet nyomja, csak épp bent van a ww is (chc hiányában azért más stílus
). Én se használtam egy rövid próbán túl. Ezen felül van pár tank build és skillezés, csak ezek lassúak és nem annyira nehezek az inferno alsó MP szintjei hogy lenne komoly előnye. Ezen felül az összes fury spender skillre van életképes darálós skill kombináció. Egyes skillekben ezek is eltérhetnek, de mind életképes. Aztán ott van még a hajigáló barbi ami egy félig-meddig fury spender skillt használ fury generátornak. Picit lassabb, mert van 1-2 kötött item a felszerelésben, de simán haladós és muris. A többi kaszt is tele van olyan skillekkel, amiket végig lehet használni és nem csak a legelején. Persze van belőlük is könynebb-gyorsabb és más jellegű. A DH se egységes. én mondjuk tank DH-val nyomultam, vagy ha az élettöltést eldobom, akkor erősebb sebzésű csapdás-gránátos DH. Ilyet sokat látsz? Nem annyira elterjedt, de teljesen életképes és szórakoztató.
A D2-ben volt kötelező előkövetelmény, szinergia skill és a fő skill. Lényegében egy vagy két skill és pár support volt és ennyi. Ha váltani alartál az körülményes volt már ha már lehetet. A felszerelés meg specializált volt igen gyakran, ami még rugalmatlanabbá tette a váltási lehetőségeket.D3-ban majdnem hogy minden kombinálható mindennel és nem lesz teljesen életképtelen f*s.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Szerviz topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Gyúrósok ide!
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest