Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Tetszett nekem is.
Úgy rémlik elég durva kálváriája volt a játéknak.
Bukása után a készítők is becsődöltek. Megvette más a játékot. Ha jól rémlik először multit akartak csinálni belőle, utána singlet - aztán egyik sem jutott el a megjelenésig. Jól emlékszem?[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz proci985 #104796 üzenetére
Ha már így belemerültünk... előre elnézést egy ekkora OFFért, ha sért valakit/valamit nyugodtan törölhető.
Volt még valami említésre méltó 22 év alatt?
Diablo 1996
Hexplore 1998
Darkstone 1999Diablo 2 2000
Dungeon Siege 2002
Sacred 2004
Dungeon Siege 2 2005
Titan Quest 2006
Sacred 2 2008
Torchlight 2009
Dungeon Siege 3 2011Diablo 3 2012
Torchlight II 2012
Path of Exile 2013
The Incredible Adventures of Van Helsing 2013
The Incredible Adventures of Van Helsing 2 2014
The Incredible Adventures of Van Helsing 3 2015
Victor Vran 2015
Grim Dawn 2016
Vikings - Wolves of Midgard 2017
Shadows: Awakening 2018Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr 2018 - Picit kilóg a sorból mert sci-fi és mert licenszelt világ.
Wolcen: Lords of Mayhem 2018? elvileg idén megjelenik, most Early Access.Diablo ???
Torchlight Frontiers 2019 - Fejlesztőcsapat változás, az 1-2 készítőit feloszlatták.
Last Epoch 2020? - Jelenleg Alpha változat.A Sacred 3-at direkt hagytam le, mert stílust váltottak és úgy tudom eléggé bukás is lett.
Továbbá lehagytam Titan Quest Anniversary Editiont is, mert "újrakiadás" akár a Van Helsing Final Cut. A kiegeket sem írtam fel, ill. a "Gold" kiadásokat sem.
A Divinity játékok voltak még, ott úgy rémlik erősebb sztori volt, így inkább Baldur's féle, mint Diablo féle.
Talán még említésre méltó a Hellgate: London (2007), ami nagyot bukott. Volt Diablo 2 fejlesztők is tagjai voltak a csapatnak, több ARPG-s játékmechanikai dolgot próbáltak átültetni FPS nézetes játékukba. Sajnálom, hogy megbukott. Jóval később a Borderlandsoknak sikerült. -
JSaN
addikt
válasz proci985 #104796 üzenetére
En az elso reszet imadtam anno 2004ben, nagyon belemerultem abba a hatalmas vilag barangolasaba.
Abban az idoben bizony tort verziot toltam, es fostam hogy viszem tovabb mivel koztudott volt hogy tortenetben nincs bent az uveg viz hogy oda add a szomjazo embernek. De aztan kozbe jott az info hogy cheat van, irj be egy kulacs vizet es voila mehet tovabb. (erre nem figyeltek a keszitok)
A masodik resz valami miatt ki maradt, egyatalan nem toltam. Most nezem steamen regota beszereztem oket, majd rajuk nezek.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Gyeptégla #104795 üzenetére
ja, sacred2 az contentben siman a diablo3 folott van.
viszont a kiegyensulyozottsaga katasztrofa, az ot nehezsegi szint ot vegigjatszast jelent, a skillezes pedig unintuitiv.
viszont van egy gyonyoruen kidolgozott vilag remek loreval. ja es a texture packot el kell felejteni, mert valamiert 32biten lett az exeje beforditva es negyed oran belul kieszi magat a memoriabol.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Gyeptégla
csendes tag
válasz gdevil #104792 üzenetére
Csak az egyik korábbi játékukat ismerem, vikings wolves of midgard, az meg is van steamen. A játék azért bukott el mert kb játszhatatlan volt a megjelenéskor és a javítások lassan haladtak és még ma sem lett állítólag 100%-ra kijavítva. Valamint a marketingel ellentétben nagyon nem tartozik a hack and slash diablo féle arpg műfajba.
Én egy elég nagy leárazásban szereztem be, kb 5eur volt. Annyit bőven megért és nagyon hibával már nem találkoztam. A játékban kb 0 rng van. A missionök, pályák, szörnyek és azok elhelyezkedése semmit sem változik. Nincs item farm. Arra megy ki az egész hogy amint eljutsz egy bizonyos pontra a sztoriban lecraftolod a magas szintű def/att pontokkal rendelkező felszerelést és ennyi. Nincs nagy mélysége. A játékmenet az meg kb kimerül abban hogy tunkolni kell a szörnyekbe a nyílvesszőt vagy csapkodni kardal, meg közben space-l elgurulsz amikor csak lehetséges. Kb egy felülnézetes dark souls a roll to win taktikájával. Az ng+, meg úgy van megoldva, hogy elveszted az összes tárgyad!!!! és csupasz karakterrel, de a meglévő pontjaiddal legyártod az új nehézségi szint legelső bőrszandálját, ami sokkal jobb mint az előző szint legbrutálisabb lava crafted ultimate heavy vértje. és kezdődik a tunkolás elölről, ugyanazokon a pályákon ugyanazokkal a szörnyekkel csak éppen már 5x több hp-val, de 5x több sebzéssel. Szóval a játék mélysége egy 2 hete kiszáradt pocsolyára emlékeztet...és ezek akik nemcsak az arpg műfajjal nincsenek tisztában, de még egy értelmes játék mechanikát összarakni is képtelenek, na ők rakták össze ezt az újat. A vikings poén meg szórakoztató 1x szerintem. A női karakter mellbősége kifejezetten tetszetős, a személyisége már kevésbé.
Ez a shadows féle egymenés is biztos élmény lehet 1x, ha le lesz olcsózva -75%-ba minimum.
Ha arpg-re éhezel, akkor tényleg poe, grim dawn, diablo meg ha fel tudod lőni és bírod a gyengébb grafikát akkor TQ vagy sacred is szóba jöhet. De ezekkel a fejlesztőkkel óvatosan, nehogy csalódás legyen a vége. 40 eurót semmiképpen sem ér. Ez ilyen 30 eurós árkategória újonnan, szerintem.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz gdevil #104792 üzenetére
Annyiért rablás.
Majd talán pár $-os bundliban pár év múlva jó lesz.
Épp ma írtam le, mit gondolok róla.
A Vikings - Wolves of Midgard készítői új játéka, ami PC-n jó nagyot bukott főleg a sok hiba miatt.
Ez tavaly márciusban jött ki, és jó ideje 5,99€-re akciózzák 29,99€-ról de amilyen vacak értékelései vannak Steamen még ez az akciós ár is sok lehet érte.Korábban leírtam, hogy szerintem a Diablo 3, PoE, Grim Dawn és esetleg a TQ: AE mellett nincs más ebben a műfajban, ami mondjuk többet érhet egy sztori végigvitelénél. Illetve még frissítik is.
Szerintem ez még fennáll, de ha tud valaki valamit, ne fogja vissza magát.
A Wolcen majd jövőhónapban bétázik, ha minden igaz.[ Szerkesztve ]
-
CsZCsaba
újonc
Sziasztok!
Klánunk folyamatosan keres új tagokat, akik ts-t használnak, seasonban sc-n játszanak.
Minden részlet a következő linken:
[link]https://eu.diablo3.com/en/profile/CsZCsaba-2667/
-
chopin42
addikt
válasz reelc #104786 üzenetére
Oké, a macik meg a pónik ilyen happy tree friends módra halnak, az meg azért nem 6 éves kategória
Mikor kapják a meteoresőt, csak öröm nézni, hogy hullanak a cafatok belőlük
Amúgy sajna egy ideje nem játszom, egyedül 3 kari után meguntam
Majd egyszer...Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
Sanyo77
tag
Nagy a baj a játékkal, ha egy fikcióról több szó esik mint magáról a diabloról.
No nem baj jön az új season....
-
reelc
veterán
válasz TeeBee73 #104785 üzenetére
Fájdalmas volt, mondok rosszabbat: képzeld el, hogy a Disney megveszi a Blizzt.
A D3-ban már van "bétateszt": van 2 pónis pálya és még rózsaszín mackók is.
Kilesz terjesztve az egész játékra. 6 éves kortól lesz és majd virágokat kell gyűjtögetni a Disney hercegnőknek. A titkos pályán meg csillogó bőrű vegetáriánus vámpírok lesznek.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz proci985 #104778 üzenetére
Igen, ezért is hangsúlyoztam a jó forgatókönyv szükségességét.
De jó is lenne egy új Discworld film.(#104779) Edge: Nagy bajban.
(#104780) TeeBee73: Csak szeretnéd tudnak rosszabbat.
(#104781) Gyeptégla: Birunk mindent kivéve a frissítés ill. újdonság hiányát!
Most jutott eszembe ez: Diablo: Rise of the Hunter, fan film. Régóta nincs hír, gondolom behalt a dolog. Pedig megnéztem volna!
-
_drk
addikt
A casting mondjuk pont elég gyenge lett a warcraft-nál. Ezek a fantasy figurák azért elég karakteres megjelenésűek alapból. Meg az egész lore-t elejét át adni másfél óra alatt, nem is értettem hogy gondolják.
Ott is csak az Arthas-os sztorival kellet volna elkezdeni, világot szépen lassan bemutatni ami nagyjából meg volt a filmben csak kapkodva, aztán ha ez bejön a népnek második részben jobban rá menni az Orcokra, előzmények bemutatására.Diablot is úgy tudnám elképzelni, hogy csak a szörnyekben démonokban hemzsegő világot bemutatni első órában egy kalandor csapattal vagy csak singlebe csapatva.
De kiráz a hideg ha arra gondolok hogy pár bevágást mutatná nak a háttérben ténykedő démon urak pár beszédéről. De ehhez meg csak cgi se kell mert emberi alakot öltve egy templomban, vagy egy lármás kocsmában még feelingesebb lenne mint egy cgi láva barlangos pokolban. -
Spyd
csendes tag
Szerintem a sorozat a három könyvre fog építeni :
1. Richard A. Knaak: A Vér Szava
2. Mel Odom: A Gonosz ösvénye
3. Richard A. Knaak: Az árnyak birodalma" A Mennyek angyali seregei és a Pokol urai az idők kezdete óta hadban állnak egymással, hogy a teremtés során létrejött világot ki uralja. Ez a háború a halandók világát sem kíméli…, és a csata sem az embereket, sem az angyalokat, sem a démonokat nem hagyja sértetlenül… "
-
Gyeptégla
csendes tag
Majd felkérik stallone-t, hogy rakjon össze egy forgatókönyvet két súlyzós edzés között. A monk távolbarévedő tekintettel és 8 liter vodkával a háta mögött tol pár kemény egysorost: "storm breaks" és társai...
Az a baj, hogy én a fantasy történetekkel már nagyon szkeptikus vagyok. Csak meg kell nézni mi történt az utóbbi filmekkel. Warcraft, hobbit és a trónok harca, azon részei ahol már nem volt regény alap... (+még lehetne sorolni) de ne legyen igazam. Az viszont biztos hogyha a blizz beleszólhat akkor megint kapunk egy szerelmi maszlagot zöld békaemberekkel és az ária faj románcával, miközben széthullik a világ körülöttük, de az nem fontos... Máig sem értem a warfcrafton mi került olyan sokba. A cgi nem volt jó. Az orkok annyira aránytalanok voltak, golflabda méretű fej egy hiperkocka nagyságú testen. Csata sem volt jó és abból is alig mutattak valamit.
A warcraft 3!!!! cinematicokban látványosabb volt a csata mint a filmben! elképesztő
Szóval nekem valamiért az az érzésem egy újabb merénylet készül a diablo franchise ellen. -
proci985
MODERÁTOR
válasz reelc #104777 üzenetére
alapvetoen fantasy / dark fantasy archetatipusokrol beszelunk.
- rouge / demon hunter
- warrior / barbarian / amazon / monk
- paladin / crusader
- wizard / sorcress / enchantress /necromancer / witch doctor / druidha megnezed pl a lord of the ringset, a dungeons and dragonst, terry pratchett vilagat, a (heroes) of might and magicet vagy a berserket mint dark fantasyt a legkozelebbit az archetatipusok mind ugyanazok.
a berserk pl dark fantasykent nagyon jol mukodik. ott is gyakorlatilag a warrior, a paladin es a rouge kore epul az elso ket tortenetiv.
tehat gyakorlatilag amig kepes egy fokuszalt mukodo sztorit osszerakni az archetatipusok kore, addig a lore mukodni fog, viszont magaban a lore nem viszi el a hatan.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
reelc
veterán
válasz Peppo #104765 üzenetére
& a többiek:
Miért lenne fura?
Ahogy _drk mondta szinte minden CGI.Szerintem nem jól fogod meg a lényeget. A DH elsősorban nem a skilljei miatt DH. Ugye van múltja, személyisége stb. Ha más távolsági nyilas skilljei lennének akkor is DH lenne.
A szemeid előtt ne az lebegjen hogy 45 perc tömény hentelés lesz, és még GR-eket is lefognak modellezni többszáz (CGI) mobbal. Mi van a környezettel, a világgal, az atmoszférával, a karakterekkel? Ezek nem számítanak? Másrészt egy szolgai másolás/adaptáció nem vezet jóra. Meg kell tartani ami működik vásznon, az egészet módosítani kell. Szerintem remek példa pl. a Gyűrűk Ura trilógia. Akár olvastad a könyveket, akár nem, azért valamit letett az asztalra, és előismeret nélkül is élvezhetőek.(#104773) Gyeptégla: Mivel más formátumra költözne át, igenis domborítani kell sztori téren is.
Szerintem a lényeg a jó forgatókönyv és rendezés. Szinte minden film/sorozat ami bukik, ezeken bukik el.
Pl. a WoW film látványos volt, szerintem a színészekkel se volt gond, ellenben olyan vacak volt a sztori, hogy utána a Wikipédiát kellett olvasnom a játékról, mert annyira érthetetlen volt 1-2 dolog.Szóval jó forgatókönyv és rendezés. Jó legyen a sztori, a párbeszédek, a karakterek. Ne legyenek értelmetlen vágások. A Castingtól nem tartok, általában jó színészeket választanak. A költségvetés nyilván rendben lesz. A Trónok harca felállított egy mércét és csodálkoznék ha a Diablo és a Gyűrűk Ura sorozat ne akarná ezt megugrani. Olyannak kell lennie, ami leültet olyanokat is, akik sose hallottak a Diabloról. Ugye ha csinálják minél nagyobb közönséghez kell szólnia, úgy értem érthető legyen bárkinek, aki nem játszik. Persze jöhet a 18+ a mellek és a vérengzés, horror jelenetek, de nem feláldozva a sztorit.
Ne feledjük, a Diablo mondjuk "egymédiás" jelenség. Igaz volt könyv, képregény, de egyik se volt átütő siker (különben évente jönne könyv, képregény sűrűbben - mindig van történet, amit ellehet mesélni. Nem az a pár lenne, ami van).
A Trónok harca először könyvben, majd sorozatban bizonyított.
A Gyűrűk Ura először könyvben bizonyított, majd filmen. Persze voltak játékok is belőle.
A Witcher is először könyvben, majd játékban bizonyított, készült képregény és készül filmsorozat is belőle.
Szóval van/vélhetőleg lesz igényes fantasy, és ha nem kacsa a hír, a Diablo is beállhat a sorba.Negatív példa: Uwe Boll, és amúgy kb. minden eddigi játékadaptáció, tisztelet a kivételnek.
A sorozatot így képzelném el: mondjuk 7-10 max. 13 rész/évad. Lehet antológia, vagyis 1 évad egy sztori. Akár 1 karakter története lenne a felemelkedésétől a bukásáig (ha gonosz). Utaznak valahova, ez garantálja a változatosabb ellenfeleket is, ill. találkozást a többi Nephalemmel.
Időben játszódhat bármikor a formátuma miatt, esetleg komplett visszatekintésekkel.
Játszódhat ismeretlen alakokkal, ismeretlen helyszínen is, nem csak az ismert sztorikkal, karakterekkel.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Alapesetben így lenne, de túlzottan heves volt a Wiz reakciója. Picit fura volt hogy egy helyre tette a tűz és a víz hydrát is, így semmit sem értek. Az utólag khm talált dokumentumok alapján azért hibázott mert nemcsak a barátja volt a Nekro csaj, már közös Mágustornyot néztek ki maguknak, persze kriptával.
De akkor is a DH visz mindent, mert azt szeretem. Ha a pl. a monkot, akkor úgy alakul a sztori.
-
reelc
veterán
Szerintem ezzel már többet melóztam, mint a WoW film forgatókönyvével az illetékesek.
Úgy 10 perc alatt jutott az eszembe, fanfilm ötlet cosplayesekkel, visszatekintésekkel stb.A helyszín egy tárbortűz környezete. Mindenfelé halottak, egy DH elmereng azon mi is történt az elmúlt fél órában.
Valami félresikerült... eleve hülye ötlet volt ez a Nephalem találkozó, de erőltették.
A remegő fazontól kártérítést követeltem, mert mérgezik a környezetet, egyre nehezebb élelmet találni egyre több vidéken. Azt mondta a jó érdekében teszi, én meg azt ha az ő fajtájával szövetkezik a Gonosz, akkor már rég győztek volna. Szerinte vérig sértettem, összecsaptunk, meghalt.
Nem lett volna gond a Monnkal és a Crusival... mivel mindketten hithűek, megkérdeztem melyikük hite erősebb... Crusi hibát követett el, amikor a Monk csaj alá vágott egy aurát, mert tisztább a hite és tapasztalja meg ő is. Neki nem tetszett, ne nyúlkáljon senki se alá, és hát elintézték egymást. Nagy veszteség a Gonosz elleni harcban.
A Barbár ősei szellemeit véletlenül írtottam ki, reflexből, szakmai ártalom... neki persze nem tetszett, anyázott, én meg nem szóltam hogy van előtte 2 éles csapda...
A Nekro is idióta. Az egyik feltámasztott halott az apám volt. Hiába kiabálta a Nekro hogy születésnapi ajándék nekem, az őseimet hagyja csak békén! Így elégtételt vettem. Amúgyse szivesen adnám vissza a faternak a családi íjat.
Ettől a Wizard is ideges lett, hogy elintéztem a legjobb barátját. Persze ezt csak ő gondolta így, mert mindketten az "élettelen mesterei" vagy mi. Nem hagytam magam.Habár az egész úgy kezdődött, hogy beszólt valamelyik hogy lelketlen dög vagyok, nem érdekel senki, csak a démonírtás. A többiek helyeseltek. Végülis igaz, de kimondva hülyén hangzik, nem hagyhattam szó nélkül...
Na mindegy, én maradtam csak a sültre. A WD fűszerezte, remélem nem keverte össze a fűszeres tasakját valamilyen méreggel... -
Gyeptégla
csendes tag
A diablo az sohasem a történetéről volt híres. Az 1. részben is voltak elszórva könyvek amik ilyen random text generátor szerűen ömlesztették rád a sok "tudást". Szerintem amikor megjelent nem sokan lehettek azok akik végigolvasták volna azt az agymensét. Volt a 16-os szinten a rákvörösre szolizott kövér csávó aki alattad robbantotta a talajt és ennyi. A D1-D2 végig a gameplay-ről szólt. A történet csak alibi.
És ha lesz is valami sorozat ebből, akkor kár a harci effektekről beszélni. Úgysem a darálásról fog szólni, hanem hogy 2 embert vesznek közelről, miközben azok könnyben ázott párás tekintettel beszélnek arról, hogy ki vesztett többet a déjmonok miatt. És ilyen maunika show féle kibeszélőben majd halad előre a történet. A blizzard a filmgyártásban olyan mint a disney a star warsban. Populáris romantikus polkorrekt förtelmet fognak letenni az asztalra a gyenge minőségű cgi meg majd az évadzárásoknál kiesik a képről olyan jól fog mutatni. Lásd warcraft horrorfilm. Lefogadom ott is uwe bollt kérték fel titokban, csak nem írták ki a stáblistára.
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
válasz mpierre #104769 üzenetére
Ja! Éa akkor még a nekromantát nem is néztük. Jó kis hullarobbantós skillezéssel...
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
válasz faragojof #104768 üzenetére
Nézzük csak. Beszalad a ww barbi a mobok közé, pörögve. Repkednek a fejek, végtagok, bél tartalmak... Ni az mintha tegnap bikapatában rothasztott teveherét vacsorált volna... Áhh, ammeg tán kumiszt ivott a mai kardos randi előtt. Hopp egy egy kis agyvelőféleség fröccsent a "kamerára". A barbi elnyom egy kisebb ground stomp-ot, amitől 15-20 yard körben minden felrepül, beterítve a még álló ellent is. A diszkrét kis tornádócskák meg finoman cincálják szét azt ami az útjukba kerül.
Az összes mobra barna gatyát adnék, a barbi meg pirosban pompázna. Jobban adná a hangulatot.
Hááát gyanítom, hogy ez simán 18+ kategóriában kötne ki. Ha máshol nem, Ausztráliában biztosan...
Szerk.: Harangozó Teréznek még egyszerű dolga van megjelenni a vásznon, mert ott minden mob, akit elér Ytar papjának haragja, simán elég. Öngyulladást hajt végre.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
faragojof
őstag
válasz Peppo #104767 üzenetére
A történetnek kell(ene) a filmben dominálni, nem a hentelésnek.
Tudom, hogy a jó és a gonosz harcát ezerszer, ezerféleképpen próbálták már bemutatni. De anno mikor a Diablo indult, engem a történet ragadott meg. Lazarus érsek megőrülésén át a valódi gonosz eljöveteléig. Ezt kellene filmre vinni.
A Warcraft filmet vártam, de csalódtam benne. Egy CGI tech-demo lett. A történet meg elveszett. A film közepén már nem tudtam, ki kicsoda, meg miért van ott."Formicate Under Command of the King,,
-
Peppo
őstag
"DH-t meglehet oldani egy forgó csöves nyílpuskával."
De az már nem DH. Ő varázslattal csinál belőle sokat.
És pont ez a lényeg. A Diabloban minden varázslat. Ez nem egy Trónok harca, ahol néha megjelenik pár zombi meg néhány sárkány. Azt a sorozatot le lehetett forgatni 90%-ban élő szereplőkkel és valódi díszletekkel, jelmezekkel. De egy Diabloban néha azt sem látja az ember, mi történik a képernyőn, mert repkednek a villámok, tűzgolyók és tucatszámra hullanak a trashmobok. Ezt filmre átvinni szerintem értelmetlen, ha meg máshogy csinálják, az valami más lesz.
Egyébként a Warcraft esetében is sokszor már túlzás volt, bár ott még azért elfogadhatóan megoldották. Más kérdés, hogy mennyiből. Egy sorozat esetében ez nem biztos, hogy belefér.Én nem azt mondom, hogy nem tudják megoldani. Ma már tényleg bármit meg tudnak oldani. Én csak azt mondom, hogy vásznon nem feltétlenül működik az, ami játékban igen. Ha szélesebb közönség számára akarják eladni, akkor meg pláne nem. Vagy másról kellene szólnia, mint a játékok, vagy pedig animációs filmnek kellene lennie.
-
_drk
addikt
Minden film CGI orgia manapság. Ott a legújabb Avengers, az egész green screen...
DH-t meglehet oldani egy forgó csöves nyílpuskával. Valamiben mintha láttam is volna már ilyet.Direkt ezért jó már, hogy ennyit fejlődött a technika/CGI, bármit megtudnak oldani már a vásznon.
Ott a testvér project Warcraft, ott se a látvánnyal volt a gond. Azok az Orkok nagyon durván néztek ki! -
Peppo
őstag
válasz reelc #104750 üzenetére
Fura lenne egy Diablo sorozat. Mert míg játékban teljesen rendben van, hogy a DH multishottal irtja az olykor egészen beteg fantáziával létrehozott dögöket, addig ugyanez filmen már könnyen lehet nevetség tárgya. Túl sok a mágia, túl sok a különféle lény. Full CGI orgia lenne az egész.
Hacsak nem szólna valami egészen másról, mint a játék. De az meg...Meglepne, ha lenne belőle valami. Persze biztosan megnézném.
(Animációs filmként viszont még akár működhetne is.)
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz Gyeptégla #104763 üzenetére
Hulye lennek
Akkor mar a 15 Forgotten Soul#KubanitoS: Elkoltottem mar par ezer DB-t, hogy csinaljak sargabol, meg eddig a 4-bol egyik sem lett primal sosem. Ez speciel bounty matibol lett, kb 40 forgatasbol.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
KubanitoS
veterán
-
reelc
veterán
válasz Vistaboy #104758 üzenetére
Ez a játék kb. halott, minek dobnának ki hozzá tartalmat?
Komolyan, ki venné meg hozzá az új tartalmat abban a tudatban hogy ez már csak időhúzás, utána fél év múlva újra csend lesz? A Nekronál lejátszódott a dolog.A 2 kieges dolgot már el lehet felejteni, régen kiveséztük. Az csak tervezet volt ami kiszivárgott, azóta darabokban megkaptuk egy részét az elmúlt években.
Új rész lesz, azt csinálják.Valamikor.
Majd kiderül milyen lesz.
Bárhogy is alakul, most is és később is vannak más játékok amikkel lehet játszani. Ezt a játékot hagyták meghalni akármilyen indokkal is. Csak nézd meg a Blizz többi játékát. Egyiknél sem ez a helyzet.Egy ideig szép volt, jó volt, szórakoztató volt.
De már elmúlt.[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz reelc #104752 üzenetére
Akkor megint semmi újdonság nem lesz benne. Mondjuk erre lehetett számítani, már nem tudnak mit kitalálni, ami elég csekély erőfeszítést igényeljen a részükről, hogy ne kérjenek érte pénzt, viszont annyi energiát már nem akarnak belefektetni a játékba, hogy komoly tartalmat készítsenek, amiért pénzt is tudnak kérni...
Remélem, ez tényleg azt jelenti, hogy már a következő részre fókuszálnak, nem pedig azt, hogy ezentúl évekig csak ezek az unalmas szezonok mennek, zéró új tartalommal, még ha ingyen is. Akkor már inkább dobjanak össze hozzá egy normális kieget, úgyis kettőt terveztek bele. Ha meg már nem akarnak ezzel foglalkozni, álljanak rá a folytatásra. Mert így előbb-utóbb senki sem fog Diablózni...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
reelc
veterán
válasz rumkola #104755 üzenetére
Én önmagában nézem a dolgot, nem másik játékhoz képest. Más üzleti modell, stb.
Nézd meg ezt.
Most jön majd a 4-ik szezon új patch nélkül. Eddig egyszer volt olyan, hogy 1 patch szolgált ki két szezont.Az alapjáték 6 éves volt májusban, nemsokára 4,5 éves lesz a kieg.
A Nekro 2017 júniusában jött ki.A Blizz többi játéka él és virul, és frissül. Mert pénzt hoznak. Ez már nem, és erről nem mi tehetünk.
Én se várok el végtelen frissítést, ne értse félre senki. De megvannak a cégnek az erőforrásai, hogy ha akarja, pár havonta toljon valamit - elvégre a D3 játékosai fogják kitenni a következő játék játékosainak jórészét.
Úgy látszik túlságosan bíznak magukban, hogy a 2 név, a "Blizzard" és a "Diablo" eladja a játékot, bármilyen is lesz. Igazuk lesz.[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz reelc #104752 üzenetére
Valószínűleg a háttérben már rég csinálják a Diablo 4-et. A D3 már karbantartás módban van. (egy hat éves játékról beszélünk).
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
reelc
veterán
válasz KubanitoS #104751 üzenetére
Na megtették a hivatalos bejelentést is.
Következő kezdés:
Europe: Friday, September 21 @ 5:00 p.m. CET
Ezúttal 1 hét sincs a vég és a kezdet között.Most már biztos vagyok benne, hogy nem lesz tartalmi patch, ugye PTR sem volt.
Így meg is lesz majd a több mint egy év új tartalom nélkül.
A szememben erre nincs mentség. Mégha elővarázsolnák a Druidát amit annyian várnak, az sem érdekelne. Fizessek érte, lesz utána mondjuk 2 patch, ami javítja az újat, ill. szintre hozza a többi classt és utána megint semmi? Ugyanez volt most is.Pár nap múlva majd felfedik az új szenzációs Szezon témát.
-
reelc
veterán
16-án zárul a szezon. Gondolom délután rajta lesz a hivatalos oldalon is, ezt az infót e-mailben küldte a Blizz.
-
Gyeptégla
csendes tag
Végre meglett a nekormanta összes set itemje és achievementje. Messze a legunalmasabb karakter volt azok közül amiket próbáltam (pedig a demon hunter bowman csak egygombos, de még az is izgalmasabb), fel nem tudom fogni, hogy tudták ezt így kiadni. Az összes setje is csak 6 darabos és ugyanarra a 6 helyre megy rá. grat blizzard, well played.
Kiadhattak volna valami inváziós hadvezér frame-t, ami sáskajárásszerűen letarolja a pályákat, de nem, a blizzard kreatív csapatának jó a klasszikus tűzgolyó átskinezve csontlándzsává, a robbanás meg jó lesz repeszeknek is. Erre kár volt a pénz, de legalább lettek piros szárnyaim.Nem értem miért félnek az arpg tervezők attól, hogy a minionok öljenek helyetted. Ugyanez van poe-ban is. Skeleton mage-k tök látványosan akcióznak, jó nézni az egészet, csak éppen a high end contentre már nem jók. Minek tesznek bele summonereket a játékokba, ha félnek szabadjára engedni a képességeiket.
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz HellGreg #104746 üzenetére
A Unity-nek semmi ikonja nincs, csak a CoE aktív.
Esotericet használ és String of Ears övet, van 2400 paragonja, valószínűleg augmentek is.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
HellGreg
őstag
Valamit nem értek. Akkhan Condemn Crusader, ugye a Canai Cube-ban vagy CoE-t, vagy Unityt használ. Én az utóbbit, mert anélkül egy lepkefing se vagyok életbenmaradást tekintve. A kezén Focus-Restraint. Akkor hogy a viharba létezik, hogy ezen a videón mindkettő (unity + CoE) aktív???
Én most csináltam meg a 98-ast, de a sebzésem már kezd kevés lenni. 10 cuccomban van 80-as augment, ergo már csak 3-at tudok betenni. P920 nem sok tudom, de azért ennél erősebbnek kéne lennem, nem értem hol a hiba...[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Van arra megoldás, hogy ne veszítse el a kapcsolatot a játék a szerverrel? Elég sűrűn van ilyen. Az a pláne, hogy net az ugyan úgy van csak a szerveri kapcsoalt szakad meg nálam.
-
reelc
veterán
válasz SQX_Barto #104739 üzenetére
Nem volt P2000+-om.
Az akkori eredményeim:
2017 október GR87 P1461 ez volt a patch előtt. UE DH-val.
2017 október a szezonzárás és a patch után a nem rögzített eredmény: GR99 P1517-en volt, 13:43 alatt, eléggé szerencsém volt arra emlékszem. Shadow DH-val. Van képem róla.
2018 február GR93 P1545. Ahogy írtam az előbb, megcsappant a kedvem, meg amúgy is szezonoztam inkább.Most van P1580-am NSBen.
Sosem fishingeltem. Heti 1x se léptem ki GRből. Csak akkor ha már vesztett ügy volt.
(#104740) rumkola: Amikor bejött a LoN próbáltam sajátot összerakni. Elég vacak volt. Pedig csak T13 farmoló kari lett volna.
Számomra csak illúzió a LoN ami ígéri a szabadságot és a kreativitást, és közben láthatod mennyire kötött is a dolog.
Nem mehetnél bármilyen skillel, mert pl. megfelelő tárgyak is kellenek amik komolyabban támogatják az adott skillt, és ez ugye nem adott bármilyen skillhez. Szerintem ezért nem lenne elég önmagában a LoN buff.[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz rumkola #104737 üzenetére
A LoN-os buildek mazochistáknak van, vagy aki marhára unatkozik... (vagy e kettő kombinációja)
#reelc: 2000+-os paragonnal, normális gearrel a solo 100 nem igazán kihívás.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz rumkola #104737 üzenetére
Szerintem nem.
Épp azt írtam, hogy buff nem lenne elég. Mégis hová, minek?
Miért buffoljanak, ha a nehézség nem nő? Miért legyen mégkönnyebb a játék?Attól még: aki utálja a Paragon rendszert, ezután is fogja.
Aki frászt kap a bountytól továbbra is frászt fog kapni. Stb.
Jelentős változás már nem lesz.Elhiszem, hogy ez hülyén fog hangozni, de vállalom :
Volt az buffoló patch után egy rövid időszak, amikor az LB eredmények nem maradtak meg. Akkor NS-ben lehoztam a szóló GR99-et. A patch előtt a közelében sem voltam. Ha jobban odateszem magam meglett volna a 100-101 is valamikor. Akkor átgondoltam a dolgot, és hagytam a fenébe. Úgy éreztem a patch érdeme, nem az enyém. Mert voltak akik az erősítés előtt is hoztak hasonlót, én jóval lentebb voltam. Erősödtem, de a kihívás nem nőtt ugyanazon szinten. Azóta se próbáltam be hasonló GR-eket.
Ha jönne egy komoly buff, akkor mégkönnyebb lenne a T13 és akkor lehet GR104-105-ről érezném ugyanezt.
Nekem nem jó érzés úgy nyerni, ha jelentősen megkönnyítik a játékot. Ez van.
Azelőtt örültem minden patchnek, tök jó volt egyre fentebb jutni, új, vagy új leges cuccokat bekeríteni, stb. De a GR100 valahogy elveszítette számomra az addigi "misztikumát".[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz gdevil #104734 üzenetére
Eddig nem láttam.
De szerintem semmit se veszítettem vele.
De köszi a linket.2017 novemberi a dolog, igaz áprilisban updatelte.
De mindannyian tudjuk tavaly október óta hány tartalmi patch volt.
Ha az új szezon előtt nem jön patch, akkor 1 éve lesz nélküle a Diablo 3.
Ezért van a Season téma, hogy ne kelljen foglalkozniuk ilyesmivel.Szerintem semmilyen buff patch nem lenne már elég, hogy visszavonzzon embereket.
Az utolsó tartalmi patch (2.6.1) felerősített mindenkit, és pl. Torment szinten nem követte nehézség növekedés, mint egy korábbi hasonló patch után. GR se lett nehezebb. Ez a felerősítés kellett is, mert 1-2 nem kari specifikus tárgy kivételével kizárólag a Nekroról szólt a 2.6.0 ami elég erős lett.[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz gdevil #104734 üzenetére
Nem olvastam el, de szerintem a D3-hoz már semmi sem jön. A témákat is azért találták ki, ha már nincs patch (3. szezon óta nincs), akkor legyen valami "újdonság".
Egy druida dlc pakkban még reménykedem, majd blizzconon kiderül talán.Link helyesen: [link]
[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
https://us.battle.net/forums/en/d3/topic/20759281757?page=1
Ezt láttátok már?
Egész jó kis kívánság listát állított össze az illető. Ha ezt meglépnék Blizzék, vagy legalább néhányat közülük, akkor már kapnánk valamit megint.....[ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
válasz Anulu79 #104731 üzenetére
kockáról röviden:
ha rámész a kockára vagy 'kula zolira' akkor alul lesz egy kis 'könyvecske', azokon a lapokon van hogy melyiken mit tudsz csinálni.
van lehetőséged:
- legendary tulajdonságot felvenni a kockába (fegyver, páncél, ékszer)
- legendarty cucc vagy set item (fegyver, páncél, készer) attribútumait újraforgatni. Azaz az összes statot újraosztja a rendszer. Itt lehet anci, panci is, de visszafele is igaz.
- set itemből egy másikat csinálni, pl van 3 db cipőd ugyan azon setből, de neked hiányzik a fejes, akkor ezt használva tudsz a cipőből fejest csinálni.
- sárga cuccból legendray-t vagy set itemet csinálni.Amiket leírtam azok a leggyakrabban használtak. Ezeken kívül tudsz még:
- gemet átalakítani: pl sárga gemből zöldet.
- gemet anci cuccokra tenni. amilyen a gem olyan statot tesz rá (gem lvl*5 ha jól tudom ? )
a többit nem szoktam használni nagyon, így azok most nem jutnak eszembe.annyi még, hogy ha van egy cucc ami jó statokkal rendelkezik, de van valami ami hiányzik róla, akkor mystic (vagy mi a neve annak a csajnak? ) át tudsz 1 statot egy másikra cserélni. Persze ez is szerencsekerék ahogy a kocka is. 9823457893458743568934765874 alapanyag kell hozzá, mert vagy 1 tonnászor kell próbálkozni, hogy be is adja azt ami kell.
Erről szól a D3bocs ha szájbarágós volt, de gondoltam így egyszerűbb.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
rumkola
nagyúr
upgradelni a sárgát lehet setre vagy legóra a kockában
-
HellGreg
őstag
válasz Anulu79 #104724 üzenetére
Updatelni még úgy is lehet, ha ancient, hogy augmentálsz bele egy legendary gemet (én 80-asat szoktam), azzal együtt egy gyémántot is (attól függően, hogy strength vagy vitalityt szeretnél). A legendary gem szintje x5 strength/vitality/dexterity/intelligence, tehát hozzád az augmentált cucchoz 400-at. Persze ezt azokon a cuccokon érdemes elvégezni, amelyek már elég jók, és vélhetően maradnak.
-
Anulu79
addikt
Balga kérdésem lenne. A meglévő dolgaimat tudom update-elni?
-
Gyeptégla
csendes tag
válasz reelc #104721 üzenetére
A crucible-t azt nem szerettem. Elég unalmasra sikeredett. Invázió, ölés, invázió, ölés... egy idő után már olyan érzés volt mintha a fogamat húznák.
mindent végigvittem, minden fokozaton. A hc-t lecsaltam, mert backupot használtam.
"nem hevertem ki az élményt", ez nem negatív volt, csupán annyi, hogy sokat toltam, és még friss az élmény. Mint amikor megnézed a kedvenc filmed és rögtön azonnal nem tudnád újranézni, mert ismered a fordulatokat, mi mikor fog történni a párbeszédeket és emiatt még nem tudna lekötni, de ha van egy kis feledési idő, akkor megint neki tudnál esni...
-
reelc
veterán
válasz Gyeptégla #104718 üzenetére
Ahogy írtam nem vagyunk egyformák.
Nekem unalmasabb a D3. Amikor mondjuk 1,5-2 óra játék alatt beadja többször ugyanazt a pályát GR-ben és akár ugyanazokkal a monsterekkel - számomra ez unalmasabb, mint a GD.
Körülöttem is sokat halnak a monsterek. Nyilván nem D3 GR szinten - ott viszont van max. 15 perces limit is.
A pörgés jelenleg a Crucible DLC-ben (Aréna mód) van, meg majd az új kieg új játékmódjában lesz."nem hevertem ki az élményt" - ez elég negatívan hangzik. Alap+kieget is játszottad? Mindhárom nehézségen? Mondjuk a Normal/Veteran elég gyenge, ismerkedés a játékkal. Az Elite már keményebb. Az Ultimate kihívás.
Nekem a PoE olyan, hogy nem bírtam megszeretni. -
JSaN
addikt
Ja hogy csak ugy a szarny kulon, ez esetben ilyen megoldas nem letezik. Meg nagyon az elejen voltak kod osztogatasos megoldasok de aztan szepen eltuntek, es csak account bound megoldasok vannak, vagy teljes jatek megvasarlasa hogy megkapjuk a csatolt termekeket.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
SQX_Barto
addikt
Egy ismerős aktivált be valami goblint, amit ismerőse kapott blizzcon jegyért, de az más. A játékhoz kapott bonuszok automatán aktiválódnak azt hiszem.
-
Gyeptégla
csendes tag
A "más" részt rosszul írtam le, mivel ezek szerint nem volt elég egyértelmű. Az érdekel, hogyha valaki megveszi saját magának az overwatchot, tehát nem nekem, akkor mivel nem hiszem hogy túl sok ow-s fant érdekelné a diablo 3 is, az ő ajándék szárnyát mondjuk nálam váltanánk be. Szóval ő tolja az ow-t, én meg élvezem a d3 szárnyakat, amit ő sohasem aktiválna, mert mondjuk soha nem is akar a jövőben diablozni. (Mert pl utálja az arpg műfajt is) persze ez akkor lenne járható út, ha külön aktiváló kóddal menne... gondolom.
Egyébként megnéztem a GD-t megint és fura volt, hogy a D3 után az egészet olyan lassúnak érzem, hiányzott a pörgés, meg az hogy 100-ával halnak a szörnyek körülöttem. De lehet ebben az is benne van hogy korábban sokat toltam és még nem hevertem ki az élményt, aztán egyelőre még kicsit unom azokat a mapokat.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Gyeptégla #104714 üzenetére
Nem tudom, hosszútávon biztos nem. Sokan lenyomják a Journeyt és kész. Ha esetleg még pár óra + lenne amit össze lehet szedni bevállalná szerintem sok ember - de ez ugye nem olyan dolog, ami a gép előtt tart akár 1 hónapig (a szezon meg 3 hónapos).
Már én sem szidom, mással foglalkozom.
Csak arról van szó, hogy érdekel mit kalapál a Blizz. Aztán majd ha érdemesnek találom rá, lehet megveszem majd. Addig lesem a híreket, hátha mondanak valami értelmeset.Köszi a GD-vel jól elvagyok, jön hamarosan a 2-ik, utolsó kieg. Ebben is kb. azt raksz össze amit akarsz, legfeljebb átalakítod később. Ebben is sok lehetőség van, bár nem annyi, mint a PoEben. Bár nem is kell annyi.
A PoE-t próbáltam, nem jött be.Más: szóval valaki megveszi a játékot, és neked adja a kódját? Hát nem hiszem.
-
Gyeptégla
csendes tag
válasz reelc #104709 üzenetére
Figyelembe véve, hogy a PoE (meg rengeteg mmo + multis lövöldék) szinte csak kozmetikai cuccokból tartják el magukat és a poének rendszeresen vannak nagyon komoly update-jei, gondolom elég sok embert megmozgatna.
De már írtam korábban, hogy ez számomra olyan mint a passziánsz. Azt sem szidom mert egyszerű kiismerni vagy mert túl könnyű... a D3 ilyen el kell fogadni. A blizzard belőtte a szintet az ovisok szintjére és el kell ismernem munka után elég szórakoztató tud ez lenni. Nincs szenvedés csak instant siker....
egyébként ha ennyire szomjazol az újra meg a kihívásra, miért nem próbálod ki a path of exilet? grim dawn mellett egy próbát megérne és ott aztán ismerni kell a perk tree-t meg a skilleket. Ott tényleg azt rakhatsz össze amit akarsz, senki nem fogja a kezed. Aztán legfeljebb nem fog működni magas szinten, de a legközelebbi karakter, majd jobb lesz...
más: gondolom olyat meg nem lehet csinálni, hogy ha valaki vesz autistawatch legendary-t akkor az ő kódját, mondjuk én aktiválnám.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Bár nem ismerem az előző könyveket sem, gondolom azoknak a sorába illik, akár D3, akár univerzális.
Ha D3 kapcsolódó, akkor sem késtek, időzítették a Switch porthoz, reklám ez is. Persze, tudom 6 éves a játék, de ezzel a mostani megjelenéssel a fanokat célozzák be, ill. a Switch tulajokat.
Lesz képregény is, az is most jön, az se volt évek óta.
A monsterek adottak, amúgy meg bármikor ellehet mesélni egy történetet. Főleg ha nincs hatással a jövőre. -
JSaN
addikt
Book of Adria boritoja:
Lehet beszerzem, az elozo 2 konyv is a Diablos gyujtemenyemben van. Nekem a konyvel inkabb az idozitessel van a bajom, ha diablo 3hoz van kicsit elkestek vele szerintem. Ha pedig univerzalis (D1, 2, 3) es mellekessen valami masnak is az eloszele akkor ok.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
reelc
veterán
válasz Gyeptégla #104708 üzenetére
Ezután érdekelne, hogy mi érdekel a legkevésbé? Ha ez a legnagyobb bajod vele?De komolyan.
Nem vagyunk egyformák, ez így rendben is van, mindenkit más érdekel.
Leírtam már sokszor mik a problémáim a játékkal, de azt nem biztos, hogy azt is ami a leginkább hidegen hagy: azok a kozmetikai cuccok.
Ez számomra semmit sem tesz hozzá a játékhoz.
Jó, egyidőben jópofa dolog volt a sok menedzser gob, meg a szárny vadászat, de ez elég hamar lecsengett.Tényleg, mi lesz ha egy következő tematikus szezon kozmetikai lesz? Mondjuk +5 új pet meg vagy 2 szárny?
Vajon hány embert mozgatna meg pusztán ez?
A Season Journey mellett valószínűleg bekeríteném, ha nem lenne sok idő pluszban. De csak ezért biztosan nem játszanék.[ Szerkesztve ]
-
Gyeptégla
csendes tag
Nekem az egyetlen bajom a D3-al, hogy a mercy wing-hez egy béna overhype legendary editiont kell(ene) megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Ellia #104704 üzenetére
Épp ez az, nem facsarta ki. Alap+kieg+1 DLC kb. 5 év alatt mai szemmel ez igen szerény.
Ha másképp áll pl. a patchekhez, stb. több aktív játékos, esetleg vásárló is lett volna.
Mindegy, ez már így alakult.
Elzavartak máshová.Az a "trón" már rég nem a Diabloé szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Ellia #104702 üzenetére
Ki veszítene ezzel?
A cég aminek már nincs pénze belőle, vagy a kemény mag, akik kb. pár nap alatt végeznek a szezonos céljukkal, ami szezon amúgy kb. 3 hónapig tart? Vagy az NSesek?
Banból még lehet lenne pár eladott példányuk. + verhetnék a mellüket, hogy ők bizony kiállnak a tisztességes játékosok mellett. De mondom legalább havonta kellene.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest