-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
-
gdevil
aktív tag
Nem pont Diablo.
A kérdés, hogy ha megveszem az Overwatch játékot (amivel a fiam játszana), akkor -egyidőben -,az én accountommal belépve a battle.netre játszhatunk-e úgy ,hogy én Diablózok, ő pedig Overwatchozik ?
Azért nem külön acc-on vennénk meg az Overwatchot, mert én így be tudom magamnak aktiválni a Mercy Wingset ..... -
reelc
veterán
A játékról semmi hír, de könyvről és képregényről van infó.
-
Franklin
addikt
Ha bent vagyok egy négyes multiban, elindítunk egy GR-t, de csak hárman megyünk be, a negyedik ember nem fogadja el, akkor a GR MP3 vagy MP4 erősségű lesz?
-
SQX_Barto
addikt
válasz reelc #104484 üzenetére
Azert az a "2 generacio" erosen santit
Ha jol remlik a regi generacio egy csomo patchet mar nem kapott meg, nincs season stb..If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
reelc
veterán
válasz HellGreg #104483 üzenetére
A D3-ban alkalmazkodtak a konzolosokhoz is, elvégre a PC-sek mellett 2 féle konzolos tábort is kielégítettek, ráadásul 2 generációban is. Az eladások őket igazolták, a cégnek ez volt az útja.
Alkalmazkodni kell a munka után fotelbe lerogyó konzolon és tv-n játszom 1-2 órát casual réteghez is.
Mielőtt valaki felháborodna, nem bántásból írtam így, persze nem minden konzolos ilyen. Van munkatársam, akinek a rokona pont így csinálja. Szereti a D3-at mást nem is nagyon játszik, és egy kicsit kikapcsolódni akar, nem szívni mint az őrült, hogy nincs semmi drop (mint pl. a D2-ben). Ez szerintem természetes, más játékos réteg, más igényekkel. De sokan vannak. Változtak a szokások, komoly tényezők lettek a konzolok is, az elmúlt 10+ évben.Amikor kijön a Diablo - ha van eszük, még ebben a konzol generációban megtörténik - és ha kijön az új gen, akkor majd arra is upgradelik. Ez rendben van.
Szerintem inkább az a kérdés, hogy folytatják-e a szerintük nagyszerű Diablo 3 utat (pl. szinte végtelen Paragon rendszer, stb. - korábban nyilatkozták, hogy ez nekik jó, nem tervezik leváltani, nincs is ötletük), vagy maradtak még innovatívabb emberek a csapatban, akik az eddigiektől eltérőbb módon közelítik meg a játékot? Legalábbis a Diablokhoz képest.
Illetve a Diablora rátudnak-e húzni olyan üzleti modellt, ami folyamatosan hoz nekik pénzt, vagyis érdekeltek lesznek benne, hogy pl. 3 év után is tisztességesen frissítsék - persze nem pay2win rendszerre gondolok, aki nem fizet valamit, ne legyen ténylegesen hátrányban.A Diablo 2 feelingre más játékok vannak.
-
reelc
veterán
válasz proci985 #104477 üzenetére
Köszi!
Amikor a Diablo 2-őt először nyüstöltem nem nagyon volt netem, a környezetemben senki sem játszotta, így a buildekről fogalmam sem volt, magamnak raktam össze, amit. Később persze lett net, de nem foglalkoztam buildekkel, egy karit akartam kimaxolni, amit már régóta nyüstöltem. Nem volt kedvem 0-ról kezdeni. Amúgy félrefejlesztés miatt nem jött össze, pont visszavonás csak később lett.
Assassin volt, talán ezért is lett a D3-ban a DH a kedvencem, kb. minden kari, és szet próbálgatása után.(#104480) Phausto: igen.
De a legjobb még a Diablo előtti időszak volt![ Szerkesztve ]
-
Phausto
tag
válasz LélekVándor #104479 üzenetére
Vagyis régen még a régen minden jobb volt is jobb volt? 😀
-
proci985
MODERÁTOR
válasz reelc #104472 üzenetére
nekem volt D2ben nekrom, mind a harom (bone / psn+pone / allatkertes) varians. a teleportos summoner kb a jatek legerosebb buildje, viszont eleg nehezen volt gearezheto es a 60+fos hadsereg felig-meddig atment zergling rushba jatekstilusra.
a legelso inarius summoner elegge hasonlitott a d2es summonmancerre bar annal lenyegesen kevesbe volt RTS a kevesebb minion miatt, viszont azt a foldbenerfeltek. a psn nova varians sose mukodott igazan jol, a bone spear szinten inkabb nosztalgia.
a jelenlegi rat variansok meg inakbb a wizard valtozatai.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
reelc
veterán
válasz xxx86 #104473 üzenetére
Már megelőztek, de röviden:
Olyan nehézségi szintet nyitott, ami neki már gyerekjáték, viszont annak amit te tudsz teljesíteni a többszöröse. A nehézsége is, és ezzel együtt az érte járó XP is.
Amúgy minél nagyobb szintű vagy, annál több XP kell a szint ugráshoz.
Kb. ezek kombinációja a dolog.
Vagyis ha majd pl. P500 leszel, nem fogsz tudni olyan szinten menni, ami +P120-at rádpakol egy kör alatt. Viszont amíg alacsony szintű vagy, lehetséges, ezt tapasztaltad.Ennek a nagy szintugrálásnak az a hátulütője, hogy igen hamar, pár körből elérhetsz P250-et is akár, de sokkal vacakabb geared lesz, mintha te magad haladtál volna lépésenként egyedül, vagy hozzád hasonló szintűekkel.
Ha meg sokat húznak és még fel is cuccolnak - szerintem sokat ront a játék élményen, ha készen kapsz magas szintet + kb. minden cuccot.
-
pruzsi
őstag
válasz xxx86 #104473 üzenetére
Normal: 100% Health, 100% Damage, 0% extra gold bonus, 0% extra XP bonus
Hard: 200% Health, 130% Damage, 75% extra gold bonus, 75% extra XP bonus
Expert: 320% Health, 189% Damage, 100% extra gold bonus, 100% extra XP bonus
Master: 512% Health, 273% Damage, 200% extra gold bonus, 200% extra XP bonus
Torment I: 819% Health, 396% Damage, 300% extra gold bonus, 300% extra XP bonus
Torment II: 1311% Health, 575% Damage, 400% extra gold bonus, 400% extra XP bonus
Torment III: 2097% Health, 833% Damage, 550% extra gold bonus, 550% extra XP bonus
Torment IV: 3355% Health, 1208% Damage, 800% extra gold bonus, 800% extra XP bonus
Torment V: 5369% Health, 1752% Damage, 1150% extra gold bonus, 1150% extra XP bonus
Torment VI: 8590% Health, 2540% Damage, 1600% extra gold bonus, 1600% extra XP bonus
Torment VII: 18985% Health, 3604% Damage, 1850% extra gold bonus, 1900% extra XP bonus
Torment VIII: 41625% Health, 5097% Damage, 2150% extra gold bonus, 2425% extra XP bonus
Torment IX: 91260% Health, 7208% Damage, 2500% extra gold bonus, 3100% extra XP bonus
Torment X: 200082% Health, 10194% Damage, 2900% extra gold bonus, 4000% extra XP bonus
Torment XI: 438669% Health, 14416% Damage, 3350% extra gold bonus, 5000% extra XP bonus
Torment XII: 961759% Health, 20387% Damage, 3900% extra gold bonus, 6400% extra XP bonus
Torment XIII: 2108607% Health, 28832% Damage, 4500% extra gold bonus, 8200% extra XP bonusNagyobb tier több xp,gyorsan ölt etc.
-
xxx86
csendes tag
Sziasztok, én most Barbáral játszók 70 szintű és 171 paragon szintem. Ma még csak 51 szinten volt a paragon szintem, de beléptem egy játékoshoz és 1 perc alatt felhozta 171 szintre ezt, hogy csinálta? Már mint az én szintemet.
-
reelc
veterán
válasz chopin42 #104471 üzenetére
Ez a nekro más.
Ha nem sürgős, lesz máskor is akcióban. Talán év végén, esetleg a Blizzcon alatt, kitudja.
Addig építs fel olyan karit, amivel eddig nem, vagy csak kevésbé foglalkoztál. Így meglátod azt is, mennyire jönnek be a számodra relatív új dolgok. Sokan nem tudnak tartósan túllépni a kedvenc 1-2 karijukon. Pl. én sem.
Persze a te döntésed mi legyen, nem akarlak lebeszélni róla.D2-ben se volt nekróm, úgyhogy nekem a D3-as miatt nem volt nosztalgikus érzésem. Megvettem amikor kijött, kipróbáltam mindegyik buildet, de valahogy egyiket se éreztem, hogy azzal szívesen játszanék. A dologhoz az is hozzátartozik, hogy én akkor már mással játszottam szívesebben. Emiatt pusztán karihely+ládahely szintjén sem tudtam értékelni a dolgot, hogy jó hogy több helyem lett.
Lehet jobban megfogott volna, ha mondjuk 1 évvel hamarabb jön ki, amikor még aktívabb voltam D3 terén, és szívesebben játszottam vele. De ez ugye csak az én véleményem, nem vagyunk egyformák.[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
válasz reelc #104470 üzenetére
Nekem is kéne a plusz 2 ládahely, de amit írsz, hogy mennyire szórakoztat a játék...Úgy érzem, mostanában kevésbé, mint az elején. Nem rossz, de már nem farmolok 3 órán keresztül riftet, a bountyt meg egyáltalán nem tolom.
A barbárom felgeareltem aránylag jól, van sok anci, igaz low rollokkal, már mai a main statot illeti (ahol 650 a max, ott kevesebb, mint 600, ahol 1000, ott kevesebb, mint 900).
Ettől függetlenül havi egyszer kb 2500-ért szoktam ennyi egy pizzát, ilyen alapon ez is belefér...meglátom. Kösz a tippeket!
Igazából azért gondolkodtam el, mert haverral jó pár éve toltuk a diablo 2-t, igaz, mindössze pár órát, a játék elején, coopban, hamachival Én barbárral mentem, ő necroval, és darált. Ma megnéztem pár videót, és a corpse lance-os necro darál...Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
reelc
veterán
válasz chopin42 #104468 üzenetére
Én inkább azt a kérdést tenném fel magamnak, hogy: szórakoztat a játék? Fogok még beleölni sok-sok órát? Ha igen, akkor vedd meg.
Ha már belefáradtál a játékba, és egy kis felüdülést vársz tőle, akkor szerintem nincs értelme. Elvégre ugyanaz a játék, csak másik kari.Szóval neked kell eldöntened, neked megér-e ennyit? Akciós ár, az ugye mindig jobb, mint az alapár.
Gearelni kb. annyira nehéz, mint bármi mást. Kb. semennyire. egy bizonyos szintig. Az elmúlt 2 évben volt valamikor egy patch, ami a leg hullásra is hatással volt. Meg is látszik.
Általában 1-2 tárgyért kell jobban megküzdeni, a többi az öledbe hullik. A drop miatt, és mert mindenki olyan erős T13-on a múltkori patch miatt.
A gear tökéletesítése a kihívás. Pl. legyen az ékszeren chc, chd, és ha lehet a lyukat ne te forgasd rá, stb.Tegnap megkért valaki, hogy 70-re húzzam fel a crusiját, NSben. 10 szintet kellett emelnem, utána kb. 1 órán keresztül GR70 és T13 váltakozott. Úgy váltunk el, hogy volt 1 teljes szetje, 70-es ékszerek, öv, stb. A fegyver, a skillek a szetbónusz, a leg kövek (utóbbiak voltak, minden más friss esés) révén már T13-as képesnek kellene lennie. A ládájában meg ugye ki tudja mennyi cucc még, amire építhet. Mondjuk upgradelt, stb. a drop mellett, megdolgozott érte.
[ Szerkesztve ]
-
-
chopin42
addikt
válasz Joezyka #104467 üzenetére
Hát...kitartóan farmolj. Nekem Crusival/Barbárral folyamat esik, szinte minden nap, van vagy 3 a ládában followereknek, meg a followereken is van vagy 3 összesen. Ilyen a loot
Más: Akciós a necro kieg, kb 3.3k. Milyen a necro, megér-e ennyit, mennyire nehéz gearelni, milyen vele játszani wiz/crus/barb után?
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
Joezyka
senior tag
van valaki olyan akinek esetleg potyognak a unity gyűrűk?
nekem eddig egy sem esett, (és kettő azért kéne ) pedig kb minden BS-t ráköltök, a sárgákból meg upgradelem leg-re, szóval minden matit abba ölök, de semmi
full szűz acc, újrakezdtem az egész játékot, lehet valami q-t kéne csinálni hozzá?Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz HellGreg #104462 üzenetére
bounty: UE, esetleg natalya strafe build de azt eleg nehez felgearelni annyira, hogy gyorsabb legyen az UEnel. utobbi mukodik sage settel kombinalva is
GR: quick riftre UE, kb 2:00-2:30 az also hatara
push: shadow / UE / N6M4 / M6 multishot. gyakorlatilag 1-2 gr kulonbsegek vannak koztuk es para szinttol is fugg, de legfokepp geartol.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
reelc
veterán
Ahogy Vistaboy mondta.
Ez is jó bountyra, vagy majd a Bossos Conquestre legközelebb.
Shadows Impale eliteről elitere kell Vaultozni, rá lehet érezni idővel.
[2.6.1] Fastest Multishot T13 400%+ Movespeed T13-ra speed. Igen hamar leírtja a teljes képernyőt. Nagyon gyors a mozgása is.
[2.6.1] Multishot Solo GR100+ GR-re. Persze az a 100 függ a cuccoktól, Paragontól, szerencsétől, stb. GR89-en állok, 13 percen belül. Fele-fele arányban normál és ancient cuccokkal. Nem sokat foglalkoztam vele, tudna fentebb is menni.
Vannak még más buildek, hibridek, stb. de szerintem ez a 3 elég kezdetnek.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Bountyra mindenképp UE, azzal nagyon gyorsan lehet haladni (Ha van elég DMG, a Danetta settel még gyorsabb). GR-re is jó, hacsak nem magas szintet akarsz elérni, arra szerintem jobb a Shadow, nekem eddig azzal sikerült legtovább eljutnom. De változó, kinek mi jön be. Próbáld ki. Meg hát, ahány GR, annyi fajta, kifoghatsz könnyebbet és nehezebbet is...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Peppo
őstag
Bandit shrine is több van. Már nyitottam vagy négyet ebben a seasonben, és párat a partiban lévő társaim is. Összes eddigi seasonben együtt nem láttam még ennyit.
-
_drk
addikt
Na Nekrót is kipipáltam!
Erre a szezonra most azt vettem elő.(Minden szezonban kipróbálok 1-et kb late game elejéig, mivel 2-3 éve mikor vettem még nagyon messze voltak akár a 1 legendary, vagy egy set item nem hogy egyből meg van 6)
Mióta megvettem, egyszer próbáltam ki de akkor már szezonban a 3. karakterem volt sokra nem is jutottam vele.
Most elkezdtem a kampánnyal, amit ACT IV-ig bezárólag meg is csináltam, mivel azt se vittem már végig jó ideje és azért a bounty-k se teljesen ugyan olyanok.
Elég nehézkes volt kb 60-as szint körül untam meg hogy a kovácsnál még a kék illetve sárga cuccokra is egyenként kell rányomni. De a nekrónak szépen lassan jó volt kipróbálni a skilljeit.
Nagyon jól össze rakott hős lett, Blizzardnak sose kell szégyenkeznie mit tesz le az asztalra.
A csontváz csapat mint ötlet, a gólemmel nekem nagyon bejött. A secondary skillek is jók, a kihagyhatatlan Bone spear és Poison Novával(kár hogy end game-ben egyik se jó semmire )
Egyedül a többi átkot hiányolom, mivel a rúnák is elég semmilyenek ahhoz a meglevő 3 fajtához is.
Többi Class-nál ez valahogy jobban lett megcsinálva, ha egy adott varázslat nem is volt külön legalább 1 Rúna adta azt a stílust. Mondjuk a Frozen Orb az Arcane Orb-nál.Ügye a Prestilence set-et kapta most ajándékba, ami nagyon erős, de az hogy egy ajtót nem tud szétverni hulla nélkül az már inkább nevetséges volt mint idegesítő. Valahogy nem is adta az egész, főleg hogy hiányoztak a csontik.
Utána jött a Bloodmage varáció, ami annyira kusza volt, nem is volt hozzá sok mindenem, nem álltam rá külön össze szedni a cuccokat.
Össze szedtem elég sok matit, majd az egy kezes kaszákat kezdtem upgrade-elni, majd ki esett egy Ancient Jesset kasza, csináltam is egy Rhatma-s buildet. Na ez volt az igazi NECROMANCER feeling. Sok idézett lény csak úgy darál. Egész nagy dmg-em is van vele, olyan 2-300B látok, ami legalább 8 mage-nek és 7 skeletonnak ezzel az attackspeeddel egész jó szerintem már, csak rohadt papír vagyok.
GR70 felett igazából az utolsó kis csicska valami rám köp már halott vagyok. 3 db ancient cuccom van, amire még lehetne farmolni,de nem tudom fogok-e. Igazából még GR80-on is nagyon szétkapok mindent, de ott már túl sokszor halok, egyszerűen meg is öli az élvezeti értékét. Ha legalább 1 ütést kibírnék mire aktiválódik a passzív már boldog lennék.
Csak hát ilyenkor jön elő, hogy 1-2 óra játék után már semmit nem veszek fel, utána még 1-2 óra játék matija se ad semmit és max kapok 1-2 paragon szintet.
Mindent össze vetve, nagyon kellemesen csalódtam a nekromancerben mert eddig amit láttam belőle nem tetszett. De az a sebzés amit letol, az valami hihetetlen. Csak hiányzik a gólem is a summon-os buildből[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Ezt is megértük, a mai goblinvadászaton végre kaptam Rainbow Goblint.
Előtte pár órával Goblin Shrine, ahonnan egyből nyílt egy Vault is.
Termékeny nap volt. De azért le kellett tolni pár kört, mire összejött. Most kezdjük elölről.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
rumkola
nagyúr
Üdv guruk, két kérdés:
WD garga és kutya petek soha az életben nem haltak meg (mint ahogy monk allyk sem). Minek van a petes gemen akkor 90% damred a peteknek, meg minek van +life passzív skill, stb???
Villámos pylon T13-on kb szart sem ér, de GR90+ on meg öli az nmy-t, még az elitet is (ugyanazon skillek és cucc). Ez mi?
Előre is köszi!
-
HellGreg
őstag
válasz reelc #104446 üzenetére
Összedobtam az Akkhan rohangálós változatát, egy gyűrű híján minden megvan, már csak meg kell tanulni játszani vele. Ez az.
A főbuild sajnos lassú, 3.5 perc egy GR-re azért necces, mert egyszerűen nem bír gyorsabban végiggyalogolni a pályán (ugyanannyi idő a 60-as mint a 70-es rift). -
reelc
veterán
válasz SQX_Barto #104448 üzenetére
Egy kollega azzal gyűjtötte hónapokig a Paragont (NSben). Nagy célja volt a P2500, még rávert vagy 10-et, aztán már több, mint fél éve rá se néz a játékra, úgy ráunt/kiégett tőle. Nem tolta mindennap, és nem is sok ideig egyszerre, de aktív játékos volt.
Több mint egy évig monk supportolt, mert kevés Paragonja volt, és így nem lehetett dps.
Utána nem is tudom meddig barb supportolt (több, mint 1 évig), mert a monkra már rá se bírt nézni. Csapatban nem lehetett dps, mert ugye komoly helyeken P2000+ az még gyenge.
Szóval a rat runból iszonyat jól jött a Paragonja P2000+ fölött is. Cserébe megunta az egészet.
Hiába mondtam neki még előtte, szezonozzon ő is kicsit elszórakozunk, vagy játsszon mással, nem. Csak a Diablo és kell a Paragon.[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz rumkola #104447 üzenetére
Ez egy jo otlet, erre nem is gondoltam!
#reelc: Rathma speed 105-tol akar 112 is a dps-ek paragonjatol fuggoen.
Rat run-nak is hivjak igen[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
reelc
veterán
válasz HellGreg #104444 üzenetére
Na, örülök.
A gyors GRnek az lenne a lényege (amellett hogy nem rossz BS és XP annyi idő alatt), hogy fixen sok leget fog neked dobni rövid idő alatt. Így gyorsabban eljut oda a gép, hogy ideje van Primalt dobnia. A ritka alkalmak sűrűbbek lesznek.Visszatérve a P2000-re... vannak akik nagyon hatékonyan játszottak. Pl. orrba szájba speed GR100. Például a patkányozás vagy mi a bánat. 3 nekro+ 1 barb ha jól rémlik. Iszonyat hamar lemegy így még egy akkora GR is.
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz HellGreg #104441 üzenetére
Ha sokat GRezel eleg hamar el lehet erni p2000-et...
Nonseasonban persze, szezonban mar azert eleg sok orat bele kell tolni, hogy 2000 legyel.
En vagyok majdnem 3500 es eleg sok szunetem volt benne, meg eleg keson kezdtem el komolyabban GRezni.
Dolgozom, meg massal is jatszom, filmeket/sorozatokat nezek mellette,Szezonban a Guardian 25-26 ora korul volt, persze mindig volt ismeros, aki boostolt, igy gyorsan a vegere er az ember. (utana en mindig torlom is a karit es megyek vissza nonseasonba)
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
reelc
veterán
válasz HellGreg #104441 üzenetére
P2000-re milyen ember? Lehet élete mellette.
Lehet szórakoztatja még a játék, vagy egyéni cél az elérése. Esetleg nincs más játéka. Vagy függő. Vagy ezek valamilyen kombinációja.Az a rossz amikor már úgy ül le az ember rendszeresen, hogy nem is szórakoztatja. Csak bosszús. Na akkor kell abbahagyni sürgősen egy időre.
Ez a játék nagyon... baráti. Mondjuk 40 óra alatt végig tolod a Journeyt, ha az a célod, és kész. Utána majd 3 hónap pihi. Más játékokhoz képest könnyen össze lehet szedni a cuccokat (valamilyen minőségben), és a gambling is olcsóbb (Kadala), mint máshol. Szetbónusz + legtulajdonságok elég nagy szintig elegek, komoly minőségbeli csere nélkül is. Csak legyen meg a megfelelő cucc.Vannak játékok amik a D2 hagyományaihoz hasonlatosak, és az nem a D3.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz SQX_Barto #104440 üzenetére
Amúgy nagyon tetszett a material tab és az armory bevezetése. Mindkettő nagyon hasznos. De kicsit upgradelhetnék már, egyetértek.
Material tabba szerintem az ékkövek is bekerülhetnének.
Mesterember dolgozik vele (upgrade, ill. cuccból kivétel), szóval ha úgy vesszük nyersanyag az is. Továbbá szerintem nincs sok értelme, hogy ilyen sok szintje van. Mondjuk ez nem is zavarna, ha nem az inventoryból fogná a helyet.[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
válasz reelc #104434 üzenetére
Hát arra is ráuntam, mindig használhatatlan szarokat dobál. Nagelring, zweihander, blacthorne stb. Itt számomra kifúj. El se tudom képzelni milyen elvetemült ember az aki képes felhuzni P 2000-re egy karaktert... Nincs élete...
A kettes annyiban azért jobb volt, hogy bár jó cuccot igazán ritkán lehetett találni, azért annak megvolt a varázsa. Nem mint ebben, futószalagon tolni aztán menni a kanai kaszinóban elb.ni 1 perc alatt amit napok alatt összegyűjtöttem.
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz reelc #104439 üzenetére
Mt nem adnek, ha a material tabot meg az armoryt tovabb fejlesztenek...
Mondjuk materialok koze bekerulne a rift kulcs.
Armory-ba meg lenne egy q@~./ torles gombIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
kökény
aktív tag
Jaj, hogy ez mindig előjön, mdg úgy minden ismétli önmagát☹️
-
reelc
veterán
válasz Peppo #104436 üzenetére
Így van. A veled partyban lévő embereknek, akik ott voltak a dropnál odaadhatod a droptól számított 2 órán keresztül. Játékidő, nem valós idő. Szóval ha party után lelépsz és másnap ugyanazokkal folytatod a játékot, át tudod adni. A te játékidődből számol.
[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
válasz boygabi_ #104435 üzenetére
Cuccot átadni csak olyannak tudsz, aki már egy játékban volt veled abban a pillanatban, mikor a cucc kiesett. Akkor egy ideig még átadhatod neki. Más lehetőség sajnos nincs.
De a bountyból származó cuccokat, mint amilyen a Royal gyűrű is, még ebben az esetben sem lehet átadni. Azt mindenkinek magának kell megszereznie.
-
reelc
veterán
válasz HellGreg #104433 üzenetére
Nekem P790-en GR88-on áll a karim. Fele-fele arányban van rajta ancient és normál cucc (mindkét buildemen).
Nem húzott senki, és vígan GR90+ fölött lennék, ha még érdekelne. Néha csapok 1-2 kört a DH-val, de ettől függetlenül már befejeztem a szezont, a játékot egy időre.
Már rég nem idegesít , olyannal játszom ami jobban jutalmazza a játékost a beleölt idő miatt, jobban esnek a cuccok, igaz ott sokkal több is van.Primal:
Marauder Visage: Cluster van rajta, így CHC-t tudok rá forgatni. A szezon legjobb fogása.
Shadow Mask: se CHC, se Impale - az NS-es ancimon van mindkét stat szóval ez kuka lesz.
Kridershot: majd talán valamikor lesz egy patch, amitől érdemes lesz használni. Vagy nem. Vagy átalakul a legje, és mehet úgyis a kukába.
Szóval 3-ból 2 használhatatlan.Ha T17 is lenne, akkor is unalmas lenne, a játék nem változik semmit.
Annyit tudok mondani neked, hogy állj rá ipari mennyiségben olyan GR-re, amit kb. 3,5 perc alatt letudsz tolni. Olyan szinten felpörgeti a dropodat, hogy fog esni a Primal, ugyanannyi játékidő alatt több, mint eddig. Az XP is tűrhető lesz, na meg a sok BS. Itt tanácsolták korábban, nekem bevált.
[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
válasz reelc #104430 üzenetére
Nekem még ebben a szezonban egy darab primalt sem adott pedig 700 paragon és 87 riftnél járok. Egy-kettőt azért adhatott volna már, bár azt nem is merem álmodni hogy használható legyen.
Inkább emelhetnének a torment szinten 13 fölé, mert pont ilyenkor kezd unalmas lenni hogy lassan fejlődik a karakter. Kb 800 körül megy el a kedvem a játéktól minden szezonban.Aztán sokadikra csak kidobta a gyűrűt.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz HellGreg #104429 üzenetére
Valami kis izgalom kell a játékba.
Nem kap meg mindent pár kör után az ember.Most az a gyűrű a baj, utána az, hogy a cuccok rossz stattal esnek, meg nem anci, majd az, hogy olyan Primal esik ami semmire se jó. Ennyit a D3 drop-evolúciójáról. Persze lehet szerencséd is.
[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Royal Grandeur gyűrű kellene. Már nem tudom hányszor végigmentem act I-en de egyszerűen sose dobja tyrael. Ennyire szerencsétlen vagyok vagy változott valami amiről nem tudok?
UI. Torment 13[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
-
chopin42
addikt
Kedves fórumtársak!
Elmondhatom, hogy kipróbáltam mind az 5 top buildet a Barbárhoz. Azt leszögezném, hogy nem gyakoroltam velük túl sokat, kivéve kettőt, amivel egy ideig tolom/toltam. Ettől függetlenül megpróbálom leírni a tapasztalataim. Mielőtt jobban belemennék, általános tapasztalat: a gear szinte mindig a másikhoz esik, mint ami rajtad van Viccen kívül, mikor raekor, akkor ik esett, mikor váltottam, akkor raekor esett, mikor zodiac, akkor csak az nem, kivéve erthnál: az úgy esik, mint ha a trópusokon lennénk
Sóval következzen a felsorolás, a kipróbálás sorrendjében.
[-Első volt a Raekor Hota]. Ehhez volt gear nagyjából, a crusaderrel sokat játszottam, az alatt majdnem minden kiesett. Kissé nehéznek és körülményesnek találtam, jó nagyot tudott ütni, de sokáig tartott a build-up, és könnyen halt. Szóval nehéz volt és lassú, valamint eléggé monoton. Gearból itt még nem igen volt, sok, alap cucc volt, néhol fos rollokkal. Következett a:
-Zodiac WW. A lighntning István variánssal toltam, eddigre kicsit több cuccom volt, bár a wastes set eléggé fos rollokkal rendelkezett, de minden megvolt a build-hez. Tapasztalat: eleinte szórakoztatott, de nagyon riftfüggő, és nem olyan erős. Nyilván a geartól is függ, az nem volt valami kiszuperált, de a 80 sima ügy kellett volna, hogy legyen: nem volt az. Emellett kissé uncsi is lett, így váltottam:
[-IK Hota]. Ez a build eleinte nagyon tetszett, volt egész jó gear hozzá, összeraktam, és hadd szóljón! Elég erős, könnyebb gearelni a fenti kettőnél, és strapabíró. De sajna nem valami mozgékony, de legalább nem is annyira riftfüggő. Ellenben hiányzott a charge, ezért kipróbáltam a
[-Vile Charge-ot]. Eddigre jó sok cucc összegyűlt, egész jó geart legóztam össze, de a raekor után nekem furcsa volt, hogy nincs Hota, hanem az Ancient Spearral reseteljük a cd-t, és charge-charge...Nem sokat próbálgattam, erős, de visszaváltottam az IK Hota-ra. Az nekem folyamatosabb, könnyebb. De megint elkezdett hiányozni a charge, meg a mozgékonyság, így visszatértem a Raekor Hota-hoz, ami sokkal jobban feküdt, mint először. Ám hajtott a kíváncsiság, így ma kipróbáltam a
-Fire Earthquake build-et. Nem sokat játszottam vele, mindössze pár riftet mentem, de eléggé tetszik. Elég jó gear van hozzá (cipő kivételével minden ancient). Ehhez esik minden, mint a búcsúban. Nem túl nehéz, leap leap leap, fury skill, seismic slam, ismétlés. Lehet váltok erre, de egyelőre nem tudom eldönteni.
Összegzés: Ha erősorrendet kell felállítanom, akkor az a következő:
1. Raekor Hota
2. Fire EQ
3. Vile Charge
4. IK Hota
5. Zodiac WW
Ezt a letolt riftek nehézsége/ideje alapján állítottam össze.
Persze a gear elég változatos, de többnyire tűrhető rollokal mindegyiknél,+(jó)pár anci. Szerencsére van egy elég jól rollolt Anci István szet is (kb minden 2. riftből esik, emelték a dropot?).
Az fix, hogy gr push-ra a raekor a legjobb. Ez után eléggé egy szinten van mindegyik, kivéve a zodiac Ww, az kicsit nekem gyengébbnek tűnt. Azzal alig ment le a 80, a többivel sima ügy volt. Szóval nem tudom, melyiket válasszam, perpill a raekor a legjobb, de a fire eq is nagyon megtetszett Az Ik nem rossz, de kicsit uncsi, a többi meg nekem nem feküdt egyáltalán.
Szóval, kissé tanácstalan vagyok.
Elnézést, ha valakit untattamSzakmai kérdések csak a fórumban...
-
SQX_Barto
addikt
Ki kellene farmolni valamelyik setet azzal eleg eros karit lehet kihozni,
Ha gondolod vegyel fel es mehetek veled par kortErdemes akar seasonban is elindulni, mert ott par feladat teljesitese utan ingyen megkapod a Raekor setet.
Paragonodbol itelve meg most ismerkedsz a jatekkalNekem egy ugralos barbim van, nagy ritkan tolok vele par kort, kb csak azert van, hogy legyen barbarom is
[ Szerkesztve ]
-
Ano
senior tag
válasz SQX_Barto #104420 üzenetére
Köszi!
Igen PC-n tolom ... itt az én "kicsikém"
Perpill ez a legütősebb amit ki tudtam hozni a helyzetből ...
[ Szerkesztve ]
Synology RT6600AX felfedezés alatt
-
chopin42
addikt
válasz HellGreg #104412 üzenetére
Crusaderrel én templart használok, utolsó skill a resource regen, gyűrűk unity+oculus, nyakában ess of johan. Az enchantressnél is ez a set.
Egyébként a unity helyett, ha nem használod mindenképp wyrdward+thunderfury legyen a followereken. Mindegy melyiken, illetve enchantressnél lehet még sultan+nagelring. Lényeg: az oculus FIX. Annál nincs jobb.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
SQX_Barto
addikt
Ha PC-n jatszol, persze, konzolon nem tudom...
Diablo oldalon a View Profile gombnal megtalalod, es karakterenkent kulon be tudod linkelni.
Pl az enyem(nem sokat barbarozok egyebkent, szerintem supp barbarba tobbet toltam, mint a tamado buildekbe )
[ Szerkesztve ]
-
Ano
senior tag
válasz SQX_Barto #104418 üzenetére
Még csak gyűjtögetek, így sűrűn változik a cuccom ...
Leginkább azokat a másodlagos képességeket használom még amik fury-t generálnak ...
Call of the ancients + ancient's fury rúna
a Leap, és a war cry amik alapból generálnak fury-kat ...Mivel a fő skill amire építettem a Hammer of the anciens (mert van egy alkarvédőm, ami 50%-al gyorsítja a lecsapás sebességét + ad mellé +445% dmg-t), így gyorsan fogy a fury ... kb 2 sec alatt ki tudom fogyasztani a fury-t maxról
btw: be tudom valahogyan linkelni ide a karakteremet?
-
SQX_Barto
addikt
Ovon lehet max Fury (lehet csak Mighty Belten, ebben nem vagyok biztos)
Fegyveren is, meg esetlegesen Stone Of Jordan gyurun, de az nem sok buildbe fer be szerintem.
Nezd at a passziv / aktiv skilleket is. Erdemes egy konkret buildet kovetni, azzal hatekonyabban tudsz haladni. (bar nem irtad, hogy pontosan mivel mesz)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Ano
senior tag
Sziasztok!
Barbárnál a max fury-t hogyan lehet könnyen növelni? Varázstárgy és 70-es szint utáni szintenkénti +1 kivételével ... jelenleg 135 a maxom ami nagyon hamar elfogy ...
-
SQX_Barto
addikt
válasz HellGreg #104415 üzenetére
Ha csak egy gyuru fer be a Unity miatt, akkor mindenkepp Oculus. (85%-kozeli legyen a gyuru, ha lehetseges)
Amulettnek ketfelet szoktak hasznalni, vagy Ess Of Johan-t az osszehuzas miatt, vagy ha az valamiert nem szimpatikus, akkor Overwhelming Desire (Ez csak bounty ladabol eshet Act 3 ladabol, vagy ugye Act 4-esbol, de ott random barmi eshet)#Cadal + #mpierre: Az az ov remlik, hogy kivetel
[ Szerkesztve ]
-
Franklin
addikt
válasz HellGreg #104412 üzenetére
Oculus plusz sebzése nagyon jól tud jönni, mellé Wyrdward a stun miatt vagy Nagelring a Fallenek miatt, plusz egyike azon cuccoknak, amin még van Magic Find.
Amulett pedig Ess of Johan, a pull és slow miatt.
Ja és Enci nagyon szereti blindolgatni az ellent a Sultan of Blinding Sand 2H karddal
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
válasz Cadal #104411 üzenetére
Na, ezt nem is tudtam.. Akkor sztornó az öves példa.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Cadal
őstag
válasz mpierre #104410 üzenetére
"de dobni tud azért" annyit pontosítanék, hogy ez (ha jól tudom) csak és kizárólag a Thundergod's Vigor övnél lehetséges, mivel itt fix a secondary sorban a Lightning Resistance és a primary sorban van egy random lehetőség, ami lehet allres is!
Szóval Barto jól írta, csak elfelejtette kivételként felhozni a Vigort! -
Vistaboy
veterán
válasz chopin42 #104400 üzenetére
Akkor ezek szerint nem csak nálam fordul elő. Köszi mindenkinek a visszajelzést. Én meg már átnyálaztam minden beállítást a routeren és a tűzfalon, hátha tiltanak valamit, de akkor ezek szerint nem azok a ludasak.
-
SQX_Barto
addikt
válasz HellGreg #104405 üzenetére
Ha van masodlagos tulajdonsagkent barmilyen Resist (Fire, Cold Arcane, akarmi), akkor nem tudsz ra tekerni All resistet (ez minden itemre igaz)
Karakterem Itt a nadragon pont nem lehet All Resist.
[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, épít valaki Akkhan Condemn buildet itt?
Csak egy olyan tapasztalatot szeretnék megosztani, hogy ha kicserélem a cube-ban lévő conventiont unityre (+ follower cannot die persze), akkor az állandó megpusztulás megszűnik, és csak nagyon picit lassabban halnak az ellenfelek. 80-as GR úgy van meg alig fele idő alatt, hogy 2db ancient cuccom van, P650, augmentálva semmi nincs... eddig 75-ös riftekben 10-12x haltam meg, így meg a 80-asban egyszer se.
Nem tudom meddig, de egy darabig biztos hogy jobb választás a unity a convention of elementsnél.
Persze lehet hogy ezt már leírták mások is, sőt biztos, de azért biztos ami biztosKérdés: a leírás szerint a nadrágban kell legyen resist all, viszont nálam nem jön fel opcióként abszolúte. Hogy lehet hogy a leírásban be van screenshotolva hogy az kell, amikor nem is lehet kidobni olyat nadrágnál? Valami bug?
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz chopin42 #104401 üzenetére
Azert egy Greater Rift nagyban fugg, hogy milyenek a mapok, mobok, pylonok.
Ugyanazon a szinten (pl 90) is oriasi szorasok lehetnek.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Ano
senior tag
Bár én csak single-ben nyomon az adventure módot és szinte minden maxon és ssd meg 120+ FPS meg Digi gigabit és nem tapasztaltam még az általatok leírt szaggatást/akadást ... ja és win10 64bit ...
-
chopin42
addikt
Érdekes dologgal szembesültem: az létezik, hogy egy build jobban teljesít magasabb rankon? Úgy értem, hogy nálam a raekor hota ugyanúgy, ha nem gyorsabban letolta a 90-t, mint a 80-t. Majd mentem egy próbát a 95-el, és az is sima liba volt, alig volt lassabb a 90-él. (bár jobban belegondolva, lehet azért,mert a mobok jobban bírták az összeterelést, így több halt egyszerre, gyorsabb volt a progress).Nem vagyok benne valami pró, de kezdem érezni, nagyon brutál sebzést tol...
Szakmai kérdések csak a fórumban...