Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Kellemes Karácsonyt!
(#105897) Anulu79: Nem kihívás mégegy karit összedobni ami másik classú. Ha megoldottad a 0-70 szintezést, minden BS-t rá költs Kadalánál amit az első karival megkeresel, + sárgából upgrade a kockában.
Akinek már nem ez a fő játéka, csak szereti megcsinálni a Season Journeyt annak csak pár nap a szezon (persze attól függően mennyire ér rá játszani).
Akinek komolyabb célja van, pl. 1000 Paragon összeszedése annak tovább tart.
Alapvetően ez is egyénfüggő, ki mennyi órát ölt már meg a játékba, mennyire bírja megtartani a játék.[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Boldog karácsonyt mindenkinek! 🎄
Annyira belemerültem a nagy paragon pont gyűjtésbe, hogy az előző hsz-be már nem tudtam beirni.
-
Anulu79
addikt
-
AtHoS
nagyúr
válasz Anulu79 #105895 üzenetére
Ha csak egy karakter kapja meg akkor mit befolyásol az szerinted, hogy az összes többi milyen kasztú?
Szerk.
Játék típus a meghatározó, szóval Season HC és Season SC külön-külön számít, de itt is ott is csak 1 karakter kapja meg.
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Anulu79
addikt
Elkezdtem csinálni egy új season karaktert. Viszint azt írja, hogy már meg van csinálva mind a 4 chapter (a másik karakterrel csináltam meg). Ilyenkor mit kell tennem, hogy ez a másik karakter is megkapja a settet? Vagy csak elég elérnem a 70-es szintet?
-
reelc
veterán
válasz SQX_Barto #105891 üzenetére
Persze nem kell túltolni, szerintem nincs is túltolva.
Valamivel csábítani kell az embereket azon felül, hogy azért jó 0-ról kezdeni, mert így nincsenek előnyben az 1000+ (sokezer+) Paragonosok az első perctől, és még LB-re is kerülhetsz, megvan az esélyed, ha komolyan tolod. A kozmetikák is csábítanak sokakat nyilván, de legyen már valami ezeken felül. Ha már hasznos dolog nincs (pl. ládahely ha már begyűjtötted mindet).
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz reelc #105890 üzenetére
Mondjuk, ha meg azt "tultoljak" annak olyan eroszakoljuk ra az embereket a szezonra szaga lesz.
Igy is joval tobben szezonoznak, mint NS-eznek.
Igy se szeretem a szezonkezdes hetet, mert meg az NS-esek nagy resze is elszivarog.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz Peppo #105888 üzenetére
Ha coldos, akkor esetleg Frostburn kesztyu, de olyan buildet is lattam, ahol Witching Hour ovet hasznaltak es a masik ovet tettek kockaba (meg meg az Aquila Quiras chestet karakterre)
#Advent: Plusz egy itemet tudsz hasznalni (ahova kotelezo amugy is a Royal gyuru ott plusz egy ekszert, ami eddig anelkul ment, oda meg barmit) Szoval jo kis plusz mindenkeppen.
Es annak ellenere, hogy nekem ez kb 2 napig ha jo lesz, nem erzem, hogy "fair" lenne, ha megkapna a nonseason is. Ott van a komolyabb idot belefekteto jatekosoknak a tobb paragon. (bar a sok botozas miatt, mar siman rohangalnak seasonban is 3-4000 pragonnal a banhullamig bezarolag)
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
-
Peppo
őstag
válasz Advent #105885 üzenetére
Gyakorlatilag plusz egy cuccot bele tudsz tenni az általad használt buildbe. Mondjuk egy plusz CoE gyűrű egy olyan build esetén, amelyben eddig nem volt, nagyon durva plusz dmg. Én elsősorban az N6M4, a Shadow és a Multishot DH buildekkel próbálom ki. Szerintem az elsőnél elég durva lesz a változás. De a másik kettő is tud majd profitálni belőle.
-
reelc
veterán
válasz SQX_Barto #105883 üzenetére
NSben nem sokat szoktam időzni.
Szóval nekem egy szezon/éra alatt kb. annyi az összjátékom, tovább nem tart meg a játék.(#105884) Peppo: Ha tippelnem kellene, a szezonok kezdete-vége kb. fix volt.
Borította a BlizzCon és ez a tűzoltó patch, és így oldják meg, hogy a köv. szezon vége marad kb. ugyanaz mint aminek tervezték, így az utána következő időben fog kezdődni. Így a mostani végével és a következő elejével tudtak sakkozni.
Még a bónusz nélkül is jóval erősebb lesz a DH (is).(#105885) Advent: esetleg Cindercoat és Magefist? Vagy SoJ? Ilyesmire tippelek. Szóval az elemental dmg mentén.
[ Szerkesztve ]
-
Advent
tag
Kiváncsi vagyok milyen változásokat hoz majd a buildekben a gyűrű aminek a hatása állandóan menni fog .
Nektek van valami jó ötletetek ?Psn ID: Muki-13 , Btag : LiquiDSuN#2963 , Steam : Liquid_Sun
-
SQX_Barto
addikt
válasz reelc #105882 üzenetére
Én általában 25-30 órát szoktam max szezonozni. Utána "véletlenül" kalapács alá kerül a karakter, a pár cucc, amit esetleg érdemes áthozni, meg megy a ládába. Én nonseason játékos vagyok, csak már megszoktam, hogy mindig letolom a Guardiant. De utána már nincs kedvem másokat boostolni. Lehet nem szép tőlem, de ez van. Nonseasonban azért segítek másoknak ha épp van időm.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz proci985 #105881 üzenetére
Kb. 2 hét maximum, de ebben a később érkező ismerősök felhúzása is benne van. Főleg azért szokott olyan sok lenni. Kb. 3 hónapból olyan 2 hét és nem is mindennap.
Szóval amikor 1 hónapos már a szezon, csak nézni szoktam, hogy jó sok van még hátra belőle.91 óra volt a mostani szezonom, elsősorban a sok bounty miatt - valamire jó lesz majd valamikor a mati alapon. + segítettem húzni és cuccolni egy ismerősöm.
Az előző szezon 70 óra volt.A következő attól is függ, mikor jelenik már meg az, amivel játszani is akarok. De bárhogy is lesz, a kezdés első 2 hetében leszek.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Peppo #105879 üzenetére
A legjobb hír elkerülte a figyelmem.
Q: When will Season 16 end?
A: We currently anticipate that Season 16 will be ending on Sunday, March 17 at 5:00 p.m. PST in North America, 5:00 p.m. CEST in Europe, and 5:00 p.m. KST in Asia.Persze csak terv, de 2 hónaposra becsülik.
(#105878) SQX_Barto: Szerintem is.
[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
válasz SQX_Barto #105878 üzenetére
Igazából a RoRG season a részükről jó ötlet volt. Minimális befektetett munkával meg tudják kavarni a már jól bejáratott buildeket. Ha ezt 1-2 évvel korábban csinálják, a legtöbben örültek volna neki. Ma már a csalódottság miatt nem annyian. De még így is eddig ez az első értelmes season téma. Ilyenből kellett volna korábban is néhány.
-
SQX_Barto
addikt
válasz Anulu79 #105877 üzenetére
Azt, hogy sok set bónusz növelve lesz, így erősebbek lesznek. Visszakeresel kicsit, megtalálod a linket az egyik hozzászólásomban.
#reelc: Ez is szerintem csak az Immortal botrány miatt lett, ha nem lett volna, valószínűleg lovat kaptunk volna részletekben...
[ Szerkesztve ]
-
Advent
tag
Az új patchben bekerül majd a GR keystone a crafting materialok közé , továbbá ami még érdekesebb megint lesz karakter boost.
Psn ID: Muki-13 , Btag : LiquiDSuN#2963 , Steam : Liquid_Sun
-
SQX_Barto
addikt
válasz reelc #105872 üzenetére
Ékkövekből 5000, Ramaladni 100.
Krafting cuccokból talán 999.999, de még annyim sose volt.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Anulu79 #105869 üzenetére
Igazán nincs mit.
T13-ig van a Rift, bounty, meg csak ha mész valahova.
A GR-t külön skálázod ettől függetlenül, ott az utolsó teljesített fölött tudsz nyitni talán eggyel(?) most nem rémlik pontosan. Ebből rengeteg szint van, ez adja a kihívást.[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
577 paragonom van jelenleg és T13 fölé nem tudok menni. De akkor visszább veszem és megyek GR-eket. Köszi!
-
reelc
veterán
válasz Anulu79 #105863 üzenetére
Rift, GR, bounty mindegyik ad XP-t.
Talán a greater zárása a legtöbbet.
De kisebb szinten elég gyorsan jön amúgy is.
Menj majd olyan GR-eket amik pár perc alatt megvannak. Nem kell magasnak lenniük. Ezzel lehet sokat nyerni.De a legesleggyorsabb ha valaki magasabb szinten lévő elvisz pár körre. Persze ha nincs sok Paragonod.
-
Anulu79
addikt
Az lenne a kérdésem, hogy paragon pont gyűjtésre mi a legjobb megoldás? Nephalem, greater vagy az actok csinálása? Vagy teljesen mindegy mert mindegyik ugyan úgy ad xp-t?
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz PunkZoli #105861 üzenetére
Senkinek sem kell hinni.
A képet szoktam megnézni az ilyen tieres videója alatt. Az a lényeg.
Úgyhogy nem tudom elmondta-e mire alapozza?Amúgy meg lehet bármi a (leg)erősebb, ha azt a classt vagy buildet nem szeretem, úgysem azt használom.
Én azzal játszok amit szeretek, más nem számít.
Érdekességképp linkeltem, hátha érdekel valakit.
Úgyhogy jótól kérded.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Rhykker szokásos tieres videója: Top 10 Best Builds for Diablo 3 2.6.4 Season 16 (All Classes, Tier List)
-
reelc
veterán
válasz DamianB #105857 üzenetére
A helyedben pl. itt kérdezném meg. Most Steam Winter Sale van úgyis, sokminden akciós.
Konkrétan ajánlani nem tudok, nem gamepadozok. De más műfajban vannak jó játékok ilyen célra.
Gondolom valami jó osztott képernyős gamepadot kezelő kellene.
Abban a topikban sokféle játékot ismernek.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz reelc #105856 üzenetére
Tervezem konzol beszerzését főleg egy nintendo érdekelne azon is van D3 és ahogy néztem elég jó port lett . Akkor ezt napolom ha esetleg van ötleted local coop jatékra ne tartsd magadba
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
reelc
veterán
válasz DamianB #105854 üzenetére
Mondjuk még szerencse, hogy konzolokon van rá lehetőség, különben hogy játszanák? Az nem lehetőség, csak nincs más választás.
Az is vicces lesz hogy most jön valamelyik konzolra hivatalos egér+bill. támogatás. Nem hiszem hogy sokan átállnának pl. ennél a játéknál, ha már amióta konzoljuk van gamepaddal tolják. Másrészt kérdéses maga a játék támogatná-e a dolgot?Ha gamepaddal akartátok kanapéról, ilyesmi, ahhoz konzol kell, vagy más ARPG Steamen keresztül ami támogat játékvezérlőt.
Ugye a gamepad irányítás nem merül ki a jobbra-balra stb. + a gombok leprogramozásában, nem árt ha pl. az inventory stb. is támogatja a dolgot. Van aki szerint a konzolos D3 jobb ezek miatt, más meg sikítófrászt kap tőle.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz rumkola #105853 üzenetére
konzolokon van rá lehetőség itt meg nincs az szép . Köszi a segítséget
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
Üdv
Megszeretném kérdezni hogy trial pc verziót ki lehet e probálni local coopban és ha igen hol lehet ezt beállítani ? mert sehol nem találtam rá lehetőséget és a két gamepadot se tudtam beállítani . Ki szeretném próbálnia asszonnyal mielőtt megveszem ."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
TeeBee73
veterán
-
reelc
veterán
válasz proci985 #105848 üzenetére
Köszönöm szépen, de nem.
Ajánlották korábban is rendes emberek.Ha lesz kedvem majd nekifutok újra, ha nem, nem. Korábban többször megtudtam csinálni a Bossost, eddig még nem jött össze. Ez picit bosszant, szóval emiatt ragaszkodom az egyedüli kínlódáshoz.
Lehet már öregszem, mindig írom, hogy a Natalya set dungeon maximum másodjára szokott sikerülni masterre, ezúttal nem, vagy hatodjára sikerült. De az is lehet hogy már ennyire nem érzem ezt a játékot, mint régebben.Bármi is a helyzet, a szezonkezdés napjait továbbra is funnak tartom, ha nem jön akkor közbe semmi leszek. Meg lehet addig is.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz rumkola #105846 üzenetére
Talán pár napos szezonokat még kibírok, utána hónapjaim vannak kipihenni a megrázkódtatást!
Azt hiszem fentebb írtam valahol hogy néha problémázgat a netem letöltéskor, inkább fennhagyom egy ideig, ezzel úszta meg a törlést, és csábít vissza, ha már fent van, nem halok bele pár napba.
Lezüllöttem teljesen, még mindig nincs meg a 3-ik Conquest a felső szinthez, de nem is érdekel. Hosszú idő óta először nem lesz meg.
(Az új Grim Dawn kiegig el kell bohóckodni valamivel. Erre alkalmas lesz a szezonkezdés. ).[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz reelc #105842 üzenetére
Igen, a lada mellett kell dekkolni
Egyszerre 30 ladat tud felvenni (ha kiveszi a potiont). tehat 4 kor. A ladaban pedig ket es fel tab hely kell osszesen.(bar ez azert szezonban nem lehet gond )If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz ooooobi #105839 üzenetére
Torment 10-en 10 kör, ami most a season bonusszal csak 5. T13 kevesebb, de azt nem számoltam ki. (Torment 10-et hamarabb farmol az ember hatékonyan)
Ha ezt a lehetőséget választod, arra figyelj, hogy ne legyen peted, és ne legyen semmi pick up radiusod, se olyan item, ami növeli a pick up radiusod (avarice band, egyik wd offhand pl)[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz SQX_Barto #105823 üzenetére
Tudom hogy nem fogják, már bejelentették az időpontokat.
Ez csak vágy volt, hogy jó lett volna. Nem baj, majd picit tovább tart majd a köv. szezon (nekem), mint így tartott volna. 1-2 délutánnal.(#105836) vakund: Csinálj meg egy Conquestet. Ha ládahelyre hajtasz, majd később mégegy fog kelleni.
Itt találsz egy cheklistet a feladatokról. Így tudsz fentebbi feladatokat is csinálni, ha esetleg valamivel később akarsz végezni.
Elsőnek a The Thrillt ajánlom. Szóló GR45 mindenféle set tárgy nélkül.
Ha majd gyors és erős leszel akkor majd az Avaricet. 50 millió aranyat kell összeszedni egyhuzamban, amíg pörög a gold számláló. A Vaultban nem számít a dolog.[ Szerkesztve ]
-
vakund
csendes tag
Meg egy kerdés.
A diablo 3 season 15 quests Destroyed részben az Easy része mit jelent ?
Nem tudom egyertelműen mi a feladat. -
SQX_Barto
addikt
válasz proci985 #105831 üzenetére
Armory Tab, ne keverd a stash tabbal.
Amig nem tarolja az a nyomorult armory a cuccokat, addig halottnak a csok...
Az egyetlen karakter, ahova kell otnel tobb armory tab nekem, az a nekro, bar igy is nagy reszevel nem jatszom, mert az 5-bol 3at hasznalok csak altalaban.#rumkola: Januar 11-en lesz vege a szezonnak, ha jol emlekszem. Szoval meg boven meg lehet csinalni a Season Journey-t segitseggel meg foleg.
[ Szerkesztve ]
-
Zolabol
tag
Sziasztok.
Egy gyors kérdés a season-al kapcsolatban.
Elkezdtem megint játszogatni a D3-al, és felajánlotta, indíthatok szezonális karaktert. Viszont most olvasom, hogy Dec16.-án véget ért. Hogy működik pontosan ez, indíthatok, van e értelme így?
Mert a következő csak január végén kezdődik, ahogy néztem...köszi
-
vakund
csendes tag
Sziasztok.
Láma kérdés, mi értelme van a set dungik megcsinálásának ?
Nem ad semmit ?
Köszi.
-
Anulu79
addikt
A napokban vettem észre, hogy nem kell kattogtatni a mozgáshoz. Elég csak nyomva tartani az egér gombot és megy utána a karakter szépen. Ez régen is így volt vagy csak én vagyok ennyire zöldfülű? Igaz csak pár hónapja játszom a játékkal.
-
SQX_Barto
addikt
válasz reelc #105822 üzenetére
Nem fogjak aktivalni iden, mert karacsonykor gondolom mindenki megy szabira, es ha valami bug bejutna a patchbe senki se tudna ra azonnal reagalni.
Januar 8.-an lesz elvileg Leaderboard reset, szoval valoszinuleg akkortajt lesz patch.
Koszi, megtalaltam en is kozben es osszevetettem.
Inna kapott nerfet, Raekor is kicsit, meg meg par.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz SQX_Barto #105821 üzenetére
Jól emlékszel, de nem kell fejből, itt vannak a PTR-es régi számok.
Gyorsan átfutottam rajta, amilyen baltával faragott számok, én több nerfre számítottam. Többet szoktak nerfelni a PTR-hez képest.
De ha már ilyen jól állnak, hogy ilyen véglegesnek tűnő számokat produkálnak, igazán aktiválhatták volna az idén az egészet.[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
[link]
Gondolom, ezek a vegleges szamok lesznek, annyira nem emlekszem a szamokra, de ha jol remlik a LoN (Legacy of Nightmares) set 500% volt, most 750% lett.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
reelc
veterán
válasz Anulu79 #105818 üzenetére
Igazából nagyon kevés tárgynak van fix drop helye, azok a Bounty chache által tartalmazott tárgyak (negvan hogy melyik act bountyja teljesítés esetén milyen leg cuccot tartalmazhat). De azok nem is lehetnek meg másképp.
Úgy van ahogy fentebb írta, sárga gyűrűből a megfelelő kaszttal meglesz.
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz Anulu79 #105816 üzenetére
A jatekban... Szerinted hol mashol? Minden itemnek van egy drope rataja, a jatekon belul barhol eshet az eselynek megfeleloen...
Kanai kockabol wizarddal kello alapanyaggal kiforgathato sarga gyurubol is...
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Anulu79
addikt
Véletlenül nem tudja valaki, hogy a Halo of Karini gyűrűt honnan tudnám beszerezni? Napok óta vadászok már utána de nem tudtam rájönni, hogy hol van a dropra a legnagyobb esély.
-
SQX_Barto
addikt
válasz rumkola #105814 üzenetére
LoN-os karik tuti nem tudnak annyit mint a setesek, meg az 5szoros damage bonusszal sem.
PTR-en az Inna generator volt a meno (de ott hasznaltak a RoRG bonuszt is, ami csak szezonban lesz elerheto)
Solo Monk - 130 (p6919) Inna - Rainment generator RoRG bonusz
-
rumkola
nagyúr
PTR leaderboard van valahol? Monkból mi a legjobb most? LON-os WoL tud annyit mint SWK-val?
[ Szerkesztve ]
-
czpitti
senior tag
válasz reelc #105809 üzenetére
A paragonnal járo dps a legnagyobb up jol van ez igy.Akinek nincs ideje játszani és elégedjen meg a kisebb teljesitménnyel.Aki meg tolja orrvérzésig az meg nyilván akar elérni valamit.A bot meg a hud meg mindenkinek a saját felelőssége.Engem nem zavar ha valaki igy éri el a csillio paragont mert engem nem érint.Én becsuletesen tettem a játékba pár órát engem a saját dolgaim érdekelnek amik az én döntéseim ugye.
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
Reinhardt
őstag
Mocskos HUD hasznalo voltam, de nem azert mert a leaderboardot ostromoltam, szerintem top1000-ben se vegeztem soha. De nekem elvezetesebbe tette a jatekot az interface. Jo par dolgot kesobb at is emeltek a jatekba, igaz jo nagy kesessel.
Azzal, hogy en ilyen rohadt nagy csalo vagyok, megis mi baja lett itt barkinek? -
reelc
veterán
Ahogy korábban írtam folyamatos bannolások kellenének, másrészt a Paragon rendszer nélkül más lenne a helyzet. Mondjuk ahhoz meg normális mennyiségű item kellene, amiket lehet farmolni, nem csak ilyen sokszor nokedli upgradek.
Ha nem lenne Paragon nem lenne felhalmozott mainstatja a botosoknak, az LB máris kiegyenlítettebb lenne.[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz LélekVándor #105807 üzenetére
Te most magaddal beszélgetsz?!
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
LélekVándor
tag
válasz LélekVándor #105806 üzenetére
Bocs nem Neked szántam, hanem az előzolőekre reagáltam.
-
-
Anulu79
addikt
+1
Teljesen egyet értek veled. Én sem értettem soha azokat akik csalnak akármilyen játékban. Elvégre a játék pont azért van, hogy játszon az ember. Attól, hogy csal valaki vagy felkerül egy listára attól jobb lesz az élete vagy magasabb lesz a fizetése? Netán nem kell adóznia? Szerintem nem és ezért se fogom soha megérteni. Csaljon, botozzon single gameben ahol senkinek nincs ellenére és annyi. -
faragojof
őstag
válasz rumkola #105799 üzenetére
De! Kipróbáltam.
Aztán hanyagoltam, mert sz@rt sem ért vele a játék.
De ez már vagy húsz éve volt.A CS-ot azért azért hagytam abba, mert szopattak a csalók folyamatosan. Botok ellen élvezetesebb volt a játék.
Félreértés ne essék. Nem vetem meg a csalókat. Szívük joga, hogy hogyan játszanak. De elkerülöm őket.
"Formicate Under Command of the King,,
-
sith7
félisten
Alap követelmény a csalás? Ez nekem új.
szokd meg, itt ez van, tisztelet a kivételnek, mert van 1-2 ...
és hidd el, aki a HUD - ot tolja, az futtatja a bot programot is, mint írtam feljebb is, nekem is vannak ismerősök a listán akik, ha szabin vagyok belépek reggel - délben - este, és mindig a GR105 - t tolja ... hogy nem unja meg egész nap, ugye ...
Az összes botozó, HUD használó csaló, akárhogy is csavarják itt a szót , kivágnám az összeset egy életre.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz LélekVándor #105798 üzenetére
Elhiszem hogy úgy van ahogy mondod.
Párezer órával valóban kocajátékos vagyok, sosem érdekelt az LB. Ha ez azt jelenti. Én a saját örömömre játszottam főleg. Azt és úgy ahogy én akarom, ahogy nekem és az ismerősöknek is szórakozás.
Úgyhogy én nem sajnálom, hogy nincs eredményem, cserébe azt csináltam amit akartam, tisztán.Lehet bárhogy is védeni, magyarázni a dolgot, csalás.
A Blizznek folyamatosan kellene bannolnia minden ilyesmit a tiszta játék érdekében.
Más játékokat is megmérgez a sok csaló. A cégnek kellene keményen fellépni ellenük.Én már nem sokat játszom vele, és sosem volt célom az LB, de sajnálom azokat akik törekednek rá, és a fentiek miatt nem jutnak fel.
(#105799) rumkola: Ok, bevallom, öreg vagyok és csaltam, 1997 körül IDDQD és IDKFA. De csak szólóban és soha egyik részt se vittem végig. Utálom is magam hogy ilyen alávaló dolgokat elkövettem. Lehet ütni. Azóta nem csaltam játékban, inkább abbahagyom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest