Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #65648 üzenetére
Milyen gép ez pontosan? Látom 5490...
Ez lesz az
HDD bracket, elviekben azzal együtt jön a kábel is szerintem.Itt viszont írja külön is. Gyakran lehet külön rendelni a HDD kábelt is és a keretet is, de nem tudom hogy ez kit-ben jön-e vagy külön.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
veterán
válasz B-L-A-C-K #57917 üzenetére
Ilyen ez a szerelem! De csak álmodozok, a forrasztott RAM nálam bukó, egyre többször futok bele RAM hibába, pedig 4-5 évvel ezelőttig csak reflexből futtattam a MemTest-et, sohasem találtam vele hibát. Idén pedig már két HP Gx-nél futottam bele RAM hibába.
A realitás a 72401 felé húz. A 7250 már nem tetszik, úgxyy érzem, hogy valahogy elveszítette a Dell a fonalat design terén. Igaz, csak a nagytesóit láttam élőben, lehet, hogy ekkora méretben a 7250 is adja az ívet.
A negyedik és ötödik generációs procik között üzemidőben van jelentős eltérés azonos akku kapacitás esetén?
[ Szerkesztve ]
-
somasz
Topikgazda
válasz B-L-A-C-K #57914 üzenetére
tényleg van
Egyre többet hibázok.Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
-=RelakS=-
veterán
válasz B-L-A-C-K #57858 üzenetére
Viszont nem kell diploma a kijavításához
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
soldi3r
veterán
válasz B-L-A-C-K #57841 üzenetére
Hat, akkor belinkelem (#57826) Pé hozzaszolasat.
(#57840) Primary92, Azert ez nagyban fugg az artol, allapottol, felszereltsegtol.
E30 (oo=[][]=oo)
-
félisten
-
félisten
-
E300TD
tag
válasz B-L-A-C-K #57716 üzenetére
Nem kötekedés. A helyzet a következő: E5440-hez nincs magyar világítós. Az enyémben angol backlit van. A kérdés arra vonatkozik (az enyém, és szerintem az övé is), hogy két billentyűzeten, az egyik világítós, a másik nem, kompatibilisek -e a gombok. Így a különböző gombok cseréjével lenne egy magyar világítós pl.
(Nem kell cirka 20k-t költeni világítós magyarításra)A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire" "A vélemény olyan, mint a fing, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra"
-
E300TD
tag
válasz B-L-A-C-K #57712 üzenetére
Szerintem nem ezt kérdezte. A helyes válasz engem is érdekelne, ugyanis pl. az E5440-hez a dell nem gyártott világítós magyar billentyűzetet és a "betűk" cseréjével orvosolni lehetne.
[ Szerkesztve ]
A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire" "A vélemény olyan, mint a fing, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra"
-
E300TD
tag
válasz B-L-A-C-K #57706 üzenetére
Nézd, ez egy nagyon egyszerű kérdés! A Win7-Win10 ingyenes upgrade során egyik "gép" sem kapott "kézzel fogható" kulcsot, tehát kell lennie tuti működő megoldásnak. Ez pedig az "empirikus"
Ez pedig a Windows-os:
[ Szerkesztve ]
A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire" "A vélemény olyan, mint a fing, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra"
-
E300TD
tag
válasz B-L-A-C-K #57704 üzenetére
Ember, hányszor írjam le, hogy nekem mindíg sikerült ? Elhiszem, hogy vannak bizonyos esetek, amikor valaki valamit elront és nem sikerül!
-
E300TD
tag
válasz B-L-A-C-K #57702 üzenetére
HDD cserélhetsz, az nem "significant hardwer", én is cseréltem már így, ha alaplapot cserélnél, akkor pedig ez a megoldás:
[link]A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire" "A vélemény olyan, mint a fing, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra"
-
E300TD
tag
válasz B-L-A-C-K #57692 üzenetére
Aktivált Win 10-nek kell lennie a gépen. A licene nem a vinyóhoz kapcsolódik. (alaplaphoz?) MSDN-es ugyanolyan verziót (pro-pro, home-home) kell feltenni. Telepítés során nem kell kulcs, a "nincs termékkulcsom" opciót kell választani az elején. Nekem mindíg működött, Studio, E6400, E5410, E5440 és nagyon sok Thinkpad.
[ Szerkesztve ]
-
13128814
tag
válasz B-L-A-C-K #57669 üzenetére
Nem, mert a windows-os dolog szöget ütött a fejembe, és nem mertem megvenni.
Na, de most összezavartál. Én valahol azt olvastam, hogy ezekbe az E5570-ekbe, nem lehet beletuszkolni 2 adattárolót (az életemet nem raknám rá, de ez rémlik). Viszont ott azzal magyarázták, hogy nincs CD/DVD olvasó, így nincs slot. De akkor megoldható? Csak nem a CD/DVD helyére, hanem a WWAN helyére? És az most a wifi modul? Vagy azmiaz - így egyszerűen.
-
13128814
tag
válasz B-L-A-C-K #57667 üzenetére
Ja tényleg, erről jut eszembe. Mivel a mostani HDD 500 gigás, kidobni csak úgy nem akarom, ezért arra gondoltam, hogy amennyiben lehet, külső adattárnak megtartanám. Erről van tapasztalatod?
Tehát én úgy tudnám elképzelni, mintha kapna egy keretet, aztán USB3.0-val csatlakoztatnám a gépre ha épp kell. Melós/rohangálós megoldásnak nekem megfelelne, csak nem tudom, hogy meglehet-e oldani, és ha igen, hogyan, illetve mennyire tartós/használható.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
deja vu
addikt
válasz B-L-A-C-K #57396 üzenetére
Köszönöm a választ! Nekem is túl jónak tűnik TN-hez képest.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
deja vu
addikt
válasz B-L-A-C-K #57385 üzenetére
Szia!
Nekem az a panel van a 6540-ben amit te IPS-nek írsz. Akkor végül is ez csak sima TN panel, vagy lehet hogy IPS?
Valaki már összehasonlította a tuti 100%-os IPS panelt amit be lehet rakatni a 6540-be, hogy az mennyivel jobb ennél?
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
GRaul
őstag
válasz B-L-A-C-K #57359 üzenetére
Most e5440esem van ami sajat 1600x900as kijelzo (csak sajna Tn es nem cserelheto, azok alapjan amit itt irtak a forumon). A ceges amit leadtam a heten felmondas miatt 5570es volt full hd ips kijelzo....
Eddigi legjobb laptopom volt.
Most neztem hasznaltan 6540eset Fullhd-s mindegyik, de nagyon zsakbamacska ezek szerint a kijelzo. Pedig elgondolkodtam rajta, h veszek egyet.[ Szerkesztve ]
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
Radványi
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #38935 üzenetére
Win7 64
Olyan erzesem van mintha nem kapcsolna at egyik vga rol a masikra es mivel a steam elso inditasnal konfiguralja a directx et lehet hogy nem erzekeli a dedicalt vga-t bar szerintem 4600 al is elkellene indulnia.
I drivert mar ujraraktam egyszer esetleg valami beallitasi problema.
De pl az is erdekelne, hogy be lehet-e allitani csak az egyik vagy masik vga-t alapertelmezettnek.
BIOS ban azthiszem nem talaltam ra opciot.
Valahol azt olvastam, hogy csak a 4600 kapcsolodik kozvetlenul a kepernyore. Hiaba vegzi a szamitasokat az amd kartyaja az adatok igy is a 4600 folynak keresztul tehat azt nem lehet kikapcsolni.PL az alienware gepeknel nem igy van ott kulon kulon is kapcsolodnak.
De en annyira nem ertek hozza csak szeretnem ha mukodne
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
válasz B-L-A-C-K #38841 üzenetére
Igen újraindítás ki-bekapcsolás), min. 1 héten keresztül sokszor volt (amitőta sz*rakodok a problémával).
Megúntam és csináltam egy olyat, amit rühellek (és amég lehet elkerülöm) egy rendszer visszaállítást.
Így helyrejött, miután 0,5 napig töltögette a win8.1+Office2013 frissítéseket....kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
CsMarc
tag
-
-
dbala
tag
válasz B-L-A-C-K #38791 üzenetére
Az ipon cikk akkor miért írja ezt?
"Az optikai meghajtó egyik középkategóriás üzleti modellnél sem cserélhető, így kiegészítő adattároló vagy akkumulátor használatára sajnos ezúttal nincs lehetőségünk."DoItYourself:Ha van mSATA akkor az még jobb, az E5530-ban nem láttam azért gondoltam, hogy ebben sincs. Az E6540 már sajnos drága, 300 fölé nem szeretnék menni. Az M-es proci nem lenne hátrány, jobban is örülnék mint ennek az ULV-nek.
[ Szerkesztve ]
-
BoC1ka
senior tag
válasz B-L-A-C-K #38769 üzenetére
2. Igen, azt találtam én is a legolcsóbban. Gondoltam hátha foglalkozik vki ilyennel helyileg, de csak nem úszom meg. Eladásra szánom a lapit, de ugye így nem fogom eladni, tré lenne.
A wifi kártyát keresgéltem neten, de sajna nem találtam infót hogy megenné-e az AC kártyát. Testvéremmel cseréltünk lapit, és neki kellene mivel ódákat zeng az AC wifi adta élvezetekről...Én meg nem merem mondani neki, hogy gyakorlatilag belepasszol beletehető, de lehet a Bios nem eszi meg,,,
Olyannyira megszállott képes volt 64 é venni appléktől AC wifit
YNWA
-
soldi3r
veterán
válasz B-L-A-C-K #38762 üzenetére
Egyebkent nem teljesen mindegy milyen gepben van a proci? Annyit mondtam, hogy az i3-mal nem lesz elorebb, mint a T9x00-val.
Az nem zavar, hogy a baratodda/baratnoddel, hogy beszelsz, de itt azert probalj kicsit kulturaltabban fogalmazni.[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
Chabi
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #38716 üzenetére
Üdv.
Most újra szeretnék segítséget kérni, azzal kapcsolatban hogy maxon pörög a venti és fogalmam sincs miért, hiszen csak netezek. egyszer valahogy sikerült megoldanom de nem tudom hogyan és mint kiderült nem volt elég hatékony így kérnélek titeket hogy légyszives segítsetek, köszönöm.UI.: Bocs nem válasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia M4 aqua+ Dell Inspiron 15R 5537 Silver (FHD), Intel core i7-4500U 1,8 Ghz(2 Cores, 4M Cache, up to 3.00 GHz), 8 Gb DDR3, Amd Radeon HD8850M 2Gb, 1000 Gb Hdd (5400 rpm)
-
agressor12
senior tag
válasz B-L-A-C-K #38637 üzenetére
Csak lötyög,a csavarokat átnézem mind a gépnél mint a kijelzőnél a rögzítöpontokat,meg vannak húzva.Valami magában a zsanérban lötyög vagy nem tudom ,de akármilyen állásban van a nyitás irányába lötyög a kijelző 2-3 cm-t.A kijelző nyitása kemény,de ha kinyitod utánna billeg,van egy holtjátéka.
-
válasz B-L-A-C-K #38220 üzenetére
Azért akadtam fent rajta mert a régi üzletiken nem volt ilyen. Elég sokat használtam még a D szériás gépeket (410, 500, 600) és azokat valahogy jobban megcsinálták. (meg a brutál nagy XPS-t is) Meg az akkori IBM-eket is, de még a Probookon sincs ilyen öntési hiba kívülről.
Amúgy más gond nincs a géppel, nem az én gépem csak telepítem, beállítom. Ha vennék akkor nekem elég lenne a 13-as méretű is. Most egy full felfeljeszett D410-esem van, de kezd kevés lenni.molnarpeter
Belsejét csak az aksi alatt láttam és nem nézett ki valami szépnek. Bár nem annyira nagy gond.[ Szerkesztve ]
-
válasz B-L-A-C-K #38217 üzenetére
A sarkainál mintha több darbból lenne összerakva a gép, látszik egy kis vonal.
A kép nem adja vissza annyira, de érződik hogy két részből áll. Mindkét fele ilyen. Az is lehet hogy rossz minőségű a gyártás, ami egy ilyen gépnél szerintem gáz. Nekem sok Dell masinám volt és mai napig azt vennék de ez a konkrét példány nem sikerült jóra igaz ez a széria legolcsóbb darabja.
Wincsire nyomtam részletes öntetszet, ami kb másfél órás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Fujitsu Lifebook E736 laptop (14/i5-G6/8GB/320HDD/AkkuX)
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest