Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz CsMarc #74626 üzenetére
Szerintem minimális kereséssel megtalálod a választ a Dell support oldalon. Beírod a gép serialját és a dokumentumok között lesz egy olyan amiben leírja milyen külső felbontásokat támogat mely kimeneteken.
Amúgy mivel csak HDMI jöhet szóba a maximális felbontás 4K de csak 30Hz-en. Ezen egy dokkoló sem tud segíteni mert a processzor limites.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
soldi3r
veterán
válasz CsMarc #52254 üzenetére
A dokkolonak nem sok koze lehet hozza. Milyen kabellel probaltad? DP-HDMI? DP-DP kellene talan. A HD4000-nek tudnia kell.
You need to manually add a new resolution to the Intel driver (Display -> Custom Resolutions) to use a resolution of 2560x1440 via HDMI. The driver complains that the bandwidth via HDMI is too low for a resolution of 2560x1440 at 60 Hz.
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
somasz
Topikgazda
válasz CsMarc #40061 üzenetére
ha föltelepült rendesen a dell DPA, akkor startmenü, dell, data protection accesnél van
kellcucc: én sima alkoholos, híg ablaktisztítót + papírtörlőt használok, talán nem tökéletes, de jobb, mint a zsírfolt.
[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
somasz
Topikgazda
válasz CsMarc #40012 üzenetére
Controllpoint system manager,
Az ftp-n a security - driver fül alatt az egyetlen authentec driver,
És a Dell data protection / access program.És tud szopás lenni, de akkor beléphetsz jelszóval is.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
félisten
válasz CsMarc #39975 üzenetére
Hello
Neked és (#39976) Nippel-nek is szól:
Compatibility
Systems
Latitude E6440
Latitude E6540
Latitude E5440
Latitude E7440
Precision M4800
Precision M6800
Latitude E7240
Latitude 3330
Latitude E5540
Dell Venue 11 Pro (5130-32Bit)
Dell Venue 11 Pro (7130/7139)
Latitude 7404
Latitude 3340
Precision M2800Ez a verzió ezekhez jó, lehet a te Latitude gépedhez is van, meg kell nézni... Update: nincs hozzá ahogy nézem, gondolom felsőbb kategória programja lehet, de ebben nem vagyok biztos.
3537-hez viszont tuti nincs. -
félisten
-
somasz
Topikgazda
válasz CsMarc #39895 üzenetére
Először is, meleg van, ettől tuti melegebb a géped, többet forog a venti.
Ha nem bírja sokáig szuflával, nézz rá aidával az akkuelhasználódásra, ha ott nem esett nagyot, akkor arra tippelnék, hogy nincs fent minden driver az oprendszer-csere óta. Vagy beszoptál egy vírust, kémprogramot, bármit, ezek pörgethetik a háttérben a procid.
Nézz rá a processzorkihasználtságra is üresjáratban. Ha nem 0-5-10% körül van, akkor valami folyamat pörgeti.
-
Feenyx
aktív tag
válasz CsMarc #39457 üzenetére
Valamelyik böngésző címsorába be kell írni az IP címét a routernek. Ez gyártónként változó, szerintem a neten utána keresve megtalálod. De hogy azon belül mit mire kell állítani, azt sajnos nem tudom, már nagyon nem piszkáltam a routerem. Ismerősömnek megoldotta.
Szerk.: ha esetleg tp-linked van: [link] . Itt a wifi beállítás résznél a képen van egy olyan rész hogy Mode: 11bg.... na ezt kell átállítani.
[ Szerkesztve ]
-
Feenyx
aktív tag
válasz CsMarc #39452 üzenetére
Volt ilyen probléma ismerősömnek (G500) is meg nekem (y580) is. Mindkettőnknek ugyanezt csinálta mint neked, és kiderült, hogy a routernél van a gond. Pontosan nem tudom mi, mert nekem ki lett cserélve a router mert szolgáltatót váltottam. Ismerősöm valami olyasmit csinált, hogy ugye van a,b,g,n szabvány és neki ugy volt a router beállítva, hogy ezeket felvaltva használja. Ezt módosítta úgy, hogy fixen az egyiket használja csak, azt hiszem g-re állította.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz CsMarc #38691 üzenetére
Laptopszalon-t hívd fel konkrétan van e kirakva nekik ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest