Új hozzászólás Aktív témák
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Zola007 #65844 üzenetére
Ki kéne biggyeszteni a közös képviselőnek a házirendet, meg a rezsicsökkentésen megspórolt összegeket is a lépcsőházba!
De amúgy sajnos tényleg mindig van valaki aki a társasházban zajt csap, nálunk egy trombitás csodagyerek kezdi rá mostanában egyre gyakrabban este 7 után hétköznap... Régebben egy héten 1x hallottam, annyit még elvilsel az ember, hisz én is szoktam zajongani, de meló után este amikor szeretnék kicsit csendben csak úgy dögleni vagy tv-zni baromi idegesítő tud lenni.
A házirenden kiemeltem sorkihúzóval a mások zavarására vonatkozó szakaszokat, kibáncsi vagyok lesz-e hatása, bár sejtem hogy kurvára nemÉs amúgy sajnos a téglaház sem garancia önmagában semmire, én ezelőtt laktam olyan panelban ami csendesebb volt, legalábbis az én számomra, az alattunk lévő öregasszony egy csomószor verte a radiátort
Tuti valami denevér hallása volt.
A sleepsoft füldugó tényleg fasza, én használtam egyet elég sokáig, csak az a kis szűrő szétment benne, majd veszek egy újat, csak azért nem olcsó...
-
ati012
őstag
válasz
Zola007 #65844 üzenetére
Nyílván ez egy időszakos állapot, nem tart örökké. Megkérheted őket, hogy te tanulni szeretnél, X kor vizsgázol, legyenek némileg tekintettel rád és alakítsák majd át a nappalit vizsga után. Ha szeretnék akkor segítesz is. Más megoldás is van.
Jelentgetni nem érdemes, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 2042
- Régi Gépterem: II.386
- Vezetékes FEJhallgatók
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest