Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zolko74 #108458 üzenetére
Ha esetleg még aktuális:
Én megnézném a kisebb trans cégeket is,amik nem csak csomagszállítás-kézbesítéssel foglalkoznak. Pl én is egy hasonló "kis" cégnél vagyok,kisautóval szállítok. Ha fix a fuvar nem biztos hogy nem vállalják,és sokkal biztonságosabb a szállítás,mert a sofőr nem 50-60 címet visz ki naponta.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
zolko74 #108458 üzenetére
Hát ez nagyban függ a helyi erőtől
Értem ez alatt hogy minden futár más és más így minden körzet más és más tapasztalatNálam a GLS nem igazán nyerő, egy volt zsaru a futár aki nem képes 100m pluszban menni mert szerinte nem engedi a GLS
DPD jó rugalmas mifelénk, bár itt meg volt olyan hogy nem kellet aláírni csak kiugrott a kocsiból odadobta a csomagot és tűzött is
TRANS-O-FLEX ezek is rugalmasak és negatívum most nem jut eszembeMondjuk a DPD-ről rengeteg rémtörténet olvasható
Én a részletekre kérdeznék rá hogy mennyire rugalmasak ha az ügyfél máshova kéri a, és milyen feltételek vonatkoznak arra ha sérül a csomag szállítás közben
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- BIOS frissítés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MIUI / HyperOS topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest