-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Uhh na meghalt Gwyn bácsi. 26 óra volt első nekifutásra. Lvl 88 - Uchigatana +15 build (mint a DS3-ban is, én nem szeretem a pajzsot ) Nagyszerű játék volt. Szerintem ezt is végigjátszom NG+-ban is, mint a 3-at tettem. Úgyis megszereztem mindent Haveltől, majd az ő fegyverzetével és ruhájával
Lehetséges, hogy az uchi túlságosan OP ebben a részben, de nem nagyon voltak kihívások a bossok. A legtöbbnél elég volt mellette állni és vágni. A four kings olyan kicsit sebzett rajtam testközelben, hogy 4-6 ütésenként (ő általa bevitt ütésnél) kellett HP-t töltenem, tehát nyugodtan vághattam kedvemre.
Gwyn hangulatos volt. A soul of cinder összecsapásra emlékeztetett.
Priscillát életben hagytam, mert ő egy kis kedves leányzónak tűnt. Lehet egy jó csatát hagytam ki, de majd legközelebbÍrtátok, hogy a 3 a bossokra volt kihegyezve és na ja. Ott azok voltak 'nehezek' (igazából ott sem volt lehetetlen küldetés egyik sem), itt pedig maga a játék volt. Sokkal kevésbé fogta az ember kezét, mint a 3.
Először a firelink-ből a katakombák felé vettem az irányt, de gyorsan rájöttem, hogy oda nem vagyok még elég A 3-ban ilyen nem nagyon volt. Mehettél 1 irányba és kész. Ez tetszett.Azt az embert viszont megölelném, aki a tomb of giant részt kitalálta. Biztos lehetett volna szerezni valami világítós cuccot hozzá, de ha már ott voltam, végig bóklásztam az alap fénnyel. Nem lett volna nehéz rész, de így a csontkutyák tudtak meglepetést okozni.
Nem játszottam az alap verzióval, így nem tudom ahhoz hasonlítani, de ez a remaszti verzió hibátlanul futott X-en. 60 fps végig. A látvány teljesen jó volt. Köszönöm a from software tagjainak, hogy elhozták ezt a játékot nekem nagyszerű és kihagyhatatlan élmény volt.
ui: Köszönöm még egyszer a gyűrűs segítséget, lehet még mindig ugrálnék lefelé a lyukba (najó nem, utána néztem volna wiki-n )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
'kulcs' megvásárolva, kutya megölve, gyűrű megszerezve, holnap jöhet a 4K köszönöm még egyszer a segítséget
----
Jobban tetszik ez az epizód, mint a 3 tetszett (a 2 nem jött be, azt félúton abbahagytam). Az volt az első from software játékom. New Game plusban is megcsapkodtam benne mindenkit, de valahogy ez a rész jobban megfogott.
Az eddigi boss harcok nem voltak teljesen kielégítőek, azok mintha nehezebbek/jobbak lennének a 3. részben, de hátha találkozok még itt is egy Nameless Kinggel / Gaellel / Friedevel -
törölt tag
válasz Kvelstadt #4366 üzenetére
Hozzá nem tudtam bejutni azon az ajtón,de akkor tudom, hogy először azt kellene megoldani. Utánanézek, miként jutok be az ajtón,Megveszem a kulcsot 20 ezerért, megölöm a kutyulit és jöhet a 4k.
Nagyon szépen köszönöm#4368) BOBAKILL - köszönöm neked is, pont most találtam meg
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Remélem tudtok segíteni, mert a hajamat tépem.
Dark Souls Remaszti -> XBox One X. Minden faszán megy és éppen szeretnék megküzdeni a 4Kings-el.
Odaérek és ugye le kell ugrani, na én bárhogy ugrok le, meghalok. Nem falling dmg vagy bármi, hanem amint elkezdek leugrani jön a szöveg, hogy meghaltál.Próbáltam a tetején középre besétálni, próbáltam a legutolsó lépcsőről leugrani...meghalok, bármit teszek.
Olvasgattam neten és a régi PC-s verzióval ez előfordult néhány embernél, ha nem fix 30fps-en nyomta, hanem unlockolva lett, na de ez konzol verzió...és nem is az alap kiadás...Találkozott valaki ezzel a problémával rajtam kívül?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elitebook 640 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155U 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest