-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MageRG
addikt
Sokféle taktika van. Én elég messze maradtam, hogy ha simán lecsap a botjával vagy a kezével akkor ne érjen el.
Ezt a két támadást hátrabukfenccel kerülni kell, és nem visszatámadni, mert gyak. a végtelenségig nyomja őket egymás után, amíg el tud érni.
Ami után biztonságos támadni: ha messzire, előre nyújta a kezét (ilyenkor csapkodd meg, amíg vissza nem húzza) és ha magasra felugrik és lecsap.
Ha ügyes vagy, a hatos kombó végén is megütheted, ami egy kétkezes bottal lecsapás.
A második fázisban a dark spellek külön kategória.
Ha földbe szúrja a botját, akkor mint az őrült rohanj közel hozzá, különben megszívod. Ilyenkor is lehet ütni.
Az "eső" vagy a dark bead támadását meg sok bukfenccel lehet kikerülni."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Šolaire
veterán
Én pendant nélkül győztem le. Alapból a közelébe voltam két kézbe fogott fegyóval úgy csépeltem. Arra figyeltem ha belekezd a kombójába akkor azonnal hátraszaltó ( dark wood grain ring) . Mivel elég agresszív boss ezért én arra mentem hogy minnél hamarabb szó szerint agyonverjem a katanával. Kisérletezz neked mi az a taktika ami bejön.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység