Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Maelephant #21065 üzenetére
Észrevettem mindent amit leírtál. Nem akarom relativizálni putyin hatalmi politikáját.Tisztában vagyok vele, de az usa akkor is többet háborúzott és avatkozott be más ország belügyeibe a 2. vh óta mint bármelyik másik ország a világon.Amiket leírtam azok tények.A számok nem hazudnak.Semmivel sem kisebbek az usa által elkövetett bűnök mint az oroszoké, sőt!Annyi különbség van csak, hogy az usa saját polgárai ellen nem követ el repressziót, megtorlásokat és nyílt terrort, míg az 20. századi orosz trörténelem bővelkedik ebben.Ellenben a világ más országaiban az usa számtalan népírtó diktatúrát segített vagy tartott hatalomba az érdekei szerint. Fennállása óta szinte folyamatosan háborúban áll más országokkal. Mindenesetre kár ezen vitázni hisz én magam nem tudom mi vagy kik állnak a hacker támadás mögött de kétlem hogy ilyen pitiáner dologgal akarnák destabilizálni az oroszok lengyelországot. Ennél sokkal jobb módszerek is vannak, mint a cyberpunk alkotóinak meghekkelése.Ez egy nagyon pitiáner dolog, ilyennel nem hiszem hogy titkosszolgálatok foglalkoznának. Ezer más dologgal sokkal nagyobb kárt tudnak okozni, főleg hogy a cd projekt egy magáncég a lengyel államot semmilyen kár nem éri, semmilyen formában.
-
válasz
Jinxb1rd #21056 üzenetére
Ugye ez nem komoly?Szerinted egy astrazeneca, moderna vagy pfizer mivel jobb, másabb vagy akármi?Általában véve is a magyarokban nagy a bizalmatlanság a vélt vagy valós történelmi sérelmek miatt(egyébként nekik is lenne okuk utálni a magyarokat mégsem teszik úgy mint mi) de ez azért túlzás szerintem. Hidd el semmivel sem jobb az usa, kína vagy bármelyik másik politikai vagy gazdasági nagyhatalom. Nézd végig az usa történelmét, főleg a 20.században mit műveltek latin amerikában de a világ minden más táján is!Több mint 80 alkalommal robbantottak ki, vagy támogattak, szerveztek, háborút, polgárháborút,puccsot, államcsínyt, lázadást, zavargást, felkelést szerte a világon.A snowden és egyéb lehallgatási, megfigyelési botrányok is azt bizonyítják hogy az usa saját szövetségeseit is lehallgatja, megfigyeli.De azért mi rettegünk pl a soha senkivel( illetve 1950-53 között dél koreával) sem háborúzó észak koreától. Az usa legalább annyira ha nem jobban kémkedik és gazdasági, politikai, stb károkat okoz nemcsak az ellenségeinek de még a saját szövetségeseinek is. Egyik kutya másik eb.
U.I:
Egyébként a cyberpunk 2077 ebben nagyon is realis.Tényleg igy működik a világ, a kormánynok és a cegek is, csak ezek a nyílt tamadasok, haborúk vannak eltúlozva de a felszín alatt tényleg megy az egymas elleni kémkedés gazdasagi, politikai vagy akar fegyveres háború. Te en vagy a többi kisember pedig annyit jelent nekik mint az arasakának a sarki tech sebész a játékban. -
válasz
Maelephant #21053 üzenetére
Ez kő kemény ruszofóbia, paranoia és összeesküvéselmélet keveréke.
-
Kipróbáltam minden lehetőséget.
Egyébként én most direkt mindent átolvastam, szilánkokat, claire gépét de ez a transz dolog nem tudom honnan jött itt a fórumon.Még csak utalás sincsen rá.Volt valamilyen műtétje azt kész.Ebből leszűrni a transzneműséget elég meredek...Mindenképp megöli ha nem fejezed be a versenyt.Nem tudod lebeszélni róla. -
Rendben köszi srácok kipróbálom a tanácsokat.
Más.Mi történik ha nem hagyom, hogy claire a versenyen
megölje a fószert?Akkor is nekem adja a kocsiját?Mert azt kipróbáltam hogy megnyerem a vesrenyt de rosszul jártam mert megharagszik rám és nem adja nekem a kocsiját csak rongyos 4200 eurodollárt kapok a győzelemért a kocsi meg sokkal többet ér.Most végigvezettem a versenyt megint de harmadszorra már nincs kedvem.Párbeszedekkel meg lehet akadályozni a gyilkossagot azt látom de akkor is nekem adja a kocsiját?Ha nem akkor inkabb hagyom megint hogy kinyírja a fószert(mint az első karakteremmel). -
Na jól van srácok köszi akkor nem adom fel pedig az volt a tervem, hogy a sileres érettségi vizsga után örökre elfelejtem az angolt.
Viszont az angol nyelven, angol felirattal az elég meredeken hangzik szerintem azzal én tuti nem tudom megtanulni.Esetleg még fordítva az angol felirat magyar nyelv amit próbáltam es az sem volt rossz.Valtogatva a kettőt fogom majd(angol nyelv magyar felirat és fordítva). -
válasz
Maelephant #20987 üzenetére
4 éve azon vagyok hidd el!Több százezret elköltöttem, könyvekre, folyóiratokra, magazin előfizetésekre, unalmas sorozatokat szenvedtem végig csak hogy magyar felirattal, angol nyelven nézzem de mindhiába.A 4 év alatt két 4-es dolgozatot irtam és 3-asokat meg ketteseket leginkább.Igaz még egyest soha de szerintem ebben benne van a tanár jóindulata is mert látja hogy mennyire akarom, gyakorlok, részt veszek mindig az óráin(anno jelenléti most meg online formában).Pont tegnap gyakoroltunk erettségi feladatokat és még azt mondom a szövegértés úgy ahogy de az a nyelvtan mikor szófajokat kell egyikből a másikba kepezni az abszolúte nem vagy az igeidőkön kívü(mert azok mennek valami miatt elég jól)többi nyelvtanirész és főleg saját szavas fogalmazás az nem megy vagy nagyon-nagyon gyengén.Ahogy Vesa is írja én képtelen vagyok angolul gondolkodni és szó szerint fordítok aminek a vege hogy kb 2 mondat után értelmetlenné válik az egész és elvesztem a fonalat.Ha valamit 4 év alatt nem tud az ember megtanulni akkor azt kár erőltetni szerintem(persze váltakozó lelkesedéssel és intenzitással de többnyire nagyon szorgalmasan és kitartóan tanultam).Egyszerűen el kell fogadni hogy ez nekem nem megy.Viszont mondjuk történelemből vagy irodalomból hibatlanra csinalom az emelt szintű érettségi feladatokat és töriből emelt szintű érettségi vizsgát is fogok tenni májusban.Örülnék ha az angol menne de sajnos nem és annyira soha de soha nem fog hogy valóban teljes egészében megértsek egy játékot magyar feliratozás nélkül(persze egy olyant aminek van is története, nem pedig egy arcade autóversenyes vagy focis játékra gondoltam).
-
válasz
csababarca #20983 üzenetére
Ez eszembe sem jutott.Örökké vagy az is csak limitált gyilkosságig utána?
-
válasz
Ovisbig #20966 üzenetére
Nekem pl női karakterrel már nem dobta fel a lehetőséget
, hogy panamnél bepróbalkozzak vagy udvaroljak neki pedig itt azt írtak be lehet nála is csak elutasít, ahogy judynál is férfi karakter esetén az meg is volt 2x is elutasított.Claire karaktere szerintem egyertelműen nő és hetero hiszen férje is volt de vele nem is lehet sehogy se romancba keveredni tudtommal.Ezt a transz dolgot én még nem is hallottam soha....
Szerintem férfi karakterrel lehet a legtöbb helyen bepróbalkozni vagy románcba keveredni(judy, panam, kerry, river míg nőivel panam nekem még egy mondat erejéig sem engedte a próbalkozast sem.Transz karakter meg eszembe se jutott.Gondolod hogy akkor mindenkivel le lehet feküdni?Érdekes lenne az biztos.
-
válasz
Maelephant #20952 üzenetére
Azt eredetiben is élveztem, hiszen csak a felirat magyar, a hang az eredeti...és ez minden játéknál így van.
-You....you are...crazy!(valami ilyesmit mondott.
Magyarul írta hogy maga...maga tényleg őrűlt!
Tanulom az angolt 4 éve de pocsékul megy főleg a hallásértésem (esti gimis szinten amúgy is édes kevés amit tanítanak, örülök ha májusban le tudok belőle érettségizni).Soha nem fogok tudni annyira angolul, hogy teljesen angolul, felirat nélkül egy játék történetét, párbeszédjeit megértsem 100%-ban ezt tuti(cserébe viszont más tantárgyakból sokkal jobb vagyok).Ahhoz hogy egy ilyen volumenű játékot tényleg érts(nem csak részleteket, feliratokat, mondatokat hanem az egészet úgy mint magyar felirattal) ahhoz komoly szinten kell tudni angolul.Biztosra veszem hogy annyira angolul a fórumozok nagy része sem tud még az se aki felirat nélkül játszik.Persze a save,load,weapon sell,buy,stb szavakat mindenki ismeri de hogy folyékonyan tényleg értsen mindent magyar felirat nélkül az a játékosok elenyésző része, ezt biztosra veszem.A magyar szinkront én se szorgalmazom de a feliratot viszont igen. -
válasz
Lacielvtárs #20925 üzenetére
Angollal én is hadi lábon állok, nyugi!Van hozzá magyarítás.Ugyan úgy minden magyar benne mint a cyberpunkba.A párbeszedek persze angolul vannak de magyar felirattal, mint a cyberpunkban egy az egyben.A magyaritást le tudod tölteni és csak a játék mappájába kell bemásolnod.PÜ-ben küldöm a linket.
-
válasz
Lacielvtárs #20917 üzenetére
És akkor ez már befolyással lesz a többi játékodra is.Controlt nyomom még a cyberpunk mellett és tiszta profi lettem abban is.Cyberpunkig annyira béna voltam hogy a legelső ellenfeleken se tudtam átjutni, azt se tudtam mit csinalok, most meg terminátorként osztom a halált abban a játékban is. Igazi tanulópénz a cyberpunk ha kezdő gamerként az első játékod amit végig játszol.
-
válasz
Lacielvtárs #20853 üzenetére
Nem kell megvárni feltétlenül amíg kiírja, hogy túl sok tárgyat cipelsz.Én mindig szétszedem azt amit nem használok. Pl szerzek egy erősebb páncélt vagy fegyvert akkor cserélem le és a régit szét is szerelem.Vagy a drágább páncélokat(vannak amik több ezret érnek) eladom egy leadóponton.A tárgyösszetevőkből van több fajta de a leggyakoribból lehet készíteni a lőszert.Meg én aktiváltam azt a képességet hogy a szemetet automatikusan szétszerelem tehát azokat is felveszem mindig mert tárgyösszetevő lesz belőle egyből. Nem tudom pontosan hányadik szinttől lehet lőszert készíteni de lehet hogy már egyből. Próbáldki! Vegyél lőszer tárgykészítési leírást ha nincsen(de szerintem van már neked is) éspróbáld ki
-
válasz
Lacielvtárs #20847 üzenetére
A végtelent úgy értem, hogy bármikor tudsz csinalni ha kevés lesz vagy elfogy.Egyebként pisztoly lőszerből 500 a max amid egyszerre lehet,puskából, sörétes és mesterlövészpuskából 100, gépfegyver lőszerből azt hiszem 700 talán.Elvileg csak tárgyösszetevő kell hozzá és tárgykészítési leírás.Szedj szét mindent amit találsz és nem kell(fegyver, ruha,szemét,stb) azokból lesznek a tárgyösszetevők. Több ezer szokot lenni belőle nekem mindig egy doboz lőszer készítése pedig 7-9 összetevőbe kerül. Ha valami miatt nincs lőszer tárgykészítési leírásod(bár a lőszerekkel együtt azt is lehet mindig találni) akkor venni is lehet boltokban.Tárgyösszetevőd pedig biztos van ha szétszereled a talált felesleges dolgokat.
-
válasz
Lacielvtárs #20842 üzenetére
Lőszert készíteni sokkal célszerűbb és lényegében véve végtelen mennyiségben tudsz gyártani.
-
válasz
Lacielvtárs #20821 üzenetére
Pénzt lehet gyűjteni sokféle módon meg van egy bug a játékban aminek hatására egy képet 4000-ért tudsz eladni majd ugyan onnan vissazvásárolni 5 eurodollárért.3995-öt nyersz rajta.10x megcsinálod az már 40 ezer.Én kocsit csak kettőt vettem az első karakteremmel.A Rayfield aerodnightet és egy sivatagjárót.Szerintem bőven elég amiket adnak a játékban és amiket el tudok lopni.Így a végén már mindig kb félmillió eurodollár volt a számlámon, úgy hogy az összes elérhető kibervert megvettem( szó szerint mindet).A melléküldikkel simán össze tudsz gyűjteni pénzt bármire, persze ha valakinek az a mániája, hogy az összes elérhető autót megvegye az azért hosszadalmasabb dolog de megvalósíthato.Eladni nem lehet az autókat szerintem.
-
Scooter az Aldecadó táborban gitár nélkül is nyomja a dance-t!
[link]
Ja amúgy most néztem és highen nyomom a játékot asus gtx 1650S karival és i3-10100f procival.Ezek szerint evvel a konfiggal is elviszi highen, de amúgy én még így sem látom szépnek a játékot annyira mint amennyire a közvélemény tartja.... -
Köszi fiúk!ME nagyon jó lenme mert annak nagyon komoly története van de csak remastered mert annyira retro nem vagyok hogy 10-15 éves grafikán toljam 😂😂😂
(#20794) Vesa
Köszi a játék címeket!
Elder scrolls kiesik mert nincs kontroller tamogatás.Billentyű plusz egérrel.képtelen vagyok jatszani.Elder onlinet megvettem akciósan 3 ezerért aztán visszavetelt igenyeltemert nincs kontroller támogatás meg fejleszteshez kell a nyelvtudas ott erősen és magyarítast nem találtam hozzá. -
Amúgy elképesztő, hogy az első végigjátszásomnál a Mower hadnagyos kiberpszicho küldetés volt bugos és nem tudtam végigcsinalni most meg a dr diszkontos....
Hiaba győztem le és kutattam kerestem át mindent a küldi megakad a gyűjts infórmaciokatnál.Múltkor a Mower hadnagyosnal csinalta ezt. -
válasz
anubis6 #20789 üzenetére
Hú köszi, de rendes vagy! Ezek mind open world játékok?Witcher 3 megvan megvettem akciósan epic game-n csak még bele se néztem.Far cry 5 is megvan abba se néztem bele.Gta5 is csak a magyar nyelv hianya miatt élvezhetetlen a számomra, de gondolom ha controllhoz van magyaritas akkor gta-hoz is
Meg a nyelv hianya miatt se farmolni, se fejlődni nem tudok az online verzioban+ mindig 1 óran belül megöl valaki....😟
RDR2-őn gondolkodtam még annak nagyon jó híre van csak nem tudom van magyarítas vagy magyar felirat benne?Nekem ez fontos ha egy jatékot megveszek 10-15 vagy még több ezerért(kb 3 ncore-os régi jatékom van még december végéről azóta csak legális forrás mert tudom fejlesztőket támogatni illik) akkor azért legyen magyar nyelv valamilyen formában mert különben élvezhetetlen számomra.Olcsó regebbi 2-3-5 ezres akciós meg ingyenes játékokat (pl most rage 2 epicen) veszek zsákszámra de azért a 10-18 ezret meggondolom már(pl rdr2,cyberpunk,stb).Én azt se tudtam hogy a g2a vagy eneba oldalon arulnak lopott kulcsokat.Vettem azokrol is játékokat jóhiszeműen.Cyberpunk is onnan van bár így sem volt olcsó .....
Szóval akkor elvileg ezekhez amiket írtál van magyar nyelv neten?Mass effect ezer éves játék nem gagyi mai szemmel nézve már? -
Ja még akartam kerdezni, hogy
annál a küldinél ahol a gyógyszert kell megtalálni és Wiliam Hare-t legyőzni már sokadszorra nem talalom a gyógyszert. Ez egy bugos küldetés tudom, de a sokadik visszatöltésnél.sem találom.Mindig lőnöm kell egyet erre megjelenik a főellenség william aztán megölöm de gyógyszer sehol sincsen.Mit tehetnék?Kb 5x kezdtem már ujra a küldit -
Pontosan.Jó lehet aki túl van már 1000+ játékon és 10-15-20 év gameres múlton annak nehéz újat mutatni és a bugok is jobban feltűnnek de nekem hatalmas élmény a játék.A Controllal kezdtem pc-s gameres pályafutasom, elég gyatrán ment (angolul is 3,5 éve tanulok esti gimis szinten, heti 3 órában és 3-as vagyok belőle, idén érettsegizek belőle elvileg ha sikerül, majd kiderül) és néhány óra játék után vettem meg a cyberpunkot.Pár napja elkezdtem megint a Controllt magyarosítva és a cyberpunkos tapasztalatommal.Hát teljesen más volt.Nagyon jó!!!Sokkal tapasztaltabb,határozottabb vagyok abban is meg cyberpunkban is. Viszont meg semközelíti a Controll a cyberpunkot történetben.Most hogy magyarul játszok mindkettővel.....hát....
Sokszor kerestem az x-et a Controllban amikor párbeszed kezdődött, hogy majd én válszolokaztán rájöttem az nem ez a játék.Meg van adva, hová, mikor és miért.Egészen más.A cyberpunk minden hibájával együtt egy nagyon jó,összetett,és szerteágazó játék.Majd nézd meg kb 5 év múlva hogy fognak beszélni róla!Legenda lesz.
-
Nekem másodikra női karakterrel is teljesen más.Pl annál a Wakako-s küldinél amit mar írtam mashogy döntöttem és teljesen mas történt.Meg rengeteg minden más és máshogy is csinálok.Sokmindent nem vettem észre elsőnek, azt sem tudtam mit csinalok, mire figyeljek kezdő gamerként de masodikra már csomó minden feltűnt.Parbeszédek értelme,utalások,következtetések,stb.
Szóval többször is érdemes végigjátszani tényleg.Nagyon nagy hatassal van/volt rám a játék.Engem a bugok azért nem taglóznak le annyira mert kezdő gamer voltam a játék elején és nekem hatalmas élmény az egész.Evvel feküdtem, álmodtam és keltem.Érzelmileg kötődtem a játékhoz és annak világahoz szó szerint.Még csak most kezd lecsengeni bennem az egész.Például elsőnek fel se tűnt hogy amikor elsőnek roguéhoz mentem akkor épp panam jött ki tőle mérgesen.Most észrevettem és követtem.Kiment az afterlife elé és mobilon valakivel nagyon veszekedett.Meg egy csomó mindent észrevettem, megértettem amit elsőre nem. (#20768) Lacielvtárs
Jobb azért nem lesz csak más.Akármennyit bénáztál te is kezdő gamerként azt az élményt már nem kapod vissza mint amikor elsőnek mentél a babaházba és mészároltál le vagy 80 embert(most ez csak egy példa a sok közül).Nekünk ezek hatalmas élmények.Ráadasul én elkezdtem magyarítva a Controlt is és már ott is tiszta profi lettem a cyberpunknak hála(tudok célozni,stb).A kezdő lökés megvan mostantól minden jatékban könnyebben boldogulunk majd(főleg pc-n magyarosítva).
-
válasz
Ovisbig #20760 üzenetére
Nem, nem üti egymást.Női karakterrel még nem tartok ott de a férfival végig vittem és akivel csak tudtam lefeküdtem.Panammal és Kerryvel is szerelmi kalanba bonyolódtam.Bennem volt annyi nyitottság bár utána nem kerry-t hívtam hanem panamot mindig mert "érzelmileg" ahhoz kötődtem kerry annyira nem szimpi mint karakter sem csak a hecc kedvéért és a történet sokszínűsége miatt tettem meg vele is.
#20761) Lacielvtárs
A fő törzénetből a felvonulas után már nincsen sok.Még egy nagy küldetés/akció.Viszont vannak a panamos,judys,riveres,kerrys,johnis melléküldik amikkel együtt már elég tartalmas az egész játék(es akkor méga rengeteg mellék küldetés)
-
A végjáték előtt mindent meg tudsz csinalni mert figyelmeztet.Aztán meg nem kell újra végigjátszanod a teljes játékot a többi befejezéshez hanem csak a végjátékot(kiveve persze a női/férfi karakter közti történetbeli különbségeket pl romancok mert ahhoz ujra kell a jatékot jatszani másik karakterrel).
-
Még el kell menned a felvonulasra hanakóért aztán utána már a következő főküldetés melóval a vegjátek kezdődik.De amúgy mielőtt belekezdesz figyelmeztet hogy innen már nincs visszatérés amíg a játékot be nem fejezed(utana meg lehet majd csinalni a kihagyott dolgokat és a többi befejezést kiprobálni múgy) és ha van lezáratlan ügyed, küldetésed akkor csináld meg
-
-
Tudtátok ha Wakako Okada egyik küldetését nem teljesítitek
akkor egy másik kapcsolatra tesztek szert és abból egy újabb melléküldetés nyílik meg?Nem öltem meg Joshuát most a 2. karakteremmel és a wakako küldetést is sikeresnek vette, nem dorgált meg a fixer sem hogy nem nyírtam ki és még keresztre is kellett feszítenem szegény fószert.Nekem ez új volt mert előzőleg megöltem a Joshuát.Ki tudja hány ilyen küldi van ahol a döntésektől függően még megnyílhatnak új küldetések is -
válasz
juliensorel #20704 üzenetére
Persze tudom én. Nem is sértődtem meg vagy ilyesmi.
Meg nem is kérdeztem csak megállapítottam hogy 29 ezer tölténye van a fegyvernek.Igazábol azt sem figyeltem hogy annyi pénzem van egyből bugnak gondoltam(mert abból van rengeteg a játékban, így az előítéletem érthető). -
válasz
RetepNyaraB #20701 üzenetére
Én is így voltam evvel.Találtam egy szovjet revolvert ami 700+ dps volt es azt fejlesztettem 800 körülire es az is lett a fő fegyverem.A fejlesztés részét tényleg jobban megcsinálhatták volna.
-
válasz
cikasz #20698 üzenetére
Mi van ha nem tudok olvasni?Vagy nem tudok magyarul?Esetleg funkcionális analfabéta vagyok és nem tudom értelmezni azt a sort, hogy minden lövés pénzbe kerül, vagy félreértelmeztem.Esetleg el sem olvastam a szöveget mert nem jutott eszembe, hogy a "pénzemet lövi el".Legvégső esetben pedig talán csak bugnak gondoltam a dolgot és nem kötöttem össze a golyók számát a pénzemmel.
-
válasz
Executioner #20678 üzenetére
Ezt nem tudtam.
Ez bug vagy direkt van így? -
-
válasz
RetepNyaraB #20623 üzenetére
Akkor ugyan annyi végjáték van minden karakterrel?
Az sem befolyásolja a dolgot, hogyén ferfi karakterrel lefeküdtem kerryvel is(panammal is amúgy)?Van egyáltalan olyan hogy kerrys befejezés?Mert pl most felkínálta hogy kerryt vagy panamot hívom fel és én panamot hívtam az első befejezésnél, aztán a nomadokkal nyomtam végig a sztorit. Ui:Gondolom van Judys happy end is női karakterrel pluszban, ugye?
-
válasz
RetepNyaraB #20619 üzenetére
Ok köszi, bár a második végigjátszást nomádként akartam végigcsinálni és női karakterrel.Valahogy a céges háttér nem annyira vonz.A való életben is inkább az utcakölyök áll közel a múltamhoz, gyerekkoromhoz
Viszont kipróbálom mindenképp akkor azt is. -
Most fejeztem be az első végigjátszásomat.A panamost valasztottam.
Nagyon jó hogy utana visszarak a játekba és újra végig lehet tolni a befejezést más választásokkal.Nekem még hanakóst, roguest és kerryst adja be lehetőségként miutan kijöttem az étteremből.Most a hanakóst próbalom ki.Ezeken kívűl vannak még titkos befejezések amiket el tudok érni valahogy?Láttam is sokan valami secret endinget írogattak vagy mit....
Ezekre hogyan van lehetőség? -
válasz
anubis6 #20612 üzenetére
Én is szeretem de pc-n teljesen kezdő gamer voltam mikor elkezdtem a játékkal játszani így nekem még a könnyű fokozat is kihívás volt, az elején. Sokat tanultam meg fejlődtem a játék alatt így mostmár nyilván más játékoknál sem fogok annyit bénázni és megpróbálkozom majd a normal fokozatokkal az easy vagy very easy helyett. 😀
-
-
válasz
juliensorel #20598 üzenetére
Mondjuk ez a nem halálos dolog is érdekes.Egy baseball ütővel simán meg lehet ölni egy embert(még átlag emberként is nemhogy harcedzett zsoldosként).
-
válasz
juliensorel #20588 üzenetére
😂😂😂
De komoly!Ez a trükk Razor ellen is bevethető szerinted? -
-
Akkor szerintem a szinted alacsony még.Ozobot és a latin fickót én is csak másodszorra tudtam lenyomni.Esetleg próbáld meg berakatni az időlassítós kibervert.Ami 15 másodpercre 50%-ra csökkenti az időt.Nekem úgy sikerült.Nem skill függő szerintem mert én az utcai bunyora és fizikai erőszakra nem nagyon raktam semmit.Esetleg a kibervereknél a kültakarót csonterősítőkkel turbozhatod(eleterő növekedést okozó csontváz vagy mi volt nekem).
-
Hány kerrys küldetés van összesen? Most hívott, hogy
talalkozzunk a yacht kikötőnél este 7-kor.Már túl vagyunk a 3 kiscsajos küldetéseken meg elmentem a közös koncertjükre is.Ha bemegyek ez embersbe akkor utana gondolom már nem lesz lehetőség a többi küldit megcsinalni
ha van egyáltalan még.Van még vagy ez már az utolsó kerrys küldi lesz? -
Igen az megvan, ahogy a sáskapengék és a monoszál is. Egyébként a monoszál a legnagyobb sebzésű a játék szerint nem a gorilla kar, de tök mindegy mert kb ugyan annyi ütés,vágás, csapás mindhárommal hogy megölj valakit.
Viszont még ez is kevés volt nekem Razorhoz. Még a 16mp-s időlassítós kiberdekket is berakattam a 10/8/6-os szuper ram helyett a bunyó idejére de hiába. Az az ember legyőzhetetlen.
Lőfegyverekkel lehet a legjobban boldogulni szerintem. A gorilla kar távoli ellenfelekkel szemben mit sem ér ahogy a monoszál vagy a sáskapenge sem. Egy jó erős tápolt revolverrel, puskával vagy mesterlövész puskával a vége felé már egy lövéssel elintézek bárkit de a gorilla karral max a civileket lehet egy ütéssel kivégezni. Vissza is rakattam a sáska pengét. Az látványosabb.
Egyébként szerintetek melyiknek van több haszna?
A 10/8/6-os ramnak vagy az időlassítós kiberdekknek a végjátéknál(miután bemegyek az étterembe hanakohoz)? -
válasz
proci985 #20548 üzenetére
Hát köszi a kimerítő leírast de ebből jó ha a 10%-át megértettem 😂😂😂
Ez nekem nagyon magas és a "szakszavak" is értelmezhetetlenek számomra.Az altalam hasznalt fegyvereket szoktam fejleszteni max és lőszert gyártani, meg egyszer kétszer gyorshekk készítést probaltam ki.Kaját, italt megeszem megiszom, szeméttel nem foglalkozom.A többi: common, uncommon, recipe, rare, transmute, meg isten tudja meg miket irtál nekem kínai.Pénzem is van elég, több is mint amennyi kell.
Ilyen mélyen én nem látom át ezeket és nem is fogom soha szerintem. -
válasz
Lacielvtárs #20542 üzenetére
Kell hozzá gyakori tárgyösszetevő(a tárgyösszetevőket is szedd fel mindig.Van gyakori, nem gyakori, ritka, epikus, legendás) és tárgykészítési leírás(ezeket is a holttestektől lehet elvenni meg talalni ahol a lőszereket).Aztán a tárgykészítésnél kikeresed azt a lőszertípust amit csinalni akarsz(vannak puska, sörétespuska,pisztoly,mesterlövészpuska, géppuska lőszer típusok) és csinalsz pár dobozzal belőle.
-
válasz
Lacielvtárs #20540 üzenetére
Azért nézegesd hogy lőszert tudsz-e már készíteni.A helyeket ahol teljesítesz küldetést pedig vizsgáld át alaposan mert lőszerek szoktak lenni dobozokban.
-
válasz
Lacielvtárs #20528 üzenetére
Akkor azért.Egy szint sokat számít.Ott a környeken is nézhetsz küldiket meg vannak ott kint is bűnesetek, szervezett bűnözői csoportok, stb.Ott is tudsz fejlődni ha nem túl nehezek az ellenfelek de azt hiszem ott kint még azon a szinten amin te vagy nehéz minden küldi meg a bandák is.
-
válasz
Lacielvtárs #20526 üzenetére
Nem léptél szintet azóta?Lehetséges amúgy simán.Nekem egy veszély nagyon magas besorolású küldetést sikerült megcsinálnom, háztetőről mesterlövész puskával.
A kis ember nagy pofája nevű küldetés még 30.szint felett is nagyon magas besorolású maradt.Gondoltam megpróbálom már 30. szinten túl.Be volt szerelve a dupla ugrás így felugrottam a házetőre és onnan szedtem le őket szép lassan.
A mérsékelteket meg tudod már csinálni de abban is van ami nehezebb természetesen. -
válasz
BoneDragon #20509 üzenetére
Ja értem.Akkor évi 1-2 jaték 😂
Marad a pc. -
Az Arasaka birtokról tudtok valamit?
Miután vegeztem Danny birtokán egy tarott lapért elmentem a szomszéd villa falához és mit látok?Tele őrrel mert ez egy Arasaka rezidencia.Be is mentem hogy átkutassam és az örséget likvidáltam valamint kifosztottam az épületet. Viszont gondolnom nem véletlen pakolták tele őrökkel és minden földi jóval.A végjátékban lesz még szerepe az épületnek?Nem baj hogy bementem csak úgy és akcióztam?Nehogy bugot idézzen elő a korai erkezésem vagy ilyesmire gondolok. -
válasz
juliensorel #20482 üzenetére
Köszi szépen. Sejtettem.Akkor inkább hagyom.Sokat kene vissza mennem.A bunyókat is megcsináltam már, mégegyszer nem fűlik a fogam hozzá.
-
Van még egy a térképen csak kérdőjellel jelölt küldetés amihez ha odamegyek nem érkezik hívás egyetlen fixertől sem.
Felmegyek a jelölt pontra (miután megöltem a rám támadó gengszetereket) és ott egy szobaban egy nő fekszik egy fotelben számítógépre kapcsolva.Monitorok vannak előtte és az egsikre ez van írva: Segítsen!
A másikra: A hűtőfolyadék a fürdőszobaban van!
A harmadikra már nem emlékszem.A fűrdőben tényleg van hűtőfolyadék de nem tudom odaadni neki vagy beilleszteni bárhová is mert nem jelenik meg x vagy valamilyen betü vagy bármi.A küldetesnek neve sincsen (csak annyi hogy ki tudja mit talalhatsz)mert nem aktivizálódik, hiszen senki sem bíz meg vele.Ez bug, gondolom.Van akinek sikerült azt a küldetest aktivizalni és megcsinálni?Kitől es hogyan lehet azt a megbízast megkapni? -
válasz
RetepNyaraB #20457 üzenetére
Ok köszi.Átvezetőket, párbeszédeket mindig végignézem, végighallgatom, főleg hogy a feliratozas miatt minden szavát értem is.Meg hát ez lenne a lényeg is.A története.
-
Na én meg közben elértem a végjátékhoz.
Az étterem előtt ahol találkoznom kell Hanako Arasakával kiírta, hogy innen már nincs visszatérés csináljak meg minden mellékküldetést.A chippin in küldetésből van hátra még akkor azt megcsinálom aztán jöhet a finish.Egy kiberpszicho küldetést bug miatt nem tudtam végig csinálni más minden megvan szerintem.Ja, Ben Isis azaz Nancy-t soha nem tudtam elerni hiába hívogattam, azt írja mindig hogy várjak addig amíg felveszi a telót addig csináljak más küldetéseket.Valakinek sikerült azt végig csinálni?Ha bemegyek az étterembe akkor időben kb mennyi van a végéig ha folyamatosan játszom?1 óra mondjuk?Vagy annyi már nincsen?Holnap egész nap melózom és ha kevés van már hátra belőle akkor nem állok neki este fáradtan mert ki akarom élvezni a végét.Majd másnap kipihenten 😊 -
válasz
Lacielvtárs #20453 üzenetére
A küldetéseknél mindig írja hogy a veszély milyen nagy.Nagyon alacsony, alacsony, mérsékelt, magas, nagyon magas.A mérsékelteket még meg lehet csinálni.Meg tápold a karaktered a felkialtójeles mellék küldetésekkel. Ne rohanj végig a fő szálon és fő mellék küldetéseken.Az utcákon a bandákkal is le tudsz számolni, bűneseteknél írtani őket azokkal is fejlődsz sokat.Én amikor autoztam/motoroztam egy egy felkiálltó jelhez a térkepen közben minden aktualis bűnesetnél, szervezett bűnesetnél megalltam és leszamoltam a bandakkal, (amelyikkel tudtam mert pl a valentínók nagyon erősek 20.szint alatt esélyed sincs ellenük).Kezd a tyger clawsokkal a környékeden!
-
Sikerült végül.Szerencsére volt egy automatikus mentés a beparkolás előttről.Újra beparkoltam és most elvégzettnek tekintette a küldetést.Mondjuk idegesítő, hogy 7-8 küldetésenkét vissza kell menni egy mentést mert bugosak a küldik(nekem ez már kb az 5. ilyen).
-
A Dakota féle radarszerelem küldetésnél a
radar az a kocsiban van aminek a tetején egy radar forog gondolom, ugye?Mert elhoztam a kocsit, beparkoltam a garázsába de nem történik semmi nem veszi teljesítettnek a küldetést az autóba meg már nem lehet beszállni(tehát akkor érzékelnie kell a játéknak hogy a garázsban van).Egy újabb bug vagy szerintetek kihagyhattam valamit? -
válasz
Lacielvtárs #20422 üzenetére
Nekem a tárgykészítésekkel, lőszerkészítésekkel volt gondom sokáig.Volt hogy harc közben fogyott ki a töltényem és fegyvert kellett váltanom, közben majdnem megöltek.Egyébként az elején szerintem nehéz a játék amíg fel nem táposodsz.Lőszert sem tudsz készíteni tárgyleírás nélkül, stb.Azt sem tudtam melyik képesség mit takar csak raktam a pontokat össze vissza.de aztán ki tapasztaltam hogy inkabb fegyvereket hasznalok és kevesbé pengéket ezért a reflexekre, testre raktam pontokat.Hekkelésből csak a távoli deaktíválast használom lövegek, aknák, robotok hatástalanítására ezért a kezdetben sokat fejlesztett intelligenciát is elhagytam mert alig használtam.Az a berongyolok és szitává lövök tipus vagyok evvel a karakterrel így a lopakodást, hidegvért sem fejlesztettem.Ezt majd ki tapasztalod és úgy fogod fejleszteni a karaktert úgyis. Én is evvel a játékkal kezdtem a pc-s gamerkedést igazából még célozni sem tudtam az elején(főleg hogy kontrollerrel játszom).Aztán egyre jobban belejöttem. Én már attól félek hogy ha véget ér a játék akkor a többi amim van (még csak belenézegettem párba de félbehagytam mindet és csak evvel játszom már) meg sem fogja közelíteni és ki tudja mennyit kell várni egy hasonlóan jó játékra.A witcher 3-at is megvettem mert azok csinálták akik a cyberpunkot de még nem néztem meg milyen meg az fantasy stílusú, teljesen más mint ez. Szóval nem egyedül vagy itt teljesen kezdő mert én is az idén kezdtem el játszani pc-s játékokkal.
-
válasz
Lacielvtárs #20418 üzenetére
Kérdezz nyugodtan én is mindig mindent megkérdeztem mikor elkezdtem a játékot.Ráadasul ez az első pc-s játék amivel igazán sokat játszom tehát nálam minden téren kezdőbbet nem nagyon találsz.A cuccok nem vesznek el amiket addig gyűjtöttél(nekem is ez volt anno az első gondolatom).
-
válasz
juliensorel #20413 üzenetére
Ok köszönöm így könnyen megtalálom.
(#20414) jonnyjoker01:
Igen ott tartok mert azt írták itt hogy a takemurás szál a legrövidebb így én minden mellékszálat megcsináltam előtte és a térképet is letakarítottam csak pont a tarottosat meg ilyesmiket akartam kihagyni de akkor ezek szerint az fontos lesz majd.Jó tudni.Köszi 😊
-
válasz
juliensorel #20411 üzenetére
Ok köszi szépen
Sajnos már nem emlékszem melyik volt ez a küldetés vagy hol volt a városban.Tudnál segíteni, hol vagy hogyan találom pontosan meg?
-
válasz
juliensorel #20398 üzenetére
Nekem még mennyi van hátra kb a fő szálból?Van még néhány mellék meló(delamain, gyepálások)de a fő mellékszálakat már lezártam.Most folytattam a rég félbehagyott Takemuras fő melót.
A fő szálon ott tartok, hogy bejutottam az Arasaka komplexumban és elhelyeztem a szoftvert a rendszerükben.Johhny esetében pedig túl vagyok a woodoo boys-os reszen ahol a fekete fal mögött talalkoztunk Alt-al.Ezek után megöltem mindenkit de annak a szálnak nincs folytatasa tovább már csak a Takemuras van fő meló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile 2
- Tesla topik
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Gitáros topic
- Overwatch 2
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest