Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HJ.Henry
tag
Sziasztok!
Tudnátok segiteni egy abszolut kezdönek?
Most karácsonyra kaptam ezt a játékot ajándékba Fel is telepitettem,elinditottam majd ámultam a bevezetö videón stb.
A játék alapból 1024*768-as felbontásra állitotta és mindent közepes minöségre.
Neki is álltam játszani,de ezután jött a hidegzuhany.A játék szinte mindenhol akad,akcióknál szinte lefagy,és állandóan kidob a játékból
Nemegyszer csinálta hogy kék képernyövel dobott ki,még olyan is volt hogy a játékot megállitottam az escapevel mert beszéltek hozzám ésigy állás alatt azt vettem észre hogy már megint kék képernyö van a kijelzön és már listázza a fizikai memóriát
Elolvastam itt a crysis optimalizáló irást,de nekem az szinte kinai.Nem igazán értem hogy holl mit kell állitani,ugylátdszik én ehez hülye vagyok.
A lényeg a lényeg,igaz hogy nem egy erömü gépem van,de azért azt hittem hogy egy ilynen is elmegy valahogy ez a játék(konfigom a nevem alatt),annyi változás lesz holnaptól hogy 2gigára bövitem a ramot,hátha az segit.
Tud valaki segiteni hogy én is játszhassak ezzel a játékkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest