Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Élesítettem manuálisan egy kicsit az árnyékokon, még szebb lett, bár belekerült pár fps-be. [link]
-
feka007
veterán
Na én is összefutottam eggyel [link]
-
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Bocs, de 10k hozzászólást nincs kedvem végigolvasni, azt szeretném kérdezni, hogy van aki 64 bites xp-n tolja a crysist? Milyen driver vagy patch kell hozzá, hogy hajlandó legyen elindulni? -
törölt tag
válasz Neil Watts #10490 üzenetére
""Úgyhogy elmehetnek a p....ba a 8800 GT/GTS/GTX/ULTRA (esetleg SLI) tulajok... Sírnak, hogy 2560x2048-ba 30-40 FPS-sel megy a játék... ÉS??????? Mit várnak a 8800-uktól??? Azt, hogy 5000 FPS-sel kéne mennie???""
Szép!..van kultúra
[ Szerkesztve ]
-
MaTTeS
senior tag
nemszokásom biost modolni
-
Henker2
addikt
Azé nem kéne ennyire lehúzni a 8800-as tulajokat! Elég durva amit mondtál nem? Örülj neki, hogy neked igy megy a gém, és maradj csendbe!
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Vistaboy
veterán
De jó nektek, csak a High meg a Very High van az agyatokban...
Ha nekem mediumon jól menne a Core-ban, akkor már örülnék...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
feka007
veterán
Medium-high és very high között iszonyú nagy sebességkülönbség van.
-
veterán
-
veterán
válasz MaTTeS #10488 üzenetére
Szia!
Szerinted?
1. Egy jó kis BIOS frissítés
2. Pár száz+ MHZ a procira
3. Pár száz+ MHZ a memóriára
4. Eszméletlen túlhúzás a kártyáraSTB...
Úgyhogy elmehetnek a p....ba a 8800 GT/GTS/GTX/ULTRA (esetleg SLI) tulajok... Sírnak, hogy 2560x2048-ba 30-40 FPS-sel megy a játék... ÉS??????? Mit várnak a 8800-uktól??? Azt, hogy 5000 FPS-sel kéne mennie???
Ja, és még egy dolog: Tudod van egy olyan, hogy KOMPATIBILITÁS... Az ezeknél az összerakott gépeknél aligha van... Én se azt mondom, hogy egy nagy BRAND PC FAN vagyok, de azért mégis csak jobb így...
Neked egyébként milyen véleményed van a MODBIOS-OKRÓL?
Előre is köszönöm a választ!
Core2
-
MaTTeS
senior tag
válasz Neil Watts #10486 üzenetére
és azt hogy csináltad ?
-
veterán
Sziasztok!
Tulságosan elhamarkodottan ítéltem meg a játékot!
EZEGYISTENKIRÁLYQRVAJÓGAME!!!
Az X1700FSC-mmel 1680x1050-be Medium-High beállítások között 30-50 FPS-sel ment a drága!
Core2
-
mad1
veterán
ocsem hogy nem tudnak hosszu jatekot csinalni...hol van az a hl2 ep0,feeling vagy a farcry...
Ne szemetelj ! = Steam
-
Vistaboy
veterán
válasz hangyamark #10479 üzenetére
Az elején talán eldöcög Mediumon...
Amúgy ha rám hallgatsz, egyből Low-on próbálod ki. Szerintem úgy végig lehet menni.
Ne járj úgy mint én, Medium-on játszottam elég jól és szuperül is néz ki a játék így már. De a Core-tól már a Medium sok, Low-on pedig már utána nem lehet játszani (Nem visz rá a lélek)."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
maskimx
senior tag
válasz Mozso26 #10480 üzenetére
szépen attól még mehet neki, ha nekiáll cvarokkal vacakolni. Nekem is csak egy 7900gtm van, mégis sikerült elérni, hogy szép és gyors (min 24fps) is legyen. Szép alatt azt értem, hogy nagyjából medium-high szinten néz ki a játék. Persze akinek ez nem elég, az jobb ha 300 rongyért vesz gépet
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
Vistaboy
veterán
válasz fpeter07 #10470 üzenetére
Az még a jobbik eset, én egyenlőre még a medium grafot is legfeljess diavetítés szintjén tudom elképzelni...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Mozso26
senior tag
válasz hangyamark #10479 üzenetére
NEM
A legvégén nekem le kellett tennem mindent alacsonyra és még ugy is szaggatott. Akkor neked szerinted h fog menni?Configom a nevemnél.
[ Szerkesztve ]
-
hangyamark
csendes tag
szisztok!
pénteken meglessz
az uj gépem...:
gygabyte alap..
core 2 duo 2gh
kingmax 800 2gb
ati x1950 pro 512mb
szerintetek szépen fog futni ez a szuper játék???
Őszinte véleményeket várok...
Előre is köszi -
Pumee baa
csendes tag
Helló!
Végig kerestem a fórumot, de nem találtam hasonló hibát, mint ami nálam jelentkezik XP alatt:
Elindítom a játékot(Demo-nál is ez volt) Bejön egy feket kép, látom tölt a gép, majd van egy pillanatra kattanó hang és a háttérben a fekete képen mintha vmi kör alak lenne, lehet egy nvidia, vagy EA logó. Nem tom hogy indul, mert odáig még nem jutottam el egyszer sem... Viszont! Teljesen véletlenül nyomtam egy 0(nulla)-t és bejött a konzol, szal nem fagy ki a játék, csak itt egyszerűen megáll és az istenért nem megy tovább. Elvileg a konfigomnak bírnia kéne A7N8x-deluxe, mobile barton 2400MHz-en 1 gigram x800xl.
Ha valakinek van valmi ötlete kérlek írjátok meg, nagyon szeretném kipróbálni már...Ha meg mégis volt már ilyen hiba csak lame vok, akkor sry, de linkeljetek vmit. 7.8-as catalyst van fent a 7.10-es egyből kivág és a Hellgate:London sem indul olyankor, arra hivatkozva, hogy nem tudja a kártya a pixel shader 1.1-et , amúgy meg midnenből a legfrissebb driver van .(ez vicces mondjuk, mert utolsó frissítés Nforce2-höz vmi 2005-ös )
Köszi!
Asus A7N8X-E Deluxe, AMD Mobile Barton @ 2400MHz,1Gb Kingstone value select @ 440Mhz, Radeon X800GTO-modded to XL(425/540).
-
feka007
veterán
válasz donsergiooo #10459 üzenetére
Annyit már tudni, hogy a niggerért megyünk vissza a szigetre. Na most azzal, hogy megsemmisítettük az anyahajójukat, le is nulláztuk őket teljesen?
[ Szerkesztve ]
-
ugux
tag
Na, végre vége. Végig vittem.
Leírom a véleményem ha nem baj. Szóval először nagyon tetszett a játék, hangulatos volt és lenyűgöző a dzsungel meg az események..stb. Egésszen addig élveztem amíg a tankokkal nem kellett nyomulni, még az is belefért volna, de nekem nagyon nem jött be az hogy hülye röpködő gépekre kellett lődözni. Jobban örültem volna, ha végig megmarad a dzsungel és az emberek elleni harc "egyhangúsága".
A másik amit nem bírok, ha egy játékban én vagyok a szuperhős (itt a ruha miatt), aztán 1x csak hírtelen magamhoz hasonló ellenfelkkel kell szembenéznem...Had maradjak már meg én a legjobbnak!
A végén meg nem tudom sikerült e valakinek úgy megcsinálni, hogy nem feküldt ki legalább 3x.
Na szerintetek?? -
debut12
aktív tag
válasz fpeter07 #10471 üzenetére
Naja. Még kicsit csiszolnak az MI-n, és a bugokon, és máris egy brutál játékunk lesz, ami valóban korszak alkotó! Már csak a 2Ds dolgokat kellene felupgradelni, de ahhoz még elég gyenge a legzsírabb videókari is! Kíváncsi vagyok még hány év kell ehhez!
A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
fpeter07
veterán
válasz debut12 #10468 üzenetére
Ez a játék nagyon nagyra sikeredett, nekem is tök jól megyeget
Ezek a Minigun-os nanoruhás kóreaiak engem a Medal of Honor Airborra emlékeztetett, mert 2 tár kell a fejébe, megpróbáltam leütni.. hát nem nagyon ment max streght-el
+ Ez a Kjong emberke, elég gyönge lett, csak 2 tár SMG kelett a fejébe -
debut12
aktív tag
válasz nostrum #10392 üzenetére
Ember, akkor ezek szerint te nem játszottál a Tomb Raider Legend-del, ahol 1024X768ban megfeküdt az 512RAMos 7950GT videókarim Dual Core alatt, miután bekapcsoltam a NEXT GEN opciót!
Ahhoz képest 1024X768ban repeszt a Crysis!
Akkor itt hol a korszakalkotó főleg gépügyileg?????A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
ugux
tag
Hello!
Írja le légyszi valaki, hogy a végén ezt a 4 lábú izét hogyan kell megölni. Olvastam itt hogy a lábait kell szétkapni, aztán meg a TAC-al a közepét, de én nem jöttem rá, hogy hogyan kell a lábait leszedni. Hol kell lőni és mivel??
Köszi -
Henker2
addikt
Tud már valaki. valamit a javitásról? Mikor érkezik?
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Vistaboy
veterán
Tíz méterre lévő egy helyben lebegő helikopternek hogyan lősz elébe?
Amúgy már megoldottam, most vagyok a Core-ban, de innen sajnálatos módon csak akkor tudok továbbmenni, ha meglesz az új kártyám. Ugyanis az eddig viszonylag pörgősen futó game hirtelen annyira belassult hogy a diavetítés ehhez képest felgyorsított mozifilm.
Pedig már éppen kezdtem belejönni, idáig nagyon szuper volt a játék, bokorról bokorra lopakodás, jujj...
Mindegy, még bő két hét és meglesz a kártya, addig eldöntöttem hogy kipróbálom a WoW-ot. Most töltöm a 10 napos próbaverziót, ami ugye maga a game (Remélem leér, amíg kitart az account-om... )
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
-
whitezo88
nagyúr
válasz donsergiooo #10459 üzenetére
én azt remélem hogy a másik 2 episode nem csak alienes lesz...
-
donsergiooo
senior tag
válasz feka007 #10453 üzenetére
Ha igaz amit mondtak jó sok HSZ-el arrébb akkor, akkor lesz még episode a Crysisnak! Nah most annó a trailerseknél bemutatott pályákat nem látom benne a játékba! Ilyen az egyik falus ami még kezdet kezdetén volt, iylen az amikor letesznek egy repülőn a gömb elött és ilyen az amikor a DX9 vs DX10 jungle van összehasonlítva! Remélem a következőekben benne lesz! Bár akkor már nem koreaiakkal kéne lövöldözni ... nem is tudom
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
Hack3er
őstag
Az egyik rakéta vetőt megtaláltam a felrobbant benzinkútnál, de hól van a másik?
-
Hack3er
őstag
Segitsen valaki!!!
Még az elején tartok, van két tank amit meg kellene semmisíteni, de nem tudom mivel, dobátam alá gránátot, ért valamit de nem sokat.Hogy kell felrobbantani a tankokat?
-
Alg
veterán
Hali!
Nos, végeztem vele, tetszik, nagyon tetszik a játék. Demo alapján hard-on nyomtam, delta-n nem mertem, de lehet úgy is boldogultam volna vele... Párszor még szerintem végig fogom tolni, főleg ha javítják az MI-t("ilyen hülye katona nem létezik, mint ezek a koreaiak ") meg volt néhány illúzióromboló grafikai hiba is (koreai beül a géppuska mügé, eltűnik, kisvártatva megjelenik vagy 50m-el magasabban a levegőben, szétnéz, lezuhan... öcsém nem tudja min röhögök vagy a leomlott hegyoldal helyén a levegőben ugráló békák...)
Várom a patch-e(ke)t!
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
fpeter07
veterán
Most vagyok a Paradise Lost fejezetnél. Ez az anyahjós pálya... hogy csinálták meg így?
gyönyörű -
realm15
tag
Hello!Nekem most lett me gaz uj gépem:
proci:Intel core 2 duo 2,2 GHZ E4500
alaplap:Msi P35 Neo
vga: Gigabyte 8800GTS 320mb
ram: 2*1giga kingmax 800Mhz
Szerintetek hogyan fog futni a gépemen?APPLE
-
Hushpush
tag
Sziasztok! Az adataimnal van a gépem! Az lenne a kérdésem, hogy gépet szerettem volna fejleszteni, de elment egy része a pénznek! Úgy lett volna, hogy új alaplap+ valami erősebb c2d-s proci + ram(+ 2gb) + 8800Gt! Most azon gondolkozom, melyik legyen: Alaplap + Proc vagy esetleg a Videokartya + a memoria??? Szeretnék 1240x1024 high-on...(az nekem elég) a Crysissal játszani!
-
bLL^
senior tag
Csá all!
Van pár irányításbeli problémám amiben a segítségetek kéne. Be lehet valahogy állítani hogy a crouch(gugolás)-hoz ne kelljen folyamatosan nyomnom az adott gombot illetve a célzásnál csak akkor zoomoljon a fegyó amikor nyomom a gombot? -
Lala6
őstag
Húde útálom most a Crysis fejlesztőit. Melyik volt azaz idióta aki kitalálta ezt a repülős pályát???????
Mennyi van még a játékból ezután? Csak, hogy érdemes-e vele szenvednem? -
kisJack
aktív tag
válasz feka007 #10426 üzenetére
Aha! Köszi!
Csak azért kérdem,mert igaz hogy marha jól néz ki a játék,de azért nem úgy ahogy azokon a képeken ill videókon,amiket előzetesen-reklámként mutogattak.
Persze az is lehet,hogy a vga-m nem támogat néhány dolgot(7600GT),na de ha minden igaz,a héten végre megjön a 8800gt! 7600-al is kipróbáltam high-on,-gondoltam igaz hogy iszonyat lassú,de legalább meglesem hogy néz ki,de mondom-kicsit csalódtam. -
realm15
tag
hello!Nekem most lett me gaz uj gépem:
proci:Intel core 2 duo 2,2 GHZ E4500
alaplap:Msi P35 Neo
vga: Gigabyte 8800GTS 320mb
ram: 2*1giga kingmax 800Mhz
Szerintetek hogyan fog futni a gépemen?[ Szerkesztve ]
APPLE
-
Dr.Én
veterán
válasz #00809728 #10414 üzenetére
Megkaptam,csak nem jó nem ismeri fel a mentést a játék,pedig teljesen ugyan az.
A RECKONING nevü pályán ezek szerint nekem vége a játéknak És amikor ezt a résznél szint újrakezdésre kattintok akkor nagy sötétség lesz a játék fő menüjében.Nem értem
Ez után még kb mennyi van a játékból?[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
törölt tag
Hy!
Anyahajó szétkapva csajjal elutazva a kanári szigetekre.
-
kisJack
aktív tag
Szevasztok!
Árulja már el nekem vki pls hogy hogy lehet very high-ra állítani dx9-ben?
Kösz! -
törölt tag
Hy!
Anyahajon valami 4 lábu izét kell kilőnőm ő lenne az űrhajó amiről írtatok a lábait kell szétkapnom?Majd Tac befogja és megpőrkőli?
-
fpeter07
veterán
Miért akartok maxon játszani nemértem
-
yoid
tag
Crysis uj gepigenye minimum :
intel southbridge 10ghz
ddddr7 30000mhz........mi a manon fut ez full max beallitasokkal?
-
pisti
őstag
válasz nostrum #10395 üzenetére
Sajnos a 8800GTS 320-ból pedig nem jön MEDIUMnál jobb 1440*900-on, ha nem akarok slideshow-t.
Szerintem megéri csökkenteni a felbontást és bekapcsolni pár VeryHigh effektet is. Én ezt tettem, a 800*600 ellenére abszolúte lenyűgöző volt a grafika (az edgeAA azért sokat segít és alig lassít) egy vegyes medium/high/very high beállítás egyveleggel. Macerás, de be lehet állítani, hogy normálisan fusson és szép is legyen. Mondom ezt úgy, hogy ~fele olyan erős VGA erőforrásaival gazdálkodtam.
-
T.Peter
őstag
Sziasztok.169.09-es driver hibái Ennek az állításnak szerintetek lehet hinni? Feltettem, és tényleg jobban fut, egy picivel, de én ilyeneket nem vettem észre, amiket írt(mondjuk ködöt, meg hasonlókat nem is fogok, max editorba). Nektek mi a véleményetek róla? Kiváncsi lennék rá.
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz nostrum #10392 üzenetére
Az Oblivion a grafikát és a fizikát leszámítva mindenben gyengébb a Morrowindnél, rettenetes csalódás volt nekem.
Crysist én az iszonyat béna sebződés miatt hagytam abba egyenlőre... Komolyan hihetetlen, hogy ezt mennyire elszúrták. Az ellenfelek minimálisan reagálnak csak a még nem halálos találatokra, 5-6 golyó után ugyanúgy rohan tovább a fószer, rakétavetővel belövök a házba, összeomlik, az emberek meg sétálnak ki a romok közül, szintén rakétavetővel, ha elé vagy mögé lövök egyáltalán nem érdekli, csak a melléküldött rakétától hajlandó meghalni, ha mellbelövöm, akkor nincs robbanás, csak eldöl, mintha golyót kapott volna és még sorolhatnám... Szal, egy olyan játékban, ami a gyilkolászásra épül ezek nem gyengén idegesítő dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest