Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Ez mi?
Ezt csinálta a demó is egyszerűen nem tudtam feltelepíteni másik gépre kellett felraknom és onnan tudtam áthúzni, de ez egy vicc.
-
-
Frenky87
aktív tag
de idegesítő... minden high és így is ugyanúgy be-be akad. FIXETAKAROOK
///
-
Picco
addikt
válasz Sirandrish #9291 üzenetére
koszi, a procimban bizom, tulkeppen felezett cache-u 6000+ remelem korrigal valamit....nameg sajna nem vagyok halszemu tehat 30fps minimum kell....
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Sirandrish
legenda
huu gyerekek a 7.pálya egy undoritó f*s sz*r trágyalé...nem mondok róla semmit mert ne legyen Spoiler de fuu...
mostmár8. pálya
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Gaboman #9289 üzenetére
minimumnál? és VH-n?
Picco: Mediumon lehet de nem fogadnék rá
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Picco
addikt
hali
eselyes h a konfigomon 1680*1050be menjen mediumond szurok nelkul?
bocs de nem volt idom sokszaz hsz-t visszaolvasni.elore is kosz es udv: Picco
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Gaboman
nagyúr
válasz Sirandrish #9259 üzenetére
Igen +5FPS Minimunmál!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
JohnnyX
őstag
Nem tudom volt-e mar...
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Sirandrish
legenda
válasz p a s s e r #9286 üzenetére
jah az "X"-el lehet....azt tudom igen
nemnagyon szoktam variálni csak ha messziről lövökEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
p a s s e r
őstag
válasz Sirandrish #9282 üzenetére
hát, tod, lehet a fegyvermódot váltani. gépfegyvernél, hogy sorozatot, vagy csak egyet lőjjön. + az altatókövedékre is itt lehet váltani. a shotgunnál meg két szórásmódból lehet választani. alapból a jobbanszórós van aktiválva.
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Sirandrish
legenda
ha eszembe lesz akkor csinálok..de előbb mindenképp a hordós dologról akarok
aim? hun van az ebbe... vagy van?
video: fordulok egyet lövök 10et 8an meghalnak...fura lenne?közben elment ma az 5. ncore meghivom
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
-
Sirandrish
legenda
én olyan távról szedem le őket fejessel amikor még éppenhogy csak látszik az ember...megoldható a leszedésük messziről is..
-
Sirandrish
legenda
válasz p a s s e r #9280 üzenetére
miről van szó? lehet nemtudom de az is lehet hgy csak nemértem
mit hogy lehet állitani?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
athomi
veterán
Igen és is fejbe lődösöm őket, pötyögtetem a fejébe és a muki tovább futkos meg forgolódik. Akkor nem középtávolságot mondok, hanem messzit.
Biztos széthord a fegyver, de általában az esetek jórészében 1 tár kell a palinak, hogy beadja a derekát. Lőtehetk fejre vagy testre szinte tök mindegy. Közelebbről tényleg adja a head, de amúgy semmi...[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #9278 üzenetére
jah...én azt szeretem mikor láthatatlan vagyok velem szenben az ellen vagy 10 méterre..megfogok egy piros hrdt azt észrveszi meglepődik én nekivágom szijjellövöm és boom
erről majd csinálk egy videot ismert szvsz nagyon jóshotit akkor használk mikor elborul az agyam aztán berohanok középre és mindenkit felkenek a falra
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #9264 üzenetére
az tetszik, hogy ha sisak van rajta akkor leesik a fejéről, meglepődik, aztán már mehet a fejes
btw a shotgun iszonyú imba, de át kell állítani a töltényt, és nagyon pontos lesz és 1 lövés 1 ember.[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
Hali
A címre válaszolva a " gazdaságos" hiperekben 16- án kapható a Crysis , ezekszerint nem csúszik.Az élet kegyetlen .
-
Frenky87
aktív tag
lehet, hogy spoiler:
most lehet, hogy el is rontottam a dolgokat amúgy... a csipát meg az ak-t vittem tovább az iskolás résznél... jobb lett volna a gránátvető
///
-
Sirandrish
legenda
válasz Frenky87 #9273 üzenetére
én mindig váltogatom hogy ne legyen uncsi
hát általában azt kapom hogy tele van a fegyo és nemtudom felvenni a lőszertEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Frenky87
aktív tag
válasz Sirandrish #9272 üzenetére
persze mert a koreaiaknál javarészt tuningAK van, és annyit általában nem lősz el egy emberre, mint amennyi töltény a fegyverében volt.
///
-
Sirandrish
legenda
válasz p a s s e r #9270 üzenetére
így van..leirtam énis ugyanet csak más szavakkal.
Nekem még sose volt gond a lőszerrel
-
pap
senior tag
-
-
Kartács
aktív tag
Bocsi ha volt már ez a kérdés de nemtudom percről percre követni a hsz-eket!
Demohoz képest optimalizáltak még rajta?
Demo ment 1280*1024 All High (noAA) +( sun és kavics effektek) 30-35FPSi7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
Sirandrish
legenda
-
Larry303
addikt
semmi gond, nem volt vele a 64es vista alatt, próbáltam 2900xt vel és 1950prov al is...
az xt izzadt mint kurva a templomban....természetesen very highon....sajna játszhatatlan volt...egykis tweakeléssel-és kis kompromisszummal ki lehet belőle préselni 30framethttps://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
athomi
veterán
Kicsit idegesítő, hogy az emberekbe közepes távolságról akár 1 tár is kell, hogy meghaljanak...
-
Sirandrish
legenda
válasz p a s s e r #9253 üzenetére
én nem tehetem és ki is hagyom
-
pap
senior tag
válasz p a s s e r #9256 üzenetére
Azt nemnagyon,inkább bf2-vel tolom.Az a szivem csücske,és az is marad szerintem egy darabig.
Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
Sirandrish
legenda
válasz p a s s e r #9249 üzenetére
nah először egyszer toljam végig...aztán majd meglátom hogy belekezdek mégegyszer vagy sem...amugy a fizikai lehetőségek tényeg nagyon jók
-
Frenky87
aktív tag
jah... nvidia tápolja nagyon a crysist, szóval szerencséd van... reméljük minket ATisokat meg majd a driverkészítők támogatnak itt ez a reaktor a gépben, és nincs rá egy normális driver crysis alá... pedig szerintem többet ki lehetne hozni ebből a GPUból. Olyan mintha kézifékkel menne
///
-
p a s s e r
őstag
látom az adatlapoknál, hogy eléggé megy ez a 8800gt dolog. aki teheti, ne hagyja ki szerintem sem!
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Frenky87
aktív tag
aha van....
konfigom, minden high, shader, phísics very high... általában játszhatóan fut, de néha úgy beakad, h 0.5 FPSre leesik... nemtom ez miért van
pl az előbb ott volt 2 tank meg kb 5 ember, ráközelítettem + cloak mód, aztán megért nyöszörögni... ATiiii addddddddjáááál drivert baszki
///
-
p a s s e r
őstag
válasz Sirandrish #9248 üzenetére
ja. meg ugye az újrajátszási értéke is nagy. és asszem pont itt kerül előnybe az olyan gúzsbascriptelt játékokkal szemben, mint pl a cod széria... úgyértem sokkal több féle képpen végig lehet játszani, mert elég interaktív a környezet, meg a lehetőségek. katonák is relatív összetetten cselekednek, nem előre scriptelve, szinte hihető... fc is ezért volt jó, többször is végigtoltam... crysisban meg hatványozottan lehet variálni a taktikákkal fc-hez képest...
-
Sirandrish
legenda
válasz p a s s e r #9246 üzenetére
oohh...az nagyon jó
akkr nyugodtan lehet tolni ezerrel...van még belőleEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
pap
senior tag
Van valakinek tapasztalata hogy fut a game 64bit vista alatt?
Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
p a s s e r
őstag
válasz Sirandrish #9245 üzenetére
jaaa, okok. megkérdeztem a kollegát. ő deltán háromszor nyolc óra alatt nyomta végig a tesztelés végefelé. szal don't foss!
-
Sirandrish
legenda
válasz p a s s e r #9244 üzenetére
nem...leirtam néhány Gamet amit annyi idő alatt végigtltam és bizom benne hgy ez nem lyan rövid
Tegnap olyan 4 órát toltam ezzel és remélem van még legalább 3szor annyiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
p a s s e r
őstag
válasz Sirandrish #9243 üzenetére
de most akkor azt jól értem, hogy végigtoltad, és 6-8 óra a játékidő?
-
Sirandrish
legenda
válasz p a s s e r #9240 üzenetére
jó mondjuk ez is igaz
-
p a s s e r
őstag
válasz Sirandrish #9236 üzenetére
azért a fizika is elég rekordgyanús ebben a játékban, nem csak a graf.
-
Sirandrish
legenda
nah ugye...ennek hiába van überkirály grafja mégsincs ott még szerintem a legjobb 10be se
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #9232 üzenetére
Nálam a Descent sorozat, a Deus Ex és a Hexen II a nyerő. Szal rám se mondhatja senki, hogy feltétlenül csak a grafikára hajazok.
-
Sirandrish
legenda
nekem mindegy milyen a Graf hogyha olyan az élmény hogy az állam leesik,
Kedvenc FPS: CoD2
Kedvenc game PC: Diablo II
Minden téren Kedvenc: Zelda Ocarina (N64) 1998as
hát ez egyik sem a Grafikáról híres nálam mégis favoritok.
Jah és a 2. Meghivó is elment
még akad ha érdekel valakit az ismik közül[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #9230 üzenetére
én úgy vagyok vele, hogy multiban butítom a cuccot én is, singleben viszont próbálok minél szebb beállításokkal játszani. Azért a grafika hozzá tud ám járulni nagyban a játékmenethez. Persze amikor már átmegy parasztvakításba az egész, az már nem jó.
Gabo: mindjárt leírom, mit tégy.
-
Sirandrish
legenda
jó de nálam a Grafika nem ad játékélményt..
az csak plussz de azért nem nevezek valamit jó játéknak mert überkirály a grafjaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #9227 üzenetére
Meglátnod, ütni fog majd ez a Crysis, ha előveszed 1-1.5 év múlva és max grafikán játszod. Most nekem sincsen rá lehetőségem, de mikor felnyomtam konzolból very high fölé(!), akkor azért leesett a szám.
-
Sirandrish
legenda
mst miért? ez a Crysis a grafikán kivül nem sok ujat mutat...dzsungel volt a Far Cry-ba is..
jármüvek ott is voltak...a Grafikát ilyen csudri gépen meg nemtudom ugy belőni hogy világrengető legyen ugyhogy nah.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pala
veterán
válasz Gaboman #9224 üzenetére
hmm....ha megvannak még az eredeti konfigfájljaid (felülírás előttiek), akkor asszem tudok segíteni. Egy próbát minden megér.
Főleg azért mondom, mert az én videokártyámmal (ami fele olyan erős, mint a tied) is komoly fps-eket nyertem, miközben alig-alig romlott a minőség.[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #9223 üzenetére
Hát...ezért a kijelentésért a szakma bizonyára megkövezne. Mert azért ha belegondolsz, a cod csak egy szimpla "megyek és lövök" fps. Ha meg már darálni van kedvem, akkor inkább Serious Sam A cod első részét anno játszottam lanba, az mondjuk nem volt rossz.
-
Sirandrish
legenda
szvsz akármihez mérem rövid...most érted 8Giga a game aztán egy délután alatt megvan.
Minden idők legjobb FPS-e meg a CoD2
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #9221 üzenetére
Jó, mondjuk ha a Deus Exhez mérem (ami minden idők egyik legjobb fps-e szerintem), akkor tényleg elég rövid.
-
Sirandrish
legenda
átlagos?
vagy 6-7óra alatt végitoltam..az nálam a "kib*sztt rövid" szekcióba esik.
a Cod 4 meg fuu...király lett...nekem jobban bejön mint ez[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #9216 üzenetére
Ezek közül én csak a Bioshockkal nyomultam, az nekem átlagos hosszúságúnak tűnt. A háborús fps-ek már egyáltalán nem fognak meg, tövig rágott csont mindegyik, az a baj. Pedig régen a MoHAA első részét szerettem. De az már tényleg régen volt.
-
Gaboman
nagyúr
válasz Sirandrish #9214 üzenetére
Fogok még felrakni!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Pala
veterán
válasz Gaboman #9215 üzenetére
konfigfájl átírogatás....meg ilyenek...
az értelme az, hogy így teljesen testre szabhatod a grafikát.
Én a te helyedben biztosan azt csinálnám, hogy levenném highra az összes opciót, de bekapcsolnám a sunshaftot (ami a fákon átszűrődő napsugarakat vezérli) és egy picit megnövelném az árnyékok részletességét meg a növényzet látótávolságát + bekapcsolnám a parallax occlusion mappingot. Így szinte very high kinézetű grafikát kapsz, de az fps jobb lesz, mintha csak szimplán very highon lenne minden (ahogy gondolom most van) -
Sirandrish
legenda
igen félek
mert pl MOHA,COD4,Bioshock,Stranglehld ez mind mind ilyen 6-8 órás játékidő..és szerintem ez se sokkal hoszabb..amugy még egy Aliennel sem taliztam..6pályát csináltam meg eddig...voltak mókás részek ahhoz képest hogy a második fokozaton kezdtem bele
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Gaboman #9212 üzenetére
ncore...
amugy a demoról én vagy 300képet linkeltem ugyhogy jöhet még
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #9211 üzenetére
Félsz, hogy rövid lesz?
Amúgy az a kép, amit 7. (vagy hanyadik) pálya betöltéséről raktál...az már az idegenek között van? Egyáltalán találkoztál már idegennel? -
Gaboman
nagyúr
válasz Sirandrish #9204 üzenetére
Igen 1024x768 és ez még csak a demo sajnos.
Milyen meghivó?Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Sirandrish
legenda
nembaj az..a lényeg hgy hamarosan megvan..én lehet ma nem tlom sokat mert nem akarom hgy hamar vége legyen
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #9207 üzenetére
1.5 óra még, mer éjszakára áramtalanítanom kellett a gépet.
mod: multiban úgyse a grafika a lényeg. Legalábbis a hardcore multisok tutira csontig butítják a játékot sebességért cserébe. Én anno játszogattam a MP bétával, de inkább csak a grafika miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
kb pont erről beszélek..engem sem hat meg a multi ..meg amugyis ahhoz édeskevés a 30-40FPS.
és szerintem skan lesznek így vele mert sokan éppehogy csak beállitják hogy menjen de multiba az ár hurkaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #9203 üzenetére
Engem pl. nem igazán mozgat a multi része. A SP sokkal hangulatosabb!!
-
Sirandrish
legenda
válasz Gaboman #9202 üzenetére
nagyn állat...szépek meg minden...főleg az utolsó
1024*768?
Emugy te a demot tolod?
Jah és 1 meghivó elküldve
ismik jöhetnek van még..de jó netük legyen ám[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
jó csak szerintem 2-3 hét mulva az SP már kidöglik...az MP-tmeg nem mindenki fogja tolni.
de legyen neked igazadMondjuk a Demonal nagyobb láz volt mint most
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz Sirandrish #9200 üzenetére
Okés teszek fel.
Napfelkelte,még kicsit sötétvan.
Talán a legszebb rész a demoban
Hozzáteszem itt esik le az egyik legjobban 25-re az FPS-is.
Itt már jobban látszik
Milyenek a képek?Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #9200 üzenetére
hát persze, mert mindenki játszani fog.
Viccet félretéve, szerintem meg pont, hogy 1-2 hét múlva kezd el igazán pörögni, hiszen addigra jelenik meg hivatalosan a játék, így még többen fogják beszerezni. Na meg az eddigi bő 9000 hozzászólás is úgy keletkezett, hogy igazándiból még ki sem jött a game hivatalosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 25
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest