Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
debut12
aktív tag
Amúgy ha azt nézzük, hogy a STALKER idén jelent meg, és remélhetőleg jövőre már játszunk a folytatással, és feltételezzük, hogy nagy újításokat már nem végeznek a motorján, akkor remélem jövőre már tolhatjuk a Crysis 2-t, és felturbózzák kicsit a storryt!
-
debut12
aktív tag
Asszem elakadtam!
Kérnék némi támogatást!
Ott tartok, hogy páran lent rekedtek a hajó gyomrában.
Át kellene sétálnom egy eléggé radioaktív szobán, de nem jön össze.
Ezt még meg is oldanám, csak eszembe jutott, hogy pár hsz-szel előrébb valaki azon problémázott, hogy nincs nála valami nagyot durranó fegyver amire szüksége lenne egy alien hajó vagy micsoda likvidálásához, de már nem is tud visszamenni érte a fegyverraktárba. Ha lenyomom ezt a hajó gyomrában rekedtek kimentése pályát még meg tudom szerezni a fegyvert, vagy inkább töltsek be egy régebbi mentést, és ne is szenvedjek a szobán való átjutással?Na ezt most jól megfogalmaztam....
Amúgy összegezve a Crysis szerintem nem valami nagy szám!!!!(idióta küldetések, kretén story), de a Tropical Island + CryEngine 2 nagyon nagy!
Már várom a különböző MODokat hozzá!!!!!!Megkérdezem még1X, hátha már valaki válaszol is...
A bónusz DVDn található videók közül a Core-X miért néz ki jobban, mint a játék????
Gondolom nem ingame videó, vagy max grafon úgy néz ki DX10alatt? Én high beállításokkal játszok, de meg se közelíti azt a grafikát! -
Vistaboy
veterán
Na, végre kint vagyok! Amúgy ezek a mezei alien-ek sem egy kispályás fazonok. Sörétesből három frontális kell nekik ami után még fel is robbannak. Megvan az az alien-puska, csak most már k*rva sokan vannak, szegény Próféta meg közben megfagy. Csak egy lángoló roncsot találtam a közelben, de hogy viszem el őt oda?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish #10589 üzenetére
Akkor azért nem írsz már 11 elött hamar mész és alszol még sem elég?
core2:Milyen udvarias vagy minden hsz-ben köszönsz
Ja és köszönöm hát nem sz@rral gurigázok[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Sirandrish #10589 üzenetére
Szia!
Aludniiii???? CSAK NEM...???
-
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Neil Watts #10584 üzenetére
Én nem is kételkedtem, hogy neked nem eredetiben van meg
Csak egy megjegyzést tettem
Sirandrish:ÉÉÉÉÉNNNNN? -
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Neil Watts #10582 üzenetére
De szép isohunt fájlok vannak asztalodon
Mpst néztem videókat hú hétvégén tutter játszok Crysist
-
-
válasz
#57018880 #10497 üzenetére
Szép!..van kultúra
Jé! Tényleg????
Én csak azt nem szeretem, ha azt írják, hogy: "húúúúúú gyerekek! Nekem 5284757269656,5241758269574 FPS-sel megy a játék!" ÉS AKKOR MI VAN???
Egyébként kiderítettem, hogy az én X1700FSC-m egy X1950 XT szerű hibrid ami egy X1650XT driverrel megy vagy vmi hasonló!
Core2
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Valaki próbálta már a 169.12 béta drivert a crysis-el? Van esetleg vmi változás az előző driverekhez képest?
-
Laraxior
titán
Kipróbáltam...1024 high...hmm..játszható..játszható..de néha idegesítő hogy olyan szaggatós..mint a nokedli
[ Szerkesztve ]
-
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #10574 üzenetére
Amikor még 2006ban kijött az első video róla...nah én azóta vártam,persze 12rongyot nem adok érte,majd megveszem amikor 2-3000 pénz lesz,a Far Cry-t is 2000ért vettem meg
Szó ami szó...a core pály felét ivennénk...egész jó lenne...most deltán kezdtem el olyan hitman-es beütéssel,minél kevesebbet öljek meg.
Kicsit szar úgy hogy újrakezdem...és az elején hiányzik a távcső a fegyverrőlzoomolnék,de nem tudok sokat
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #10572 üzenetére
Engem sem főleg hogy van egy Crysis DVD..egy bonus DVD egy soundtrack..és egy scannelt borítók...szal összesen pont egy dual layer
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz
Johnny Cage #10565 üzenetére
Call of Duty,Crysis,Gears of War..ez 3 játék... Már nem sokáig férnek el a sima DVD-n
-
Vistaboy
veterán
válasz
Vistaboy #10567 üzenetére
Hol lehet itt lőszert találni? Az alienek egyre csak jönnek, én meg már kifogytam.
Egy kis beugróban találtam egyszer, de az nudli volt. Valami nagy teremben vagyok, először jön 3 alien, azokat kinyírom, azután megszólal a riasztó és jön még 3, stb. stb. Valaki nem tud lőszerkódot?Így semmi esélyem sincsen, és magamat ismerve rövid távon uninstall lesz a dolog vége. Pedig szuper játék, de az Alien vs. Predator óta utálom az ilyen "Semmi esélyem az idegenek ellen"-jellegű játékokat. Pedig ezek csak "meztelen csigák" voltak, mi lesz ha még páncél is lesz rajtuk?
-
Laraxior
titán
Elkezdtem deltán nyomni
Végre nem recseg a hang sem...driver update...shit
-
qdak
addikt
válasz
--Disztroj-- #10558 üzenetére
bocs HIBÁZTAM
amugy pont ott tartok én simán átmentem -
qdak
addikt
a csalás elrontja a játék élményt
-
maskimx
senior tag
válasz
--Disztroj-- #10553 üzenetére
igen, és az F3-at kétszer kell megnyomni, akkor tudsz átrepülni falakon is.
F4 a godmode, az nem szükséges
qdak a visszaolvasás pedig mit is ront el??
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Green
tag
válasz
--Disztroj-- #10550 üzenetére
A saját érdekedben, lelőném a poént
-
maskimx
senior tag
válasz
--Disztroj-- #10550 üzenetére
-
Mr. Green
tag
válasz
--Disztroj-- #10546 üzenetére
A Relic nevezetű jönne ezután, ahol történik egy nagyon érdekes dolog, de nem mondom meg, h mi
Szerintem próbálj level restartot, vagy ha nem megy akkor szedj le mentést.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz
--Disztroj-- #10546 üzenetére
level restart
az sem baj ha deltán
-
-
Laraxior
titán
válasz
--Disztroj-- #10543 üzenetére
a mentés megvan,omlás sehol..viszont gameltem egy jót....de szeretem nézni amikor a tahó sárga lövöldöz mindenfele,ott állok előtte egy méterrel... cloak mode...miért nem nézi az árnyékom?
[ Szerkesztve ]
-
maskimx
senior tag
válasz
--Disztroj-- #10543 üzenetére
nem, az ott lévő nevek nem mindig egyeznek meg a játékban használt pályanevekkel. A mentésnek pedig át kell írni a nevét, hogy a te profilod szerepeljen benne.
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Mr. Green #10540 üzenetére
Én is furcsállom ezt, mivel a boss menne, csak a kövektől nem tud haladni.
A köv. pálya a Relic ugye? Mert leszedtem ennek a mentését, bemásoltam, de a játékban nem látni....
A játék mappájában a game/levels ben nem láttam a Relic-et.... ez ludas lehet ebben?
maskimx : igen én is erre gondoltam, de kicsit viccesnek találtam azt hogy egy bug sziklákból csinál nekem akadályt
ok köszi
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Green
tag
Próbáltátok már a nanorucit női hangal? Igazán mulatságos, ahogy benyögi a szavakat
-
maskimx
senior tag
válasz
--Disztroj-- #10534 üzenetére
ez bug, ha nem onlik be a barlang. tölts be egy korábbi mentést, állítsd lejebb/feljebb a grafikát, és úgy menj oda, ez meg szokta javítani. Utána a grafikát visszaállíthatod.
-
Mr. Green
tag
válasz
--Disztroj-- #10538 üzenetére
Komolyan be van omolva? Ez érdekes, akkor gőzöm sincs
. Én odamentem, azt már indultunk is a barlangba, simán bementünk, és már töltött is a kövi pálya.
-
Laraxior
titán
válasz
--Disztroj-- #10536 üzenetére
Több barlang lesz...minden feladat megvan? Rossebb se emlékszik..minnyá nézek egy mentést
Megkeresem.
-
Mr. Green
tag
Amikor a boss-al talizol?
-
Laraxior
titán
válasz
--Disztroj-- #10534 üzenetére
Nem tudom melyik részre gondolsz...
pedig most viszem másodszor...
-
keIdor
titán
Crysis vagy jó 10-15FPS-el lasabb, Vistán, mint XP-n... de még lehet hogy keveset mondtam... (ugyanolyan beállítások és driver)
-
Laraxior
titán
válasz
--Disztroj-- #10529 üzenetére
"A fiúk a bányában dolgoznak...."
bocs
-
Bencus88
nagyúr
Hú besz@rás ez a Crysis most vittem át a demo részt és polipo üldözök az elöbb meg spanom elégetett egy spaonomat mert lezuhant a szikláról a láma
Jó a game nagyon -
slayer006
addikt
válasz
Sirandrish #10527 üzenetére
na arra kíváncsi lennék ,hogy a TC hogyan csinál egy DVD9 -ből 2 telepíthető DVD5 -t
-
--Disztroj--
senior tag
Hi All!
Egy kis segítség kellene.
Mikor a barlang bejáratához érek, nem tudok bemenni, mert egy halom szikladarab állja el az utat és akárhogy próbálkozom, nem történik semmi.
Előre is köszi
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #10527 üzenetére
Torrenten láttam külön progi a Call of dutyhoz is a Crysishoz is .. nem tudom mi is pontosan...egyszerűbb volt 10db dual layer lemezt venni.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz
donsergiooo #10518 üzenetére
FElesleges..van neten olyan cucc ami két DVD5-re bontja...
-
Sirandrish
legenda
megy a multi? mármint sokan nyomják?
-
Dashes
őstag
Crysis Core-X Video
The "CORE-X Graphical Benchmark" is a render Video by "Blur Studio" for CryTek that shows how they wanted Crysis to be like.
Nem rossz. Elvileg rajta van a bonus dvd-n. -
fpeter07
veterán
A sandbox az hol van?
-
donsergiooo
senior tag
AKINEK a 6.5 GB iso CRysis file nem férne fel DVD-re ajánlom ezt a totyikot! 7Zip tömörítő
-
Dashes
őstag
Dubai-i ismerősöm ma vásárolta meg 50 dollárért (collector edition). Videót is készített róla
-
MaTTeS
senior tag
érdekes
[link] -
Vistaboy
veterán
Adhatnátok egy tippet, hogy milyen grafikai beállítást vegyek le Low-ra, hogy tudjak játszani a játékkal? Most minden Medium. Melyik fogja nagyon a VGA-t, és nem esik vissza nagyon a grafika minősége ha Low-ra kapcsolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Eladó Logitech C525 webcam hibátlan állapotban
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Xiaomi 13T Pro 12/512 - fekete, dobozzal és garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest