Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
Nekem is nagyon tetszik a demo
Az én gépemet is fogja rendesen de High on elmegy 12 13 fps körül és igy még élvezhető a játék.....
persze ha belövök 2x es AA ot akkor már darálás van ezerrel[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
félisten
válasz
csabicsepp #8388 üzenetére
Az adataimnál szereplő géppel nekem is ugyan az az ajánlott, pedig egy kicsit azt hiszem izmosabb gépem van.
Érdekes ez az ajánlott gépigény belővése -
Sirandrish
legenda
válasz
hülyegyerek #8391 üzenetére
ö miért is? a Crysis nekem kb medium beállitásokon normálisan megy...nemértem..
Ollie:az nem jelent semmit hogy mivan leirva
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz
donsergiooo #8375 üzenetére
EA-nek ehhez a játékhoz (Crysis) szerencsére csak annyi köze van, hogy kiadja (meg persze az egekig hypeolja mert EA berkekből nem sűrűn jön ilyen játék mint ez)
NuMuN: 9600-zal? Az szép, és akkor még erre mondja vki, hogy nem jó az optimalizálás...[ Szerkesztve ]
-
válasz
Sirandrish #8378 üzenetére
Ha a hivatalos readme azt mondja, hogy 9800PRO a minimum, akkor nyílván el fog induli, nem?
-
válasz
Ha a hivatalos readme azt mondja, hogy 9800PRO a minimum, akkor nyílván el fog induli, nem?
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Sirandrish #8349 üzenetére
Akkor valami gáz lehet a gépeddel....Crysis 1024x768 medium graf,no aa:28-46 fps
NFS ps 1280x1024 minden maxon :35-48 fps.... -
debut12
aktív tag
válasz
Sirandrish #8382 üzenetére
Jó móka volt, feltárt némi hibát, de inkább leszedtem. Most egy sötét szigetes mészárlós, helikoptert lövöldöző pályán nyomom.
-
csabicsepp
aktív tag
Ismerösöm 2800+ barton 1gig és 9600pro-van nyomta végig a demot. 800x600low az ajánlat
[ Szerkesztve ]
-
N4r4ncs
aktív tag
Amúgy kint van már a DX10-es SP?
-
eXodus
őstag
válasz
Sirandrish #8380 üzenetére
Megy x800al !
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #8382 üzenetére
lehetéges
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz
donsergiooo #8374 üzenetére
Fent a crysis oldalán(most nem tudom megtalálható-e még) van egy nyilatkozat amit a fejlesztők mondtak a legelején,miszerint úgy optimalizálják,hogy akinek 7800GTX-e van az tökéletesen fogja tudni futtatni high szinten!--Ez tuti így volt mert igen nagy visszhangot keltett! Innentől ismerjük,aztán jött az EA..
-
Kecuhun
senior tag
Új fegyverek és járművek csomag SP Demo Érdemes kipróbálni, van helikopter is!
-
euforia
tag
válasz
elég vszinű h kell neki az sm 3.0
egyébként 800x600 ba lowon sztem nemsokértelme van jáccani vele aki a grafika miatt akarja megnézni mer még 1 far cry -al sem ér fel úgy.
-
mad1
veterán
válasz
az ea jatekokban nagy...nem grafikaban...
-
fpeter07
veterán
válasz
tényleg nem nagy szám a demó, de egy mezzei egérnek meg fog felelni a fullos
-
donsergiooo
senior tag
Háát gyerekek! Az EA megint alkotott! ..kipróbáltam az új nfs-t! Nagyon csúnya pedig minden fullon 1600x1200ben! ..és béna a fizika is! ... :S
Tudom, h nem ide tartozik, de az EA miatt említem.......
[ Szerkesztve ]
-
donsergiooo
senior tag
válasz
debut12 #8369 üzenetére
Ezt már én is felvetettem! Mert mondtam, h azért nem über király a grafika ..még fullon sem! Simán vinnie kéne a gépemnek. Erre nem! ..furfangos kódok lappanganak a Crysisben!
Sztem a VERYHIGH Q SHADDER, sem nagy szám! Már annyi játékban láttam ezeket az effekteket (meg teszt programokba). És ott is ment rendesen! Még, hogy így össze-vissza minden bele van rakosgatva is nem nagy szám a grafika! Tűélesebb grafikát is láttam már, szebb sm3-at is! Nah és az, hogy a csilli villi fénysugarak meg blur meg minden összességében nem lenne szabad, h egy 8800GTS-t lerántson, hát még 1 GTX-et!következés képpen, szándékos a gépigény! ..gondoljatok bele, hogy mik voltak az első hivatalos gépigények!
..aztán jött EA és elkezdték emelni!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Sirandrish #8372 üzenetére
9800PRO a minimum, úgy hogy el kell hogy induljon.
Minimum:
· CPU: Intel P4 2.8 GHz / AMD Athlon 2800+ / Intel Core 2.0 GHz or higher
· RAM: 1.0 GB
· Hard Drive: 6 GB or more of free space
· Video: NVIDIA 6800 GT 256 MB / ATI 9800 Pro or better
· Sound: DirectX 9.0c compatible sound cardBár nem lesz valami szép...
[ Szerkesztve ]
-
debut12
aktív tag
havernak ilyen gépe van.
Szerintetek elindúlna neki a demó???
k7n2delta, 2800+ barton, 1g ddr, ati x800 pro -
debut12
aktív tag
válasz
feka007 #8368 üzenetére
azt rögtön gondoltam. amúgy szerintetek mennyi igaz abból a pletykából, hogy az Nvidia kérésére dobták ki 1 hónappal később, épp a 8800Gt megjelenés időpontjában???
Arról is szól a történet, hogy direkt egy optimalizálatlanabb motorral adták ki a demót, hogy mindenki rohanjon, és vegye meg a brutál teljesítményű, viszont olcsó kártyát, így karácsony előtt????? -
Dashes
őstag
Új "küldetések" Itt találhatóak.
Island Assault-t ajánlom, helikopterrel vigyázni
My Crysis Demo Mod v1.0 final sem rossz.
A topikon belül nem árt lefelé nézni a final verziókért. -
debut12
aktív tag
Ez az apatch, amitől az összes jármű kipróbálható? az egy hulladék. sinte semmit nem lehet benne lerombolni, szaggat a játék, jobban mint előtte. én le is szedtem, nem jött be!
idegesítő, amikor 2-3 rakétával tudok csak likvidálni egy járőr csónakot, helikopterrel. -
debut12
aktív tag
Nagyon jó ez a kis demó. Tegnap 2X nyomattam végig a legnehezebb fokozaton, és kb 5 órát szórakozgattam így vele. A haver már komplett hülyének néz, hogy egy demóval ilyen jól elvagyok. igaz ő úgy játszana, hogy csak végig rohan a pályán, és ennyi.
Viszont van 1-2 furcsaság, ami eléggé idegesítő. Még "veterán" fokozatban sem túl agyas az MI. Kb 2-300m-re a bázistól nagy bumm, 2 kocsi felrobban, azok meg csak sétálgatnak tovább, semmi harci riadó. Meg a fizikávl is vannak még gondok. Bepakolok egy benzineshordót a furgon csomagterébe, és jóformán el sem indúltam, és kiesik magától, pedig tök sima, egyenes úton megyek. Pedig tők jó móka beszáguldozni a bázisra, majd felrobbantani a kütyüt, mint egy rossz terrorista.
Szerintem össze kellene írni, hogy kit mi zavar, és az egyik kedves magyar programozónak(IWIWen vannak szép számmal) elküldeni, hogy ez a közkívánat, ezen javítsatok!
Na, szerintetek kivitelezhető????? -
fpeter07
veterán
Ez singeplayer demo patch akar lenni? [link]
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #8353 üzenetére
csak egy db csont marad a demóból
-
beteg
őstag
válasz
nálam fullon sem akad az nfs, de a játékélmény olyan, hogy kb 20 perc elég is volt belőle.
crysisal meg mit művelünk már!? -
fpeter07
veterán
válasz
crysis-ba is van egy kis prostrit, lehet nitrózni a kocsival
-
Sirandrish
legenda
a Crysis felkötheti a gatyáját...az NFS odaver neki graikailag
Más okot nemtudok arra hogy a Crysis fut normálisan az NFS meg lowon akad -
cizoe
őstag
amúgy a full sandboxban enged majd textúrákat importálni? nagymérető disznóbig texekre gondolok.
FÉL off:kijött a crysis tv reklámja...
http://crysis-hungary.com/cms/news.php?item.117.1[ Szerkesztve ]
-
iguana
őstag
még egy teknőcös:
[link]
félre értések elkerülése végett:
nem fikázósdiból linkeltem ezeket, hanem mert jó móka.mindenféle hype, meg túllihegésen kívűl, az azért nem semmi, hogy egy demo, meg a sandbox ilyen hatással van a gémerekre. csak ebben a fórumban sok vicces képet, videót láttam. mérföldkő ez a játékiparban, mondom én, mérföldkő
[ Szerkesztve ]
-
iguana
őstag
vótmá?
[link] -
Sirandrish
legenda
válasz
Winner_hun #8333 üzenetére
nekem is bejön az atom nah de nem ennyire
-
rollins
őstag
válasz
Winner_hun #8334 üzenetére
szép, nálam dual-core optimizerrel 60 és 65 % az 1. és a 2. magon (egyszer volt 70% is)
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz
Winner_hun #8333 üzenetére
teccik az atom mi?
-
Winner_hun
félisten
Füstöl ez minden irányba. Az atom nem felfelé, hanem a talajra merőlegesen indul mindig. Muttudomain. Kicsit tükörképes, de nem, 3 kézi robbanósdi kilőve. Kőeső.
Ezt a hatalmas sugárzást már a fegyver is nehezen bírja. Meg a nanosuit is megkapta a hőkezelést.
Támad a motorcsónak.
Balról próbálkozik.
Megnyugszik.
Fröcsög az olaj a gépekből amerre csak lehet. Felvette a környezet hőjét, gyorsan füstté vált. Még jó, ez csak virtuális CO2.
Szép is a 32 bit.
Parallax mapping testközelből.[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
Találtam egy ilyen hírt... A tényeg ismeretében szerintem elég lol...
-
rollins
őstag
válasz
Larry303 #8283 üzenetére
Nem tudom, de itt van [link]
néztem ezt a cpu bench-et, highon ill veryhigh-on nem változott az fps, 2.4 és 2.7ghz x2 cpu-val ugyan annyi volt (nálam 15 fps körül "v.h."-nál 800x600-on)
az meg hogy a quad procit kihasználja, jó nagy kamu, sokan csak 30% -os terhelést mértek,
dupla magosnál meg max 70% magonként[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
-
Bagira01
veterán
Idegen fegyveres, emberfagyasztós széttörős kép nincs
-
csabicsepp
aktív tag
No gyorsan tesztelgettem én is.... a gépemre kapásból 800x600 low-ot dobott, felnyomtam medium-ra kb. 20-25 fps-el ment.
Ez van, annyira nem zavar az fps...egyedül az obj kirakáson röhögtem, majd eszembe jutott honnan ismerős: C64 - Last Ninja ....
Asszem megfogadom többek tanácsát és nyomatom a farcry-t míg nem lesz valami jobb kártyám
Tényleg utoljára 9600-on nyomtam, kipróbálom most a 64 bites + hdr + full gfx verziót
A crysis demoval a 3.save-ig jutottam aztán valahogy meguntam, nálam is előjött a játszottam már valamikor ilyet feeling...Ez az atom viszont cool
[ Szerkesztve ]
-
ktg3
őstag
miért van az h a demoban bekapcsolom AA-t akkor beáll stabil 2 fps re és nem mozdul meg!
ellenben ha AA-t felrakom 6szorosra akkor kb jót produkál!
2 és 4 szeres AA az nem jó -
debut12
aktív tag
válasz
Winner_hun #8307 üzenetére
Itt valami nem kerek. Azt az épületet sem sikerül összeomlasztani még gránáttal sem, amik a benchmarkban szétesnek...
Szóval szerintem ez csak a demó átka. Elvégre is mire volt az atombomba múvi még annó???
Ahol minden szétesett..... -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #8301 üzenetére
Itt van ugyan ez, minden high beállításokkal, a robbanás eleje szerintem jól el lett kapva
simán
robbanás eleje
robbanás kellős közepén
robbanás vége, repülő darabok jól látszanak
végeredmény (itt megmaradt a hajó) -
fpeter07
veterán
válasz
közbe1: mekkora pitike kis gagyi töltényt rak bele
-
Bagira01
veterán
válasz
Hát nem nagyon tett be a környezetne a nukleális csapás. Annyit kérdeznék, hogy a betonfalakat ki lehet robbantani rakétavetővel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Eladó Logitech C525 webcam hibátlan állapotban
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Xiaomi 13T Pro 12/512 - fekete, dobozzal és garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest