Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
Nekem is nagyon tetszik a demo
Az én gépemet is fogja rendesen de High on elmegy 12 13 fps körül és igy még élvezhető a játék.....
persze ha belövök 2x es AA ot akkor már darálás van ezerrel[ Szerkesztve ]
Crypto
-
Winner_hun
titán
válasz csabicsepp #8388 üzenetére
Az adataimnál szereplő géppel nekem is ugyan az az ajánlott, pedig egy kicsit azt hiszem izmosabb gépem van.
Érdekes ez az ajánlott gépigény belővése► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Sirandrish
legenda
válasz hülyegyerek #8391 üzenetére
ö miért is? a Crysis nekem kb medium beállitásokon normálisan megy...nemértem..
Ollie:az nem jelent semmit hogy mivan leirva
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
feka007
veterán
válasz donsergiooo #8375 üzenetére
EA-nek ehhez a játékhoz (Crysis) szerencsére csak annyi köze van, hogy kiadja (meg persze az egekig hypeolja mert EA berkekből nem sűrűn jön ilyen játék mint ez)
NuMuN: 9600-zal? Az szép, és akkor még erre mondja vki, hogy nem jó az optimalizálás...[ Szerkesztve ]
-
válasz Sirandrish #8378 üzenetére
Ha a hivatalos readme azt mondja, hogy 9800PRO a minimum, akkor nyílván el fog induli, nem?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Ha a hivatalos readme azt mondja, hogy 9800PRO a minimum, akkor nyílván el fog induli, nem?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
hülyegyerek
addikt
válasz Sirandrish #8349 üzenetére
Akkor valami gáz lehet a gépeddel....Crysis 1024x768 medium graf,no aa:28-46 fps
NFS ps 1280x1024 minden maxon :35-48 fps....hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
debut12
aktív tag
válasz Sirandrish #8382 üzenetére
Jó móka volt, feltárt némi hibát, de inkább leszedtem. Most egy sötét szigetes mészárlós, helikoptert lövöldöző pályán nyomom.
A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Sirandrish
legenda
jó jó jó...de akkor nem kell neki sm3.0 vagy legalábbis elindul nélküle.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
csabicsepp
aktív tag
Ismerösöm 2800+ barton 1gig és 9600pro-van nyomta végig a demot. 800x600low az ajánlat
[ Szerkesztve ]
-
N4r4ncs
aktív tag
Amúgy kint van már a DX10-es SP?
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
eXodus
őstag
válasz Sirandrish #8380 üzenetére
Megy x800al !
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #8382 üzenetére
lehetéges
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz donsergiooo #8374 üzenetére
Fent a crysis oldalán(most nem tudom megtalálható-e még) van egy nyilatkozat amit a fejlesztők mondtak a legelején,miszerint úgy optimalizálják,hogy akinek 7800GTX-e van az tökéletesen fogja tudni futtatni high szinten!--Ez tuti így volt mert igen nagy visszhangot keltett! Innentől ismerjük,aztán jött az EA..
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
Sirandrish
legenda
válasz Kecuhun #8381 üzenetére
ez nem az amiről tegnap linkeltünk összesen ugy 300képet?
-
Kecuhun
senior tag
Új fegyverek és járművek csomag SP Demo Érdemes kipróbálni, van helikopter is!
-
Sirandrish
legenda
válasz euforia #8379 üzenetére
hát akkor hogy menne 9800pro-val meg X800al?
tudtommal azok nem kezelik...még az X850XT se...én is azt cseréltem le emiattEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
euforia
tag
elég vszinű h kell neki az sm 3.0 egyébként 800x600 ba lowon sztem nemsokértelme van jáccani vele aki a grafika miatt akarja megnézni mer még 1 far cry -al sem ér fel úgy.
-
Sirandrish
legenda
hát nemtudom...meg kell próbálni..de szvsz 9800pro-n nem menne még minimumon se...amugyis...ennek nem kell sm3.0?
-
mad1
veterán
-
fpeter07
veterán
válasz donsergiooo #8375 üzenetére
tényleg nem nagy szám a demó, de egy mezzei egérnek meg fog felelni a fullos
-
donsergiooo
senior tag
Háát gyerekek! Az EA megint alkotott! ..kipróbáltam az új nfs-t! Nagyon csúnya pedig minden fullon 1600x1200ben! ..és béna a fizika is! ... :S
Tudom, h nem ide tartozik, de az EA miatt említem.......
[ Szerkesztve ]
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
donsergiooo
senior tag
válasz debut12 #8369 üzenetére
Ezt már én is felvetettem! Mert mondtam, h azért nem über király a grafika ..még fullon sem! Simán vinnie kéne a gépemnek. Erre nem! ..furfangos kódok lappanganak a Crysisben!
Sztem a VERYHIGH Q SHADDER, sem nagy szám! Már annyi játékban láttam ezeket az effekteket (meg teszt programokba). És ott is ment rendesen! Még, hogy így össze-vissza minden bele van rakosgatva is nem nagy szám a grafika! Tűélesebb grafikát is láttam már, szebb sm3-at is! Nah és az, hogy a csilli villi fénysugarak meg blur meg minden összességében nem lenne szabad, h egy 8800GTS-t lerántson, hát még 1 GTX-et!következés képpen, szándékos a gépigény! ..gondoljatok bele, hogy mik voltak az első hivatalos gépigények! ..aztán jött EA és elkezdték emelni!
[ Szerkesztve ]
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
válasz Sirandrish #8372 üzenetére
9800PRO a minimum, úgy hogy el kell hogy induljon.
Minimum:
· CPU: Intel P4 2.8 GHz / AMD Athlon 2800+ / Intel Core 2.0 GHz or higher
· RAM: 1.0 GB
· Hard Drive: 6 GB or more of free space
· Video: NVIDIA 6800 GT 256 MB / ATI 9800 Pro or better
· Sound: DirectX 9.0c compatible sound cardBár nem lesz valami szép...
[ Szerkesztve ]
-
debut12
aktív tag
havernak ilyen gépe van.
Szerintetek elindúlna neki a demó???
k7n2delta, 2800+ barton, 1g ddr, ati x800 proA legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Sirandrish
legenda
válasz debut12 #8369 üzenetére
ha jó pénzt kapott érte az EA akkor előfordulhat...kinézem belőle
-
debut12
aktív tag
válasz feka007 #8368 üzenetére
azt rögtön gondoltam. amúgy szerintetek mennyi igaz abból a pletykából, hogy az Nvidia kérésére dobták ki 1 hónappal később, épp a 8800Gt megjelenés időpontjában???
Arról is szól a történet, hogy direkt egy optimalizálatlanabb motorral adták ki a demót, hogy mindenki rohanjon, és vegye meg a brutál teljesítményű, viszont olcsó kártyát, így karácsony előtt?????A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Dashes
őstag
Új "küldetések" Itt találhatóak.
Island Assault-t ajánlom, helikopterrel vigyázni
My Crysis Demo Mod v1.0 final sem rossz.
A topikon belül nem árt lefelé nézni a final verziókért. -
debut12
aktív tag
Ez az apatch, amitől az összes jármű kipróbálható? az egy hulladék. sinte semmit nem lehet benne lerombolni, szaggat a játék, jobban mint előtte. én le is szedtem, nem jött be!
idegesítő, amikor 2-3 rakétával tudok csak likvidálni egy járőr csónakot, helikopterrel.A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Sirandrish
legenda
-
debut12
aktív tag
Nagyon jó ez a kis demó. Tegnap 2X nyomattam végig a legnehezebb fokozaton, és kb 5 órát szórakozgattam így vele. A haver már komplett hülyének néz, hogy egy demóval ilyen jól elvagyok. igaz ő úgy játszana, hogy csak végig rohan a pályán, és ennyi.
Viszont van 1-2 furcsaság, ami eléggé idegesítő. Még "veterán" fokozatban sem túl agyas az MI. Kb 2-300m-re a bázistól nagy bumm, 2 kocsi felrobban, azok meg csak sétálgatnak tovább, semmi harci riadó. Meg a fizikávl is vannak még gondok. Bepakolok egy benzineshordót a furgon csomagterébe, és jóformán el sem indúltam, és kiesik magától, pedig tök sima, egyenes úton megyek. Pedig tők jó móka beszáguldozni a bázisra, majd felrobbantani a kütyüt, mint egy rossz terrorista.
Szerintem össze kellene írni, hogy kit mi zavar, és az egyik kedves magyar programozónak(IWIWen vannak szép számmal) elküldeni, hogy ez a közkívánat, ezen javítsatok!
Na, szerintetek kivitelezhető?????A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Sirandrish
legenda
mit javit?
ez a maphoz van..most nem peccsről van szó?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
fpeter07
veterán
Ez singeplayer demo patch akar lenni? [link]
-
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #8353 üzenetére
csak egy db csont marad a demóból
-
Sirandrish
legenda
8800GTX-el nekem se akadna
a Crysist szerintem meg szétfilézzük...már nem kell sok
még van 2 négyzetcenti az egyik hegy tetején amiről nincs kép..ma azt is lekapomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
beteg
őstag
nálam fullon sem akad az nfs, de a játékélmény olyan, hogy kb 20 perc elég is volt belőle.
crysisal meg mit művelünk már!?Csak futni kell!
-
Sirandrish
legenda
válasz fpeter07 #8350 üzenetére
jah..maradok is annál mert szégyen nem szégyen jobban fut mint a Pro Street amin azért meglepődök
-
fpeter07
veterán
crysis-ba is van egy kis prostrit, lehet nitrózni a kocsival
-
Sirandrish
legenda
a Crysis felkötheti a gatyáját...az NFS odaver neki graikailag
Más okot nemtudok arra hogy a Crysis fut normálisan az NFS meg lowon akadEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Vistaboy
veterán
Persze hogy lesz. Sajnos Spoilerrel (Játék híján) még nem szolgálhatok...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
cizoe
őstag
amúgy a full sandboxban enged majd textúrákat importálni? nagymérető disznóbig texekre gondolok.
FÉL off:kijött a crysis tv reklámja...
http://crysis-hungary.com/cms/news.php?item.117.1[ Szerkesztve ]
-
iguana
őstag
még egy teknőcös:
[link]
félre értések elkerülése végett:
nem fikázósdiból linkeltem ezeket, hanem mert jó móka.mindenféle hype, meg túllihegésen kívűl, az azért nem semmi, hogy egy demo, meg a sandbox ilyen hatással van a gémerekre. csak ebben a fórumban sok vicces képet, videót láttam. mérföldkő ez a játékiparban, mondom én, mérföldkő
[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
iguana
őstag
vótmá?
[link]14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Sirandrish
legenda
válasz Winner_hun #8333 üzenetére
nekem is bejön az atom nah de nem ennyire
-
rollins
őstag
válasz Winner_hun #8334 üzenetére
szép, nálam dual-core optimizerrel 60 és 65 % az 1. és a 2. magon (egyszer volt 70% is)
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz Winner_hun #8333 üzenetére
teccik az atom mi?
-
Winner_hun
titán
Füstöl ez minden irányba. Az atom nem felfelé, hanem a talajra merőlegesen indul mindig. Muttudomain. Kicsit tükörképes, de nem, 3 kézi robbanósdi kilőve. Kőeső.
Ezt a hatalmas sugárzást már a fegyver is nehezen bírja. Meg a nanosuit is megkapta a hőkezelést.
Támad a motorcsónak.
Balról próbálkozik.
Megnyugszik.
Fröcsög az olaj a gépekből amerre csak lehet. Felvette a környezet hőjét, gyorsan füstté vált. Még jó, ez csak virtuális CO2.
Szép is a 32 bit.
Parallax mapping testközelből.[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-
rankesz
veterán
Találtam egy ilyen hírt... A tényeg ismeretében szerintem elég lol...
-
rollins
őstag
válasz Larry303 #8283 üzenetére
Nem tudom, de itt van [link]
néztem ezt a cpu bench-et, highon ill veryhigh-on nem változott az fps, 2.4 és 2.7ghz x2 cpu-val ugyan annyi volt (nálam 15 fps körül "v.h."-nál 800x600-on)
az meg hogy a quad procit kihasználja, jó nagy kamu, sokan csak 30% -os terhelést mértek,
dupla magosnál meg max 70% magonként[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
-
Bagira01
veterán
Idegen fegyveres, emberfagyasztós széttörős kép nincs
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
csabicsepp
aktív tag
No gyorsan tesztelgettem én is.... a gépemre kapásból 800x600 low-ot dobott, felnyomtam medium-ra kb. 20-25 fps-el ment.
Ez van, annyira nem zavar az fps...egyedül az obj kirakáson röhögtem, majd eszembe jutott honnan ismerős: C64 - Last Ninja ....
Asszem megfogadom többek tanácsát és nyomatom a farcry-t míg nem lesz valami jobb kártyám
Tényleg utoljára 9600-on nyomtam, kipróbálom most a 64 bites + hdr + full gfx verziót
A crysis demoval a 3.save-ig jutottam aztán valahogy meguntam, nálam is előjött a játszottam már valamikor ilyet feeling...Ez az atom viszont cool
[ Szerkesztve ]
-
ktg3
őstag
miért van az h a demoban bekapcsolom AA-t akkor beáll stabil 2 fps re és nem mozdul meg!
ellenben ha AA-t felrakom 6szorosra akkor kb jót produkál!
2 és 4 szeres AA az nem jó -
debut12
aktív tag
válasz Winner_hun #8307 üzenetére
Itt valami nem kerek. Azt az épületet sem sikerül összeomlasztani még gránáttal sem, amik a benchmarkban szétesnek...
Szóval szerintem ez csak a demó átka. Elvégre is mire volt az atombomba múvi még annó???
Ahol minden szétesett.....A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #8301 üzenetére
Itt van ugyan ez, minden high beállításokkal, a robbanás eleje szerintem jól el lett kapva
simán
robbanás eleje
robbanás kellős közepén
robbanás vége, repülő darabok jól látszanak
végeredmény (itt megmaradt a hajó)► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
fpeter07
veterán
közbe1: mekkora pitike kis gagyi töltényt rak bele
-
Bagira01
veterán
Hát nem nagyon tett be a környezetne a nukleális csapás. Annyit kérdeznék, hogy a betonfalakat ki lehet robbantani rakétavetővel
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest