Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Green
tag
-
spyduck
nagyúr
directx 10 és 9 között nagy különbség van?
amúgy az én x1950-en borzalmasna megy a game! -
Laraxior
titán
Deltában nyomom Splinter Cell módon,fegyver egyes lövésre állítva,be a bokorba aztán 1 golyó egy halott
-
NRG
tag
válasz
Johnny Cage #11493 üzenetére
Addigra már csak 1-2 van azokat pedig leütöm jól
(mert addigra már a tár is kifogy)
-
NRG
tag
válasz
Bencus88 #11490 üzenetére
Delete
SzentségtörésAmúgy ez nem az az észnélkül darálok és kész típus. Itt átgondoltan kell mindenkit lekommandózni
ügyesen használni a terepet és persze a suitot pl ha jól van beállítva a controlsban nagyon feelinges mikor rárontassz 5-10 enemyre coalkból speeddel majd strenght!
Nah most megint rámjött a játszahtnék
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Enyi volt a Crysis 3 map után delete anyira nem jött be a járék
-
NRG
tag
Hali!
Medium és High-on átlag mennyi FPS-el megy dzungelben 8800GT-vel?
Nekem 3870-el M:38 H:20Amúgy nagyon tuti a game nem bírom abbahagyni
-
djtoomi
addikt
válasz
bbchris #11483 üzenetére
Igen konténerből kiszedtem a cuccokat,de azokkal sem tudom leszedni az "embereimet"...
klambi: a trainer használata nélkül is megmaradt ennyi élet,cfg-be kell turkálni kicsit,és akár 1000-re feltornázható,meg annyi fegyvert vihetsz magaddal ami kell,semmi enm fogy ki,stb...Idegenek ellen kell sajnos.
-
bbchris
senior tag
válasz
djtoomi #11480 üzenetére
Nekem úgy volt pontosan hogy elősző mikor odaértem nem jött senki sem , majd leugrottam a prófétához és dumált hogy orssz a rahuhája stb . De van ott egy konténer ahol vannak cuccok !! Pont majdnem szemben a Prófétával . És miután odaértem a Prófétához utána jöttek nemsokkal a csáposok .
Klambi : Mint már sokszor írtam 10796 hsz , elég részletesen írtam le . Kemény harc lesz .
[ Szerkesztve ]
-
klambi
addikt
azt az utolsó bazimagy izét mi a vízből száll ki azt hogy szedem le??
-
-
djtoomi
addikt
válasz
Sirandrish #11472 üzenetére
És az hol van?Nekem csak shotim van,meg scar,meg gránát.Másom nincs.?
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #11472 üzenetére
ja énis, egy sorozat elég neki
-
Pompi
nagyúr
Vissza olvastam (kerestem), de nem lettem okosabb, most akkor tényleg nem lehet G80-on (8800 GTS) bekapcsolni az élsimítást (AA)? 169.09-es driver van fent, és akár a játékban, akár a driverben próbálom állítani, nem megy.
-
feka007
veterán
válasz
Stalker-2572 #11461 üzenetére
Jó lenne, televan bugokkal a multi.
-
djtoomi
addikt
válasz
Sirandrish #11465 üzenetére
De télleg hogy lőjem őket sz@rrá?
-
Stalker-2572
veterán
Mikor lesz patch / új driver?
-
djtoomi
addikt
Itt mit kell csinálni:[link]?
Hiába lövök azokat a szarokat,nem halnak meg nekem nincs olyan profi stukkerem. -
Ragnar_
addikt
válasz
DigitXT #11444 üzenetére
Azért csak lehet kisebb felbontáson is hajtani a monitort nem csak 1440*900-ban. Driverben pl. van 1280*768 , mint 16:9 és kb. ugyanúgy kellene futnia , mint 1152*864-ben.
Ez a monitor natív felbontásának kb. 90%-a. Ha natív fölbontás közelében hajtom akkor azért gondolom nem vészes. Nem láttam még LCD monitort játékra használva. A Mostani CRT-mnek még mindig elég jó a képminősége , csakhát 19" 1600*1200 felbontású. Tehát egy 1440*900 as monitoron 1280*768-as felbontáson jobb kellene , hogy legyen a képminőség , mint 1600*1200as monitoron 1152*864-ben. Nem?
[ Szerkesztve ]
-
klambi
addikt
nem tud valaki játékmenet leírást adni mert eléggé elakattam...
-
csellosi
tag
válasz
Zsolti0609 #11449 üzenetére
En kellemeset csalodtam a jatekban, mert c2d 3ghz 2gb ram passive 7600gt vel 1280x1024 Kozepes beallitasokkal es AA/AF off-al epp hogy megvan a folyamatossag
Szerintme ui. beallitasokkal neked is menni fog.
Az teny, hogy amikor mindent maxra vettem (par fps) akkor tenyleg szep volt a grafika.
Igaz csak proba kepp raktam fel, de rogton god mode meg unlimted ammoval megyekAz a sok taktik mar nem nekem valo
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz
Zsolti0609 #11453 üzenetére
nekem a low a rossz, a medium/high már jó, a veryhigh meg király
-
djtoomi
addikt
válasz
Zsolti0609 #11453 üzenetére
Nem vészes,de ezt ne 1280x1024-ben várd,hanem maximum 1024x768-ban.
-
RazoR_45
tag
válasz
Hát fél HIGH és Fél MEdium beállitás melett jól fog menni
-
djtoomi
addikt
válasz
Go to #1 hsz...
-
Zsolti0609
tag
Hello!Holnap meg lessz a Crysis ,és szerintetek milyen grafikára számitsak a gépemen?Msi 8600gts OC 256MB,LG 20'monitor,2gbram,x2 AMD 4800-EZ A GÉPEM!
-
szinesz.bob
senior tag
TCA
Ujrakezd megvan!!!!
A végén vissza vettem e grafikát mert iszonyt kevés volt az fps. Jó kis game volt!!!! -
ssolitude
őstag
válasz
.:Kristian:. #11439 üzenetére
Na az az egyik legjobb rész, szerintem.
Egyébként én se estem seggre. Alig több, mint a FarCry, hihetetlen grafikával és fizikával. A nanoruha nagyon kúl, az tetszik. Még Delta szinten sem kihívás. Az a nullagravitációs barlang, meg a végén az anyahajó kimondottan komolytalan. A tankcsata jó móka, meg helyenként a helikopterezés is. -
AddyKing
tag
Szerintetek menne a Crysis a gépemen??
A konfigomat megtaláljátok az adataim között!!! -
djtoomi
addikt
Mi lehet a baja hogy szerver hitelesítése sikretelen?ki akartam próbálni a ultit de nem engedi,a demo nincs fent,nem is volt soha.
-
fpeter07
veterán
Ha az árnyékokat mediumra rakom akkor, már kiabál a gép..
-
Vistaboy
veterán
Az első Crysis Patch "Semmi fontos" javítást nem tartalmaz, csupán a teljesítmény növelése és a multiplayer kiegyenlítése van benne.
-
feka007
veterán
válasz
Johnny Cage #11429 üzenetére
Nekem csak a mozgás nem tetszett annyira.
-
ssolitude
őstag
válasz
.:Kristian:. #11434 üzenetére
Van az iskolában az egyik teremben egy csomó rakétavető. Azzal adj nekik.
-
.:Kristian:.
addikt
Kiszabadítottam az első túszt, jöttek a tankok, hogy semmisítsem meg őket?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar_
addikt
én 1152*864-en 0AA 0AF, Shader,postrocessing,volumetric effects veryhigh , textures objects,phisics,sounds high , shadow medium beállításokon játszottam többnyire játszható FPS-el 25-40 (a core , és a havas pályán 1024*768-ra vissza kellett venni a felbontást
) kb. CF 2900 vagy 8800GT SLI-n lehet maxon játszani. 1280*1024-ben 2*AA/16AF szerintem. LCD monitort szeretnék venni én is 19" 1440*900-as felbontásút.
Azon a 1152*864 még oke , vagy már nagyon pixeles lenne? -
Ragnar_
addikt
válasz
.:Kristian:. #11424 üzenetére
Ahogy haladsz a játékban szerintem meg fog változni a véleményed. Másrészt a konfigodon nem is igazán tudod highon hajtani , és nem úgy harangozták be , hogy mediumon is hasra lehet esni tőle. A Crysis játékélményéhez nagyon sokat tesz hozzá a grafika és a fizika. Az első pályák alapján először én is azt hittem hogy csak egy grafikailag felturbózott Far Cry lesz , de szerintem több annál.
Én kijátszottam már , szerintem utóbbi idők egyik legjobb FPS-e. A gépigénye valóban nem gyenge , de a látvány se semmi , szal szerintem korrekt. Meg ha jól tudom adnak majd ki hozzá patch-t nemsokára ami teljesítményjavulást is eredményez majd.[ Szerkesztve ]
-
yoid
tag
Reg voltam itt , azota mar megy full maxon a crysis ?
22" lcd-m van , 800X600 felbontasban jatszani nem vidam dolog.[ Szerkesztve ]
-
pisti
őstag
válasz
Johnny Cage #11429 üzenetére
Na igen meg ez kompromisszum "dolog", viszont hiányzik sok játékosból/emberből.
1900-as felbontásokba teszik egyesek a játékot aztán csodálkoznak, hogy lassú, vagy beállítja úgy hogy jól menjen azon felbontáson, akkor meg az a baj, hogy nem olyan húdeszép a grafika. Az ilyen embereket nem tudom sajnálni vhogy. -
Johnny Cage
addikt
válasz
feka007 #11428 üzenetére
Mindenki ezt az optimizálást erőlteti: mit takar ez a ti olvasatotokban? Mert az enyémben az optimizálás KOMPROMISSZUMOT jelent. Egy technológiai nagyágyúnak beharangozott játék meg ugyan hogyan köthetne már grafikailag kompromisszumokat? Ez a motor egyszerre hatalmas pályarészeket tölt be, milliónyi fát és falevelet mozgat, amihez hasonlóval mostanában nem nagyon találkoztam (optimizálást akartok? töltsétek be a HL2-t, meg lehet nézni milyen minőségű textúrái vannak, hogy a két lépésenkénti pályatöltögetésről már ne beszéljek).
(A Crysis elfogadhatóan fut medium/high vegyes beállításokon egy 7300GT-n. Most játszok a Company of Heroes: Opposing Force-al - ez a játék teljes részletességen bezzeg folyton megakad, amikor fele annyi textúrát és háromszöget nem számol, mint a Crysis.)
-
feka007
veterán
válasz
.:Kristian:. #11426 üzenetére
A legtöbb fps-ben ez van, csak még lineáris is, ebben legalább lehet szabadon mozogni (kivéve az alienes pályát, mert ott barlangba megyünk).
Bár a karakterek animációját megcsinálhatták volna jobban is ilyen grafika mellé, meg ami még nem tetszett az a falombok szögletessége, és jó lenne ha a havas pályákat minél jobban lerövidítenék a második részben, és lenne inkább vmi normális dzsungel, addigra talán az optimalizálást is sikerül úgy megoldani, hogy képes legyen normális sebességgel megjeleníteni egy sűrű dzsungelt. -
mad1
veterán
válasz
.:Kristian:. #11426 üzenetére
nem 1 cod4.mert az elég nyüzsgős...hehe
-
djtoomi
addikt
válasz
.:Kristian:. #11424 üzenetére
Hát azzal a karival nem is lehet csodára számítani.
-
.:Kristian:.
addikt
nah.. végre ki tudtam próbálni a játékot.
Eléggé az elején tartok, ezért véleményt nem is nagyon tudok mondani, de eddig nem vagyok hasra esve a játéktól (meg lehet kövezni)amennyire behartangozták annyira nem sikerült jól, nagyobb a füstje mint a lángja. Persze lehet, hogy változik a véleményem a játék menete alatt, majd kiderül.
Egyenlőre így látom.. -
Kareszovics
addikt
válasz
Johnny Cage #11421 üzenetére
Roger, Sir!!!
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Kareszovics #11420 üzenetére
Tedd fel a 169.09-et.
-
djtoomi
addikt
válasz
Arnold2 #11415 üzenetére
Köszike,próbáltam trainer nélkül,hogy a cfg-be írtam ami kell belőle,de akkor sem,a tetőn lévő emberkét leszedtem,sőt mind a 4 tetőn volt egy-egy ember és leszedtem,miután láttam hogy sz@rrá lőnek.De amit kaptam mentés,azzal sem megy,nekem textúraizéim trainer nélkül is vannak de nem tom miért,így az egészbe különböző csíkok,meg minden sz@rok jelennek meg.
-
Arnold2
őstag
Véleményem szerint a trainer lesz a ludas.Én is azt a trainert használtam mert az egyik pálya végén bebugozódott a játék és nem akartam előről szívni.Viszont onnantól kezdve olyan hibák jöttek elő,hogy csak néztem (a textúrákon átmászkálkástól kezdve hogy mikor kiszáltam a járműből ülő pozicióba maradt a karakter lába...)
Tipp,hogy ne kelljen itt mentésekért kunyizni:felejtsd el a trainert. S ezt most tényleg mint jótanács adom. Valamiért nem szereti a játék a trainert. Ráadásul úgy még inkább nem fogod megtalállni az ellent hogy ha nem is lő rád...
Nem akarok geci lenni,de magadnak köszönheted.
Amúgy a bányás pályán nekem is nyitva volt az ajtó. Előtte, meg volt egy álcázott nanoruhás a tetőn, s csak a radar mutatta,de az istenért sem találtam. Jó tipp megint,ha tudod hogy kell legyen még ellen a páylán, s nem találod akkor hívd fel magadra a figylemet (lövöldözz kis sorozatokat erre arra,esetleg pár gránát ide-oda).
Sok sikert -
Dotn
aktív tag
Sziasztok az utolso palyan ahol azt a kicseszett urhajot kene elpusztitanom,hol tudok ott talalni TAC fegyvert? Ugyanis a 4 agyut mar kilottem,de a spinko allandoan azt hajtogatja,hogy a TAC fegyverrel kene befognom az agyukat vagy mit. Nalam a legerosebb fegyver most a raketaveto. Ezzel is meg lehet oldani?
-
djtoomi
addikt
válasz
dinka.86 #11408 üzenetére
Köszike,megvannak,de kifagy tőle a játék.
Ilyen nincs bazze.ÁÁÁÁÁÁÁ
Megvan mért fagy ki,mert csak azokat tudja használni,amik abban az xml fájlban vannak,mert oda be vannak írva melyikeket mentettem el,és azért nem nyitja meg ezt a 3-at,szal az az xml is kéne.
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Eladó Logitech C525 webcam hibátlan állapotban
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Xiaomi 13T Pro 12/512 - fekete, dobozzal és garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest