Hirdetés
-
GAMEPOD
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nektek sem olyan ütős a graf maxon? Már Alpha-ban is úgy voltam vele, hogy "majd a beta"-ban, de ez még mindig nem hozza egy DX9 Extreme Crysis 2 szintjét
-
Slystyle
őstag
válasz
Dexter-2000 #1991 üzenetére
A HNT és még pár személy PH-ról az OGC TS-en tartózkodik.
Cím: teamspeak.huA HNT szobában vagyunk, de mielőtt beléphetnél egy szobába, kell reget kérni egy admin-tól.
-
albert8
veterán
Egész jó lett szerintem. Ezek a robotok, meg új fegyverek érdekesek.
A graf bámulatos. Irányitás maradt, úgy látom több energy is van. A hunter mód meg kb egy továbbfejlesztett sd. Majd egyszer meg is veszem. -
eLit-MiLan
őstag
válasz
jaffa 2843 #1990 üzenetére
Könnyű elsőnek lenni?
nem játszottál a HNT ellen
-
Dexter-2000
őstag
válasz
jaffa 2843 #1990 üzenetére
+1
Más:
Ti hol vagytok TS-en?
Van a PH-nak külön vagy csak ti is élősködtök valahol? -
Volt "szerencsém" nekem is kipróbálni. Ez ugyanaz az agyatlanság, mint a 2. Játszottam pár kört, de azon kívül, hogy sok a béna és könnyű elsőnek lenni, nincs semmi különös benne. Komolyra fordítva a szót, semmi újat nem nyújt. Szerintem élvezhetetlen, a látvány pedig kritikán aluli. (nem a grafika, az annyira nem érdekel, csupán a design az ami össze van hányva) Egérkezelése a szokásos laggos borzalom, amit már az előző részekben megszokhattunk.
Egy Power Struggle-lel még érdekes lenne, de ez a kisgyerekes, minipályás "kodos" játékmenet undorító. Ráadásul teljesen zsúfolt minden pálya.
Azt hittem lesz benne valami újítás, de ez is csak egy "kieg" sajna. -
Slystyle
őstag
válasz
Physicist03 #1985 üzenetére
Hát nekem lenne rá lehetőség, de sajna a 750-em, 8giga ramom és a 460-am pihen a polcon, nincs lap, amibe belerakhatnám őket. Fránya bolt meg ugyanazt a lapot küldte vissza garanciában termékcsere szóval illetve, sőt még a telefonban is azt mondták, hogy egy új ugyanolyan lapot kapok...
Ezért is mondtam, hogy talán a végére, 1-2 napra még belibbenek, ha végre lép valamit ez a hihetetlenül "korrekt" bolt... -
NZKK
tag
E8500 es 5770 komboval erdemes egyaltalan probalkozni?
-
Thunder82
aktív tag
NAH SZEREZTEM MÉG NÉHÁNYAT AKINEK NINCS
AXX7-BEXQ-8EZ6-U8AD-8TRV
H7LU-C9T8-6QTC-F4L5-CXXP
8ML4-XAB4-PYSR-39YB-98R8
545D-QTZG-WUNC-MGFY-HGFF
CJ8G-5BCK-XH6Z-299Y-395T
3BGG-BHPH-666W-3F5S-XR6MHa KELL írjatok de ne privit ide és én tolom privibe
[ Módosította: radi8tor ]
-
Physicist03
senior tag
noxwill, Slystyle akkor ezek szerint nem én vagyok az egyetlen aki nem játszik vele
Az a helyzet, hogy én a megjelenés után sem fogok egyhamar, mert komplett új gépet kell már beszereznem és akkor már inkább megvárom az új VGA-kat.
-
Dexter-2000
őstag
háát emberek azért többet vártam a játéktól meg kell hogy mondjam, hogy jobban élveztem a C2 Open Beta-jat
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
xHoLyShiTx #1977 üzenetére
Én rákattintottam a cikkben levő linkre és a letöltőoldalra visz. Szerintem jó a link.
-
i5 3570K gtx660Ti 8GB nekem high 4xTX 50fps megy. Nagyon szép, lenyűgöző a grafika. Hunter mod nem jön be annyira de a másik frankó.
-
Slystyle
őstag
válasz
xHoLyShiTx #1977 üzenetére
A driver amit a kolléga mutat, az nem WHQL, a béta driverek között keresd.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
xHoLyShiTx #1975 üzenetére
nVidia tulajoknak ajánlott a legújabb béta driver: [link]
renard: olyannak linkeltem, akinek 6xx kártyája van.
-
xHoLyShiTx
csendes tag
gtx690-em csak az egyik magot használja, a másik meg 0% on megy ... pedig a legujabb driver van fent(313.95)
sajnos igy játszhatatlan -
Slystyle
őstag
válasz
callmeakos #1973 üzenetére
+1, remélem azért még 1-2 napot eltudok kapni a dologból.
-
callmeakos
veterán
92 új hsz. Elmentek a....
Kell vas hiányában sajna kihagyom
De azért toljatok beszámolókat hadd irigykedjen aki nem tud részt venni a beta-ban -
Mr.White
senior tag
na pár bug azért előfordul.
ez a kedvenc.felülnézet powa.
a falon át lövés is elég gyakori. -
Sondi1986
addikt
8 maggal mindjárt másabb:
Nem vettem észre hogy 6 magosan felejtettem a gépet. -
SzlobiG
félisten
válasz
WongFeiHong #1957 üzenetére
Hát remélem, de most így jó nekem ahogy utoljára írtam very highon. Vramot elég szépen csipegeti amúgy.
(#1959) daveoff Mit vártál? Ugyanaz a motor nagy kül nem lesz ez egy Crysis 2 kieg.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na megjöttem, töltöm is boxra. Meglátjuk változott-e a 2. részhez képest.
-
daveoff
veterán
Nekem ilyen beállításokkal átlag 60FPS körül mozog, ami szerintem elég jónak számít.....Azért kell hozzá hardver rendesen, a látvány viszont nem sokat javult a Crysis 2-höz képest.
-
Lalo01
tag
Ha valakinek még mindíg nem sikerült kulcsot szereznie, nálam van egy pár...
Írjatok nyugodtan pü-t! -
Sondi1986
addikt
SMAA (Medium) 2TX Akkor a kártyát vissza veszi 925/1500 nekem, GPU 100%.
Tényleg a procit eszi ennyire. -
SzlobiG
félisten
Most próbálgattam egy sort megint. Ami a legjobban eszi az az AA 2X felett már majdnem felezi az FPS-t legyen az akármelyik szűrési mód. A shading szintén olyan 5-10fpst eszik meg very highon, high-hoz képest.
Most very high(shading high) 2XSMAA szépen megy átlag kb 60-70fps. Viszont TXAA van ahol bugos sajna.
-
p87
senior tag
Üdv!
Én is megnéztem ezt a játékot. Nekem tetszik és elég jól is megy.
7970-es kártya light-os 1050/1500 MHz-en, Airport map, minden Very high, SMAA Medium 2TX -en.
Több 5 perces Fraps benchet nézve az átlag fps mindig 58-60 között, a max 70-80 között, a min 30-45 között.Szerintem ez elég jó és még az AMD fog jönni új beta driverrel.
Amúgy durva, hogy az MSAA mennyire leöli, 2x-esen majdnem feleződik az fps.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Bjørgersson #1951 üzenetére
Teljesen fullon 30FPs kb.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Bjørgersson #1949 üzenetére
Nincs minden csutkán.
Most letettem high-ra mindent meg 2X TXAA így már jó 60-80fps.
-
daneeeeee
aktív tag
Na Srácok nem tudom, hogy vagytok vele de szerintem kellemes game lett. A Hunter mod jópofa a grafika is olyan szép mint a videókban.
Külön dícséretes, hogy már megy az Eyefinity, és a crossfire se skálázódik olyan rosszul. -
SzlobiG
félisten
válasz
WongFeiHong #1932 üzenetére
Nekem bejön, de kilőttem, mer nagyon eszi az FPS-t.
Azt nekem kell legalább folyamatos 60 FPS gémbe.
-
Mr.White
senior tag
na eddig pozitív hatással van rám a game, gtx460-al mediumon 40-50fps megvan.
ez a hunter mód értelmetlen, a másik mód adja! -
Sondi1986
addikt
válasz
minimumgame #1930 üzenetére
Juj de profin nyomja valaki!
-
ffodi
veterán
Nálam ugyan ez a baj.
Van erre esetleg valami megoldás? Restart volt, most megpróbálom újra letölteni, aztán kiderül......
-
Mr.White
senior tag
sziasztok!
mi lehet az oka hogy telepítésnél "the cabinet (.cab) file is not signed" hibát ír ki?
köszi a segítséget! -
minimumgame
tag
Akinek még nem volt lehetősége kipróbálni és kíváncsi rá, [Video]
-
Crytek
nagyúr
Full HD minden maximumon kivéve az SSA az lowon van advancedbe is minden felhúzva maxra 16x AF.
A láblécben látható géppel 0-16 fps-ig minden van de kegtöbbször 0 mivel 4-5 másodpercig sokszor állókép van!Full HD SSA low és a beállításoknál LOW-ra állítva már 3x fps is megvan de sokszor így is meg megáll a kép 1-2 másodpercre!
Még dolgozom rajta hogy ilyen csira gépen hogy lesz ez játszható!
-
SzlobiG
félisten
Megnéztem én is very highon igencsak eszi a 680-at.
Viszont itt is a shading eszi a legtöbbet mint az alphaba, szal azt letettem high-ra. Szűrések közül a legjobb a TXAA mérföldekkel szebb mint a többi szerintem és annyit eszik mint az MSAA.
Így olyan 50-60fps megvan 4X TXAA, Very High (shading High).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #1926 üzenetére
Mondd utánam: Subpixel Morphological Anti-Aliasing
-
Sonja
nagyúr
High-on 60 fps megvan, Very High-on feleződik.
Ja, és SMAA-t használtam.
-
Raki
aktív tag
válasz
WongFeiHong #1918 üzenetére
Még 1x kössz az infókat, most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok. Ez a nem néz ki olyan jól meg eléggé lehozó, nehogy az legyen mint anno a Brothers in Arms Hells Highway-nél, emlékszem az 1. videóra 2007-ben, a játéknak meg köze nem volt hozzá...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
WongFeiHong #1918 üzenetére
Nekem tetszik a látvány és az is, hogy very high beállításon 60 FPS körüli.
-
Crytek
nagyúr
Mindjárt jövök én is kis fos gépemmel.Mert látom itt mindenki nasa géppel tolja!
-
Raki
aktív tag
válasz
WongFeiHong #1904 üzenetére
THX a tesztet, sztm korrekt, főleg a másfélszeres gyorsulás, és már bőven játszható ha 55 átlagban megvan. Szvsz már nem azt az időket éljük, mint anno COD 2-nél hogy 100 fps fölött nagyobbat tudtál ugrani
. Futtassa már nekem vki 100 fps-el a Crysis 3-at max grafon! Esetleg 4 karival talán. Sztm a lényeg legyen stabilan 50 fps fölött, ha néha van 1-2 robbanás meg mittom én micsoda és lemegy 40 alá nem dőlünk kardba. És am azzal sem értek teljesen egyet mikor jönnek azzal hogy 50 meg 100 fps között van különbség, régebbi játékoknál talán, de az újaknál sztm kizárt...
-
losi73
senior tag
üdv esetleg egy béta kulcsot tudna adni valaki?
tárgytalan originröl szedhető.
-
SzlobiG
félisten
Már tölti nekem is meglátjuk mit mutat.
-
ffodi
veterán
válasz
Lassan lejön a játék, de már kezdek félni, mi lesz 2560x1600-ban.
-
kovsol
titán
válasz
Én meg esküszöm AA off és AA be között nem nagyon látom az eltérést itt, szóval szerintem 2x bőven elég neki.
(#1905) kovy29 ezek vannak nálam
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Ez a kettő van csak?
-
Raki
aktív tag
válasz
Sondi1986 #1901 üzenetére
Érdekes, bár attól függetlenül lehet kihajtja a vga-t, minden esetre próbáld meg levenni a felbontást, mert akkor nem gyilkolod annyira a vga-t, viszont proci ugyan úgy kell neki, mivel ugyan olyan karink van én is letesztelem csak még nem jött le. De 1440-be futtasd mert én nemtom fentebb venni 19 col miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fujifilm X
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest