Hirdetés
-
GAMEPOD
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
WongFeiHong #3435 üzenetére
Hali. Lehet a tegnapi Killzone 4 video egy picit jobban nezett ki, de ne felejtsuk el, hogy az csak egy video. Majd ha megjelenik meglatjuk, de nem valoszinu, hogy ugy fog kinezni mint a videon... PS3-ra is adtak ki anno csodavideokat, aztan egyik jatek se kozelitette meg azt a szinvonalat. En 1680*1050-ben tolom, minden very high, shadows medium. Igy csak ritkan akad meg szerencsere. Arcok kidolgozasa nagyon durva!
-
whitezo88
nagyúr
válasz
én is próbálgattam tegnap de alig javult pár fpst. hagytam inkább alapon, 25-30 így is. Nem túl fluid, de ez van.
-
JamesHun
addikt
válasz
WongFeiHong #3439 üzenetére
Titan nem érdekel
5770-em van, így a low és low beállítás között választhatokBár lehet pici állítgatok még, mert a textur detailt ha lejjebb veszem, lehet a többi mehet majd mediumra és nem lesz csúnyább
képeket nézve azért a high beállítás mellett nem kell szégyenkeznie a játéknak
bár bf4 re még kíváncsi leszek, az sem szokott csúnya lenni
-
JamesHun
addikt
válasz
ha csak a csúcs VGA ra kéne optimalizálniuk és i5 i7-es procira akkor bitangabbul nézne ki crysis3 is
Meg más világ a kettő -
boogie84
veterán
válasz
WongFeiHong #3169 üzenetére
Sztem oly nagyon nem kell majd visszavenni a reszletessegen. Holnap megtudjuk.
3172# Ott a pont. Kb ennyit fog erni jatek. Foleg ha sok csalo, meg mikamester lesz a multiban.
-
Crytek
nagyúr
válasz
WongFeiHong #3167 üzenetére
Az a német pcgameshardware tesztje ok.
-
daveoff
veterán
válasz
WongFeiHong #3046 üzenetére
"Settings: Maxed out Full HD"
Így azért nem rossz a fix 27-37 FPS, a vsync véleményem szerint is biztos be van kapcsolva...
-
gyuromoj
veterán
válasz
WongFeiHong #3026 üzenetére
Akinek nem megy majd jól, az vegyen mellé ilyet:
Hátha ezzel csillapodik a vasigénye. -
boogie84
veterán
válasz
WongFeiHong #2935 üzenetére
Kábítóvideónak jó.
-
Crytek
nagyúr
válasz
WongFeiHong #2935 üzenetére
Ezeket a bemutatókat nagyon bírom amolyan celebshow megmutatjuk mi az amit soha nem fogtok látni!
-
Physicist03
senior tag
válasz
WongFeiHong #2914 üzenetére
Ki kell kapcsolni az élsimítást és minden szépen fog menni
Ilyen felbontáshoz nem értem minek az élsimítás
-
Physicist03
senior tag
válasz
WongFeiHong #2906 üzenetére
A videón amit linkeltél én nem látom, hogy annyira rosszul futna, nem mindenkinek kell a 60 FPS
-
whitezo88
nagyúr
válasz
WongFeiHong #2906 üzenetére
Crysis1 is botrányos volt induláskor, főleg betában. aztán idővel javult (patch, új driver)
-
mixi80
aktív tag
válasz
WongFeiHong #2196 üzenetére
Szia!
Azt azért cáfolni merem, hogy egy ref. 670 ami nincs tuningolva többet mér, mint az én kártyám.
Nálam, ahogyan írtam is a Shading High-ra le van véve, Motion Blur Medium-on van, a többi Very High.Üdv!
-
mixi80
aktív tag
válasz
WongFeiHong #2184 üzenetére
Elég szerencsés vagyok, elég jó tuningos kártyát fogtam ki, húzva van 1300 MHz körül boostol, és a memória is 7000 MHz-en megy!
Üdv!
-
Sondi1986
addikt
válasz
WongFeiHong #2068 üzenetére
Jó de az nvidia béta driverét AMD WHQL minősítés ellen, ennyi erőből 13.2 béta 3 tesztelhették volna, mert abba van a crysis 3 gyorsulás.
-
Pala
veterán
válasz
WongFeiHong #2101 üzenetére
Ez fura. Mondanám, hogy biztos valami AMD-NV eltérés (driver?), de nekem korábban GTX470-nel és 480-nal is úgy működött, ahogy írtam.
-
Pala
veterán
válasz
WongFeiHong #2099 üzenetére
Nem érted nálad hogy lehetett ez, nekem pont úgy működött, ahogy írtam. Ultrára feltolva alapvetően fix 60fps volt mindenütt, néha-néha leugrott 30-ra.
-
Kashim
őstag
válasz
WongFeiHong #2050 üzenetére
Azt random adogatja mindenkinek, nem választhatod ki. Elég unalmas lenne, ha mindig ugyanaz a két hunter kezdene nem?
-
SzlobiG
félisten
válasz
WongFeiHong #1957 üzenetére
Hát remélem, de most így jó nekem ahogy utoljára írtam very highon. Vramot elég szépen csipegeti amúgy.
(#1959) daveoff Mit vártál? Ugyanaz a motor nagy kül nem lesz ez egy Crysis 2 kieg.
-
SzlobiG
félisten
válasz
WongFeiHong #1932 üzenetére
Nekem bejön, de kilőttem, mer nagyon eszi az FPS-t.
Azt nekem kell legalább folyamatos 60 FPS gémbe.
-
Raki
aktív tag
válasz
WongFeiHong #1918 üzenetére
Még 1x kössz az infókat, most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok. Ez a nem néz ki olyan jól meg eléggé lehozó, nehogy az legyen mint anno a Brothers in Arms Hells Highway-nél, emlékszem az 1. videóra 2007-ben, a játéknak meg köze nem volt hozzá...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
WongFeiHong #1918 üzenetére
Nekem tetszik a látvány és az is, hogy very high beállításon 60 FPS körüli.
-
Raki
aktív tag
válasz
WongFeiHong #1904 üzenetére
THX a tesztet, sztm korrekt, főleg a másfélszeres gyorsulás, és már bőven játszható ha 55 átlagban megvan. Szvsz már nem azt az időket éljük, mint anno COD 2-nél hogy 100 fps fölött nagyobbat tudtál ugrani
. Futtassa már nekem vki 100 fps-el a Crysis 3-at max grafon! Esetleg 4 karival talán. Sztm a lényeg legyen stabilan 50 fps fölött, ha néha van 1-2 robbanás meg mittom én micsoda és lemegy 40 alá nem dőlünk kardba. És am azzal sem értek teljesen egyet mikor jönnek azzal hogy 50 meg 100 fps között van különbség, régebbi játékoknál talán, de az újaknál sztm kizárt...
-
ffodi
veterán
válasz
Lassan lejön a játék, de már kezdek félni, mi lesz 2560x1600-ban.
-
kovsol
titán
válasz
Én meg esküszöm AA off és AA be között nem nagyon látom az eltérést itt, szóval szerintem 2x bőven elég neki.
(#1905) kovy29 ezek vannak nálam
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Ez a kettő van csak?
-
Raki
aktív tag
válasz
WongFeiHong #1893 üzenetére
Ez érdekes, elég combos géped van nehogy már ne tudja futtatni maxon HD-be, próbálj már ki egy olyat pls hogy mondjuk leveszed a felbontást 1440-re és úgy is teszteld már, persze graf maxon
, csak kív vok mennyire fognak változni az fps-ek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest