Hirdetés
-
GAMEPOD
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
boogie84 #5107 üzenetére
Az ember azt hinné a Sly-féle profikról, hogy bele vannak őrülve a K/D és W/L arányba, de igazolhatom hogy tényleg nem. Minap kettesben voltam Sly-al 3-5 meccsen keresztül az összes többi profi HNT-s ellen, és annak ellenére nem váltott csapatot és nem lépett ki, hogy minden meccs elején lehetett tudni hogy tutira el fogjuk veszteni és ementálivá fognak lőni minket.
-
Slystyle
őstag
válasz
boogie84 #5104 üzenetére
Ha az OFF-os mondatoddal azt szeretnéd mondani, hogy mi K/D huszárok vagyunk, akkor nagyon is tévedsz. Engem speciel hidegen hagy a K/D értéke. Tegnap is bőven átlag alattit hoztam le összesítésben, mégsem érdekel, mert nem az a célom, hogy minél magasabb legyen.
Nem gurul el a gyógyszerem, ha kiszednek, ezt hallhatod a stream-jeiben is (általában minden este stream-elek). Persze néha engem is kicsit felidegesít a játék, de kit nem? -
Slystyle
őstag
válasz
boogie84 #5100 üzenetére
Biztosan nem dobott el semmit, nem kell megkérdezni 3-szor. Attól, hogy te többet játszol ezzel a játékmóddal, ne hidd, hogy mi tudatlanok vagyunk ebben a témában.
Nekem is számtalanszor volt már random halálom Maximum-on. Ilyenkor szerintem egy apró modellbe "akad" bele a karaktered és ezt úgy érzékeli a játék, hogy hoppá, ütköztél, pá-pá. Ezért sem játszok Maximum-ot, mert a végletekig el lett rontva, Cry2-ben sokkal jobb volt és ott többet is látogattam a Pro szervereket. Ha ezeket a furcsa anomáliákat orvosolják én is többet fogom látogatni azokat a szervereket. -
Slystyle
őstag
válasz
boogie84 #4721 üzenetére
Amint láthatod, úgy írtam, hogy Snipe-ra és Grendelre (mindkettő középtávra és messzire hatásos) használok Match-et, ami csökkenti a szórást, ergó pontosabb lesz. Ezeknek a fegyvereknek a visszarúgása elenyésző, így rajtuk a Muzzle Break elveszti értelmét, mivel inkább a spread csökkentése a cél, mintsem az, hogy mennyire rúg a fegyver.
Nem feltétlen oda lő, ahova szeretnéd, próbálj majd ki egy DSG-t Reflex Sight-al. A Cry2-ben oda lőtt, ahova a piros pöttyöt tartottad, de a Cry3-ban már kapott spread-et (szórást) is. Ez ugyanakkor igaz lehet pl egy Scar-ra is, lehet a mellkasát célzod és lövöd, de bead egy fejlövést, olyankor a szórás miatt adja be leginkább.Legjobb dolog, ha az ember felmegy egy üres szerverre, beáll egy kinézett pontra és próbálgatja az adott fegyvereket. Mindig ugyanarra a pontra kell állni és előtte legyen valamilyen fal, ahol a találatokat lehet megnézni, ugyebár hagy golyónyomot a falon a kilőtt töltény.
Takedown nagyon jó fegyver, ez vette át a Cry2-ből a Grendel Singleshot opcióját. Viszont ennél a fegyvernél inkább a stabilitást kell növelni vagy kitanulni azt, hogy hogyan lehet korrigálni a visszarúgást (szinte csak felfele mozog).
Még nem volt időm és kedvem az egyes fegyverek tesztjére, de ha meglesz az 5 reboot, akkor elkezdem pörgetni az összes fegyvert. Már csak 2 reboot úgyis, bár közeleg egy tournament és azon nem kellene alap kasztokkal indulni.
Lényeg a lényeg, a Stability-t ne keverjük sose az Accuracy-vel. Előbbi a fegyver mozgását stabilizálja, utóbbi pedig a fegyver szórását.
-
Slystyle
őstag
válasz
boogie84 #4718 üzenetére
Nagyban függ, hogy hogyan használod a fegyvered. Ha állandó hip-fire-re, akkor a Match Barrel az ajánlott, de ha ADS-el (Aiming Down Sight - irányzékba való betekintés), akkor inkább a Muzzle Break, hogy ne rázzon a fegyver.
Én pl Scar-ra használok Muzzle Break-el, más nem is kell rá, mert csak lelassít, inkább beledobok egy Extended Mag.-et. Grendel-re (sorozatokban lő, minimális visszarúgás) meg DSG-re inkább Match Barrel-t rakok, mert az a pontosságot növeli, ami ezeknél a fegyvereknél eléggé szükségesek. szóval a visszarúgást ezeknél nem kell kompenzálni. -
-
spanglee001
addikt
válasz
boogie84 #4608 üzenetére
nem attól lesz jobb, hogy jó az egér, de sokat lendíthet a játékon egy programozható egér amin rögtön állítod az érzékenységet pl: snipernél és shotgunnál kicsit más beállításokat használok. plusz nem mindegy az egérpad sem, hogy rögtön reagál e. Szerintem neked sem olyan egered van amiben golyó van alul
egyébként nekem cyborg rat 5 öm van 1éve nyúzom hibátlan és kb10-15körül lehet az ára -
-
Stanchore
senior tag
válasz
boogie84 #4571 üzenetére
Azzal nincs gond, amit te csinálsz, ezt senki nem is mondta... a gond azzal a szemlélettel van, amit képviselsz és nem azért mert a módot játszod, hanem mert semmilyen más nézőpontot nem vagy hajlandó elfogadni, csak a sajátodat. Nem fogok vitázni, mert abban tényleg igazad van, ha erősen vesztésre áll a csapat, akkor igen is az elöl lévő embereknek is vissza kéne jönnie védeni, viszont azt nem értem, ha egy felállás, ahol 4-5 féle stílus együttesen működik, az neked miért elítélendő?
-
Stanchore
senior tag
válasz
boogie84 #4567 üzenetére
Valahogy éreztem, hogy COD-ból hoztad ezt a csőlátást. Viszont ha már itt vagy ebben a topikban, fogadd el, hogy ez a Crysis és itt nem működik az, ami ott. Ez egy jóval összetettebb játék, sokkal több lehetőséggel ezért jóval szélesebb látókört igényel, ennek okát már legalább tízszer leírták neked, így nem részletezném, de az biztos, hogy amit írtak, 90%-ban tényleg úgy is van. 2 év C2-vel a hátunk mögött sikerült rájönnünk, miként lehet a legoptimálisabban meccset nyerni. Hidd el, ha az enemy megkívánja, mi is sokkal jobban rákapcsolunk. Egy biztos, ha igazán jó akarsz lenni, nem elég az, hogy a Crash-en ücsörögsz.
-
-
Slystyle
őstag
válasz
boogie84 #4533 üzenetére
Az 1.1 patch sajnos ezt bebuggoltatta, a fejlesztők már észrevették és a következő patch-ben már lesz hozzá javítás, de ezt már ide egyszer leírtam, ha jól emlékszem.
A changelog-ot meg még ha nem is ért az ember angolul, ajánlott elolvasni (akár fordítóval lehet magyarrá is varázsolni). -
Remus389
veterán
válasz
boogie84 #4299 üzenetére
izzad a gépem rendesen, meg van tunningolva ez a max
nálam 20 fps körüli az esős rész high-on, elég gáz(bár annyira nem köszönhetően a motion blur-nek), gondoltam átszaladok, belső tereken már jobb volt 30 fps
ahogy hallom később, ha kikerülök az esős részből jobb lesz, remélem olyan 30 fps meglesz
nagyon nem akarok engedni a látványból, új gépre sincs pénzem
de nagyon szép high-on is, gyönyörű
azt hallottam a very high nem annyival szebb, tudna valaki screenshotokat csinálni, very high és high beállítással? neten nem nagyon találok, csak videókat, az meg nem olyan hogy látszódik
sebaj az aliens colonial marines 50 fps-sel fut tunning nélkül, ott bepótolom az fps hiányát
-
sanyek2
senior tag
válasz
boogie84 #4361 üzenetére
Értem. Szóval ha számmal elmentem a beállítást, akkor elő sem kell hoznom a nanoruha menüt, hanem menet közben sétálok, benyomom a számot, és betölti az elmentett beállításokat?
Plusz még ugye marad a kérdés, hogy "kéne némi segítség a fegyverek szerelékeihez, illetve táraihoz, mi mire jó a kampányban."
-
Ferko75HUN
senior tag
-
laca000
őstag
válasz
boogie84 #4297 üzenetére
Nekem ez a játék semmi más csak.. nem is tudom hogyan mondjam: "erőfitogtatás".
Kinőttem már abból a korból, hogy a sematikus single playerek tetszenek.
Volt olyan rész, ahol egyenesen felröhögtem.
Olyan gagyi benyomást keltett.
1-1 órás ciklusokban tudtam csak rávenni magam, mintha kényszerítenének.
Hiába a látvány, én nem érzek mögötte-benne eredetiséget.
A Crysis 1 nálam az etalon, és az is marad.
Zimmer meg, vagy szándékosan nem lett felkérve, vagy éppen más-egyéb pénzesebb munkája akadt, vagy az is lehet Malibun nyaralt, szerintem.. -
gabber01
addikt
válasz
boogie84 #4275 üzenetére
Sztem nem a buzdításon van a hangsúly, és egyáltalán nem nyugtató, inkább megadó. Nekem valahogy az áldozat, önfeláldozás, elkeseredettség, keserűség sugárzik belőle...az áldozat, amiről Prophet is állandóan beszél.
Szerintem tökéletesen illik a zene a sztorihoz, mint ahogy a C2-ben is. -
gabber01
addikt
válasz
boogie84 #4248 üzenetére
Hát van mit nézni.
Mondjuk szépnek szép, csak éppen nem valóságos. Egy Source engine-s játék szerintem sokkal valósághűbb, mint ez.
Igaz, itt gondolom nem is ez volt a cél, csak a Crysis 1 után látványvilágra a 2 meg a 3 is nagyon más, és az 1 bizony sokkal valóságosabb. -
zack
nagyúr
válasz
boogie84 #3096 üzenetére
Igen, és tudtommal csak azoknak, akik cd galaxisnál előrendelők voltak.
Szóval így fullosan megérte, bár még csak most telepszik. 5,5k sokalltam egy kódért. Most van fémdobozom, Hunter Edition, 2db DLC... Ez így kerek egész.
Eddig a legszebb fémdoboz amit láttam.Szerintem amiket felsoroltál, azok csak a Hunter Edition jellemzői.
-
zack
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
boogie84 #2738 üzenetére
Amennyiben egyedül vagy egy két emberrel játszol, simán megoldható amit te írsz. Viszont ha egy nagyobb csapatban, esetleg úgy hogy az egész oldalt ismerősök foglalják el, abban az esetben ez nem jó megoldás.
Mivel össze is lehet akár beszélni a kör alatt, elég ha egy vagy két ember foglalja a crasht. A többiek vadászhatják a támadókat. Gondolj bele, ha mindenki a crash-en van, elég egy vagy két időzített gránát, vagy egy két beugrás a körbe magasról, esetleg egy swarm támadás, és konyec a teljes foglaló csapatnak.
Egy lézerről meg ne is beszéljünk. Ezt főleg Cry2-ben lehetett látni . A sok birka ott állt foglalni, egy oribital strike-al sikerült kicsinálni a teljes csapatot. Meg néha a szervert is.
AZért is mondom ha ismerősökkel játszunk, akkor össze kell dolgozni, hogy minél hatásosabban elérhessük a maximum pontott. Ha ehhez az kell hogy én foglalok és a többiek vadásszák a támadokat, ám legyen. Kill nélkül is élvezni fogom akkor a kört. Max következőben én is védek amíg másik foglal.
Ez egy ilyen játék. Persze public meccsen ha egyedül játszol ez nem megvalósítható, ott marad a sok kill, meg a foglalás is. Egyszerre, akár.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
boogie84 #2733 üzenetére
Az mondatod első felében benne van a probléma. Nem magadnak gyűjtesz pontot itt, hanem a csapatnak. Az hogy magas K/D-t akarsz közben összeszedni sok sok XP-vel, az itt sok embert nem érdekel.
2. részben is, meg itt bétában is volt hogy több pontot gyűjtöttem össze kill nélkül csak a foglalással, és ezzel kerültem a lista első helyére.
(#2737) zack
Crash Site-ról van ám itt most szó.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
boogie84 #2731 üzenetére
"No és mi van akkor ha az illető be sem megy szedni? Mi értelme akkor a foglalós játékmódnak?"
Még senkit nem ítéltek el ezért a bíróságon.
Szerintem már párszor próbáltuk elmagyarázni neked kulturált hangnemben mi miért így játszunk, ez neked nem kell, hogy megfeleljen.
De nem is kell mindig vmi rosszindulatú hsz-t beküldened, ha itt bármi videót-fényképet találsz.
A kritikáid után kapott válaszokra meg jön a köv. felvonás, hogy mi vagyunk a nyáj. Gratulálok.
Sok száz órát játszott már itt együtt a "nyáj és mókusok" baráti köre, nekünk ez bevált.
Milan számára feltett kérdésedre a válasz: Nem! -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
boogie84 #2187 üzenetére
A legfőbb ok amiért nincs igazad: felesleges 4-5 embernek állni a crash-en, mert messziről bevágnak egy "késleltetett" gránátot és az összes foglalónak kampec.
Ha mi csapatban játszunk, általában mindig 1 ember foglal, a többi takarít, ha "meghal" az őrző, akkor beáll helyére vki más.
Ez a leghatékonyabb hidd el, 2 éve így játsszuk C2-ben!Más: napok óta nem volt időm írni csak olvasni, látom sokan panaszkodnak az fps-re.
Mindent vegyetek le minimumra, majd singleben kísérletezzetek, itt nincs idő bámészkodni, nem beszélve arról, hogy oly kis mértékű a különbség kinézetre, viszont sebességben nagyon nagy. -
ffodi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI zápor esett a hétvégén
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Autós topik
- Politika
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest