Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mk86
tag
Sziasztok!
Van két késem, és a piacon elég sokat érnek...Viszont nem szeretném steamen eladni, tudnátok ajánlani valamilyen oldalt, ahol paypalon keresztül fizetnék ki?
A Kinguinon lévő piac nekem kínai.
Köszi a választ.NZXT Phantom 410, Corsair 550 W , Asus Maximus VIII-Gene, i7 6700K, Corsair H80i, MSI GTX 1080ti , 16 GB HyperX Blue DDR4 1600 mHz, 480 Gb Kingston SSD, 240 Gb Corsair SSD, 1.5 Tb WD HDD,
-
ReFleXx
addikt
válasz rumos XIII #51791 üzenetére
a semmiert biztos nem
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
szebe
addikt
válasz zkas90 #51792 üzenetére
Ottmaradtam szombat du-ig, valami eszmeletlen kaosz volt a szetloves meg a DE agrajz. Egy csapat egy meccsre ult le, aztan jott a kovetkezo, szinten egy meccsre, es igy tovabb. Igy egy meccs lazan eltarthatott masfel-ket orat.
Viszont igy jo otlet volt az egymas ellen jatszo csapatokat egymassal szemben leultetni, jo volt a hangulat
A 60hz csoortkorben volt gaz inkabb, az agrajzon mar csak egymas ellen jatszo csapatok voltak laptopnal.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Jinxb1rd
addikt
válasz RECSKA #51789 üzenetére
Az én egeremnek vékony műanyag.
Azért mosolygok jókat ezeken a szövetborításos kábelcuccokon, próbálják eladni, hogy ettől tartósabb meg profibb lesz. Egyszerűbb lenne más alapanyagú műanyagot használni, de hát nem akarják manapság, hogy az egerek 11 évig kihúzzák.
We are only Stardust...
-
zkas90
senior tag
válasz yuyizi #51790 üzenetére
Sokkal jobb, mint az esporthucs, de nincs kuli színvonal, viszont többet nem panaszkodnék, ha legalább ilyen lenne minden magyar caster. (Ettől függetlenül, ha lenne angol stream, akkor azt nézném.)
Egyébként szerintem hatalmas minőségbeli ugrás van közvetítés terén ICL szemszögből is, nem csak a casterek személye miatt, hanem a minősége is jobb az egésznek. Kellene még oda egy ember, aki átváltja random caster nélküli meccsekre az adást, hogy ne az eredményeket kelljen nézni, de egyébként teljesen jó (tegnap már ebben is jók voltak délután, nem volt sok üres menet).
Az viszont látszik, hogy túl nagy falat volt elsőre 72 csapat az ICL-nek. 60hz-en játszó emberek, reggelig elcsúszó mérkőzés, nem volt bekonfigolva a rájátszásban az overtime...
Mindezek ellenére tegnap már és ma majd lehet(ett) látni minőségi meccseket, ahol nem kell azt nézni, hogy a játékos 3 méterről 30 golyóval nem tudja AK-ból lelőni a vele szemben egyhelyben álló full vak CT-t.Sh1t vs shit döntőt várok felsőágon és a végső döntőben is. Azt a 3-5 mapot mindenképp érdemes megnézni.
ui: A nézőközönség viszont továbbra is szánalmas, mindenért panaszkodó gyerekekből áll. A legjobb az volt, amikor a srác a rájátszás legelején már az alsóágat akarta nézni, merthogy "az alsóágas csapatokat most látjuk utoljára". A köcsög casterek meg átváltottak inkább egy értelmesebb meccsre (ami nem is volt annyira egyoldalú, mint várni lehetett) a felsőágról.
[ Szerkesztve ]
-
sanyi0627
senior tag
válasz _-ORANGE-_ #51769 üzenetére
Rendben
Köszi mindenkinek.
Akkor marad.http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
mepet
addikt
válasz Jinxb1rd #51784 üzenetére
Úgy fest, mintha az asztal szélén felejtett doppler karambit elnyeste volna egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Eddig a netemmel volt baj (packet loss), ami csoda mód magától megjavult de kellett neki pár nap. Ma meg nézem hogy megint furán mozog az egér: rajzolok már egyet paintben. Hát az egyenes felfelé vonal az egér szerint jobbra felfelé halad.
Kitöröltem a szenzort akkor nézem valami van a kábellel, hát ez meg mitől, a közelében nem volt semmi éles tárgy pedig sosem...
Ebből nem sok CSGO lesz mostanság xD
UI: RIP makrómód és autófókusz
(#51780) rumos XIII
Nem, Tesoro.[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
válasz gyurkikrisz #51776 üzenetére
BARNIGAMEPLAY
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
GabN73
addikt
Max élő bj-nél jó ez a taktika, és nem egy olyan oldalon, ahol tök random lapokat kapsz
Ismerős kipróbálta, 20$-ból felment 40-ig, aztán konkrétan ha 20 volt a kezében, a gép kirakta magának a 21-et 5 lapbólHa nagyon mákos vagy, akkor nagyot szakíthatsz, de inkább tradelgess sokat, és ne ilyen pénznyelő oldalakon csezd el a pénzed
-
gyurkikrisz
őstag
csgodouble-hez nem tud valaki kupont? sokat kipróbáltam, de egyiket se fogadja el
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
P. úr
tag
válasz linuxuser666 #51770 üzenetére
Mindig fel kell szállni a vonatra, tenni kell az előzőleg nyert színt. Ha rainbow van, hogy egyszer piros, egyszer fekete, azt is érdemes követni. Nekem ezek általában bejöttek, én egy Stattrak Glock Bunsen Burnert, meg egy USP Guardiant kivettem belőle, aztán türelmetlen voltam, és pakolgattam a zöldet, azért basztam el a zsetont.
szebe: ez a blackjack hogyan működik? Itt kell befektetni skint az elején, vagy itt is van valami induló bónusz?
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Én max csgoblackjacket próbálnám ki, az alábbi taktika szerint.
Ez sem fix profit, de egy próbát megérhet.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Årpi
őstag
Én amikor 350$ profitot pörgettem ki,minden taktikát nélkülözve rakosgattam szóval szerintem tegyél te is így vagy hagyd a francba az egészet
-
htc07
addikt
matematikailag a banknak nyereséges csak.
-
linuxuser666
tag
csgodouble oldalon sikeresen elbuktam pár coint
Valaki adna hozzá tippet?
Nem jött be a duplázós stratégia.
Sokszor van olyan hogy 9x egymás után piros vagy fekete. -
szebe
addikt
-
szebe
addikt
válasz he7edik. #51757 üzenetére
A csehek meg az esuba elleni meccs arra jo volt, hogy mindenki megszokta a kornyezetet. Kovetkezo ket meccset (d2, mirage) szepen hoztuk is, hogy aztan a kvazi legerosebb mapunkon (cache) szanaszejjel gazoljanak minket.
Picit szerencsetlennek erzem a helyzetet, 11 masik csoprtban eleg lett volna ket nyert meccs, dehat igy jartunk. Ebben most ennyi volt sajnos.
Ja meg annyit, hogy a csehek a laptopoknal ultek (140 fps, 60 hz), ennek ellenere olyanokat lottek rank, hogy mi is csak nevettunk. Szoval aki g*cidurva, az meglovi igy is-ugy is, de inkabb jatszom 144-en, ha tehetem.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
-
őstag
-
Xero
nagyúr
Valoban nem kell 300. De 60hz-nel 64 ticken a stabil minimum 128, 128 ticken stabil min 256 fps, mig 144hz-en barmilyen ticknel 288 fps a minimum. Tehat 144Hz-hez a stabil 300 nem butasag.
Igy garantalt, hogy a monitor mindig friss kepet produkaljon.
Tizen x ev Hl cs mod - 1.6, 3-4000 ora go relevans?
[ Szerkesztve ]
-
0.44
tag
válasz NyxNyxNyx #51742 üzenetére
Az ugye megvan, hogy a srac semmi konkretumot nem mond, hanem azt, hogy szerinte, meg ugy erzi? Es probalja megerteni(tetni) a videoban, hogy miert. Illetve azt magyarazza, hogy a 60 miert nem eleg, attol fuggetlenul, hogy a legtobb monitor 60 Hz-es, amiben igaza is van a tickrate miatt.
Hany tickrate-esek is a szerverek? 64 illetve 128. Akkor mirol is beszelunk a 300 fps-el? Es en ezt itt le is zartam, mert a mai napig keptelenek egyesek felfogni, hogy nem quake engine-rol van szo.
[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
Nem barátom,csak a dpi egy állítható érték míg fpsből meg minél több van annál jobb Felesleges ezen vitatkozni, akkora hülyeséget írtál az fps<>dpi összehasonlítással
Plusz ott van "MikE008" által belinkelt videó.
Ja és amúgy 400 DPI-n használom az egerem,köszönöm kérdésed
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
0.44
tag
válasz vzsryl #51739 üzenetére
Ki mondta, hogy nem kell fps? O kezdte el a 30 fps-es baromsagat. Azt meg plane nem mondta senki, hogy a dpi-nek koze van az fps-hez. O fix 300 fps-rol beszel, aminek aztan vegkepp semmi ertelme nincs, az online farokmeregetesen kivul. Erre reagaltam le a 8000Dpi-t, ami egy idoben nagyon menoseg volt, ezt senki ne merje tagadni, sot a mai napig..
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Semmi köze a DPI-nek az fps-hez. A magas fps-re szükség van, de DPI-ből pont a 400 és 800 a megfelelő, minél kisebb sensitivity mellett. Aki nem érti, miért kell több fps egy skill alapú FPS multiplayer játékhoz, az nem is fogja megérteni, mert sosem fog olyan szinten játszani, hogy felfogja.
Nem fogom elmagyarázni, mert kb. 100-150x ki lett tárgyalva itt a topikon belül is.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
zarayg
aktív tag
-
he7edik.
addikt
A 11-es csoport hánykor kezd?
Égő szöveg a flém vázon
-
0.44
tag
Isten aldja a Reddit-et!
Feltettem a kerdesem, azonnal meg is kaptam a valaszt valami valve-s arctol. Ismerik a hibat, akkor jelentkezik ha 2 vga-van a gepedben (integralt es a masik), es a driver beallitasokban "automatikus" valasztason van a VGA kivalasztasa. Ha atallitom manualisra, akkor nem fog tobbet jelentkezni a hiba.
-
0.44
tag
- Ugyan ugy kivag
- Csokkentett modban alapbol nem tudsz szerverre csatlakozni
- Semmilyen konfiguracios beallitas nem tortent az utolso hasznalat (igazabol 2 honap) ota, igy ez kilove.
- LoL nem volt elinditva ket napja, mint irtam tegnap este meg ment a GO es azota semmi sem tortent.
- Csinaltam mar steam reinstall-t, de maradt minden a regiben
- Biztos nem fogom egy szaros GO miatt ujra rakni a belakott rendszert.
- Biztos nem fogok mast hasznalni mint a 10-et, mivel ez az eddigi legertelmesebb windows, es errol nem nyitok vitat.Go reinstall, Steam reinstall, Nvidia driver downgrade (bar nem volt frissites), DirectX torlese es ujra rakasa web-install-al, HTML ingame tartalom tiltasa.
Az utolso nyomorult GO update ota fordul elo ez a hiba. Szoval neki esek a Reddit-nek aztan meglatjuk mi lesz. Ha van megoldas, majd megosztom
[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
Tiltsd le a VGA-t, nézd meg elindul-e a játék IGP-vel.
Elindul-e csökkentett módban?
Töröld ki a teljes steam/userdata mappát, konfigold be újra kézzel a játékot.
Töröld le a LoL-t, ha állításod szerint utána romlott el.
Teljes Steam reinstall jó sok registry és temp fájl pucolással közben.
Win reinstall.
Win downgrade (tízessel szopatni magad önként, lol).Amúgy miket csináltál az elmúlt 3 napban a probléma megoldása érdekében? A fentieket egy este alatt végig lehet zongorázni.
-
0.44
tag
Ez komolyan mi a szar mar... Tegnap ujra tettem a jatekot, mert abban a pillanatban kidobott az asztalra, amint betoltott a szerver. Megjavult, tegnap tokeletesen futott. Most jatszanek ismet, de ugyan ez a hiba fogad. Az egvilagon nem tortent semmilyen telepites / update tegnap este ota. Kezd nevetseges lenni az egesz, hogy meg egy nyamvadt hibauzenetet sem kapok...
-
Lackki
őstag
csak is a sima mai napig fent van gépemen... 99' óta nem töröltem le és azóta másolgatom mindig
dmből meg turbine a kedvenc
de egy jó ctf_lavagiant bármikor
klánozva ugye assault mapokon toltuk, overlord meg mazon...backalley miért nem rémlik, pedig meg vannak az operationök...
Privátot hamarabb észreveszem
-
Lackki
őstag
válasz ReFleXx #51707 üzenetére
nem LANRA mentünk, hanem összeültünk 4-5en egy nappaliban
akkoriban hol volt még olyan lan... net is alig volthlből mi opposing force-t toltuk egymás ellen... volt vmi olyan map hogy 2 ilyen daru volt kinti részen, alul meg vízben lehetett úszni.
EZ AZ
gasworks![ Szerkesztve ]
Privátot hamarabb észreveszem
-
Redneck
nagyúr
válasz Lackki #51700 üzenetére
Én csak 2004-en regeltem és álltam át az 1.6-ra. Nagyban toltuk addig az 1.5-öt, sőt a LAN-klubban sokáig csak 1.5 volt.
Amúgy nem tervezik hogy GO-ba áthozzák a de_piranesi, de_chateu vagy a cs_siege, cs_estate és hasonló régi mapokat? Vagy ezt inkább a közösségtől kell várjam?
Az is lehet hogy mégis szervezni kell egy old school LAN-t pár régi motorossal?Szerk:
vzsryl, milyen igazad van! Hogy is felejthettem el a régi klasszikus aztecot... Az 1.5 után elvesztette a régi feelinget.
HL1 pedig az egyik legjobb multi amit valaha toltam. Nyílpuska, shotgun, revolver, Gauss-gun és Egon. A dobálható rágcsáló bogarakról vagy a rádiós/lézeres robbanószerekről már ne is beszéljünk... Istenem mennyit pörgött LAN-on!
Lackki:
Pont az előbb kerestem rá az emlékeimben élő zoomos bétás M4-re. Állat volt bár úgy emlékszem zoomolni nem lehetett vele. A fene se tudja a bétákból csak a skinre emlékszem, 1.0-tól toltuk nagyon sokat.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
ReFleXx
addikt
válasz vzsryl #51705 üzenetére
Toltam 1 kis 1.6ot az iment, hat jobban adta sokkal, granat repulesi sebessege lassab mint a go-ba sokkal, de fura volt
Laccki, lanra mentetek a haverokkal botozni?
Jok is voltak anno ezek a nyari garazs lanok a haverokkal muanyag szeken
[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz Lackki #51695 üzenetére
survivor: vágom, ahol volt ahol beszakadt a jég és sebzett a jeges víz...
Nekem amúgy a VIP-es játékmód hiányzik a legjobban. as_tundra, meg as_oilrig.
Akik nem vágják már mi az: a CT csapatban volt egy VIP. ő nem tudott vásárolni, viszont 200-as kevó+sityója volt. A CT-k feladata: a köridőn belül eljutni a kezdőhelyről a helikopterig. A T-k feladata: megölni a VIP-et, vagy nem engedni a helikopterig köridőn belül. Na ez a játékmód iszonyat csapatmunkát igényelt, ha úgy adódott, egyetlen golyó is elég volt a T-k győzelméhez. Viszont az extra bonyolult pályák miatt mégis volt esélyük a CT-knek. -
rumos XIII
aktív tag
-
ReFleXx
addikt
válasz vzsryl #51701 üzenetére
Hogyne adta volna jobban, foleg mikor a golyos egerem lecsereltem egy optikaira es meg a tobbieknek mindig golyos volt.
CZ 2004 marcius
nekem a cz es cs:s is kimaradt, hanyagoltam is a gamet akkoriban meg gepem sem volt rendes sourcehoz.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz Lackki #51700 üzenetére
Akkor én az 1.0b-vel kevertem, mert mi haverokkal azzal toltuk először. Na annak olyan volt a hitboxa, mint a GO-nak. Lutri volt az egész játék, de egy fokkal jobban adta, mint a GO. Nekem 1.0b után csak 1.5, 1.6 és egy rövid ideig a CZ volt meg. Source-t kb 10 percre próbáltam ki. Amúgy a CZ mikor jelent meg? Mert nekem rohadtul 2003 rémlik arra is.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest