- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Na, 4 hónap alatt a fejlődésem:
És még azt sem lehet mondani hogy boostolva voltam, mert így állt az eredménytábla amikor feldobott:
27/5/18 -65 pont
24/5/21 -64 pont
21/5/23 -56 pont
17/4/24 -46 pont
13/5/22 -41 pontÉs ez első 3 körben egy kis AFK is volt, mert restartolt a gépem
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-
htc07
addikt
Én amit venni szoktam az wp. Eco-ra vagy ha belefér a wp mellé akkor fiveseven/ tec9, vagy első körre dual beretta (utóbbit egy kalap csokinak tartottam de egyszer véletlenül megvettem eco körben és vertem egy acet vele, azóta jóbarátok vagyunk), ha meg nincs pénz vagy kicsit veszünk akkor p90, egész jól megy a recoilja már messzebbre is, és élvezem hogy szidnak érte amikor 3 embert megfogok de ez a játék a győzelemről szól, nem a szépségről.
kalát/m4-et nem is nagyon szoktam venni mostanság, a jelenlegi játékstílusomba nem illeszkednek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Duplakala körüliek, MM ma valamikor? steamem: dominik_kovacs
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Ha nálad van 7000 körül, a jól wpző társadnak meg csak ~5000, és wpt kér, akkor szépen kérjél helyette ak-t, p90-t, amit szeretnél. Így mindketten a kívánt fegyverrel fogtok rohangálni, de lesz pénze neki is fullkevora, gránátokra.
T oldalon 6500-7000 környékétől tudsz akt/galilt dobni úgy, hogy neked is jut fullkevo, meg egy-két gránát. CT oldalon ez plusz egy ezres.
Gránátokat pedig a megbeszélt kör szerint vegyél. Ha mondjuk a fegyver megvásárlása után marad 700 pénzed, és mid-to-B a kör d2-n, akkor abból ne 2 flash meg egy HE legyen a vásárlás, hanem füst+2flash, vagy füst+HE. Decoyt pedig maximum utolsó körben vegyél. Adott pillanatban "csak" 50 pénz, de abból 6 kör alatt már kijön egy kör értékű HE/smoke."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
zkas90
senior tag
Pár tanács:
1.) kevlár nélkül nem veszünk fegyvert
2.) fegyvert nem veszünk kevlár vásárlása előtt
3.) először kevlárt veszünk és utána minden mást4.) új kevlárt csak akkor veszünk, ha az előző már 55 alatt van (illetve mehet egészen 40-45ig, mert mire felfogna rajtad 55-öt a kevo, addigra úgyis meghalsz)
Ez rendkívül fontos! 650$-t spórolsz meg vele (füst, defuser, flash).5.) Két m4 jobb mint 1 awp + 1 szutyok
6.) addig nem vásárol a csapat, amíg mindenkinek nem jut megfelelő fegyver
T-ben ez olyan 4000-4200 körül van. CT-ben pedig 4000-5000 között/körül.Nincs értelme egyedüliként ecozni, és nincs értelme 4-en rávenni úgy, hogy 1 ecozik. (Kivétel persze akad. Én is tudnék írni most is pár eshetőséget.)
7.) Bizont minden félidő 2. és 3. körében használunk csak! Kivétel, ha 100%-ig biztosak vagytok benne, hogy az ellenfél full ecozni fog. Kevlár ellen haszontalan vízipisztoly. Ha muszáj valamit vásárolni ami olcsó, akkor ump vagy mp7.
8.) Csapatként kell gondolkozni. Nem a frag számít, hanem az, hogy a végén a ti csapatotok mellett legyen ott az a szép 16-os szám. Ha pedig valaki rangot akar lépni és csak ennek él, az menjen el egyedül. Ott pedig a fragekre és az mvp-kre kell csak összpontosítania.
Az 5.-hez kiegészítés:
Ez feltételezi azt, hogy azonos tudású játékosok vannak. Ha valaki béna m4-gyel, az inkább vegyen AWP-t annak, aki jobb WP-vel, mint m4-gyel. Persze ez is szituáció és pályafüggő.
Illetve ha valaki mondjuk 0/0/7-ben áll és neki van pénze, de a 17/4/5-ben álló csapattársának nincs, akkor eszébe juthat, hogy inkább neki kellene dobni a fegyvert. (Ez meg már a 8. pont.) -
-
zkas90
senior tag
A silver meccsek premade csapattal nem hell, hanem paradise.
Ez azért van így, mert a silver hell pont abból ered, hogy idióta csapattársakat kap maga mellé az ember. Olyanokat akikkel nem lehet csapatjátékot űzni.
A premade-ben pedig sanszosan olyan játékosok vannak, akikkel lehet kommunikálni.Csaló nincs sok silver szinten. Ez tény. Azok sas-supreme-global körül vannak leginkább. Találni persze lentebbi szinteken is. Én lejátszottam durván 270 MM meccset. Silver4 - duplakala között és az a kettő volt az, akire őszintén tudtam mondani, hogy cheater volt. Volt még 1-2 érdekes eset, de azok inkább smurfök voltak.
Az tény, hogy sok a smurf silverben, ahogy novában és kalában is. Sherifftől-sastól nem számít már a smurfölés, mert ott már kb minek kategória.
-
Franklin
addikt
Én pl. a bizont hanyagolnám. Ha nem tudsz AK-t/M4-et venni, akkor jó lehet a Galil/FAMAS is, ha azt se, akkor pisztoly (szigorúan Five-Seven vagy Tec-9/CZ, esetleg P250, mert az USP/Glock nem ér semmit kevós/sisakos ellenfelek ellen).
Ha nem megy a pisztoly, akkor Deathmatch pályán gyakorolj velük, a Five-Seven/Tec-9 avatott kezekben nagyon ütős tud lenni.
Csak akkor dobj fegyvert, ha telik még plusz fegyverre, ha csak 4-5e pénzed van, vásárolj be nyugodtan magadnak, ne dobj másnak. Ilyen egyszerű. Aki ezen besértődik, azzal nem kell többet játszani.
Én nem is szoktam fegyvert kérni ha nincs a csapatomban valakinek legalább 7-8e pénze.
-
SRII
őstag
válasz oliwwer #34027 üzenetére
Nem tudom honnan szeded ezt! bár lehet ebbe a " halmazba" te is beleférsz, magadra ismertél akkor de én tanácsként fordultam a fórumba,hogy kezelik a helyzetet!
Bunkó sem akarok lenne azon tagokhoz akik ilyen játékstílussal rendelkeznek, de már elfogyott a türelmem.
A ph fórumról meg tudod mi a véleményem!
Ha valami van azt ts-en el is mondom elhiheted, már túl vagyunk közösen vagy 150 mm-en!valakivel összetévesztesz ember! mindig veszek füstöt! tán az egyetlen ember aki vesz mindig füstöt, az meg hogy b-re rush és beragadok ...... mindegy
[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
hNp88
aktív tag
válasz Arkennys #34020 üzenetére
a silver3tól mérföldekkel jobb
a sok 8-12 éves csaló köcsög miatt komolyan mondom, a legnehezebb a silver -> nova1 váltás volt, innen már eZ lesz nova4ig, és ha megvan még a régi "skill", nem fogok sokat szenvedni a kalával se.
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
oliwwer
aktív tag
Úgy érzem azért a szöveg nagy része hozzám irányul, mert a csapatunkban én vagyok a wp-s.
Pár dolog, amivel nem igazán értek egyet Bedi.
A CS egy csapatjáték. Ez az elsődleges dolog. Már korábban is észrevettem, hogy ha úgy spawn-olunk be, hogy nagyrészt B-re mondjuk, és te vagy az első, aki entry fragger lesz, direkt ott maradsz, hogy mi rusholjunk be előbb ( ekkor konkrétan bukjuk a jó spawn-t, és időt vesztünk, mert beérnek addigra a plantra )
és -nagyobb eséllyel- mi haljunk meg előbb. Ezt már szóvá is tetted, hogyha 5 emberből az első vagy aki meghal, akkor "miért pont engem szednek ki".Ez az én fejemben úgy van, hogy "ok, meghaltam, de átvettük a plantot és sikerrel jártunk" Szóval ez ilyen mentalitásbeli probléma. Csapatjáték.
A wp-t azért kell elhozni, mert az ér többet, pláne ugye csak d2-n vagytok hajlandók játszani nagyrészt, az meg elég jó wp-s map. Nekem az awp elég jól megy, ezért ezt próbálom kihasználni.
Ha te megtartod az ak-dat, ami 2700, és nem hozod el a wp-t, ami 4750, akkor itt 2000-t már is buktunk. Többször azt is megfigyeltem, hogy van 8k-d (direkt emmától kérek wp-t, mert érzem hogy nem szívesen adsz), és megveszed a p90-et, füst nélkül. Csak azt hallgatom folyton, hogy az AK egy szar fegyó, meg nem lehet megfogni a recoil-t. De meglehet, csak be kell menni only hs szeróra és darálni órák (órák) hosszat.
Ez meg a másik, elég sokat játszunk együtt, nem igazán rémlik hogy bárki is kért volna tőled fegyót, mert igazán érződik, hogy nem szívesen adod, - de ha úgy van, hogy mégis, akkor azért kéri el, mert tudja, hogy ő megfogja lőni vele amit kell, te pedig nem, mert az AK-val és az m4-gyel nem tudsz jól lőni. Ezt így biztos rosszul esik hallani, de így van. Jön majd az érv, hogy "persze azért mert mindig nektek adom és nincs időm gyakorolni" - gyakorolni nem komptetitívben kell, hanem saját szerón vagy hs szerón. Azért kéri el, mert nyerni mindenki szeret, és csapatérdek hogy nyerjünk. Ha ő jó vele, akkor ő vigye a jó fegyót.
Ezért szoktam odaadni a fegyómat én is, ha harc után maradt 5 hp-m. Mert nálam már nincs haszna, egy hit és fekszek. Csapatérdek, hogy ne essen a fegyó a kezünkből, hanem olyan használja akinek még van hp.ja.
Nova 1-2 vagy te is, beláthatod elég kemény, hogy a két alap fegyót, az m4-et és az AK-t nem tudod használni.
Ezért mondom emmának, hogy a p90-et mostmár felejtsük el. És gyakorol is vele, és egyre ügyesebb.
Gyakorolni kell, és akkor mindenki jól fogja magát érzeni, meg odafigyel majd a másikra, és még nyerünk is.
-
mepet
addikt
Hát erre annyi a megoldás, hogy kérik, te meg nem dobsz, csak ha neked is telik másikra.
más:
Mi a véleményetek? Mikor én leülök este a haverokkal játszani, akkor az játék, vagy már e-sport? Vagy mindkettő?
Ha lemész focizni a haverokkal, arra mondhatod azt is, hogy sportolsz, meg azt is, hogy játszol. -
Ace owner
addikt
Van olyan skin ami most lement 2 kulcsra és megéri megvenni mert feljebb mehet majd?
Galaxy Fold 4
-
hNp88
aktív tag
na, nálam rendbejött a Steam.
reggel elfelejtettem írni, de este (hajnalban ) mikor abbahagytam a játékot, nova1 voltam, beraktam idle szerverre, és mire felkeltem, már nova2 gondolom csaló lehetett valamelyik vesztes meccsünkön, és elvette a pontjaikat... de ez így király, egyre távolabb a silver helltől, irány újra a kala2
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
Arkennys
addikt
válasz BlackDevil #34002 üzenetére
Nekem nem tetszik annyira, vigyék a frászba ha visszatér a rendes ára Amúgy is ritkán wpzek, arra meg jó a kígyómintás is, amennyit.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
SRII
őstag
nem rossz tanácsokat kaptam itt, köszönöm szépen.....
de konkrétan a kérdésem nem volt úgy látszik megfelelő, nem erre irányult...
erre:
Bosszantó,hogy mostanában csak bizonnal megyek, mindig wp meg aka47 meg m4 kell mindenkinek, bosszantó,hogy 30 körből 25 kört bizonnal vagy p90 kell menni sokszor kevó nélkül mert mindig valakinek kell valami, mert egyesek nem hajlandóak m4 alatt venni semmit vagy m4 vagy wp, mert a többi szar, igen? de a másik kezében nem az ? de persze aki kicsi pénztől kicsit vesz később több lesz neki, mert nem drága fegyora költ így folyton kunyerálás megy amitől már hányingerem van....
Pl: Kezdem unni mikor folyton awp.t kell elhozni (kör végén)meg egyéb fegyvereket felvenni a földről más kívánsága miatt, persze bukód a te fegyvered (vagy mondjuk T-ként nem hozhatsz m4-et mert másnak jobban kell a kedvenc fegyvere)mert a másik kér hogy hozd el neki, de van (sokszor) hogy ha átadod neki a fegyvert kezdéskor amit elhoztál neki,de nem tud dobni semmit mert kevés a pénze, FASZA, ismét egy kevo nélküli bizonos kör, ráadásul 50 méterre(addig semmit nem ér) 1v1 nem lövöm meg és kevó nélkül egy lövessél kiterülök krrr megy a hátérben, a másik meg ezt azért így úgy kellett volna, ja ..... értelmes fegyverrel sem tudok lőni mert elkunyerálják, vagy venni sem tudok, mert veszek másnak.
Mostanság nagyon ritka ha m4 vagy aka-val tudok menni, az meg igen csak kivételes dolog számomra ha magozóval tudok aprítani!
Nincs ezzel gond, az adakozással, (ezt hozd el) kéregetéssel, csak azért egy meccsen ne vigyük túlzásba a kunyerálást!
Vagy:
4 körön keresztül spórolok egy magozóra, erre 5. kör elején adj egy wp-t!!! ilyenkor ne tudjátok milyen ideges vagyok! én meg kapok egy p90-et mert nincs elég pénze venni mást!
Ilyenekre vagyok kíváncsi? hogy oldjátok meg azt, hogy ti is tudjatok játszani azzal a fegyverrel amivel szeretnél, vagy hogy megy nálatok ez a dolog? mert így én nem szeretek játszani, egyre jobban utálom ezt a felállást, és a játék kedv megy el, mert háttérbe szorulsz.
Persze lehet mondani, nem adok! nem hozom le! akkor meg megy a nyivákolás, a duzzogás!
"akkor hozd le egyedül" akkor nem kell -edd meg duma, de azt nem veszik észre,hogy más is játszana a pályán értelmes fegyverrel!
200 nyert versengőm van, nem tudnám megmondani mikor mentem úgy versengőt csapattal,hogy 4-5 körön keresztül azzal a fegyverre és felszerelkezve kevoval mentem volna amelyik a kedvencem!(kivétel mikor 8-10 kör különbséggel elhúzunk , akkor mindenki tele van pénzel)
Illemet kérdezvén, csak van valami erre is nem? nem lehet mindig a saját önzésünket erőltetni másra, nem lehet minden 2. körben kunyerálni , az ilyen tanulja meg kezelni a kisebb fegyvereket is, és vegye meg ha összegyűjti rá, nem kell nagyurat játszani,vagy néha észrevehetnénk azt is,hogy másik is szeretne játszani kicsit.
Egyetértek , hogy ha van sok adni kell, drop OK de ha te szorulsz háttérbe felszerelésileg akkor nem sok értelmét látom.( sokszor , nagyon sokszor előfordult, hogy mindenki m4 meg apw és drop miatt nekem meg bizon jutott, kevo nélkül semmi felszerelés, azért nem mindegy ez a felhozatal sem, 3 m4 1 wp és aki spórolt egy értelmes fegyverre azt lehúzzák egy awp-vel vagy m4 fegyoval)
Megsértődni sem kellene, a nem szóra! ezt észre kellene venni, ha valakiben van egy kis empatikus érzés ezt levághatná igazán.
Sőt 2-3 ranggal nagyobb társsal meg kifejezetten már utálok menni, pofátlanul ezt vedd meg azt vedd meg, megveszek valamit és kiabál add ide az kell, mert azzal jobban megy!
Ha ak-t veszek adjam neki, mert neki nincs rá, ha wp-t veszek adjam neki mert ő akar lőni, ha magozót veszek nagy nehezen, add ide megyek b-re. jó én meg csak bankost játszol a kibaszott pályán!
Higgyétek el m4 meg ak meg wp-t nem is tudom használni rendesen 700 óra játék után, és már tele van a tököm azzal,hogy ki kell elégíteni egyesek igényeit játékon belül.
Biztos sokan vannak így ahogy én, nem szolunk mi kis segítők, de már a tököm nagyon tele van bassza meg!
Hogy oldjátok meg ezt? gondolom azért a vásárlás a legfontosabb dolog a játékban, a felszerelés, s az hogy figyeljük nagyjából egységes felszereléssel menyük az enemy ellen! vagy rosszul gondolom?
Most már van vagy 30 ismerősöm akikekkel számtalanszor mentem csapatban játszani de minden egyes 5-fős brigádban 2 így játszik!
Nem tudom melyik a fontosabb
- az hogy megbántom és háttérbe szorítom az önzőségem miatt a társam, és csak nekem a nagyot és csak én lövöm meg, de nyerünk
vagy hogy
mindenki odafigyel a másikra, mindenki jól érzi magát de vesztünk![ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
Bevált megoldás:
Ha nincs pénzed és az egyik társadnak annyi van, hogy dobni is tud, akkor szólsz neki. Konkrétan: a nevén szólítod, mondod, hogy milyen fegyvert szeretnél, majd leguggolsz, hogy megtaláljon! Pl: "Józsi, tudsz dobni egy kalát?" közben guggolsz.
Ha nincs pénzed, és több társadnak is van elég lóvéja, hogy dobjon, akkor két megoldás van:
1: pontosan úgy, mint ha csak egy társadnak van meg. Tehát néven szólítás, fegyver megnevezés és guggolás.
2: ha a társaidra bízod, melyikük dobjon, akkor egy kicsit bonyolultabb az ügy: megnevezed, milyen fegyvert szeretnél, és leguggolsz. Pl: "Tudtok dobni egy wépét?" közben guggolsz. Erre amelyik társad először felel, ő dob! Ez nagyon fontos, mert ha előbb vásárol, aztán szól, akkor vehettek véletlenül túl sok fegyvert, ami nagy gond. Tehát a menete: "Tudtok dobni egy kalát?" és guggolsz. Józsi válaszol, "én dobok", vár 1secet a biztonság kedvéért, nehogy valaki mégis vegyen, majd vásárol és dob.Én speciel úgy szoktam, hogy amikor én dobok, akkor magamnak csak az utsó sec-ben vásárolok, hogy így kerüljem el tutira a dupla dobást.
Ezenkívül a fegyver megnevezés adott esetben elhagyható, ha magától értetődő mindannyiótok számára, hogy a fegyver az a kala/m4 páros valamelyike. Mi így használjuk, a fegyver nevét csak akkor mondjuk, ha az nem kala vagy m4, illetve akkor, ha többen is tudnak m4-et dobni és fontos számunkra, hogy m4a1-et vagy m4a4-et kapunk.
Összefoglalva:
Ha neked kell fegyó: ne felejtsd el, hogy kitől kéred, és guggolj!
Ha te dobsz: először szólsz, hogy "én dobok!", aztán dobsz csak! -
kiszi07
senior tag
Értelmesebb emberek alapból dobnak, de előtte TAB-olnak egyet, hogy ki hogyan áll. Pl esean nem is kell szólni és rajtam van a fegyver, de mm-ben is előfordult már.
Ui: Esean sokszor,ha afk vagyok akkor is dobnak. Vannak rendes emberek[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
SRII
őstag
Hi!
Akik megszokott csapattal versengőt játszanak, azoktól kérdezném,hogy szokták elosztani, felosztani megoldani a dropp dolgot játék közben?
Van valami íratlan de illő betartandó dolog, vagy csak kunyeráljuk azt nekem legyen fegyverem?[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz BlackDevil #34002 üzenetére
-
Kempeti
tag
haha, vacation ismét igénybe vehető [link]
azt mondták neszerepelj, te úgy hallottad nesze rappelj!
-
BlackDevil
aktív tag
válasz Arkennys #33994 üzenetére
Enyémen is van 3 matrica nametag viszont nincs. Szerintem is fel fog menni az ára, de én lehet el sem adom.
Nagyon tetszik ez az awp! Meg vettem egy M4A1-S Atomot 5.80 eur-ért, meg 1.72 volt AUG chameleon[ Szerkesztve ]
»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- BestBuy topik
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Gran Turismo
- Interactive Brokers társalgó
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik