Hirdetés
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz
Csabee. #9523 üzenetére
Ha 1x beírod így ahogy mutattam, akkor többet tuti nem kell.
Max. a parancsokat kell ujra beirogatni "fps_max 0" "hud_fastswitch 0" stb ...
De ha ezeket nem akarod beírni mindig, akkor létrehozol egy autoexec.cfg file-t
beleírod a parancsokat, és viszontlátásra, minden CS Source indításnál azok fognak betöltődni. -
Genius007
őstag
válasz
Csabee. #9519 üzenetére
Most úgy őszintén, ebbe mi az isten nyila nehéz neked?
Rákattintasz jobb clickel a CSS-re -> Properties -> Set Launch Options -> és beírod ezt:
-console
Ennyi, le "ok"-ézod, elindítod a CSS-t, és lám lám, van console-od, nem értem ezen mit nem értesz, vagy mi nem megy neked, de magunk közt szólva, ha már ez nem megy, akkor inkább ne is erőltesd a játékot.
-
raczger
őstag
válasz
Csabee. #9519 üzenetére
CS-ben igencsak alap dolog a konzol! Igaz alapból nincs bekapcsolva, de a többségnek ez az első dolga a játéknál
Egyébként meg nem kell bezárogatni mindig a konzolt és akkor könnyen meg tudod csinálni az indítási parancsos dologgal (my games-nél jobb kat properties, set launch options és ott írd be ezt: -console ).
-
h.adam.92
őstag
válasz
Csabee. #9452 üzenetére
sztem azért mondják h törtös vagy mert a profilod nincs frissitve, még annyira sem h legalább azt lássák h mikor vetted meg...
én is láttam már a profilod ami helyett vmi piros szöveg van. ha beállitod az adataidat lesz profilod, csak retardok és azt hiszik h amiatt vagy törtes mert a profilod helyén az a piros szöveg van. -
Genius007
őstag
válasz
Csabee. #9446 üzenetére
Ha felmész egy serverre, és beírod a console-ba, hogy "status", akkor a neved mellett, valami hasonlónak kell szerepelnie: STEAM_0:1:3553680
Ha hasonló szerepel, akkor Steam-es vagy, ha STEAM_0:0:0 van, akkor non-steam-es vagy. Bár a kép alapján 100% hogy eredeti CS Source-t indítasz el, szóval no para ...
-
parandroid
félisten
válasz
Csabee. #9437 üzenetére
Ha a Steamen vetted, akkor hozzárendelted az accountodhoz - megjelent a mygames menüdben, letöltődött, frissítette magát, és már játszhatod is. Ha Steamen keresztül indítod, akkor biztosan nem tört, de persze ha te tudod magadról, hogy nem tört játékkal játszasz, és nincs is ilyen a gépeden, akkor nincs is mit bizonygatni, ugye? Mert mondjuk ha lenne, az azért elég sok dologba bekavarhatna...
p
-
BalaNce87
addikt
válasz
Csabee. #9430 üzenetére
Minek akarod aktiválni? azzal semmit nem érsz, az active product az arra jó ha olyan játékot akarsz akitválni ami steamen is megvehető, persze van amit nem lehet, mert pl itthon vetted, én pl megvettem orange boxot de már fent volt gépen mert bátyjámnak már megvan, ezért csak beírtam a kódót és hozzáaadta az összes játékot, szóval ennek az activálásnak akkor van csak értelme ha dobozost veszel külföldről és szeretnéd beaktiválni.
-
bivalyolo
őstag
válasz
Csabee. #9434 üzenetére
minden
egyébként pl az h miért kéne neked kulcsot írogatni ha egyszer megvetted steamen?
csak akkor kell beírnod a kulcsot ha boltba veszed így tudod aktiválni.
de könyörgöm ha már nyomod neten a játékot akkor mit kéne rajta aktiválni???azokkal meg ne törődj akik azt mondják h non-steames vagy mert valszeg nem tudják mivan.
a non-steam akkor van amikor nincs steamszóval törttel nyomod.
-
TGuru
tag
válasz
Csabee. #9403 üzenetére
Leírom,h én h csináltam meg:
cstrike->cfg->config ezt megnyitod ugye wordpad-al ez írták is ha jól emlékszemna és akkor amit mondtak,h ez a bindelés dolog azt megcsinálod,de én pl mint 1.6-ban én 0-ra állítottam és amin volt a 0 azt beállítottam p-re mert úgy sem használom
ezt így ahpgy van elmented.
Ezután van ott egy valve.rc fájl ezt is társítod wordpad-al és oda be kell írni pl legalúlra hagyj ki mondjuk 2 enternyi helyet és // con_enable 1 ezt írd be elmented és,ha felmész egy szerverre és megnyomod a 0-t v amire bebindeled akkor meg kell,h nyíljon,ha nem akkor non steam v valamit rosszúl csináltálHajrá!
-
GabN73
addikt
válasz
Csabee. #9401 üzenetére
konzolod sincs egyáltalán? mert ha az 1. csináltad akkor a 0.át nyomd meg (ne a numpadon) akkor elő kell jönnie.
ha akkor sem jó akkor jobbklikk az asztalon az ikonjára: tuladjonságok-->Parancsikon fül--> Cél: ("C:\Program Files\Steam\Steam.exe" -applaunch 240 <-- ez van ott alapból)
ennek a végére kell írni hogy -console -->"C:\Program Files\Steam\Steam.exe" -applaunch 240 -console
Ha így se jó...
-
sNORh
addikt
válasz
Csabee. #9379 üzenetére
1. steam->Games->CounterStrike:Source-re jobb klikk-> Properities-> Set Launch Options: ide beírod: -console
így minden indításkor autómatikusan bejön, de ha kilépsz belőle X akkor nemjön elő
de HA:2. csmappád->cfg mappa: config.cfg ird bele : bind "F12" "toggleconsole"
és ezzel ki be tudod kapcsolgatni játékon belül^^
-
Xelo
addikt
válasz
Csabee. #9230 üzenetére
bizonyára egy phishing oldalra linkelte, ami valószínüleg az eredeti steampowered alapján készült, tehát ránézésre megegyezik a kettő. ugye online is betudsz lépni a steam fiókodba, valszeg s-men is ezt próbálta, és nem vette észre hogy nem a megfelelő siteon van. a hamis weboldal tárolja a belépési infókat, az adminja meg zsebrevágja a accountokat.
-
nike_
addikt
válasz
Csabee. #8425 üzenetére
Feltörték a szervert, gondolom felrakott valamit valaki, és mindenkinek az lett a neve hogy PhOtOsHoPpEd!, és senki sem tudott mozogni - eltűnt a billentyűzetkiosztás. A képen csak vonalak látszottak. Haveromnak is ugyanez volt, meg a Steam is jelezte, hogy valami nem okés, vmi Hacket, meg az ID-t írt ki, szóval valami babrálás volt itt a szerveren.
De újrahúztam az egész Steamet, meg a CSS-t is, és már jó.
Még 1 problémám viszont lenne: Nem tudok felvenni szervert kedvencekbe. Eddig úgy működött, hogy megnéztem milyen játék megy azon az IP-n, és úgy felvettem. IP alapján eddig sem volt jó (úgy, hogy simán beírom az IP-t és rámegyek, hogy Add). Most már sehogy sem megy.
Na ezt jól megaszontam, de remélem értitek
-
sNORh
addikt
-
parandroid
félisten
válasz
Csabee. #8364 üzenetére
Csabee.: Azért gyűjtjük, hogy néha játsszunk vele.
sNORh: Dobd át priviben, hogy mit akarsz írni, és lefordítom neked. A HL1 Anthologyhoz amúgy sima DoD jár, nem a Source. Én is kaptam hozzá most egyet, meg Team Fortress Classicot is.
zH.: Igen,a dobozosokhoz néha adnak extra játékokat is, ilyen volt anno pl a HL2, de ha most veszel Orange Boxot akár online, abban is van Portal és TF2 is. CS-t és DoD-t pedig már szerintem semmihez nem adnak, ezek túl jól tejelnek, de szerintem már a TF sem sokáig lesz kapcsolt áru, kinőtte már magát népszerű játékká.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Csabee. #8358 üzenetére
Ha a kódja fel van használva, akkor sütheted. A CSS tipikusan az a játék, amit nem vennék használtan. Főleg, amikor újan is ugyanannyiba kerül.
Egyébként nem értem, hogy zH mit vett 8000 forintért anno, ugyanis a Steam account ingyenes. A hozzá kapcsolt játékok fizetősek, de azok meg nem átruházhatók másik accountra. Viszont egy accounton szépen összegyűjthetsz egy rakás jó játékot, és egy helyen ott van minden; nem kell lemez a játékhoz, azonnal kéznél van a support, az online játék, látod, ha a barátaid játszanak, be tudsz csatlakozni bármelyik online játékba, tudsz IM-ezni ezen keresztül, és nyomon követhetsz egy csomó mindent. nekem nagyon bejött, az első steam játékom nekem is a CSS volt, de azóta vettem már egy csomó játékot Steamen, többségét potom pénzért.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Csabee. #8345 üzenetére
Steamen 15 EUR: [link]. Az OTP-s bankkártyák többségét elfogadják. Tegyél egy próbát.
Ha végképp nem bízol az idegen nyelvű vásárlásban, akkor CDGalaxisnál is van párszáz forinttal többért: [link]. Gyakorlatilag ugyanúgy egy Steames kulcsot adnak, mintha a Steamen vennéd, letöltöd a Steam klienst, aktiválod, és máris ugyanott vagy.
Viszont náluk egy-két nap, mire megrendeled, elutalod a pénzt, megkapják a pénzt, és emailben elküldik a kódot, Steamen pedig azonnal megvan, és még kicsit olcsóbb is.
p
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Csabee. #8336 üzenetére
Nos. 1.6-tal többen játszanak, mint sourcba. Hogy melyik a jobb? Nem tudom. Ezt igazából ki kell próbálni, szubjektív.
A source-ba sok újítás jött, de a legfőbb a grafika volt. Ami a source ellen szól, hogy én úgy tudom, hogy rosszabb a hitbox mint 1.6-ban, de cáfoljatok meg. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Csabee. #8334 üzenetére
Nem tudom. Azt mondják, ha belátják nem cheatelek, hogy ez nem egy pro szerver, mennyek inkább warozni stb. De az a vicc, hogy közel nem vagyok High, még sokat kéne fejlődni. De van mikor ezzel a G9-cel, olyat rántok, hogy 200 fokban adok egy egy hites fejest.
Nem, nem cheatelek és ez az accountom már régóta. (ez az első) Már csak azért sem cheatelek, mert ha meguntam a gamet, nem kibanoltatom Vac-cal az accot, hanem eladom jó pénzért.
Nekem ilyen a felfogásom...
De ezek alapján ne akarjon senki se beállítani pro-nak, mert mint már írtam, közel sem vagyok az.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest