Hirdetés
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz
Blackhole13 #4908 üzenetére
" Jah és látjátok akádályát, hogy én vagy akár Moon játszunk a kupán? "
Mimimimi? Én játszok, ez alap! Nem kérem ki senkinek a véleményét!
Legalábbis ha jó a pingem, akkor alap hogy beszálok, hisz ez "csak" Fun! -
Genius007
őstag
Idézem ...
IllusiON: - Jó van na, fordítva hallom, mert szar a fülesem. Fordítva van a Stereo.
MoonDoom: - Akkor fordítsd meg a fülest
IllusiON: - De akkor a mikrofon is a fejem mögött lesz.
MoonDoom: - Akkor csináld meg!Ebből gondolom kiderült, hogy nem talpas mikrofonja van, hanem fülesen van rajta neki!
-
Genius007
őstag
válasz
Svájcinéger #4883 üzenetére
Name: Svájcinéger kisfia #Tegnap kezdtem
Én néha ezt írom ki a nevem után, és akkor senki nem lámáz le!
Amúgy igen, ha online veszed Steam-en keresztül, csak a CSS-t, akkor olcsóbb!
("Pontosan" ~ 3600,- FT a CSS úgy!) -
Genius007
őstag
válasz
Svájcinéger #4881 üzenetére
Ha eredeti a CSS-je (már pedig ahogy olvasom akkor az) akkor akármilyen szerverre betud lépni!
Egy két "jobb" server ip:
I. Kartel Kocsma [fps500+][HLstatsX||Global Ranking] >>> 195.70.35.202:27015
II. -<<O.S.G.>>- Public Server |TR100| #mozgohosting.hu >>> 195.56.146.26:27000
III. .::[R3D Oct0beR]::. PUB Powered By Nils Holgerson |HUN| >>> 79.120.192.14:27046
IV. [HUN]Diomond________@7slash.net >>> 88.151.99.36:27017
info: game-monitor.com
-
Genius007
őstag
Döntsd már el, hogy kivel leszel b+
Engem nem dobálhatnak csak úgy, mint valami darab rongyot ...
... egyszer sNORh-al, egyszer mással .. döntsd már el!Drilla : Lenyomjuk nyugi! Remélem ma este olyan jó lesz a netem mint tegnap!
Bár ahogy most látom, szarabb mint tegnap ... de bízok abban a f@szBAN -
Genius007
őstag
válasz
Blackhole13 #4868 üzenetére
Te mindig 2on2-vel vagy ?
Szerver mondjuk az lenne! (PH! Team War Server)
Szerintem igény is lenne rá!De részemről én szinte csak este (22-23h-tól) tudnék résztvenni rajta!
Gondolom az nem jó ... -
Genius007
őstag
OMG!
Mi volt a kérdés .... ? >>> Milyen Clan? <<<
Válasz : >>> 6 UP!
<<<
Akkor mit nem értesz ? Használd már picit az eszed, na meg a keresőt ...
... egye fene segítek! -
Genius007
őstag
Minden szarabbul adja mint régen ...
De azt nem értem, hogy a VALVE ezt nem veszi észre, vagy csak direkt sz0p@ minket?Ma felmentem Only HeadShot serverre, és csak desertel lehetett menni, hát mit ne mondjak ... csorit fejbe lőttem vagy 2x erre nem is fejes .. na mondom
Jah és lol, egyik csávót lelőttem vagy Ő lőtt le már nem tudom melyik melyik, a lényeg, hogy :
Damage Given to "-=[Crystal]=-" - 3003 in 1 hit
(Desert)
De gondolom ez valami Server BUG volt, mert ennyi nem lehet szerintem, akkor sem, ha a száján nyomom le a Desertet ...
Amúgy a movie-ra vissza térve, kik ezek az arcok ?
Mert aprít rendesen ... bár lehet azoknak 1hp-ja volt akit leaprított
Sosem értettem ezeket a Movie-kat ...
KODIAK Movie-t is lestem 1x 2x 3x ... és 1tárból 4-5embert is leaprít .. én örülök ha 1tárból 1-2ember megvan .. bár most foghatom a pingemre, tuti az miatt szar -
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4802 üzenetére
" rászokni nem lehet mert szánalomérzetet kelt az emberben hogy csak ennyire képes ... "
Befor it ...
" én 1.6on szoktam törtön cheatelgetni mostanában is igen nagy poén mikor haverral benyomjuk ... "
Az alapvető probléma az, hogy sosem vagyunk meg, akik itt vannak mindig, az sNORh, Te, és Én (na meg Satomee, de Ő Cali-s)
-
Genius007
őstag
Akkor ne hidd el -.-"
De sajnos ezek már csak a régi szép idők, amikor még nem volt elcseszve a CSS ..
Ahogy jönnek sorra az Update-ek úgy basszák el az egész játékot szerintem.
Régen sokkal, de sokkal könnyebben belehetett lőni az ellent, most pedig tunkolom meg fejbe lövöm WP-vel, és megy tovább ... (vagy csak a Cheatek javultak)
-
Genius007
őstag
Hallod, ezt most magadtól írtad, vagy google segítségével ?
Amúgy WH-ba:
-XQZ: csak a játékosok, de azok teljesen átlátszanak a falakon
-bone wallhack: a játékosok váza látszik csak át a falakonEz a kettő a jó szerintem
Tudom csúnya dolog csalni, de néha kifejezetten jó a WH.
Mármint ezt úgy értem, hogyha WH-val tolod BOT-ok ellen, akkor sokat lehet tanulni, hogy hol mit ad be, hol kell lőni, ha a fakaput lövöd, stb ...
Nekem volt hogy fakapun keresztül osztottam az 1-1 golyós fejeseket, és azt hitték csalok, közben pedig csak BOT-ok ellen gyakoroltam, és úgy tudtam, hogy hol kell lőni ... -
Genius007
őstag
válasz
satomee #4788 üzenetére
Őszintén ?
Na akkor sorolom
WallHack (WH), Aim, SpeedHack, RadarHack, kb ennyi!
De ezeket csak BOTondok ellen használtam
Az emberi kiváncsiság ... és nem akartam VAC Bant kapni, így hát BOTondokat lőttem vele
Mod.: Jah és van olyan Cheat, ami tört CSS-vel nem is megy, csak eredeti CSS-vel
(de szintén BOTondok ellen)
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4778 üzenetére
Hát ha fizeted a külön vonalat, amin 5ös pingem lenne HUN fele is, akkor felőlem ..
Hát valamit lehet tenni jah ... jó lebaszom a netest, akkor talán-talán nappal is ugy ahogy jó lesz a pingem, eltelik pár nap, és megint ugyan olyan szar lesz mint most ...
Én már csak tudom ... lassan 3éve van ilyen netem ... elején még ugy kellett könyörögni, hogy a szaros portokat nyissa meg, mert még a CSS sem ment ..
DSL meg még nincs itt .. bár a köv. faluba már lehet hogy van .. mert ugy tudom most nyáron csináltak / csinálnak oda ...sNORh : ,,i,,
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
Mai Híreink:
- Moon felkelt 10kor
- Moon-nak megjavult az interNyet
- Moon betud jelentkezni már Steam-be is.Csak Bekáppolni kell a CSS-t mert tegnap letöröltem a Steam mappát, és ez a f*sz, a benne lévő játékokat is kitörölte!
-
Genius007
őstag
Anyámékat felhívtam, mert azt hittem Ők akcióznak, hogy ne Gameljek itt éjjelente ..
De azt mondták hogy ez a Netes magánakciója ... mert Ők nem szóltak neki ..
Jajjj amit az holnap fog tőlem kapni, zsebre nem teszi b+Jah mindenbe belekötöl
Sorry srácok, de ma nem tudok jönni!
-
Genius007
őstag
Ti betudtok lépni Steam-be rendesen ?
Mert én elakartam indítani a CSS-t, erre nem indult, mondom biztos jött egy Update...
Ujra indítottam a Steam-et, erre ki írja, Steam Update .... dejo mondom ..
És nem akarja leszedni az Update-et!Most vagy az van, hogy meghülyült a Steam(nél valaki), vagy az a f*sz netes zárta be a porokat ... csak miért is tette volna ? Ma voltam kifizetni a netet, pingem is megjavult, (lehet tippelni miért?!?) erre a portot zárná be ... ?!
-
Genius007
őstag
válasz
Szuperboci #4724 üzenetére
De miért adod el ?
Régen eléggé toltad úgy tudom! -
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
0:40-kor jövök, és akkor kezdhetünk valamit! (még 70+ a pingem)
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #4709 üzenetére
" Hála Invitel :@! 40 MS állandó ping. Nagyon szar így játszani, régebben 18 volt... :S És az a baj, hogy az invitel azt mondja, hogy nem vállalnak a pingre garanciát. Az a vicc, hogy egy másik CSS-nek a faluban, 20 MS a pinge, és ugyanúgy inviteles. 5let? "
Jajjj "Ne sírjon már a szád"
Nekem nappal (11h-23h-ig kb.) 120+ pingem van, éjjel (23h-reggel 11h-ig) 20-50
Én már annak örülnék, ha nappal 50pingem lenne!Mod.: Pingedre meg .... lehet messze[bb] vagy a DSL-lamtól, nem ???
-
Genius007
őstag
Én este azon gondolkodtam, hogy akkor ki legyen az a stabil 5+1 ember, aki mindig itt van, Warozik, gyakorol, stb ...
IllusiON, sNORh, Djuree, Lmh, Genius007 + ?
Mert úgy kellene, hogy a taktikon és a Waron 5ermber van.
Nem úgy hogy most XY nincs, akkor jön helyette másik XY ember ... értitek! -
Genius007
őstag
válasz
prolika #4679 üzenetére
" ha a valvenek akarok írni az akár 2 hónap is lehet míg visszakapom, feltéve ha úgy gondolják hogy visszaadják "
Hékás, ácsi, áljunk meg egy szóra!
Én ezt megcáfolnám, mert nekem egyszer előfordult, hogy Letiltották az accountomat!
Írtam a Valve Help Support részére, és röpke 2nap alatt vissza kaptam az accountomat!
Szóval ne beszéljünk itt hónapokról kérem!
És ez még pénzbe sem került nekem! -
Genius007
őstag
Jó lenne ma taktikolgatni kicsit!
Aztán Waron meg tesztelni -
Genius007
őstag
Grat. mindkettőtöknek!
Akkor lesz lassan valami .. ?
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #4625 üzenetére
E8400-et mindenféleképpen megéri megvenni!
De mennyiért is vennéd ?
Mert iPonba az e8500 ami 3.16Ghz-n megy, az 35k most!
Elég jó áron van szerintemFPS részére meg azt mondom, hogy engem már az is zavart, ha asztali gépen 120fps alá ment. Olyan "stabil" 150fps-el nagyon nagyon szépen belelehet lőni az ellent!
Az e8500 + ATi 4850 jó párosítás!
(2x2GB 1066Mhz ram sem árt alá) -
Genius007
őstag
válasz
#54630400 #4617 üzenetére
" Nem vettem észre,h. gyorsabb lett volna a csé,vagyis kihasználná a második magot.... "
Az nagy hiba, mert én már jó pár hónapja észrevettem, hogy kihasználja a második magot!
Toljál egy kis CSS-t, aztán lesd meg Feladatkezelöbe, hogy terheli-e vagy sem!
Nekem terhelte, és csak a Source futott!
(FPS is több lett annó ... csak azóta megint jöttek Update-ek ...) -
Genius007
őstag
Én általába 23h körül tudok elkezdeni warozni! Mert akkor javul meg a pingem.
Van hogy előbb is jobb, de az elég ritka.
De ha 22h-tól gyakorlunk, akkor lehet az is jó, mert gyakorolni meg taktikokat beszéni lehet 200pingel is -
Genius007
őstag
Na megjöttem, 23km van a lábamba (bike), buli is megvolt, mehet a lövöldözés!
Ki jön ??? -
Genius007
őstag
Perr pill 6magyar serveren megy, de_inferno
Game-Monitor *inferno*
Bár amire megnézed, lehet már nem látod ... mert mapváltás lesz, de map szerint rendeztem sorba a servereket! -
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4560 üzenetére
Magyarán d2 kocka vagy
Én ilyen mapos servereket, azt a Game-Monitor.com-al keresek!De sajnos nem sokszor megy ...
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
Ezért van neked szükséged erre :
Fujitsu Siemens Pi1536 Gamer Notebook ATi Mobility X1800 256Mb/256bit
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ukrajnai háború
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest