- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alessandro
csendes tag
Sziasztok!
Én is anno végigtoltam a Newcomer nevű játékot, nagyon jó volt, ez legalább kihasználta a C64 adta lehetőségeket.
Nos a lemezekről: Mindegyik lemez 40 track-os, de bármelyik lemezegység megbikózik vele, pl. az 1541-es simán.
Védelemről: A 18-as sáv 3. szektorában van egy szándékosan okozott hiba, olyan hogy az ellenőrző összeg négy féle képpen változik. Ez a szektorhiba a lemezegység alapvető harver hibályát használja ki, mivel nem minden bálytotlehet a lemezre írni... de ez más téma.
Nos minekünk sikerül előállítani ugyan ezt a hibát (szándékosan), És tudtunk csinálni magunknak, pót lemezet, de árulni sohase árultuk.
Nos lehet hogy még van nekem valahol egy kallódó Newcomer boot lemezem, nem tudom biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged