Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Megfontoltam. És meg is nyitottam: Civ 7 topic
-
mepet
addikt
Szerintetek megnyissuk a civ 7 topicot?
-
mepet
addikt
válasz
jkrisztian #532 üzenetére
A jobb felső sarokban van egy world rankings gomb, azzal jönnek elő a győzelmek, ott kiválasztod a vallás fült és látod, hogy melyik civ hiányzik még.
Úgy emlékszem összes város sem kell, csak többségben lenni a vallással civilizációnként. Nincsen felderítetlen terület esetleg?
-
mepet
addikt
válasz
Stauffenberg #498 üzenetére
Builder: fontos egyseg. Az, h hany epiteshez illrtve betakaritashoz (ez a kozeli varos gyartasat boostolja) hasznalhatod, az tobb modon is boostolhato (pl policy vagy piramis epites). Az epiteskor es a betakaritasokkor fogy a darabszamuk. Viszont nem fogy a javitasokkor es a nuklearis tormelek eltavolitasakor. Javitasok sokszor kellhetnek, hiszen nem csak a barbarok es az ellensegek duljak fel a mezoidet, hanem a gathering storm dlc ota a termeszeti katasztrofak is. Raadasul a new frontier dlc-ben megjelentek a sok mezo kiterjedesu katasztrofak is, illetve a vilagvegere alapulo uj jatekmod, ahol eddig nem latott szamu katasztrofa tortenik, sot adott vallasi egyseggel mestersegesen is idezhetunk elo katasztrofakat.
Az alapjatekot erinto kritikakat nem velemenyezem, mert mar nem is emlekszem a 3 dlc-vel ezelotti jatekmenetre, raadasul az is valtozott azota miota en jatszottam vele, hiszen minden dlc mellett jott egy csomo ingyenes update is, koztuk jelentosek is.
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
Új DLC: New Frontier Pass
Steam Store: 40eurErre leszek kíváncsi: [link]
-
mepet
addikt
Alig várom, hogy játszhassam az új Battle Royal módot! Próbáltátok már?
-
mepet
addikt
válasz
ktr_lala #394 üzenetére
Én még mindössze a 2. játékomnál járok a gathering storm óta (az első Prince [4], a mostani meg King [5] nehézségű), tehát nem reprezentatív, de pont ugyanezt tapasztaltam. Jaja, szerintem is eleve kisebb sereggel operálnának a gépek, mint régen, gondolom ezért nem támadnak meg.
-
mepet
addikt
válasz
DjDanee87 #388 üzenetére
Igaz, azt sem kezdtem volna újra, csak főleg arra figyeltem, amit vzarmo kiemelt, hogy minél távolabb legyen az ellen. Valóban bőven jó kezdőhely az is, ugyanúgy, mint a többi képen látható.
Te szoktál figyelni arra, hogy tiszta erőforrásaid legyenek? Nekem pont az az észrevételem, hogy nyugodtan haza lehet vágni a bolygót, mert úgyis az összes civilizáció szív miatta, így a győzelem nem lesz nehezebb.
-
mepet
addikt
Találtam valamit a katasztrófák ellen:
Liang the Surveyor governor: Reinforced Materials: This City's improvements, buildings, and districts cannot be damaged by Environmental Effects. -
mepet
addikt
válasz
#75376384 #373 üzenetére
A vége felé az összes Amenitiest (jókedv) adó épület marha drága, a Thermal Bath sem kivétel. Mondjuk én biztosra mentem, a legelsőt csak Prince (4) nehézségen küldtem.
A gép-városállamok kapcsolatnál mi volt a hiba? Nálam volt olyan gép, aki elfoglalta a szomszéd városállamot, és ennyi. Aztán a játék vége felé volt róla szavazás, hogy függetlenné kell tennie-e. Képzeld el az mekora szívás lehet, mikor nagy nehezen elfoglalsz egy városállamot, visszaépíted, kiépíted, kifejleszted, aztán adhatod vissza.
-
mepet
addikt
Gathering Storm első benyomások:
Indításkor megmaradt a gathering storm reklám. Brrrr.
Nézzük a lényeget:
Matthias Corvinus!Mintha valamivel tovább töltene, mint régebben
A Gathering Storm fő újdonságai:
Welcome
World Congress
Diplomatic Favor
Diplomatic Victory Points
Grievances !!!
Natural Disasters
Volcanoes
Geothermal Fissures
Fuel and Material Resources
Temperature and Sea Levels
Ready?A felkiáltójeles ponthoz: csak nem mégis törődtek a játékosok panaszaival?
Elindul a játék és bizony fel van tüntetve, hogy a Danube folyó partján kezdek. A gameplayről később.
-
mepet
addikt
válasz
Prosectura2 #355 üzenetére
Fanaticalnál előrendelhető -20% 32eur
-
mepet
addikt
Új DLC: Sid Meier's Civilization® VI: Gathering Storm
Steam store, elővétel: 40eur -
mepet
addikt
válasz
Prosectura2 #293 üzenetére
Köszi, megvan!
-
mepet
addikt
Wow, te a való életben is hadvezér vagy?
A sok update előtt is csak Princen nyertem (szinte mindig), King-en csak ritkán nyertem, és sok mentést is kellett használnom. Olyan nehézségeket nem állítok, ahol a 100. körben egyetlen elvesztett egység miatt visssza kell tölteni 5 kört. Mármint nekem...
Ami nagyon tetszik a legfrisebb editionban, az a Mindenki ott kezd, mint a valóságban mód. Az nagyon mókás. Meg a hópehely pályák is jók. A vallásra még nem igazán jöttem rá, hogy működik, most ha van egy apostolom és ott állok egy más vallású városomnál, akkor sem írja ki, hogy mely vallásból hány követő van. Tehát nem tudom eldöntetni, hogy mennyi térítés van még hátra. Régen írta, hogy keresztény 2, muzulmán 1 követő, vagy ilyesmi.
Most, hogy olcsó lett a humbliban remélem megveszi 1-2 cimbi is és kipróbáljuk a neten is, még csak hotseat-ben küldtük, az nem az igazi, mert akaratlanul is látod, mit lép a másik. Néztem videón a nagyokat, hogy kapkodnak a multiban és marhára pörög, ezzel az egyszerre léphetnek megoldással, kíváncsi leszek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Last Epoch
- BMW topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest