Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
Köszi. Többféle variációt is láttam már. 12/16/16/32 most a legutóbbi.
#93 worxland: Különböző források mást és mást írnak. Meglátjuk. Keveslem is a 8GB-ot. Persze vissza lehet venni a textúrákból. Én 16GB-ot kifuttattam már 2.5K-n
Meglátjuk mi lesz a vége.
Talán ez jó lesz:
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
Duck663
őstag
Az AMD-nél idegeskedtek! Ezért borult minden! Lehet kapni vagy sem, irreleváns! Az AMD olyan szintű lemaradásba került, hogy az hihetetlen! Igaz nem tudjuk a fogyasztási adatokat, de szinte mindegy is, mert a teljesítménykülönbség akkora, hogy a fogyasztás mint olyan semmit, sem fog számítani. Az ára? Nos az majd beáll, várni kell. Ennyi.
Az nvidiánál gondolkodnak, kihasználják az AI-ban rejlő lehetőségeket, maximálisan. Az AMD meg AI demokat tol, de minek. Használni kell. 90 milliárd tranzisztoros lett a csúcs black úgy, hogy alig 15 milliárd tranzisztorral több mint a 90-es ada. Közben tempót dupláznak. Próbáld már meg értelmezni ezt az ugrást. Korábban a seggüket a földhöz verték, ha a tranzisztorok duplázásával tudtak tempót duplázni épp egy nv-s nyilatkozta, hogy az csak álom, ma meg... Nem szeretem ezt a vállalatot, de emelem kalapom az előtt amit technológiai fejlesztések terén művelnek.[ Szerkesztve ]
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Silent Hill 2 teszt
- EA Sports WRC '23
- Assetto Corsa
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Automata kávégépek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...