Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
Köszi. Többféle variációt is láttam már. 12/16/16/32 most a legutóbbi.
#93 worxland: Különböző források mást és mást írnak. Meglátjuk. Keveslem is a 8GB-ot. Persze vissza lehet venni a textúrákból. Én 16GB-ot kifuttattam már 2.5K-n
Meglátjuk mi lesz a vége.
Talán ez jó lesz:
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
Duck663
őstag
Persze, hogy nem jó! De mit tudsz tenni, hogyha ők nem fejlesztenek megfelelően, illetve rosszul lövik be, hogy milyen szintre kellene fejleszteniük?!
#66 worxland: Már eleve a memória miatt sem lehet egy az egyben ugyanaz a tempó, de ha pl fullhd-ben hozza azt a tempót vagy felskálázás mellett, akkor azért az is egy igen komoly eredmény.
Az is lehet, hogy blöffölt egyet az öreg bőrdzseki, kinézem belőle. Sok körülmény nincs megadva, hogy mikor is hozza azt a teljesítményt. Azért hozzátenném, hogyha 4090 tulaj lennék, nem lennék rá büszke!
Nagyon sok gond van az AMD-nél továbbra is. Gyengék a fejlesztéseik, nem látni a szoftveres innovációt, csak futás van a konkurencia után, a partner programjuk egy hulladék, ha be is kerül az FSR valamelyik verziója egy játékba, az gányolt, magyarán nincs minőségbiztosítás, a modok jobban működnek, a meghajtójuk ugyan rendben működik, de lassan fejlődik... szóval van gond.Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
Duck663
őstag
Az AMD-nél idegeskedtek! Ezért borult minden! Lehet kapni vagy sem, irreleváns! Az AMD olyan szintű lemaradásba került, hogy az hihetetlen! Igaz nem tudjuk a fogyasztási adatokat, de szinte mindegy is, mert a teljesítménykülönbség akkora, hogy a fogyasztás mint olyan semmit, sem fog számítani. Az ára? Nos az majd beáll, várni kell. Ennyi.
Az nvidiánál gondolkodnak, kihasználják az AI-ban rejlő lehetőségeket, maximálisan. Az AMD meg AI demokat tol, de minek. Használni kell. 90 milliárd tranzisztoros lett a csúcs black úgy, hogy alig 15 milliárd tranzisztorral több mint a 90-es ada. Közben tempót dupláznak. Próbáld már meg értelmezni ezt az ugrást. Korábban a seggüket a földhöz verték, ha a tranzisztorok duplázásával tudtak tempót duplázni épp egy nv-s nyilatkozta, hogy az csak álom, ma meg... Nem szeretem ezt a vállalatot, de emelem kalapom az előtt amit technológiai fejlesztések terén művelnek.[ Szerkesztve ]
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
Duck663
őstag
Na itt az idegeskedés oka:
-
Duck663
őstag
Van egy elméletem. Megnéztem ezt a rémes előadást és akkor csak a pumpa ment fel bennem, hogy ezt így képesek voltak prezentációként produkálni. De most hogy bevettem a nyugibogyókat (egy levéllel) és tényleg lenyugodtam higgadtan végiggondoltam azt amit láttunk. És jutottam is valamire, no és itt jön az elmélet. Dr. Lisa Su szokta tartani ezeket a CES prezentációkat, most azonban mégsem ő lépett a színpadra, no de miért. Aztán feltűnt, hogy az elején a 9950X3D után, mintha egy lóugrással továbbhaladtunk volna, és mintha az előadásból kimaradtak volna dolgok. De közben történt valami, ami első pillanatban elsikkadt, behozta a kis hölgy a CPU-t, mi tagadás, lekötötte a figyelmem egy kis időre, de egy pillanatig megvolt, hogy az előadást tartó Jack Huynh, remeg mint az állat, a neve miatt visszanéztem az előadás elejét és most még valami feltűnt. Hogy is szokták mondani: "Sínre fektetett ember mosolya, nem őszinte." Na ezt láttam. Mire gondolok. Az előadás előtt nem sokkal megtudhatták, hogy a 50-es RTX család hogy áll sebesség szempontjából, és valószínűleg, az RDNA4 csúnyán alul lett méretezve. Emiatt, az előadás ezen részét jobb híján törölték. Lisa Su meg a rossz teljesítménycél meghatározása miatt, (vezetői felelősség) kb lekapta emberünk fejét. (Lettem volna légy a falon azon a beszélgetésen.) Most pedig megy a tanácskozás, hogy mit tehetnek. Valószínűleg limitig fogják húzni az RDNA 4-es GPU-kat, de addig amíg erről döntés születik teljes info zárlat van. De ez csak egy tipp. Az biztos, hogy Jack Huynh helyében kezdenék izgulni!
Megjegyzem, hogy amikor elkezdtek a paraméterek szivárogni, amiről még nem tudjuk igaz vagy sem, de be szoktak jönni, akkor nyilvánvaló volt, hogy ez max alulra lehet jó. Az AMD nem volt még olyan, hogy jól meg tudta volna határozni a teljesítménycélokat, de még ha időnként oda is találtak, élni nem tudtak vele. Csak szólok, hogy szívesen segítek, csak győzzenek megfizetni!Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
Duck663
őstag
Kiakadtam! Ez hulladék volt!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- League of Legends
- PlayStation 4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 12 hó magyar bolti garival! -
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest